![]() |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Son iki aydır yine pek çok şey öğrendim.En baştada biliyorum dediğim, doğrusunu yapıyorum dediklerimdi bu öğrendiklerim.Bir müddet böyle sandım ama aslında eksiklikten kaynaklanmıştı bu olanlar.Ve hiçbir zaman ben tamamım dememeyi öğrendim belki de. Yaşanmışlıklar ,yaşanması gerektiği için yaşanırdı ya...sonucuda muhasebe edilmeliydi tarafımdan.Ve edildide!Bazen 'evet' leri ve 'hayır' ları doğru yerde kullanamıyordum.Şimdi, 'evet' leri ve 'hayır' ları olması gerektiği yerde kullanıyorum...eee yaşanmışlıklar neden var, öğretmek için.Ve bunu da öğrendim...Bugün ise çok huzurluyum, ve eminim... :) |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Günlük Hayırlı Olsun, Güzel Haberlerle Dolsun :) Paylaşımları Güzel Olan Arkadaşımın |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Günlüğün hayırlı olsun Işıkçım. Dileğim her gecen gün artan güzel haberlerinle dolması bu sayfaların. Öyle olacağınada eminim. Herşey gönlünce olsun. Sevgiler |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Teşekkürler Mümin'cim, güzel haberlerle doldurucam işallah.:)iyi ki tanımışım seni sağol.actionsmile |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Cibelce teşekkürler canım.senin inceliğine hayranım.temennilerinin hepsi senin içinde olsun çok öpüyorum kiss3 sevgiler. |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Günlüğün Hayırlı Olsun Işık. http://img211.imageshack.us/img211/8717/24gz0.gif Her gün, yeni gelişmelerle, mucizelerle dolu bir günlük diliyorum.super Bütün arzularının, beklentilerinin çok yakınında olduğunu düşünüyorum ben kendim.sung66 |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Mehmetçim çook teşekkürler güzel sözlerin ve dileklerin için.actionsmile |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları ışıkk cığım,günlüğün hayırlı olsun.. Paylaştığın birçok faydalı bilgi gibi,günlüğünü takip etmek de çok güzel olacak..Kendini geliştirdiğin değişimlerin ve farkındalıklarınla doldurmanı diliyorum..İsmin gibi değişim arayanlara ışık saçsın.. Gerçi ben nette günlük yazma fikrine hala alışamadım..Birşeyleri yazarken seçici davrandığımı farkettim.Bu da kendimi kasmama neden oluyor..Acaba herkesin okuduğundan mı?girlhaha http://img269.imageshack.us/img269/4038/gnlk.jpg Sevgiler.. |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları Selamlar Yeni bir hayat, güzel sözlerin için teşekkürler.sevincli Ben de hayatımda hiç düzenli bir şekilde günlük tutmadığım için, biraz zorlanıyorum aslınday789.Nasıl anlatmam gerektiği konusunda. Karikatüre bayıldımmgirlhaha Sevgiler.kiss3 |
Cevap: İçimin Biriken Dipnotları içinden geldiğini yaz sevgili ışıkk. biz de okuyalım hihih |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |