![]() |
fund un günlüğü.. selam bugün 3. günüm ..ilk dinlediğimde -ve azalarak değişen-bariz belirti,kalp çarpıntısı oldu,bundan başka boyun ağrısı bi de ara ara boşlukta olma hissi..ama çok rahatsız edici olmadılar.. ilk gün oldukça relax esprili genişş ve ziyadesiyle pozitiftim bu durumun psikolojik olduğuna inanıyorum.çünkü bu kadar hemencecik değişim olmaz diye düşünüyorum ..ama psikolojikte olsa yine de çok güzeldi o günüm --demek ki kendimin terapilerden sonra öyle olacağımın düşüncesi oluşmuş diye düşündüm-2. gün yine aynı değişim devam etti ..ve bugün artık özüme döndüm ttli3bu sabah uyanamadım ilk defa 12 ya kadar uyudum ve oğlum kursa gidemedi 4897 gergin,,ayakları yerde olmayan rüya aleminde ,kendini çevrede silik olarak gören bir insandım bugün yine... sad456 bu müziklerin arkaında konuşma olmasa bile ,,telkinlerin içeriğini okuduktan sonra,müzikleri dinlemek ve onların salt müzik olarak bile etkili olabileceğine inanıyorum psikolojik olarak.. kaldı ki sözlü iletiler de var .bunu bilmekte artı inanç sağlıyo..bu çok mükemmel bi durum zaten ...binlerce teşekkürler.yarın ne olacağım bakalım... ayrıca bu sayfaya kendimle ilgili herşeyimide yazarak paylaşmam çok güzel,,bir başka terapi de bu zaten..... kiss3 |
Ynt: fund un günlüğü.. Herşeyin daima en güzele gitmesi dileğiyle Funda.... Kendini arayış yolculuğunda başarılı olacağını biliyor ve sana güveniyoruz diğer herkes gibi... bi ufak çelişki var hayata dair çözemediğim, hele onuda bi çözeyim bende çok daha başarılı olacağım :) |
Ynt: fund un günlüğü.. zaten hayat o çelişkileri çözmeyle geçmiyor mu..umarım ...mutlulukla başarırsın |
Ynt: fund un günlüğü.. http://img400.imageshack.us/img400/565/msnkalp2cf.png günlüğün hayırlı olsun fund cum.... güzel başlangıçlarla ve yaşanmışlıklarla dolsun dolsun taşsın inşallahhhh.... http://yusufebb.sitemynet.com/gifler/coeur4.gif |
Ynt: fund un günlüğü.. var olmamanın yararlılığı otuz kiriş bir tekeri oluşturabilir ama göbeğindeki boşluktur tekere işlevsellik veren. çömlekçinin attığı kil değildir kaba kullanışlılığını veren ama şeklin içindeki boşluktur kabın yapıldığı. kapı olmadan bir odaya girilemez ve pencereler olmadan karanlıktır. işte budur var olmamanın yararlılığı. (minus idiot,) içimizde ki ulvi boşluğu yakalayabilmemiz dileğiyle sevgiler |
Ynt: fund un günlüğü.. fund günlüğün hayırlı olsun... bak sana ne hediyeler aldım umarım beğenirsin..günlüğünü yazdığın masana koyabilirsin..güzel günlerini paylaşman dileğiyle.. smiliyface http://www.camhediye.com/images/slayt.gif |
Ynt: fund un günlüğü.. fundacığım yeni günlüğün hayırlı olsun canım.... dilerim bu günlükte olumlu değişimlerini,mutluluklarını,hayallerini ve sevgilerini hep birlikte paylaşırız... coffe2 çok iyi değişimlerin olacağını biliyoruz.. ark5 bunun için biraz sabırlı olmak lazım... gerçekten yazmak çok güzel bir şey..sende sıkılmadan yaz...biz her zaman dinleriz vede paylaşırız... ttli3 buda benden sana günlüğün için açılış hediyesi..umarım seversin... thumbsanim http://www.ceylanim.net/gifler/blumen0005.gif kiss3 kiss3 kiss3 http://delikan.biz/resimyukle/buyuk/soltrftx5.gif |
Ynt: fund un günlüğü.. çok teşekkür ederim...sizler ne tatlı insanlarsınız kiss3...... |
Ynt: fund un günlüğü.. http://img69.imageshack.us/img69/523...1d56123qi8.jpg Hayırlı olsun günlüğün... Umarım burası hep sevinçlerle mutluluklarla ve değişiminle dolu olur... Bende sana tatlı yiyelim tatlı konuşalım gibisinden bir pasta armağan ediyim dedim:) |
Ynt: fund un günlüğü.. fundacığım günlüğün hayırlı olsun |
Ynt: fund un günlüğü.. thumbsanim ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ SEVİYOMMMMMMMM--bağırmak istedim de smiliyface |
Ynt: fund un günlüğü.. yola devamm..ama ben gündüz dinliyorum .gece kulağımdayken uyuduğumda -niyeyse- sıçrayarak uyandım kaç kez..ve dinlemeye başladığımdan beri -ki bugün5. günüm -gece uykuda sıçrıyormuşum.seyirme ..bir de gece şak diye gözlerim açılıyor ve o şekilde uyanıyorum ,gayet diri bir şekilde.ve sonra tekrar uyuyorum tabi, ama o uyanış halim çok garibime gidiyor ..acaba neden???rüyalarımı hatırlıyorum artık -ki ne zamandır rüya anlatma lüxünden mahrumdum wink77- ruh halimde dalgalanmalar oluyor .ancak bu zaten vardı ben de (bizim oralarda bir laf vardır;yerli deliye Korucuk--bir türbe --ne yapsın smil56)umudum var olan bu dalgalanmalarımın olulu seviyede seyretmesi zaten.. smiliyfacebaşka değişim ve gelişimlere dek görüşmek üzere. |
Ynt: fund un günlüğü.. bugün çok boşta ve havadaydım.. konsantre güçlüğü yaşadım ..adapte olamadım. arkadaşlarımlaydım ve mevzuya ,sohbete odaklanamadım .-kafamda bir şey yokken-resmen hayal alemindeydim...1 hafta olacak ,,ve neden sanki batıyorum gün geçtikce..ilk günler dolu dizgin başlamıştım oysa .ümidimi kırmamalıyım değil mi.. sabahları uyanmakta güçlük çektim bu hafta hep..aynı lise yıllarımdaki o tatlı sabah ,kesik kesik uyumalarını yaşadım bu hafta..... |
Ynt: fund un günlüğü.. hemen umutsuzluğa kapılma fundacım. sen dinlemeye devam et. başarıya ulaşan herkes benzer şeyleri yaşadı. zafer direnenlerindir thumbsanim t678 |
Ynt: fund un günlüğü.. yola devam .... derty skan67 hpm1 8977 s456 f678h partysmiley 956k thumbsanim gogogo |
Ynt: fund un günlüğü.. 9. günümdeyim ve bugüne kadar 2 olağandışı şey yaşadım... aklımdan geçen şeyler pat diye oluverdi...geçengün içimden mızmızlanmak geldi ve yemeğe de misafirim var ... ve ben bu misafiri kolay yollu nasıl savarım diye düşünüyorum.ama içimden hiiiiiççç kalkıpta bi zahmet mutfağa gidesim yok...ama bu aradada içim içimi yiyor son dakikaya bırakıyorsun hazırlığı bak çok sıkışacaksın diye de söyleniyom kendime...aaaa bi baktım o düşüncelerin aşamasında bir telefon ve eşim misafirler gelmiyorlar demez mi.... anaaaaaa oldum -ki yanlış anlaşılmasın ben misafiri çok severim ve ilk defa bir misafir öncesi böyle bir durum yaşadım....-şimdi bu ne???? telefonla konuşuyorum arkadaşımla ..ve çok ciddi bir konuya girdi kendisiyle ilgili ve ben de dinlemek için hiç müsait bir durumda değilim zamanla yarışır durumdayım...ona sonra görüşelim falan bile diyemiyorum,,çünkü gerçekten konuşmaya ihtiyacı var ama bende zor durumdayım...neyse aa bi baktım hat kesildi ben aramadım bi daha o da aramadı .aslında üzgünümde ona tekrar dönemediğim için ,,her neyse ertesi gün aradım ve dün konuşmamızın yarım kaldıını söyledim .evet kesildi dedi .e neden bi daha aramadın dedim..i"nanır mısın darılma ama,,ne elim gitti ne içimden geldi dedi bi kuvvet beni geri attı dedi" ve dünkü kaldığımız yerden devam ettik konuşmaya..... bi de bu neeee???şok oldum kaldım yaaa ... bunlar benim telepatiyle her iki olaydada gönderdiğim şeyler mi ki anlamadım gitii..... |
