Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2414-hulyaagunlugumsu-gulumseme.html)

duru79 12-03-2008 11:45 PM

Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

suzzycim yeni işin nasıl canım benim...Eminim sen alışmışsındır ordaki arkadaşlarınla kaynaşmışsındır..
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
merak edilmek çok güzelmiş suzzycim k8908 k8908 şımardım utananadam utananadam

şımar canım benim...
eeee...bende sessizce kim var kim yok neler oluyor neler bitiyor herzaman yazamadığımdan ancak takip edebiliyorum...

işte böyle bazen yuları boş bırakınca dalıyorum bilgisayara misilleme...o'da şaşırıyor garibim kim bu diye... girlhaha

suzzy 12-03-2008 11:51 PM

sorma durucum...yeni işim çok iyi gidiyor çok şükür...ama biraz enteresan kişiler var orda...kalabalığız...dört katlı hoş bir yer...biraz şenlikli...bazen karışık...cadı kazanı gibi...ama çok güzel... blissy blissy

alıştım...insanlarında abartmadan huyuna gidince daha sorunsuz gidiyor...rabbime şükür tek kelimeyle... tender45

duru79 13-03-2008 12:00 AM

senin gibi kalbi temiz birine böyle güzel iş yakışır suzzycim.sana işinde kolaylıklar diliyorum canım... hismiley

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
sorma durucum...yeni işim çok iyi gidiyor çok şükür...ama biraz enteresan kişiler var orda...kalabalığız...dört katlı hoş bir yer...biraz şenlikli...bazen karışık...cadı kazanı gibi...ama çok güzel... blissy blissy

alıştım...insanlarında abartmadan huyuna gidince daha sorunsuz gidiyor...rabbime şükür tek kelimeyle... tender45

shamanic 13-03-2008 12:24 AM

ay ben iki tencere yemek yapana kadar kaynatmışsınız kızlar... y789

hülyaa 13-03-2008 01:20 AM

canlarım benim nasıl özledim sizleri bir bilseniz.. kiss3
ay oldu neredeyse görüşmeyeli..önce misafirim vardı ankaradan..sonra kayınvalidem buradaydı..onu çok severim..onunla vakit geçireyim dedim birazcık..tabi gelen giden misafirler yanlız bırakmadılar saolsunlar..inanın zorlanıyorum yazarken..neyse tabi çok yoruldum bu dönemde ve çalışmalarımı da uygulayamadım..birden oğlum hastalandı..onu iyi edelim derken tam düzeldi,kızım hastalandı,bir kaç gün sonrada ben..ayyy yaratanım kimselere böyle bir hastalık vermesin..öyle böyle değil arkadaşlar,fena bir hastalık bu yahu..kendi kendime, aha ölüyorum galiba dedim..yanlızlık çok zor dostlar..aileme söylemedim tabi üzülmesinler diye..biraz toparlanınca söyledim..annem geleyim dedi ama kendi de hastaydı garibim..kıyamadım..neyse şimdilik ilaçlarla ayaklandım şükür..meleklerim de daha iyiler..günlerdir ilk defa bu gün doğru dürüst birşeyler yiyebildik..mide bulantısından yiyemiyorduk..aman Allahım herkezi korusun..ben çektim herkezin yerine diyeyim..sizler hasta olmayın..canlarım gözlerim kapanıyor..inş..bir düzeleyim daha çok konuşuruz..zor bir dönemden geçiyorum sanırım..çoğu gitti azı kaldı..beni unutmayın anacım sevincli
hepinizi öpüyorum..sağlık kadar değerli bir başka şeyin olmadığını unutan belleklerimize ara sıra hatırlatsak iyi olur diyorum..sağlıklıyken isteklerimiz o kadar çok oluyor ki..sıralamakta zorlanıyoruz neredeyse..ama hasta olduğumuzda istediğimiz tek şey sağlık oluyor..sağlık ve sevinç diliyorum hepinize... ttli3

Akulina 13-03-2008 02:51 AM

Geçmiş olsun hülyacım kiss3

suzzy 13-03-2008 09:48 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ay ben iki tencere yemek yapana kadar kaynatmışsınız kızlar... y789

sen tencereleri kaynatırken biz muhabbeti kaynattık... blissy blissy (canım kıyamam sana yemeklerini akşamdan'mı yapıyon sende benim gibi...)

lakin tam muhabbetin civcivli zamanında benimki tepemde yeter kalkarmısın artık...ben giricem nete demezmi...

o sırada durucum'la natura soun thrapy'nin ne işe yaradığını konuşuyorduk... tender45

ben tam biraz toparlayıp anlatacakken...sevgili net'imden uzaklaştırıldım... emb23
shamanım yada sevgili tr-ance...veya bunu bize kim detayıyla anlatabilcekse... coffe2 arkadaşlar bu dalgaların meditasyon

amaçlı yapıldığını biliyorum...ama yanlış biliyorda olabilirim...yanlışsa doğrusunu anlatırmısınız lütfen canlarım...

hayalayaz 13-03-2008 10:00 PM

şamanın bu konuda detaylı bir açıklaması var sitede aynı şekilde TR-ance ninde şimdi ben link aramayı bulmayı ve vermeyi bilmiyorum ay çaktırma..şaman yetişir imdadıma..kuzum bizim yarım iş..sınavlardan sonraya kaldı..anladığım kadarıyla..hayırlı sınavlar..başaracağını biliyorum..aynı zamanad gelmiş geçmiş olsun.. kiss3 bu sana bunlarda meleklere kiss3 kiss3

shamanic 15-03-2008 07:58 PM

ben anca gelebildim bu tarafa.. utananadam

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...40251#msg40251
bu mesajda dalgalar ayrıntılı olarak anlatıyor.. ark5

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...y-t4958.0.html

buradada refq ve tr-ance ın açıklamalrı var şekerler..

sevgiler.. kiss3

hayalayaz 22-03-2008 09:40 PM

hülyacığım sarı kelebeğim..kayınvalide gitti hastalık geçti..sınavlar bittimi? bittiyse biz bi buluşalım gayrı..ne dersin..salı ve cuma günleri haricinde, gündüzden, veya bir gün önceden anlaşalım..olurmu bebeğim.. kiss3

hülyaa 23-03-2008 08:49 PM

tamam ablacım buluşalım gayriii...ibibikler öter ötmez ordayım..salı ve cuma hariç tabi sevincli
sınavım bitti de bir daha var tabi..ama ilki harika geçti ablacım..yaradan yürü dedi yürüyoruz bakalım.. 96
pazartesi yani yarın akşam buluşabiliriz..uygunsa tabi.. tender45
ayy sanki izmire geliyormuş gibi konuştum..ablacım benim üstümde kırmızı kazak olacak senin elinde de kırmızı karanfil olsun..bak bölesi daha iyi oldu.. khkh56 khkh56 khkh56

gökhanavcı 23-03-2008 09:19 PM

alk78 şimdi gökyüzünün bütün maviliği ve dünyanın bütün çiçekleri açmış her doğan yeni gün gibi her yeni umut gibi hayat ta gülümsüyor insana geçtiğin bütün yollaar kaldırımlar yollardaki çiçekler şikayaet ettiler seni haberin olsun bukadar kendinden emin ve huzurla yürüyomuşsun ki seni kıskanmaya başalrmışlar bende maşallah dedim nazar değmesin ve hep böyle ol PETERPAN

hayalayaz 24-03-2008 05:38 AM

tamam ablam yarın 22 demi?

hülyaa 24-03-2008 05:50 AM

ayyy ayy ayy...ayaklarım yerden kesildi yahuu smileydance
peterpan ne güzel sözler söylüyorsun..seni sitenin en güzel motivasyoncusu ilan ediyorum.. sevincli
motivasyoncusu diye türkçe bir kelime varmıydı acep dusun
ayy yoksa bile ben eklemiş olayım..sonuçta motive etmeyi herkez biliyor zaten dimi ama ttli3
çok teşekkür ederim peterpan..bu güzel dilekleri ancak kalbi güzel olan diler..sanada nazar değmesin..maaşallah anında döktürüyorsun..şiir yazıyormusun bilmiyorum..ama bence yazacak kabiliyetin var..denememişsen dene derim..şiir video bölümünde kendi şiirini yaz diye bir bölüm var..yazarsan güzel dizelerini bizlerlede paylaşmış olursun..yolun açık,ışığın bol olsun...sevgiler t678

hülyaa 24-03-2008 05:51 AM

olur ablacım..saat 22 de görüşelim..sevgi ve saygılar kiss3

gökhanavcı 24-03-2008 06:19 AM

smiliyface PETERPAN mutluluklar diler şiir yazıyorumda daha çok söz ve beste yapıyorum ama işte farkedilmeden yaşıyorum hayatta ama benim için bir insanın gülümsemesi çok önemli çünkü bu zamanda böyle değerleri kaybettik ben gülümsemek isteyen herkesin yanındayım ablacığım ayrıca sende artık bu sitenin MUTLULUK PERİSİ sin tamam bak suzyy yi kraliçe ilan ettim umarım dsende PERİ olmayı kabul edersin

hülyaa 24-03-2008 06:33 AM

söz ve beste yapmak şiirden daha zor olsa gerek...harika...tebrik ederim..eee en azından sözlerini paylaşmayı düşünmezmisin peki...bu arada mutluluk perisini sevdim..teşekkür ederim ablacım...
ayrıca gülümsemeyi kim istemez ki..dileyen dilemeyen herkezin yüzünden gülücük eksik olmasın.. smiliyface

gökhanavcı 24-03-2008 09:31 PM

smiliyface MUTLULUK PERİSİ nasıl bugün dilerim harika birgün geçirmiştir evet ablacığım ya söz ve beste biraz zor ama güzel bişey sözlerimi tabiki paylaşırım dilerim herşey gönlünce olur

Akulina 09-10-2008 04:12 PM

http://img507.imageshack.us/img507/2...tterflyej0.gif
Hülyacım siteye geldiğini görünce acayip mutlu oldum...Merak ediyordum hep,ne yapıyor,nasıl diye...
Bu kadar özletme kendini...
Günlüğünüde ara ara bir hal oldum...
Baş taraflara çıkarayım dedim...

duru79 10-10-2008 12:11 AM

http://img68.imageshack.us/img68/588...ari17fjec6.gif
Hülyacım vien1
Çok özlemiştik seni..Geldiğini görünce çok mutlu oldum bitanem..Nasılsın?
Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin. kiss3

yeni bir hayat 10-10-2008 10:53 AM

Merhaba hülyaa;

Günlüğünü ilk sayfada görünce bir göz atayım dedim.. Hem çok eğlendim, hem duygulandım..Epey bir süredir ihmal etmişsin..Paylaşımlarına devam etmeni diliyorum...

Sevgiler... smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM.