![]() |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Sevgili Günlüğüm, Seni çok boşladım biliyorum ama güzel haberlerim var k8908 Bu sene moda tasarım,stilistlik yada modelistlik bölümlerinden birine gidiyorum...2 yıl eğitim göreceğim...1 yıl eğitim,bir yılda staj+eğitim...4 sene eğitim görmeyi planlıyorum....Sonrada iyi bir iş çekicem kendime...Çok mutluyum yaaa...Sonunda hayallerime kavuşuyormuşum gibi geliyor...Belkide öss bu yüzden olmadı...Ben Mümin Sekman'ın kitabını okurken bir 10 yıllık hedef listesi yapmıştım ve on yıl içinde iyi bir designer olacağım diye yazmıştım...Sonra o kağıtları bi yere koydum unuttum gitti...Amaa çekim yasası unutmadı... Yalnız sanırım bu bölümlere sınavla alıyorlar...Nolur bana ışık gönderin arkadaşlar,o sınavları geçmeyi o kadar istiyorumki...Gerçi yaparım ben,öss yetenek sınavları gibi çok zorlu sınavlar değilmiş...Ama sizinde desteğinizi arkama alayım... İşte bir 5-6 yıl sonra böyle bir designer olacağım... http://www.polyvore.com/cgi/img-set/...AAAEc2l6ZQ.jpg |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Hep destek,tam destek.Bu designer ne işe yarıyor bilmiyorum ama olunca beni de unutma y789 . Konu dışı:Mustang'ime söyle çekimlere biraz gaz versin.Ben modumu değiştirdim dün geceden beri. wave Boykotu bıraktım,broşür bastırmayı düşünüyorum khkh56 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ehehe unuturmuyum,benden giyinmeyene küserim hih33 Valla o sen istesende istemesende çekimlere devam ediyor,ama söyleyimde sevinsin,iyice gaza gelsinttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü cilgin897 çok sevindim.... wave yanındayız... super |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü sycorox yanındayız, elimden geldiğince bir şeyler yollamaya çalışacağım smiliyface sevgiler |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü O şirin kardeşime bak sen. smiliyface Stilist desinger falan... 44 Baya bi coooluz şu aralar. krzm67 Hayırlı olsun şimdiden. 25889 Tabi ki ben de yanındayım.. super |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Oooo günlük sen çok gerilerde kalmışın:) Baya sıcak bir gün...Artık düşse şu sıcaklıklar... Ben bu aralar kararlar alma aşamasındayım...O kursu beğenmedim açıkçası... Benim önüme daha iyi fırsatlar çıkacak... Bunun yanısıra hayatımı baya düzene soktum...EFT yapmaya başladım...Baya da sonuçlarını gördüm doğrusu...Ve çokda kolay... Birde şunu farkettim,birine çok kızgınsanız ayrılabiliyorsanız o kişiden o an uzaklaşın ve EFT ile Sedona yapın...İnanın daha net ve sakin hiçbirşey olmamış gibi düşünmeye başlıyorsunuz...Benim en büyük sorunum ilişkilerimde öfke ile sinirlenip,o insanları siliyordum...Ve öfkem devam ettiği için kesinlikle o insanla arama hemen duvarlar örüyordum... Geçen gün bir arkadaşıma sinirlendim...Hemen bloğa saydırdım,onada...Sonra çıktım netten,olaya EFT ve Sedona yaptım...Şimdi aynı şekilde konuşuyoruz...Ben o olayların bende yarattığı üzüntüyü serbest bırakıp temizledim...Böylelikle umurumda olmadı sonra... Sanırım bundan sonra ilişkilerim daha sağlam olacak... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü merhaba sycorox yazıcam yazıcam diyorum unutuyorum 2 gündür.2 gün önce ilginçtir seni rüyamda gördüm dusun bilmem bir anlamı var mı bir sınıftayız ben ders notu mu desem sınav kağıdımı desem şimdi hatırlayaamdığım kağıtları sınıfa dağıtıyorum.senin kağıdını uzatıyorum sana üstünde sycorox yazıyo tabi y789 al gamze diyorum sonra kimsenin senin adını bilmediği geliyor aklıma gülümsüyorsun falan.ve saçların kızıldı rüyamda.ne alaka bilmiyorum ama aklımda kalanı yazıyım dedim canım ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Hadi ya ne güzel:) Bu aralar birçok arkadaşım beni rüyasında görüyor:=) Kızıl saçlı resimlerimi bu ara çok kullanıyorum ondan heralde kızıl gördün beni:) kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü baya popülersin bu ara gamze art56art56 o kızıl saçlı halini çok yakıştırmıştım sana beynime kazındı demek canım.hem kızıl saç benim kanayan yaram böhüü hep şöyle uzun düz kızıl saçlı olmak istemişimdir.ama rabbim bana dalgalı saç vermiş haliyle kızıl pek komik duruyor bende ks3 ama yinede sükürler olsun ki kafamda saçım var ya olmasaydı 44 (biraz pollyannacılıktan kimse ölmez) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM. |