Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Defduru'nun Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3749-defdurunun-guncesi.html)

Akulina 28-01-2008 05:15 PM

Ynt: Defduru'nun Güncesi

Hayal abla yazdıkların çok etkiledi beni...Gözlerim doldu...
Durucum senin kızlar siteye olumlu enerjileriyle dolduruyorlar...
Onlara elinden geldiğince olumlu olmayı en karanlıkta bile aydınlıktaymış gibi görmelerini,çevrelerindeki olumsuz telkinlere kapılmamayı öğret...Gerçi sen bunları yapıyorsundur ama ben onlar için bunu en içten dileklerimle diliyorum...
Tavuk suyuna çorba kitabında 19 yaşında bir kızın yazdığı bir şiir vardı onu seninle paylaşmak istiyorum...

"-BİR SÜRE SONRA-
Bir süre sonra bir eli tutmakla,bir ruhu zincirlemekarasındaki ince farkı anlarsın...
Ve aşkın yaslanmak,birlikte olmanında güvende olmak anlamına gelmediğinide öğrenirsin...
Ve öpücüklerinde sözleşme,hediyelerinde vaat olmadığınıda öğrenmeye başlarsın...
Ve yenilgileride başın dik,gözlerin açık karşılamaya başlarsın,bir çocuğun üzüntüsü değil,bir yetişkinin zerafeti ile,
Ve herşeyi bugünü düşünerek yaparsın,çünkü yarınla ilgili herşey belirsizdir...
Bir süre sonra güneş ışığının yakıcı olduğunu öğrenirsin,eğer fazla maruz kalırsan...
Bu yüzden başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden,kendi bahçeni kendin yarat,kendi ruhunu kendin süsle...
Ve göreceksinki;
Dayanıklısın...
Ve kuvvetlisin...
Ve değerlisin..."

Sevgiler... kiss3

defduru 28-01-2008 09:11 PM

Icimizdeki Tanri'dan

Gayretle ararsan, aradigini, yani Benimle, tum yasamin kaynagiyla, bir-ol-mayi, mutlaka bulacaksin. Ancak bu arayis icin zaman
ayirmalisin. Bu, sen Beni ve gercegi bilmek icin buyuk bir istek duymadan ve onun senin icin ne anlama geldigini bulana dek aramadan
oylece önüne dusecek birsey degildir. Bu icsel bilise ait derin ruhsal deneyim yalniz bunu bilmek isteyen ruhlara gelir; o nedenle
asla bu ruhsal deneyimlerde ustunkoru cabalama. Gidip onu kendi icinde deneyimlemek sana kalmistir. Yasam sen onu dolu dolu yasayana
ve herseyi, bu ruhsal yasamin uygulanabilir ve yasamaya deger olup olmadigini gormek icin test edene kadar ne kadar da bos ve
faydasizdir! Hemen simdi bunun icin birsey yapmaya basla. Bu, oturdugun yerde, atil bir ruhsallik olmasin; yasayan, canli ve
hareket halinde olsun. Simdi yasami gercekten yasamaya basladigini göreyim...

Bu gelen metinleri sizlerle paylaşmak beni mutlu ediyor. Bana iyi geldiği gibi sizlerede iyi geliyordur umarım.......
Günlüğüme yazılarıyla katkıda bulunan ve beni mutlu eden tüm dostlara selamlar.... kiss3

defduru 29-01-2008 11:21 AM

Bugün de kendimi çok iyi hissediyorum. Telkinleri dinlemeye başlayalı 15 oldu. Bu arada etkisinde kalırım diye telkinlerin etkileri ve tepkileriyle ilgili hiç bir yazıyı okumamaya gayret ettim. İlk günlerde çok fazla su içmeye başladım. Ki ben su içmeyi sevmeyen biriydim. Her halde böbreklerim çok şaşırmıştır. Daha sonra bir asabiyet hali geldi yapıştı üstüme. Çok şükür ki o durumda geçti. Dinlediğim telkinlere yenilerini ekledim. Fakat dinlemeye başlayıp ertesi gün değişimleri hisseden arkadaşları kusura bakmasınlar ama ben anlayamıyorum. Tamam herkesin bünyesi tepkisi farklıdır ama bir günde değişim bana çok inandırıcı gelmiyor. Hap değilki bu telkinler...... Biraz zaman geçmesi gerek diye düşünüyorum.Bunlar da benim hissettiklerim.

Bugün çok çok iyiyim..........

defduru 29-01-2008 12:38 PM

Sevgili Hayal Ablacım....... kiss3 kiss3 kiss3
((geçen gün defdurunun meleklerini seyrederken ( ben her gün melek gülüşleri ile terapi uyguluyorum kendime, onların saf ve temiz gülüşlerinden şifa alıyorum..şifa gönderiyorum onlara gülüşleri hiç solmasın diye) ))
Bunlar senin sözlerin bunun için ben ve minik meleklerim sana kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Çok ama çok teşekkür ederim.
Ben kızlara hamile olduğum dönemde herkese iki tane meleğim olacak ve benim öğretmenim olacak onlar demiştim. Gerçekten çok büyük öğretmen bu küçük melekler. Ablacım ben de annemden ve babamdan ayrı büyüdüm. Çocuk aklımla her gece ağlayarak uyurdum ve ben anne olayım çocuklarımı kimseye bırakmam. Ben nereye gidersem onlarda benimle gelir derdim. Kimseyi rabbim anne-babasından ayırmasın.
Dünyaya gelen her çocuğa yaradan ailesiyle yaşama şansı versin. İyi yada kötü ama anne-babanın yerini hiç kimse dolduramıyor.

