Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/276985-yeshappynin-guncesi.html)

YESHAPPY 11-01-2010 01:57 PM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Yaklaşık 4 gündür gündüzleri telkin dinliyorum.(gece uyurken ya duymuyorum sesinin kısıklığından ya da bana yaramıyor)
Eski formuma yavaş yavaş kavuştuğumu hissediyorum.Şükürler olsun. Merto'nun da katkısı var tabiki.Ona da çok teşekkür ederim. İşle ilgli korkuları azalttım. Cesaretimi yavaş yavaş topluyorum sanırım. İşle ilgili kararlarımı kendim alırım, kimse beni etkileyemez, ben iyi bir lider olabilirim,ben başarırım havası da var üstümde. Bugün de hava çok güzel Şükür Allah'ıma bu da etki etti bugün fazlasıyla bana.
Teşekkürler

imported_Angel 11-01-2010 02:21 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578601)
Yaklaşık 4 gündür gündüzleri telkin dinliyorum.(gece uyurken ya duymuyorum sesinin kısıklığından ya da bana yaramıyor)
Eski formuma yavaş yavaş kavuştuğumu hissediyorum.Şükürler olsun. Merto'nun da katkısı var tabiki.Ona da çok teşekkür ederim. İşle ilgli korkuları azalttım. Cesaretimi yavaş yavaş topluyorum sanırım. İşle ilgili kararlarımı kendim alırım, kimse beni etkileyemez, ben iyi bir lider olabilirim,ben başarırım havası da var üstümde. Bugün de hava çok güzel Şükür Allah'ıma bu da etki etti bugün fazlasıyla bana.
Teşekkürler

merhaba actionsmile
telkinlerin ne şekilde sana daha faydalı olduklarını tespit etmen çok yerinde olmuş tebrikler 956k siteye bazı yeni gelen arkadaşlarımız "herkes farklı birşey yazıyor" diyorlar ve kafaları karışıyor..oysa karışık bir durum yok y789 herkes aynı formülle başlıyor sonra ihtiyaçlarına göre kendi formülünü kendi şekillendiriyor...
evet hava çok güzel bugün....hergünün böyle mutlu geçsin inşallah blissy

YESHAPPY 12-01-2010 09:45 PM

Bugün dışarı çıktım. Yine telkinlerin etkisini göstermeye başladığı günlerdeki gibi enerji emiciler vardı etrafta yada bana öyle geldi bilmiyorum :S Bir iki enerji bastırıcıyla karşılaştım. Zaten erken kalktım çok da uykuluydum.Beki de enerjim düşüktü.Bana öyle geldi.Ay ne bilim aman :)
Hayal panom için renkli karton aldım;ama annem alaycı bi şekilde yapacağım şeyi söyleyince güldü :S arkadaşıma söyledim onun annesi de izin vermemiş duvara bişiler yapıştırmasına, o da post-it le yapıcak:) bende galiba dolabımın içine gizlemek zorunda kalacağım.Bloke yine bloke...

Elhamdülillah.

imported_Angel 12-01-2010 10:36 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578825)
Bugün dışarı çıktım. Yine telkinlerin etkisini göstermeye başladığı günlerdeki gibi enerji emiciler vardı etrafta yada bana öyle geldi bilmiyorum :S Bir iki enerji bastırıcıyla karşılaştım. Zaten erken kalktım çok da uykuluydum.Beki de enerjim düşüktü.Bana öyle geldi.Ay ne bilim aman :)
Hayal panom için renkli karton aldım;ama annem alaycı bi şekilde yapacağım şeyi söyleyince güldü :S arkadaşıma söyledim onun annesi de izin vermemiş duvara bişiler yapıştırmasına, o da post-it le yapıcak:) bende galiba dolabımın içine gizlemek zorunda kalacağım.Bloke yine bloke...

Elhamdülillah.

benzer şeyler bendede oluyo...eminim herkes de de oluyordur...eskiden takıyordum artık takmıyorum..çünkü yabani otların çıkmadığı bir bahçe yok onu anladım..zaten başarımızın "başarı" olarak tadını çıkarabilmemiz için böyle aşmamız gereken extra ufak engeller özellikle var sanırım...mutlu sona ulaştığımızda daha çok tat alalım diye 956k

YESHAPPY 13-01-2010 07:26 PM

haydaaa yahu noluyoruz.Evdeki demirbaşın istediği gibi hareket etmeyince yine ben suçlu oldum. Ne yaptım da bunu yaşadım bugün bilmiyorum.O kadar da pozitiftim bugün...Önceki günlerin mi yansımasıdır nedir çözemiyorum oy;ama Allah'tan af diliyorum.Allah'ım seni seviyorum,özür dilerim,lütfen beni affet.Amiiiiiin.Teşekkür ederim.
Vardır bunda da hayır muhakkak diyorum.En az kalp kırıklıklarıyla atlatmam dileğiyle.Amin

YESHAPPY 15-01-2010 01:12 PM

3gündür tökez... hadi hayırlısı.topluyorum kendimi yine takılıyorum.Sabırla duadayım.İtiraf ediyorum dün istekleri hayata çekme zamanında istek ve arzularımı serbest bırakamadım,bırakmış gibi yaptım... Elimde değil;ama inanıyorum "BEN BECERİRİM,BEN SERBEST BIRAKABİLİRİM,DUALARIM ETTİĞİM ANDAN İTİBAREN HIZLA VE HAYIRLARLA BANA GELİYOR."

Sultan 15-01-2010 03:08 PM

yapacağına inandığın her şeyi yaparsın.
iste harekete geç ve yap.farkındalıklarının artmasını diliyorumy789

YESHAPPY 15-01-2010 04:04 PM

teşekkürler bengusu.Benim için ne diliyorsan senin için diliyorumO0

YESHAPPY 16-01-2010 08:39 PM

Seni Seviyorum.Seni sevmeyi seviyorum.Şükürler olsun O0

YESHAPPY 18-01-2010 03:45 PM

Güncem, sağolsun şimdi nickini hatırlamıyorum;ama kuantum başarı kitabını forumda öneren biri vardı.Ona teşekkür ediyorum burdan.Kitabı aldım 1gün önce ve bugün bitirdim.İçerisindekileri uygulayacağım.Bana çok faydası olacağını düşünüyorum.Şimdiden olmaya başladı. "Ya herşey iyiye giderse?" sorusu çok hoşuma gitti.Odaklandığım şeyleri bu soruya kaydırmamı sağladı.Teşekkürler önerenimO0 Kitabı yazana da teşekkürler.
2haftaya yakın telkinleri günde 12saat dinliyorum.Devam da ediyorum. Önceki gün dışarı çıktığımda kendimi iyi hissettim.Kendimden emindim yürürken ve konuşurken.Dış görünüşüme daha bir özen gösterdim bu sefer.Başkaları ne düşünür diye asla umursamadım. Bardağıma doldurduğum suyun güzelliğine baktım.Çok güzel geldi bana birden.Kendimi değerli hissetme durmunu untmuşum sanırım.Kendime değer verdiğimi farkettim.Bu çok güzel bir duyguydu.Birşeyler alırken ya da sorarken iyi niyetlerle, gülümseyerek yapıyorum bunları.Şükürler olsun.Uyku düzenimi de değiştirmem gerek.Çok uyku enerjimi alıp götürüyor.İyi ki bu telkinleri bize sunmuşsunuz.Teşekkürler.O0 Şükürler olsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM.