Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   siyah inciler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2831-siyah-inciler.html)

siyah 13-03-2008 10:35 AM

Ynt: siyah inciler

Hafta içi ne zaman derseniz ben varım.

gunesim 13-03-2008 10:45 AM

hafta içi ben çalışıyorum gelemem agl34

siyah 13-03-2008 03:47 PM

Sevgili Güneş o zaman hafta sonu olsun ben de bir çözüm bulmaya çalışırım. Şayet bulamazsam bir sonraki buluşmada sizlerle birarada olurum.En azından ilki olursa ikinci üçüncü toplantılar bir takvime bağlanmış olur. Sevglerimle. Haydi tarih

hayalayaz 13-03-2008 04:43 PM

siyahım ben izmirden hepinizi birden görmeye geliyorum..toplantı günü tüm ayarlamalarını yap, ben anlamam ayarlayamadım dediğin zaman..zaten önümüzde çok zaman var..her şey yoluna girer tüm ayarlamalar fevkaladenin fevkinde yapılır..

siyah 18-03-2008 11:01 AM

Ynt: Hayatla Barışamadım

Geç bir Günaydın Ankarada yağmur var. Güzel bir gün. Sabah çıktığımda yağmur yoktu. İyiki yağdı. Bu gün mutsuzum aslında birkaç gündür çok mutsuzum. İyice içime kapandım bu ara hiçbirşeyden keyif almıyorum hiçkimseyi aramıyorum arayamıyorum. Daha az konuşur oldum. Sadece zorunluluklarımı yerine getiriyorum. Keyif almıyorum... İnsanları ararken çok büyük isteksizlik yaşıyorum, konuşmalardan tat almıyorum sizce ben nereye gidiyorum. Neden kimseyi aramıyorum...
Bu bana neden acı veriyor...
Bunu çözemiyorum neden kendimi dünyaya kapattığımı, neden birilerini aramaya kalktığımda bilinçaltımın tepki gösterdiğini anlamıyorum... Oysa mutlu olmak istiyorum. Bu kadar şükür doluyken hayata neden bir yanım hala bu kadar küskün? Her sabah yataktan kalkarken şükrediyorum yeni bir güne merhaba dediğime, her gün şükrediyorum evimi dağıtan çocuklarım olduğuna onlar olmasa ne kadar boş olurdu bu ev... Bir yandan doluluk isterken bir yandanda kafamı kuma gömmeye çalışıyorum... biliyorumki bilinçaltım kendi şartlanmaları içinde birşeyler yapıyor beni korumak adına ama bu program artık işe yaramıyorum bir adımım evden çıkmaya hazırlanıyor diğer adımım beni beni eve bağlıyor burdan çıkmamam gerektiğini söylüyor. Yıllardır bir türlü içinden çıkamadım ev işleri gibi... Yıllarca karar veripte bir türlü sıfırlayamadığım kredi kartları borçları gibi... Biliinçaltım bir şeyler yapıyor beni korumak adına ama işe yaramıyor. Eşikte bekliyorum bir ileri adım bir geri adım.

siyah 18-03-2008 11:15 AM

Her akşam karar veriyorum yarın şunları, şunları arayacağım diye sabah olunca vazgeçiyorum. Aramak bana korkunç acı veriyor. Korkuyorum. Yanlız bir dünya dört duvar örüyorum kendime. Memnunmuyum bu durumdan hayır. İçine düştüğüm bu durumdan çıkamıyorum. Hayatla bağlarım hala çok ince. Hayatımı yöneten tek düşünce acıdan kaçmak...

seramoni 18-03-2008 03:39 PM

Ankara mı ben de gelirim,çok iyi olur,zatan Ankaradayım smiliyface

siyah 18-03-2008 04:08 PM

Ynt:Hayatımızı değiştirecek cümleler

Sevgili arkadaşlar hayatınızda dönüm noktası oluşturan cümleler sizi değiştiren cümleler, hayatınızı kolaylaştıran cümleler nelerdir.

nurhanza 18-03-2008 11:31 PM

bir umut hep var
en iyisini daha görmediler
yaptıklarımın yapacaklarımın teminatıdır,
kimse yıkamaz, çok güçlüyüm
devam devam devam
1 yıl sonra bunlara güleceksin
kolayı herkes yapar mühim olan zoru başarmak,
ne çok cümlem varmış tutunacak iyiki bu cümlelere tutunmuşum

Mustang 19-03-2008 09:38 AM

siyah'cığım ben şu aralar sedona yönemini okuyorum bırakmayla ilgili bi yöntem okumanı tavsiye ederim .Ben okudukça içimde ne çok şey birktirmişim diye düşümdüm .Bunları nasıl bıraka bileceğimi bilemiyordum şimdi okudukça zor olmadığını görüyorum .Ben önce eftle başladım ama sedonayla başlayıp eft yaparsan daha faydalı olcak sanırım daha biçok şey bende deneme aşaşmasında inşallah bir yola girecek.Sanada tavsiye ederim denemekte yararvar.Bendede aşağı yukarı Nurhanzanın cümleleri var onun için yazmadım. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM.