![]() |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı:
Çok üzüldüm, içimde hissettim...Dün akşam okuduğumdan beri dua ediyorum... Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... ... ... şimdi eşim de kendi kendimi iyileştirebileceğime inanıyor... evet, neden zavallı organceğizlerime bir sürü yan etkisi olan ilacı yükleyeyim değil mi? alk78alk78alk78 Allah'ım sen büyüksün!.. Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... ... ... |
İsyanımmmm Warrrrr Uleyynnnnn Alıntı:
Walla kardeşlik çok doğru yazmışssın bende pskiyatriste giderken gıcık oluyodum ,yaz ilacı gönder, makinamıyız , yaw hadi makinayız; makina bile yılllık bakım istiyo, kadın yüzüme bakmadan ilaç yazıyodu sen yine şanslıymışssın senin en azından yüzüne filan bi bakan warmış... Kardeşlik bu arada gerçekten tebrik ediyorum en sewerek okuduğum günlük seninki.Gerçi ben sadece izleyici baktım günlüğüne, bi şeye kolay katılmıyorum fazla seçicilikten herhal, bugün yazmak istedim. sevincliİnsanları sewdiğin oyundada olsa isyan çıkarmayı bile becerememenden bellif678hu859krzm67956k956k956k son 2000 yılın en kötü isyan girişimini gerçekleştirmişsin koptum okurken, Allah başımızdan eksik etmesin seni. Yeni isyan haberlerini merakla bekliyoruz... |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları yepyeni en son model arkideşim serkans748; hoş geldin ve teşekkür ederim...heeppp gülersin inşallah... ve ismira insanı; ben birkaç gündür bu sitede oraya buraya konup, havalanan kanatsız melekler olduğuna iyice inandım...keşke hep omuzlarımda kalsanız...anladın sen...uy897 |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları aaa ben size son haberleri vermedim değil mi kızlar? toplanın yamacıma; dl78 yaklaşık bir haftadır önce yan komşumla, sonra Beyaz renkle, sonracığıma onla bunla sürekli yurt dışında yaşamanın nasıl olacağı hakkında konuştum...hep konular bu yönde açıldı nedense..ve çocukların yabancı dili kolay öğrenmesi için falan dışarda yaşamanın kimbilir ne güzel olacağına karar vererek konuşmayı sonlandırdık.. ve ne oldu biliniz! eşceğizime bu sabah durup dururken, hatta başvuru bile yapmamışken, hatta hiç alakamız yokken teee ingiltereden iş teklifisi geldi! sevincli ben hafızasızı önce farketmedim ama eşim söyledi 'sen çektin bunu!' diye... sonra hani dün ya da önceki gündü, yazmıştım ya ismira insanına hitaben, günlük tutcem, yazcem yazcem iyi olcem gibi bişiler...hah bugün hiiiççç hesapta yokken biri bana 3 adet defter hediye etmesin mi?! garip çünkü ben bugünlerde deftere para ayırmamaya karar vermiştim de... işte böyle miniminnacık, benim için büyük ama evren için küçümen mucizeler yaşadım bugün... çok mutluyum ben! |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları selam siyahça senin adına güzel yaşadığın her şeye çok sevindim günlüğün hayırlı olsun güzellikler seninde yanında olsun |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları teşekkür ederim ESOS insanı...hiçbirinizin emeğini unutamam... |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Ne bereketli günmüş yarabbim sevincli Amma çok güzel, mutlu haberler aldım bugün. Siyahça'cım değişimini işlerimden fırsat buldukça gözlerimi dört açmış bir şekilde izliyorum. Dışarıdan öyle sessiz sedasız bakıyorum sizlere ve çok mutlu oluyorum. En sonunda dayanamadım ben de dahil olmalıyım didim y789 ne iyi ettim :) İnşallah çok çok çok daha güzel haberlerini bu sayfalarda görücez her birimiz. O hediye edilen defterlerin mutluluk haberlerinle dolsun taşsın, her yazdığın kendini yakaladığın imzaların olsun. Gidin yurt dışına taşının da geldiğimizde kalacak yerimiz olsun gulensmiley Öpüyorum Sevgiler. |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Canım, ben de çok sevindim gelişmelere 956k |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sevinclibedne bendeee..işallah bunalr daha cok daha guzle haberlerın başlangıcı olur.....8977k8908blissyblissyblissyblissy |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 AM. |