Ynt: fund un günlüğü.. üff yaaaa...günlük yoğun koşuşturmalar bir hayli aldı başını gitti olunca ,haliyle telkinlere fazla -değil -hiç zaman ayıramadım... kopukluklar oldu hiç dinlemediğim 2 gün oldu mesela üstüste.... diğer günler az süreli dinlemelerim oldu. ....ne olacak şimdi???kaldığım yerden devam edeyim mi yoksa yeni ekleyeceklerimi ekleyeyinmmi...2 hafta kadar sürdü ego ve güven telkinleri.... ama dediğim gibi 7-8 saatt olarak değil...yardımcı olursanız sevinirim... |
Ynt: fund un günlüğü.. Alıntı:
|
Ynt: fund un günlüğü.. teşekkürler.. o zaman şimdi neyi eklemeliyim...bana göre ben önce şu sigaradan tamamen kurtulmak istiyorum-uyuz içicilerdenim-onu mu eklemeliyim yoksa onunla birlikte ,yada ondan daha önce eklemem gereken telkinler var mıdır..... |
Sigaraya sonra geçersiniz. |
Ynt: fund un günlüğü.. tekrar merhaba -10 gün sonra- "kimseden çekmedim,kendine güven telkininden çektiğim kadar.".. smil56 görüşemediğimiz bu günlerde o telkini sindirmeye çalıştım ,.evet zor oldu ama yavaş yavaş azalta azalta yoluna soktum diyebilirim .ama tam değil hala inat ediyor ama direnci kırıldı...zorlandıkca kendime güvenimi kazanıyorum ..dinlediğim telkinlerden beni darmadağan eden telkin buydu..ama çivi çiviyi söküyor işte.... cilgin897 sosyallik artırıcı kanatlandırdı beni ilk dinlemeye başladığım andan itibaren...su gibi hafiff ve kışkırtıcı adeta... inanamayacağınız şeyler yaşıyorum..kime gitsem ,ya da kime telefon etsem ,istisnasız ilk sözleri"şimdi seni konuşuyorduk,bu kadar olur" ya da "şu an aklımdaydın" veya"telefon elimde ,bak ben seni arayacaktım"....yani öncedende olan tesadüfler vardı tamam ama,,bu kadar tesadüfte üstüste olmaz di mi yani...artık kimi arasam benim söylediğim ilk söz "beni arayacaktın di mi" ya da beni konuşuyordunuz di mi" gibi laflar oluyor ..ve aldığım cevaplar sektesiz "e v e t" oluyor....... o çok istediğim çalışma hayatı,,yıllarca süren iş arama ve hiç bir kez bile muvaffak olamama (en son bankanın kapanmasıyla iş akdim son bulmuş ve ben akabinde hamile kaldığımdan ,sıcağı sıcağına iş arayamamış çocuk doğup ele avuca geldikten sonra tekrar işe başlama ve iş arama faaliyetlerinde bulunmuştıum),,bir çok yere cv mi verip ancak hiçbirinden geri dönüş olmamış ancaaaaakkkk tüm bu olumsuzluklara karşı asla çalışma umudumu yitirmemiş olan bana 2 gün önce kapıya kadar hizmet götüren bir şirket tarafından iş teklifi yapıldı(kapıya gelen elemana ,,"işyeriniz eleman arıyormuş bu konuyla ilgili bilginiz var mı "diye bir soru sordum...(ama bu soruyu ben mi sordum , 4897niye sordum ,ne amaçla sordum, nasıl sordum ne şekilde sordummm........bu soruların hiçbirine cevap veremiyorum .bir anda aklıma böyle bi senaryo geldi ve anında dilime döküldü ve bu dökülenler karsımdaki insana soru olarak yöneldi....)ve karşımdan aldığım cevap olumluydu .gerçekten böyle bir ihtiyaç varmış. ooo67 telefonumu aldı ve 2 saat sonra arandım.ve telefonda ki konuşmayla şartlar sunuldu ,herşey çok güzel ,ancak çalışma saatleri bana uymuyor...aman allahım ,ben yani o iş arayan ve çalışmak isteyen ben,inanamayacağım bir şekilde telafonun öte yanındaki cevap bekleyen işyeri sahibine ,çalışma saatlerinin uymadığını bu yüzden kabul edemeyeceğini söylüyor......olamaz böyle birşey yaaaaa ne pahasına olursa olsun böyle bir şirket böyle bir kazanç ve böyle artılar ...ve ben çalışma saatlerinin uymadığından bahsediyorum......ve en ilgincide ne??????adam bana uyan saatleri soruyor ve tekrar dönme ümidiyle telefonu kapatıyor..... ooo67 ve adam beni tanımıyor.....bilmiyorum belkide size sıradan bir olay gibi gelmiş olabilir ama bana öyle olmadığı için paylaşmak istedim.... smil56 sung66 |
Ynt: fund un günlüğü.. alk78 kiss3 blissy 25889 Canım benim çok sevindim senin adına... ark5 Hayatının yolunda gitmesi ve karşına çıkan her güzel şey seni dahada parlak yapacak...Çekim gücün gitgide artacak ve daha kimbilir nasıl güzellikler yaşayacaksın... Bu daha bir başlangıç belkide... Bazen öyle şeyler yapıyoruzki bunu benmi yaptım?,benmi söyledim? diyoruz resmen...İnsanın sınırlarından kurtulması harika birşey ttli3 |
Ynt: fund un günlüğü.. hiç sıradan olurmu fund cum sıradışı dünyana hoşgeldin... blissy yeniliklerin güzelliklerle katlanarak çoğalsın ve dilediklerini gerçeklerin olarak yaşamaya bir an evvel başlaman dileğiyle.. sevgiler.. http://www.msxlabs.org/forum/msn-ifa...ifler-120.html |
Ynt: fund un günlüğü.. günü mutlu bitirmek ve yarın ın getireceği sürprizleri iple çekmek....hayat buymuş meğer...umarım bu sevinç azalmaz..... bugün ,müşterisi olduğum ,aynı zamanda hemşehri olduğumuz iş yerine gittim .amacım iş sorgulamak..çünkü son görüşmemizde yeni iş yerine taşındığında eleman ihtiyacı olacağından bahsetmişti..kulağımda kalmış bu laf ve yeni yerine taşınmış olduğunu görünce bir şevkle girdim içeri...... krz56 ancakkkkkk adamın adını hatırlayamadım y789 ve geveledim durdum öyle bi kontrpyede kaldım ki anlatamam .resmen tutuldum ve sekreter e sanırım karıştırdım diyerek kendimi attım dışarı..... 4897 kendime güldüm sonra ..tam bi komediydi ama... dolayısıyla verimsiz bir an yaşadım .ama işyeri sahibiyle görüşememem yani adını unutmam falan bence bişeylere vesile oldu diye düşünüyorum.....ama yılmıycam ve o yere bir daha gideceğim...adamın adını hatırladım çünkü...... sung66 |
Ynt: fund un günlüğü.. ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum..... ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve oğlumun rengi soluk nefesine odaklanıyorum ve soluğunu duyuyorum ,. kucaklayarak ,panik içinde ve nefesimin sonuna kadar varan bir çığlıkla taksiiiiiii diye bağırarak durağa doğru koşuyorum.ve bu panikle uyandımmmm-bu aradada diğer adamında yerde yattığını ve kimsenin ona yardım edemediğini falan düşünüyorum bir aklımda onda kalıyor aslında-.... ikinci rüyam::oğlum--8 yaşında--bir araba ya da kontenyır gibi birşeyin içinde -hatırlayamadım şimdi-başka insanlarla birlikte biryere gidiyorlar ve ben yine dışardan izliyorum onları.hareket ters yöne oluyor ve bir uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum arabanın...yine panik içinde koşuyorum düştüğü yere bakıyorum kocaman bir havuzun içine düşmüş .hemen gidip,oğlumu bulmak için çırpınıyorum be dirseğinden tutup batmış haldeyken onu kurtarıyorum ama baygın .heemen kucağıma alarak feryat figan içinde eşime sesleniyorum koşa koşa ...ve o panikle uyandım....şimdi bu iki rüyamdan da net bir şeyler çıkaramıyorum .ama iki oğlumuda aynı şekilde görmek ,sanırım ikisiylede ilgili yorumları doğurmakta ..anlayan yorumlayan arkadaşlar açıklayabilir misiniz nedir?? telkinlerden önce ki rüyalarımla sonraki rüyalarım,gerçekten boyut değiştirdi.öncekileri kendimce yorabiliyordum (bi rayına oturtmuştum ) ama sonrakilerde tıkanıp kalıyorum vallaa... |
Ynt: fund un günlüğü.. Telkinler ile birlikte suçluluk duyabileceğimiz şeyleri rüyada görürüz.Kimisi babasinin öldüğünü görür,kimisi çocuğunun başına bir şey geldiğini. Demek ki çocuklarınızın başına bir şey gelebileceği ile ilgili korkularınız ve suçluluk hisleriniz var.Bunlar daha önceden enerjinizi aliyordu.Açiğa çiktiklari için o korkulardan kurtulmuş oluyorsunuz. Bu tür korkular sizi etkilediği kadar çocuklarıda olumsuz etkiler.Sosyal fobi gibi sorunların başlıca nedenlerinden bir tanesi anne babaların bu korkuları nedeni ile aşırı derecede korumacı olmalarıdır. Aslında görülen rüyalar telkinler sonrası nettir.Semboller yoktur.Rahatça kendiniz yorumlayabilirsiniz.Korkularınız,suçluluk duygularınız,pişmanlıklarınız ortaya çıkar ve her birinden kurtula kurtula dahada hafiflersiniz. Alıntı:
|
Ynt: fund un günlüğü.. dunk56 evett çok doğru.aslında çok korumacı bir anne değilim çevremdeki annelere göre daha esnek ve dizginleri çocuklarımın da kullanabileceği bir durumda bırakıyorum ..ancak tabiiki kendimi çok sorgularım ..acab çocuklarıma yeterli ve gerekli dayanağı sağlayabiliyormuyum diye..onları kollayabiliyormuyum diye...--çocuklarımın gün boyu yaşadıkları herşeylerin günahı ve sevabıyla kendilerinin görmesinden yanayım.mücadele etsinlerve kendi başlarının çaresine baksınlar diyorum--tabiiki bir yere kadar--ama başlarına da olumsuz birşey gelse ilk kendimi suçluyorum .... bundan ne sonuç çıkaracağızzzzzz,,,,,yelkinlere aynı hızla devammmmmm derty partysmiley |
Ynt: fund un günlüğü.. bu gece depresyon dünde kaldı-doğa- ile uyudum .rüyamda,bir adamın çocuğuna yaptığı fiziksel şiddeti gördüm..en son sopave tabancayla saldırıyor ve ben müdahale ederim diye bana da doğrultuyordu tabancayı..sonra bir bisikletin üzerinde ve bize doğru hızla geliyor ,çarpacak..annembeliriyor sonra ve o, bisikletiyle anneme çarpıyor ve düşürüyor annemi -ama yavaş çarptığını ve anneme bir hasar bırakmadığını görüyorum..-en son ben ve yanımdakiler o ortamdan uzaklaşmakta bulduk çareyi onu çocukla bırakarak.. sad456sonra bir bebekli baba vardıve onun bebeğini seviyordum.o kişiyle tekrar görüşebilme arzusu belirdi ama telefon nosunu aldım mı hatırlamıyorum. yani yine panik halinde bir rüya.... dusun NEDİR Kİ ACABA.... |
bu rüyanızın analizi için nüsret kayanın iyileşme kitabını okuyun.. o zaman bu sembolik rüyanızı anlamlandırabilirsiniz |
Ynt: fund un günlüğü.. bende kendi aklıma geleni paylaşmak istedim.. gördüğün çocuk kendini simgeliyor olabilir... her nekadar kendi yavrunu yada başka bebekleri görüyor olsanda... çocukluğun ile ilgili olarak affetmen gereken senden sorumlu olan büyüklerin olabilir diye düşündüm.. sevgiler... hismiley |
Ama iki çocuğumuda bennzer şekilde görmem gariğp....ve o oalydan etkilenen tek çocuklarımın olmayışı,başkalarıda zarar görüyor rüyamda...ilginç Alıntı:
evet shamanic,,haklısın ,,ben anne olduktan sonra istemeden kendi ana ve babamı yargılar oldum ...biliyorum ki o zamanın şartları farklıydı ve onlar eminim ki beni ve kardeşlerimi yetiştirirken ,kendilerince en iyi yolu izliyorlardı..ama ben çocuk psikolojisi,kişisel gelişim gibi konuları irdeleyince ,kendi çocukluğum aklıma geliyor ve o zaman atılan temellerin şu an nasıl etkileri olduğunun muhakemesini yapıyor ve bu sebepten ebeveynlerime serzenişte bulunuyorum içimden..... |
