![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
hep neşeyle kal inşallah y789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Dileğini seveyim.Sende... Amiiiin ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Telkinleri yavaş yavaş bırakmaya başladım. Artık meditasyon ve olumlamalarla devam etmeyi, ara ara telkin dinlemeyi düşünüyorum. Duruşum daha karizmatik oh :) Yola devammmm :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi harikasınız.. durmak yok yola devam sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Teşekkürler . Hepimiz harikayız yaşasın ;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Kendimi çok güzel hissediyorummmmm :) Az önce Can Dündar'ın evlilik üzerine bir yazısını okudum. Seviyorum bu adamı. Hava güzel, kafam güzel, ben güzel ooh y789 Telkinleri aklıma gelirse dinliyorum artık, sanırım 2 yılın sonunda sağlamlaştı durumum :) Şimdi meditasyon, hipnoz ve olumlamaları sıkça uygulama zamanı benim için. Hipnoz olmaya gidiyorum şimdi. Görüşürüz günlük.tender45 |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Ezeli Nuuuuuuuuuuuur SEVİYORUM SENİ Benden daha kısa sürede bırakacağına eminim ben, biliyorum seni;) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Canım süpersin ,telkin konusunda sağlamlaşmana sevindim. Darısı herkesin başınas456 Ben daha hipnoza el atmadım. O konuya girince, szilerden yardım alırım artık. Sevgiyle kal.. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Tabiki yardım ederim:) Teşekkürler. Ya bu arada telkin dinledikçe mi bu oldu, yoksa önceden vardı da telkinlerin buna etkisi olmadı mı bu kısmı çözemedim. Uzun zamandır bende mevcut bu durum. Birisine birşey soruyorum, cümlesinin sonuna az kala başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Çook önemli değil benim için hiçbir konu. Eğer benim yaşadıklarımdan birşeyse önceden, dikkatle dinliyorum;ama hayatımda yoksa anlatılan şey sorsamda dinlemenin sonunu zor getiriyorum. Herkese yapmıyorum bunu, önem derecesine göre sanırım. Hoş birşey değil ama yaaaa. Başkalarının düşüncelerini önemsememe yapmış olabilir diye düşünüyorum. Kesin yaptı demiyorum ama yanlış olmasın:) Bu telkinlerin faydası çok oldu bana çünkü. BUGÜN ÇOK GÜZELLL BİR GÜNNNN:) NİYE? ERKEN KALKTIM ÇÜNKÜ:) (imkansız normalde ) kuş seslerini duyuyorum, güzel ohhhh! :) |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Yahu dün gece nasıl bir geceydi. Ayyy bir sıkıldım bir daraldım :) Şu dolunayın etkisi kesinlikle var, inanıyorum. Bugün de devam etti, dengesizdim biraz :) Evde oturdum dışarı çıkmak istemedim, dışarı çıkmış bulundum ay eve girmek istemedim. Ah dolunay aaaaaah! :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 PM. |