![]() |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Alıntı:
|
Bu hamak benim. Kimse imgelemesin sakın. y789 Burası da neresiyse valla cennet gibi yer.sevincli |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları oh valla harika manzaralar insanın canını çektiriyosunuz. Bi aksilik olmazsa bende haftaya böyle güzel bir yerdeyim. gogogo |
valla gerçekten çok güzel ya hamakta gözlerini kapıcaksın, hele gece yıldızlara bakıcaksın.sevincliactionsmile |
Cibelce canımm iyi tatiller şimdiden super |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Birazönce bir filme denk geldim, tabii hiçbirşey tesadüf değildir.:)Filmde küçük bir çocuk 7 yaşlarında gözlerini kapattı ve şöyle dedi; Dün olanlardan artık bahsetme, Geleceği düşünüp endişelenme, Geleceğede güvenme, geçmişede. Yaşadığın An'ı değerlendir. Vaktini boşa geçirme. Sonra yanındaki arkadaşlarına da tekrar ettirdi gözlerini kapattırarak.Küçük bir çocuktan filmde olsa bunları duymak etkileyiciydi gerçekten.:) |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Forumda Belgin'cimin güzel haberiyle mutlu bir hava esiyor ne güzel, daha nice güzel haberler almamız dileğiyle diyoruummm:) http://s.mynicespace.com/myspacepic/550/55053.gif Bugün güzel bi gün.kelebeklerde içimi açtı:) çok seviyorum kelebekleri,keşke odanın içinde falan olsalar etrafımda uçuşsalar :))) geçen gün dedim ki yakınıma bir kelebek gelse şöyle beyaz renkte...mutfak penceresine gittim bir baktım tamda dediğim gibi bir kelebek gitgide yakınlaşarak uçuyordu:))). Böyle oluyo işte bazen hemen düşündüklerim.:) |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Veeee deniz,kum...sevincli İmgeledik imgeledik oldu sonunda12389 Sizi özliycem çünkü hiçbirşekilde internete girme imkanım olmıycak arkadaşlar. Telefonumuda atıcam bi köşeye.:) Sevgiler herkese.actionsmile |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Selamlar efenim.uzun zamandır yoktum... Bugünlerde söylediğim dilimden düşürmediğim şu sözle noktalayım şimdilik.:) "Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler... " |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Sigara içmeyeli 4 gün oldu :) hadi bakam hayırlısı... http://img.blogcu.com/uploads/erdemselvi_adamsigara.gif :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 PM. |