Ynt: fund un günlüğü.. ayyyy....sinir oldum kendime ve hayretler içindeyim şaşkınım yaaaa...bugün kuaförle tartıştımmm,,aaayy bayılacak gibi oluyorum ,kendimi nasıl o mod da görebildim ve o tartışmaya çanak tuttum ben....aslında bir nev i karşı koydum ,,konuştum,düşüncelerimi püskürdüm ona....ama böyle yapmazdım,,nasılda aktı o kelimeler ağzımdan hayret ettim. saçımı kestirdikten sonra fön isteyip istemediğimi sordu ve ben hayır dedim...kesimden sonra şekil vermek için eleman a verdi saçı,.ve oda yalandan kuruttu,,önlüğümü çıkarttı .bitti mi diye sordum şekil verecektin dedim,hayır bitmedi dedi ve eline fırçayı alarak şekillendirmeye başladı..kuaför gelip demez mi ,"bu fön oluyor yanlız haberiniz olsun".. e ama ben fön istemedim,,ve yüzeysel bir şekillemeye fön diyor adam... "iyi o zaman bizden olsun " demesiyle benim tepem attı.yıkayın istemiyorum bu saçı o zaman ,beni neden töhmet altında bırakıyorsunuz ve buna nasıl fön diyebiliyorsunuz ...falan filannnnn ...ve sonuna kadar haklı olduğumu düşünerek hislerimin son damlasına kadar konuştum konuşabildim daha doğrusu....(ama gerçekten şimdiye kadar gittiğim hiç bir kuaför saçı kesip sadece kurutarak bırakmadı ve öyle de olmammalı zaten,,sonuçta o kapıdan çıkarken kuaför ü taşıyacağız,,esnaf olan kuaför bunu böyle bilir...) bana bu tür tartışmalar çok gereksiz ve basit gelir ve mevzuuya hiç girmeden muatap olmadan çıkardım...haa öyle dediyse ,,kendi kendime pollyanna edasıyla " neyse fön de çektirmiş olayım "der geçerdim......anam bu nedir ,,,neler oluyor bana,,,,,,, skan67 |
Ynt: fund un günlüğü.. y789 hakkını savunmak en doğal hakkın bence çok haklısın vede çok çok ii yapmışsın cat56 |
e ne vardı ,,sussaydımm coffe2,hanım hanımcık olsaydım ttli3,,bide fön parası verseydim, ööle tartışmalara girmeseydim.....adamın tabiatını değiştiremem ki... neyin hesabını yaptım da çat çat konuştum... 44 |
Ynt: fund un günlüğü.. canm benim bu karşımızda ki insanların kendilerini düzgün ifade edememelerinden kaynaklanıyor ama sende hak etmişsin gibi.. ne işin var bilmediğin kuaförde be güzeller güzeli... girlhaha bazen de biz değiştik dedikçe karşımıza sınav niyetine böyle tuhaf durumlar çıkar... yine de ucuz atlatıp kafana fazla takmaman gereken bir konu.. bununla ilgili içindeki suçluluk duygunu ve kuaförü affet gitsin.. yüreğin hafiflesin.. k8908 sen onu boşver şimdi kesim güzel oldumu.. saçların blendax reklamında ki kızlar gibi ışıl ışıl parladı mı ... aynaya bakınca öff bee harikayım diyo musun... 98569 önemli olan bunlar.. güzelliğine güzellik katmak... sinir stresi dışarı atmak.. partysmiley sevgiler... kiss3 |
Ynt: fund un günlüğü.. saçımı at kuyruğu yaptığım gibi çıkmıştım,ve hala da öyle,,,dur bi açiim de savurayım şöööle bii k8908 uy897 yanlız kendimde şunu farkettim ,,telkinlerden önce böyle bir durum yaşadığımda,eve geldikten sonra içim içimi yerdi ki niye şöyle demedim böyle demedim falan diye... ama şimdi durup durup kuaför ün bu davranışına takılıyorum ..hele bi de "iyi bu fön de bizden olsun "demez mii ...koptuğum an o andır zaten...haklısın..." bilmediğin aş ya karın ağrıtır ya baş" demiş atalarımız da zaten..... gulensmiley Alıntı:
|
Ynt: fund un günlüğü.. tekrar merhaba ...ne zamandır 2-3 gündür telkinlere ara verdim -mp3 bozuldu serviste-ama olumsuz bişey yok..herşey yolunda... şu an o kadar negatif yüklüyüm ki,anlatamam .umarım size de bulaşmaz...akşam arkadaşım mesaisinin uzayacağını ve çocuğunu almamı istedi ve aldım okuldan..aslında bu durumda beni kasmaya başladı.(kullanıldığımı hissediyorum)akşam geç vakit de o geldi ve başladı anlatmaya ....offf daraldım daraldım daraldımmmmmmm az daha çıldıracaktım.tüm problemleri..iş,eş,aile....hepsindan bi karma yaptı döktü bana ...eminim ki rahatlamıştır ama ben?????doldum taştım ama boşalamıyorum .resmen tüm elektriğimi aldı ve negatifleri yükledi...ayrıca onunlayken sigarada içtim .bununda huzursuzluğu var...üfff nasıl deşarj olacağım bilmiyorum .uykum yok uyuyamıyorum...elim kolum kalkmıyor,,ağırlıklar üstümde....ayyyyyy çıldıracağım. drive45 |
Ynt: fund un günlüğü.. en son yazdığım yazımda da bir negatif elektriğe maruz kalma varmış,,ne yazık ki bu yazım da öyle olacak.... şimdiye kadar herşey yolunda ve dopdolu fişek gibi hayatıma devam ediyordum..telkinler bir yandan,çekim yasası uygıulamalarım bir yandan ....zirvelerdeydim pozitifliğimin ..çocuklarım ben ve hafta sonları bize katılan eşim ...-eşim hafta içi işi gereği dışarda -ancaaak gelgelelim konun özü kısası kaynanam ve kayınpeder im geldiler.ve bende ne var ne yoksa fıssss bitti herşey.zaten oldum olası kayınvalideme kanım ısınmaz,,oldum olası tutmaz elektriğim..bir zararımı var diyeceksiniz.hayır var desem yalan ..ancako yaydığı negatif elektrik beni inanılmaz rahatsız ediyor.sabahtan akşama kadar sürekli mızmızlanan hastalıklarından bahseden.kısaca sürekli bardağın yarısı boş diye şikayet eden tayfadan...daralıyorumm patlıyorumm sıkılıyorum çocuklarımı okula gönderdikten sonra atıyorum kendimi dışarı ama ı-ıhhh o da beynımde benimle geliyor.aynı ortamda olduğumuzda o gözlerini bana dikip bakışı zaten beni benden alıyor..evlendiğimden beri hep bu durumdayız gelirler her kış 2 ay kalırlar giderler ..ama o 2 ay ıı sormayın bana ....ben sıfırı tükettim arkadaşlar onun o elektriğine maruz kalmamak için ne yapacağım bilmiyorum. yardım edin bana .. çocuklarımı bırakın ,,kendime dahi ilaç için bir enerji kalmadı...ooff of. |
Ynt: fund un günlüğü.. agl34 agl34 neden kimse bana bişeyler söylemiyoooorrr,küstünüz mü bana arkadaşlarım canlarım ...ben anlattım ,nefes alamadığımı,,ve hala aynı durumdayım.artık telkinleri de dinlemez oldum,hiçbişey gelmiyor içimden,depresif bir hal aldım..sadece tek nefes olarak dolanıyorum ortalıkta,,,.kendime çok telkinlerde bulundum ama ı-ııhh olmuyor ve olmadı.....eriyorum...lütfen bana genel anlamda negatif insanlardan,,frekansınızın tutmadığı insanlardan etkilenmemek için ,korunmak için neler yapıyorsunuz lütfen anlatın...çıkıyorum dolaşıyorum ,yürüyorum .....hayırrrrrrr beynimle birlikte geliyorlar benimle ... mutlaka vardır bir çare..öpüyorum hepinizi lütfen..... agl34 sad456 128956 |
Ynt: fund un günlüğü.. merhaba hava-hos hismiley şuan bende yazdıklarına o kadar benzer şeyler hissediyorum ki. bende çok umutsuz ve sıkıntılıyım. bi sebep de yok ortada. sana yardımcı olabilecek şeyler söyleyemeceğim malesef çünkü dediğim gibi bende benzer durumdayım ve bende çıkamıyorum işin içinden. sadece yalnız olmadığını söylemek istedim. bugün bu duygulardan kurtulamasak bile yarın yeni bir gün daha güzel olacağını umuyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM. |