Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

fgceker'in günlüğü :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fgceker'in günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendi kendini çelmeleyen bir adam görünce,ona kahkahalarla güleriz. Oysa yaşam, zihinsel olarak kendini engelleyen insanların trajikomik öyküleriyle doludur .. Biz,kendimiz her zaman 'kendimiz' olduğundan çok eminizdir. Oysa içimizde birden fazla kişilik programı birbiriyle çatışır durur. Birinin 'ak ' dediğine, öbürü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

fgceker'in günlüğü :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-09-2009, 06:36 PM   #1 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Kendi kendini çelmeleyen bir adam görünce,ona kahkahalarla güleriz. Oysa yaşam, zihinsel olarak kendini engelleyen insanların trajikomik öyküleriyle doludur ..

Biz,kendimiz her zaman 'kendimiz' olduğundan çok eminizdir. Oysa içimizde birden fazla kişilik programı birbiriyle çatışır durur.

Birinin 'ak ' dediğine, öbürü 'kara ' der. Biri ' şu yöne gidelim' der, öbürü 'hayır ,öbür yöne ' diye ekler.

Bu yüzden 'ikiyi bir ' yapmadıkça, insan gerçekten : ''kendisi '' olamaz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2009, 06:50 PM   #2 (permalink)
Banned

668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold

'' Ruh,kendisini ancak karşıtlarda tanıyabilir. Ne olduğunu öğrenmek için, ne olmadığını deneyerek. O yüzden,sevgiyi tanımak için sevgisizliği, gücü öğrenmek için de güçsüzlüğü denemeye ihtiyacı vardır.''

(Kuantum Sıçrama /R.Şanal)
Alt 17-09-2009, 11:37 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

fgcekercim gunlugunu zevkle okudum.civil civil neseli bir gunluk olmus.neseli ve isik sacan biri oldugun uzaktan bile belli oluyor.seni tebrik ed erim.boyunun uzadigina da cok sevindim.Muhammed Bozdag ve Sanal Beyin kitaplari da benim favorilerim arasinda ortak yonlerimizin olmasi beni cok sevindirdi.sevgi ve isikla kal...
Alt 18-09-2009, 12:36 AM   #4 (permalink)
Banned

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fgcekercim gunlugunu zevkle okudum.civil civil neseli bir gunluk olmus.neseli ve isik sacan biri oldugun uzaktan bile belli oluyor.seni tebrik ed erim.boyunun uzadigina da cok sevindim.Muhammed Bozdag ve Sanal Beyin kitaplari da benim favorilerim arasinda ortak yonlerimizin olmasi beni cok sevindirdi.sevgi ve isikla kal...
Canım çook teşekkür edeerim güzel iltifatların ve inceliğin için. Hemen iki noktamı yapacağım ve bir o kadar daha uzayacağım

Bu arada sen kuşadasından gelmişsin yanlış hatırlamıyorsam, bende oraya gideceğim,bütün kış ordayım,gelirsen beklerim
Alt 22-09-2009, 08:46 PM   #5 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım çook teşekkür edeerim güzel iltifatların ve inceliğin için. Hemen iki noktamı yapacağım ve bir o kadar daha uzayacağım

Bu arada sen kuşadasından gelmişsin yanlış hatırlamıyorsam, bende oraya gideceğim,bütün kış ordayım,gelirsen beklerim
tesekkurler bir ay kaldim.yazlik evde kis gecirmek zor deniz mevsimi eylul ayi harikaydi...
Alt 28-09-2009, 03:56 PM   #6 (permalink)
Banned

Neredeyse bir haftadır rüyalarım tuhaflaşmaya başladı,Sürekli pis ortamların içinde buluyorum kendimi.Oraya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ama sürekli bir çaba içinde oluyorum ve nedense oraya hep sevdiğim insanlar tarafından götürüldüğümü hatırlıyorum ve hem onları hem kendimi ordan çıkartmaya çalışıyorum.

Telkinleri ilk dinlediğim zaman bu tür sorunlarla hiç karşılaşmamıştım şimdi böyle bir şeyle karşılaşmak beni şaşkınlığa düşürdü.Anlamlandırmaya çalışıyorum rüyalarımı ama bir türlü bana ne anlatmak istediklerini bulamıyorum.Sabah yatağımdan kalktığım süreden itibaren aklım gördüğüm rüyalarda takılı kalıyor ve kendimi tuhaf hissediyorum.Umarım bu bir dalgalanma sürecidir ve ben bunu çabuk atlatırım.
Alt 30-09-2009, 01:09 AM   #7 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Bayılırım rüyalara :)

Üzerinde çalışmaktan en çok keyif aldığım zaman dilimleridir kendileri. Her gece başka bir alem, her sabah çözümlenmiş, rüyada bilgelik alınmış sorunlar, sorundan çıkmış artık.

Ben de çok görürüm bu tarz rüyalar, hatta çok çok daha fenalarını. Bu tarz rüyalarda o günlerdeki ruh haline bir bakmanı tavsiye ederim.

Sevdiklerin tarafından götürüldüğün yerlerden bahsetmişsin, rüya yorumcusu değilim ama bir kaç soru belki bulamadığın cevaplarına yardımcı olabilir.

Bugünlerdeki ruh haline sahip çıkıyor musun? Yani negatif bir ruh halindeyken bile evet bugün negatifim ve bunu doya doya yaşamalıyım, insanlar beni yanlış anlayacaklar diye gülümsemek zorunda değilim, yapmacık davranmak zorunda değilim diyebiliyor musun? Çoğu zaman yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için o ruh hali bize ait değilmiş gibi davranmaya başlarız ve bu bir anlığına iyi gelse de daha çok onun içine batmamıza neden olur. Böyle durumlarda kabullenmek ve yaşamak en doğru olanıdır aslında.

İnsanlara yardım etmeyi sevebilirsin tamam ama kendi yaşamak istedikleri şeyleri yanlış dahi olsa yaşamalarına izin veriyor musun? Yoksa bu yaşayacağı şey yanlış, ters bir adım olur onun için diyerek oturup uzun uzun anlatıyor musun? Anlatıyorsan da bunun senin fikrin olduğunun farkında mısın? Ve bir öğretiye karşı durduğunun, geciktirdiğinin belki?

İnsan sevdikleri hep yanında olsun ister, bu çok insancıl. Ama daima yanında olmaları pahasına onları omuzlarına almaya başlar bir zaman sonra. İlk başlarda o yük taşınabilir ağırlıkta gelse de zamanla hem duygusal hem bedensel yönden külfet olmaya başlar. Aslında o kişilerin de ayakları, elleri vardır ama koruma iç güdüsü denen duygu çepe çevre sarar ve yardım etmeliyim dürtüsü oluşturur. Böyle bir duyguya sahip misin bugünlerde?

Sorularla gördüğün rüyalara çok net cevaplar alman mümkün. Her rüya biliyorsun ki bir bilgelik sunar hayatımıza. Bize kalansa doğru zamanda doğru soruları sormak ve cevapları kabul etmektir. Umarım az da olsa bir ışık olabilmiştir yazdıklarım. Doğru cevaplara götürmeyebilir belki ama bakarsın başka sorular gelir senin de aklına :)

Rüyalarının sana her zaman en derin bilgelikleri sunmasını dilerim Fgceker'cim.

Sevgiyle..

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2009, 11:33 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz,kendimiz her zaman 'kendimiz' olduğundan çok eminizdir. Oysa içimizde birden fazla kişilik programı birbiriyle çatışır durur.

Birinin 'ak ' dediğine, öbürü 'kara ' der. Biri ' şu yöne gidelim' der, öbürü 'hayır ,öbür yöne ' diye ekler.
Fgceker slm,günlüğün güzel haberlerle dolsun...yukardaki yazdığın dikkatimi çekti,düşündümde şu anki halimi anlatıyo, içimden bir çok ses çekiştirip duruyoo! işin garip yanı kendi hayrına olanı görüp uygulamamak...yada bezginlik ,tembellik vs. ...yine beni benmi engelliyorum ,evet senn!
neyse hoşçakall...
Alt 22-09-2009, 02:02 AM   #9 (permalink)
Banned

Kuantum Sıçrama

'' Bir iyileşme sürecinde belirli aşamalar vardır. Bir tür keşif yolculuğudur bu. Eğer bu yolculukta yarı yoldan dönersek,bir kurban olarak kalmaya devam edersiniz. Kurbanların hep bir mazeretleri vardır. Onlara sıkıca tutunurlar. ''
Alt 22-09-2009, 02:36 PM   #10 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Canım benim

Bu şiirin benim için değeri çok büyük. Çok sevdiğim bir arkadaşımın yıllar önce kararsızlıkların içinde boğuşurken bana yolladığı bir hediye. Şimdi de sana yol göstermiş ne kadar sevindim, içinde çok anlamlar var satır aralarını okuyabildiğin zaman.

Sen de iyi ki varsın :) Sayende bir kez daha anmış oldum bende arkadaşımı.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
fgceker'in, gunlugu

« Sebil'in Günlüğü | Lütfen Yardım edinnn »