Seni tanımıyorum ama senin varlığını bilmek bana büyük bir enerji veriyor. Sanki çok uzun zamandır görmediğim bir dostum gibi geliyorsun.......

Sevgilerimle.............. kiss3 kiss3 kiss3

shamanic 29-01-2008 12:57 PM

defdurucum ilk başta etkileri okumamakla iyi yapmışsın.. thumbsanim
çoğu arkadaşımız yazılanlardan etkilenerek kendilerinde de aynı durumun oluşmasına neden oluyorlar.. onayi

lakin okumadığın içinde atladığın bir şey var.. b456
telkinlerin etki etmesi bilinçaltında ilgili konu ile oluşan blokajların durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterir..

ben telkinleri ilk dinlemeye başladığım zaman test için etki ediyor mu etmiyor mu diye.. dusun
kilo verme telkinini listeme ekledim..
kilo ile ilgli hiç bir blokajım yok.. yani telkine ihtiyacm yok..
dinlediğim 3-4 saatin sonunda direkt olarak iştahım kesildi.. ve etkisi 2-3 gün devam etti.. terli345

erteleme alışkanlığını bırak telkini ise bu konuda blokajlarım olduğu için 2. haftadan sonra etkilerini göstermeye başladı..

canım benim sende biliyorsun ki hapların etkileri de yine inançlarımız sayesinde azalır yada artar..
yapılan deneylerde hastalara ilaç yerine şeker verilip bu ilacın çok kuvvetli yeni çıkan bir ağrı kesici olduğu
söylenmiştir.. ve inanılmaz ağrıları geçmiştir.. bunun gibi yüzlerce deney var..
kendimiz kendimizi her konuda iyileştirecek güce sahibiz.. yeterki bu konuda kendimize inanalım..

bu gün ve hergün çok daha iyi olasın inşallah.. kiss3

sevgiler.. hismiley

defduru 29-01-2008 01:55 PM

Sevgili shamanic iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Şimdi oturup teklinlerin etkileriyle ilgili ne kadar yazı varsa okuyacağım. Bakalım neler göreceğim......
Ben şu anda ego , suçluluk , koruma kalkanı birde topluluk karşısında konuşma (bunu daha dün başladım dinlemeye ) bunları dinliyorum. Aslında kızlarla birlikte dinliyoruz. Sabah daha kalkarken kızlar müzik aç diye beni uyarıyorlar artık onlarda alıştılar bu duruma.
Neyse sevgilyle kalın............

Sezennl 29-01-2008 05:40 PM

defdurucum kolay gele, yaninda sigarayi birak muzigide dinle istersen iciyorsan eger ben dinliyorum ise yaradi sakinim gunde 2 sigaraya eyvallah dedim. ictigim icin birsey anlamiyorum ama hgercekten birden bire birakirsam birsey olur yavas yavas birakayim diye ikiye dusrdum biraz boyle devam edeyim tamen hayatimdan cikartacagim

defduru 29-01-2008 07:19 PM

Sezencim valla içiyorum sigara. Yazını okuyunca bırakmak istiyormusun diye sordum kendime ama y789 istemiyorum . Zaten çok değil günde 5-6 tane içiyorum. Kendimi kandırıyorum aslında azı çoğu olmaz ama şu anda bırakmaya hazır değilim. Senin adına ve bebişler adına çok sevindim .
Herşey gönlünce olsun arkadaşım...... kiss3

Sezennl 29-01-2008 08:15 PM

sagol canim dun ve bugun 2 tane icitim ama hic icmesemde olur yani aramiyorum o telikini dinelyince tabiki once isteyeceksin birakmayi ozaman yardim eder. bende senin meleklerini opuyorum benim meleklerde seni ve meleklerini opuyolar

defduru 29-01-2008 11:51 PM

Neyi Yaşamak İstiyorsan Onu Yaşa

Öyle bir hayat yaşıyorumki,
Cenneti de gördüm, cehennemi de
Öyle bir aşk yaşıyorum ki
Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayatı en önden
Kendime bir sahne buldum oynadım,
Öyle bir rol vermişlerdi ki,
Okudum okudum anlamadım.
Kendi kendime konuştum bazen evimde
Hem kızdım hem güldüm halime
Sonra dedimki 'Söz ver kendine'
Denizleri seviyorsan, dalgalarıda seveceksin,
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin.
Uçmayı istiyorsan, düşmeyide bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin.
Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım
Öyle çok değerliymiş ki zaman,
Hep acele etmem bundan, anladım

Nietzsche

Çok güzel çoookkk smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM.