| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mükemmel çok iyi gidiyorsun....daha pozitif gördüm seni bende de oluyor zaman zaman bu aşırı yemeler..özellikle kızgın olduğum da..yanlız bir şeyi keşfettim kendimde..kural koyduğum zaman o kurallara uyuyorum..kendi kendime yeme listesi yaptım..karar aldım,bunlardan şu kadar yiyeceğim..ve yemeyeceğim diye...neredeyse 1 haftadır uyguluyorum..takıntılarımdan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #19 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() mükemmel ![]() çok iyi gidiyorsun....daha pozitif gördüm seni ![]() bende de oluyor zaman zaman bu aşırı yemeler..özellikle kızgın olduğum da..yanlız bir şeyi keşfettim kendimde..kural koyduğum zaman o kurallara uyuyorum..kendi kendime yeme listesi yaptım..karar aldım,bunlardan şu kadar yiyeceğim..ve yemeyeceğim diye...neredeyse 1 haftadır uyguluyorum..takıntılarımdan kurtulmak için tabi..kilo fazlam çok değil ama kışın nedense iştahım açılıyor..yazın daha az abur cubur yerken kışın fazlalaşıyor..ama bunların bile sözlerimle bağlantılı olduğunu gördüm..gerçektende sözlerin hayata etkisi çok büyük..soğuk havaları sevmem derim ve hasta olurum..sıcak havalarda neşeliyimdir derim ve öyle olur..bunları fark ettiğim içinde yeni bir karar alma aşamasındayım..aklıma geldikçe olumsuz olan herşeyi dünmüş gibi...olumluları da andaymış gibi yazmaya gayret edicem..mesela;önceden sıkıldıkça yemek yerdim,artık sıkılmak beni etkilemiyor..her zaman ki gibi sağlıklı besleniyorum...gibi.. wave shamanımın da dediği gibi..hazır olduğunda kurtulmak istediğin herşeyi sevgi ile uğurla... ![]()
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mükemmel çok iyi gidiyorsun....daha pozitif gördüm seni bende de oluyor zaman zaman bu aşırı yemeler..özellikle kızgın olduğum da..yanlız bir şeyi keşfettim kendimde..kural koyduğum zaman o kurallara uyuyorum..kendi kendime yeme listesi yaptım..karar aldım,bunlardan şu kadar yiyeceğim..ve yemeyeceğim diye...neredeyse 1 haftadır uyguluyorum..takıntılarımdan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi