![]() |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hülyacım hoşgeldin k8908 nerelerdesin?ailen döndümü canım? |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. ayyy canlarım benim nasılsınız?sizleri çok ama çok özledim.. kiss3 suzzycim haklısın bir ara girdim siteye ama o kadar yorgundum ki fazla kalamadan çıkmak zorunda kaldım..yazılarınızı şimdi okuyabildim.. tuh788 shamanım canım benim nerden bulursun bu şirin kelebekleri bilmiyorum ama tuzağına düştüm sevincli kız yakalanmıyor bu yahu...neyse dokunmayayım bari..malum kelebekler dokunmaya pek gelmezler..eee anlatın bakalım ne var ne yok..çok şey kaçırdım mı? offf uzun süre ayrı kalıncada bir garip oluyor..şimdi nerden nasıl başlaıycam.. dusun neyse zor diye bişey yok nasılsa..hayatta herşey çok kolay.. ttli3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hoşbuldum durucum..tam ben yazarken yazmışsın mesajını.. evet canım bu gün döndüler..biraz ağladım..biraz kendimle başbaşa kaldım..bu seferki gidişleri beni çok üzdü ama mutluyduk..onlarda bizde,şükürler olsun.. birlikte çok güzel vakit geçirdik..söyleyemediğim ne varsa söyledim..üstelik kırmadan incitmeden..memnun ayrıldı annem ve babam..ama sonuç olarak yine yanlız kaldım..onları şimdiden özledim..ayrılıklar olmasa hayat nasıl olurdu acaba?ama biliyorum ki mutlular..bu beni de çok mutlu ediyor..içimde tuhaf bir huzur var..hüznümü yenen... ttli3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Hülyacım Allah Kavuştursun...İnan hissettiklerini anlıyorum.Hele tam alışmışken gitmeleri çok zor gelir.Ama unutma yanlız değilsin seni çok seven eşin ve çocukların var yanında bunlar şimdilik sana teselli olur.Sende izinde yanlarına gidersin onlar tekrar gelir ve inan 2.5 sene göz açıp kapayana kadar geçer.Burda tecrübe konuşuyor hülyacım inan bana..Bizde uzaklardayken anneannem ve dedemler gelirdi tam alışırdık geri dönerlerdi.Çok ağlardım arkalarından...Ama insan bunada alışıyor.. Alıntı:
|
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Alıntı:
|
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hülyacım tekrar hoş geldin canım... kiss3 allah kavuştursun bitanem... ark5 üzülme ne güzel ki bol bol hasret giderdiniz.. b456 b456 rabbim sağ selamet gitmek ve tekrar gelebilmek nasibetsin onlara canım...bizler her zaman yanındayız canım... ark5 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. bizim kelebeğimiz gelmiş yuvaya... blissy http://img347.imageshack.us/img347/1...weekendrd2.gif hoş geldin tatlım... istemezük bi daha bu kadar ayruluk... tüm site ahalisine duyrula.. sevincli allah kavuştursun tatlım ... sağlıcakla gitsinler inşallah... ama sen sevin diye gelmişlerdi yanına.. şimdi üzülme o yüzden ve gülümse http://www.jelibom.com/wallpaper/alb...s_oLsun_06.gif |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hoşbuldum canlarım..ne bulabilirdim ki zaten..hoş insanların olduğu yerde bir başka hoş oluyor..hazır hoşluktan açılmışken konu..shamanım suzzycim sizlerde hoşsunuzdur umarım..ee ben yokken neler oldu kızlar?hoş olanları alıyım lütfen..baya hoş bir yazı oldu sanırım..bu arada hoş güzel bir kelime ama sonuna ÇAKAL gelmesin..birleşince bu iki kelime bana kal geliyorda khkh56 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. y789 hoş bulmana sevindim şekerim.. hoş sen zaten hoş insan olduğun için hoş mesajlar atıyosun... hoş ve çakal kelimesi ile yaptığın kelime oyunu da pek hoşuma gitti bu arada... sen yokken hoşluğun eksik kalsada ve içimizi hoş bir özlem kaplasada sana karşı sayfalarımızda hoşluklarımız devam etti... umarım hoş buldum derken tüm hoşluklarımızı bulmuşsundur... hoş bulmasanda bu gün yarın hepsini içinde ki güzel hoş duygularla okursun.. bilirim seni... ay içim bi hoş oldu devam edemicem bu hoş mesajıma... terli345 |
khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img155.imageshack.us/img155/1...iley289uu4.gif bu hoşluk dolu mesajlarınıza bende hoşlukla cevap vereyim..http://img143.imageshack.us/img143/7...17106059nd.gif çok çok hoşsunuz... ayol aa34 http://img87.imageshack.us/img87/2420/k3co.png http://img53.imageshack.us/img53/162...otes1375sx.gif bütün hoşluklarınızın devamını dileriz... |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. aylardan sonra nihayet sosyallik arttırıcı telkinini dinlemeye başladım..henüz bir kaç gündür dinliyor olmama rağmen etkisini bu kez çok çabuk gösterdi.. yılbaşı gecesi arkadaşların evinde toplandık bir kaç aile..eşimin iş arkadaşları müdürü ve eşleri hepimiz vardık..eşim harika gitar çalar..kendi besteleride vardır..seside çok güzel..eskiden bende arkadaş ortamlarında şarkılar söylerdim..sesim benimde güzeldir..ancak zaman içinde yaşadıklarımdan mıdır?yoksa içime kapanıklığım mı beni bu hale getirdi bilinmez..yıllardır şarkı söyleyemiyordum..topluluk karşısında değil şarkılar söylemek,konuşmak bile beni sıkıyordu..neden mi?yanlış birşey söyleyip bakışları üstüme çekmekten tırsıyordum belkide..ancak o gece birşey oldu..yeni yılın ilk saatlerinden itibaren,eşime şarkılarda eşlik etmeye başladım..o kadar beğendi ki arkadaşlar..istek üstüne istek..heyecan mı?o da ne? sevincli heyecandan eser yoktu..kendime şaştım..espriler yaptım..çok eğlenceli geçti..bazen düşündüğümde,gerçekten telkinlerin ne kadar etkili olduğunu daha iyi anlayabiliyorum..belkide içimizde zaten var olan ışığı bu sayade karanlıkta yakmayı başarıyoruzdur.. iyiki buradayım...iyiki varsınız..çok mutluyum..herşey iyiye doğru gidiyor..hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum..yaratanım hepinizin isteklerini anda gerçekleştirsin..sizleri seviyorum...yaşadığım ve yaşayacağım tüm hayatımı da..sevgi ve saygılarımla... smiliyface |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Çok sevindim senin adına hülyacım...mutlu yıllar,umarım bu yıl geçirdiğin yılbaşı gecesi gibi neşeli,eğlenceli bolluk içinde geçer senin için.... Bende dinlemeye tekrardan başladım,bu sefer layığıyla dinliyorum...Bırakmaca yok...Ertelemeyi bırak'ın ilk andan itibaren etkilerini görüyorum...Dün ertelediğim birçok şeyi farkında olmadan yaptım... |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hulya abla maşallah. f678h 25889 sizin her gununuzu merakla bekler oldum. merak edıyorum. telkınlere baslamadan once sızde benım gıbımıydınız acaba??(karamsar,antı-sosyal,depresyon halı:( utananadam |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. merhaba anti_depresan..günlüğüme hoşgeldin..beni şereflendirdin..teşekkür ederim.. t678 öncelikle şunu belirtmek isterim..sanırım HAYATIMDEĞİŞTİ şehrini tanıyalı 3 ay falan oldu..bir kaç yıldır bende arayışlar zaten başlamıştı..ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyordum..elime aldığım her kitap,önüme çıkn her yazı,tv.deki bir çok konuşmalar neredeyse önüme çıkan herşey bana birşeyler anlatıyordu..anlıyordum,değişmeyi istiyordum,üstelik çokta meraklıydım..konularla alakalı okuduğum ilk kitap herşey seninle başlar..sonrasında düşünce gücüyle tedavi,koza kelebeği bilmez,ferrarisini satan bilge ve secret kitapları oldu...avucunuzda ki kelebek kitabını da eklemek istiyorum.. önceden neşe dolu,gülmekten ağzı kavuşmayan,içten samimi sıcak kanlı ve çokta sevecen biriydim..zaman içinde yaşadığım olumsuzluklar,öğretilen yanlışlıklar bende korkulara sebep oldu..detaylı olarak herşeyi anlatmıyorum..ama herkezin yaşadığı kendisini mutsuz eden ve içine kapanık hale getiren bir takım olumsuzluklar diyelim..işte bende oluşan bu negatiflikler,hayatımı tamamıyle olumsuz düşünmeme neden oldu..antisosyal..depresyon..karamsarlık..adını ne koyarsan koy..birebir hepsini yaşadım..şükürler olsun ki yaşadım..artık rahatlıkla bunu söyleyebiliyorum..onları yaşamamış olsaydım..belkide bu anı hiç yaşayamayacaktım...buraya tesadüfen geldim diyemiycem..tesadüflere pek inanmam..istedim ve bir şekilde buraya yönlendirildim diyelim..aklımda bir çok soru vardı..okuduğum bir kitapta,,sorularınızı evrene sorun,bir şekilde cevabını size verecektir,diye..ben herşeye kolay inanan biri değilim aslında herşeyi ince eler sık dokurum..gözümle görmeden de inanan biri değilim..fakat nasıl olduysa bu siteye girer girmez üye oldum..yazılanları okudum,ve kendimi buraya yazarken buldum..daha adımımı atar atmaz değişim başladı bende..o kadar sıcakdı ki burası,ister istemez kendimi akışa bıraktım,,hiç soru sormadan...çokk bunalmıştım belkide ondan bilemiyorum..faydası var mı acaba?sorusu aklıma bile gelmedi..deneyip görmeyi istedim..denemeden bilinmez öyle değil mi?şimdi bazı arkadaşlarımız soruyorlar,gerçekten faydası var mı diye?ya da denedim bende birşey olmadı diye..kendi özgür irademle yanıtlamaya çalışacak olursam..bende diyorum ki faydası var,hemde çok var..ben sadece kendine güven ve egoyu aylarca dinledim..kendimden emin oluncaya kadar başkalarını karıştırmadan dinledim..ne zaman ki iç sesim tamam dedi,o zaman yenisine geçtim.. geçenlerde bir arkadaşım siteye girmiş,bana sordu..hülya nereden biliyorsun siteye etkisini gördüm diyenlerin,site reklamını yapmadıklarnı,birlikte çalışmadıklarını?tek yanıt verdim..1-hata yapmışım sen o siteye üye olma 2-o siteye ben kaç kere faydasını gördüm diye yazdım..sence bende mi reklamını yapıyorum?peki çıkarım ne?hiç tanınmadığım ve tanımadığım insanlardan?ben şuna inanıyorum..herkez nasılsa karşısına da o şekil olaylar çıkar.. ablacım,ben denediğim için gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum..evet telkinlerin faydası var..ben baya bir değiştim..ama öncesi de vardı tabi..sadece telkin dinlemedim..reiki yaptım,meditasyon yaptım..kitapları okudum..siteyi incelemeye devam ettim..her yeniliğe açtım kendimi..siteyi keşfettikçe,kendimi de keşfettim..burayı çok seviyorum..bana seni seviyorum sözünü tek söyleten yer burası oldu..yıllar önce hafızamdan kazıdığım bir cümleydi..bir daha ailemde dahil olmak üzere kimseye sevdiğimi söylememe kararı aldım..sonrasındaysa istesemde söyleyemedim..şuan gözlerimden akan sevinç gözyaşlarımı ble rahatlıkla dökebiliyorum..çünkü bir kaç ay öncesine göre çok ama çok mutluyum..aslında hepimizde var olan birşey bu..ilk keşfeden elbette ben değilim..ama ben kendimi keşfetme yolunda iyi olduğumu gördüm,ilerlediğimi gördüm..cesaretim arttı.. hangi birini anlatayım bilmem ki..sanırım saatlerce yazmam gerek..geçmişin eskimiş sayfalarında gezinip dururdum hep..artık daha fazla anlardayım..insanlarla diyaloğum arttı..ama hayatımdan çıkması gereken ve bir türlü çıkaramadığım bir kaç kişide otomatik gittiler..hüznü...sevinci..kederi...neşeyi..ağlama yı...gülmeyi...telkinleri dinlediğim haftalar süresince yaşadım..bir ara bırakmayı bile düşündüm..ama dedim ya içsesim bana hep dayan dedi..kendimle bile konuştum..ama bunları hep bilinçli yaptım..aynalara bakarken,,kızım sen manyak mısın ne yapıyosun?sorularını sormadım..olması gerekenlerdi tüm bunlar..uygulamakta belki de geç bile kaldım..ama olsun hiç yapmamaktan iyidir..haa birde bu oluştu son günlerde..ne zaman olumsuz birşey söylesem ardından bir olumlama geliveriyor..tüh şöle yapmasaydım'ın ardından...ama bunu yapmasaydım şunu bilemezdim...gibi... ablacım herkezin çektiği kendine çok görünürmüş..sana sorsam kimbilir neler anlatırsın yaşadığın olumsuzluklar ve seni üzen hayatınla ilgili..ama unutma acılar insanı büyütür...hiçbir şey için geç değildir..hatta ne yaşın nede zamanın önemi yok..mutluluğu ancak istersen yakalayabilirsin..o senin avuçlarında..dünyanın diğer ucuna bile gitsen,mutsuzsan oda seninle gelir..mutluysan her yerde her an mutlusundur.. ben daha yolun çok başlarındayım..gideceğim çok yol,alacağım çok mesafe var..yollarımsa bazen karanlık..ama ben artık o karanlık yolda kendi saçtığım ışıkla yol alabileceğime inandım..her ne kadar hayatımın olumsuzlukları ara ara ışığımı karartmaya çalışsa da artık biliyorum ki..evrenin enerjisi tükenmez bir enerji..ve benim kendimi aydınlatmam için nasılsa bir yerlerden bir kaynak bana akacaktır.. sevdiğim bir kaç önemli sözlerle yazdıklarımı şimdilik noktalamak istiyorum..umarım yazdıklarım yüzünde bir tebessüme sebep olur..sevgi ve ışıkla kal.. hayalci,ay ışığında yolunu bulan insandır.cezası da şafağı başka herkezden önce görmesidir....OSKAR WİLDE küçük kuşku,küçük aydınlanma..büyük kuşku büyük aydınlanma..ZEN ATASÖZÜ karanlık zamanda göz görmeye başlar...THEODORE ROETHKE |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. teşekkür ederim ederim sycorox.. bende seni tebrik ediyorum..hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun..umutsuz hayat..susuz toprağa benzer..kendi yolumuzda umudumuz var oldukça,nasılsa herşey istemesekte bir düzene girer..yeter ki umutsuz olmayalım..sevgi ve saygılarımla.. sapkal89 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Bende "Herşey seninle başlar"la başlamıştım,bu aydınlanma yolculuğuna:)şimdi okuyunca satırlarını ilk günlere döndüm...Tesadüfen geçmişti o kitap elime ama iyiki geçmiş ttli3 Bu arada bu siteyi anlattığımda insanların tepkisi hakikatende böyle olumsuz oluyor...Bende eywallah diyorum...Böyle olumsuz ve enerjisi düşük insanlar,buraya gelmesin aslında,bu sitenin sıcak ortamını çok seviyorum,tartışmadan kavgadan uzak olması beni ve hepimizi rahatlatıyor,huzur buluyoruz... |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://www.rsvpsb.org/butterfly.gifhülyacım sana söyleyecek kelime bulamıyorum... onun için bunu kabul et tatlım.. 25889 http://img68.imageshack.us/img68/7426/bfly0080yioy5.gif |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. ayyy canım benim...kabul et de ne demek...kelebekler ve kabul idea3 bak beynim allak bullak oldu..kelebek deyince böyle oluyorum da..onları görünce de böyle blissy sonra da böyle sevincli sen bana hep kelebek ver yeter ki...onların öyle büyük anlamları var ki anlatamam...huzur var..barış var..sevgi var...dostluk var..bilgelik var..sabır var.. ayyy ne yok ki..saymakla bitmez..enn lerim onlar benim...canlarım..ee bana bunları yollayanları nasıl gördüğümü de var sen düşün wave |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img372.imageshack.us/img372/9691/ip119wj.jpg Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür. |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://www.pcteknik.net/customavatars/avatar6360_13.gif yıllardır kendi düşüncelerimle kararttığım dünyamı,artık yavaş yavaş delmeye ve ışığımı yansıtmaya başladığımı düşünüyorum..biliyorum ki bu ışık tamemen açılacak ve ben gerçek dünyamı görme şansına sahip olacağım.. doğuyoruz,büyüyoruz..anne dediğimiz kutsal varlık bizi kendi öğrendikleri doğrultusunda büyütüyor..ailemiz,çevremiz ve tanıdığımız bir çok insan bize hep kendi doğrularını öğretiyor..yine onlara öğretilen doğrularla..okul çağlarımız ve öğretmenlerimiz.. hayatta yaşadıklarımıza, öğrendiklerimizle verdiğimiz cevaplar..hepsi ama hepsi öğretilmiş öğretilerle hayatıımıza doğuyorlar..peki ama egolarımızı bu hale getirip özümüzü unutturan faktörlerde suçlu kim? işte bunun cevabı koca bir hiç..suçlusu yok..zincir halkaları gibi bağlı herkez birbirine..anneyi suçlasak annesini onun annesini tüm anneleri suçlamamız gerekecek..kimi yada neyi suçlamaya çalışırsak çalışalım sonuçta yine bağlantılı halkalar çıkacak karşımıza..öğleyse suçlu yaşadığımız ve içinde bulunduğumuz anda mı saklı?..hala bir takım şeyleri öğrenmişken, öğretilen eskilerden kurtulamayan belleklerimiz,anı yaşamamak için nasılda direniyor.. oysa sadece bildiklerimizi tatbik etmeye kalksak,öze ulaşmaya adım atmış olucaz belkide..öz,özümüz doğduğumuz anda bizde varolan harika bir hediyeydi oysa..onu kaybetmenin sancısı zamanla öfkeye dönüştü belkide..incindiğimizde,üzüldüğümüzde döktüğümüz gözyaşlarımız,aslında özden gelen duygulardı..belkide zamana inat yarış ediyorduk benliğimizle..geç kalma korkusu taşıyorduk,kendimizi bulamadan ölme korkusu.. kendimi sorguluyorum..acaba hiçbirşey bilmeden önceki hayatım daha mı rahattı..hayır,değildi..çaresizliklerimle başa çıkamadığım günlerde acılarıma göz yaşı dökerdim hep..neden ben?niçin ben?sorusu takılırdı kafama,anlamsızca..yine sabahlardım ancak sabahın ışıklarını gözyaşlarımla karşılardım..şimdi güneşi tebessüm ve şükürle karşılıyorum..sorularım farklılaştı artık..başıma gelenlere neden?niçin ben yerine,almam gerekenler ne?bana ne anlatılıyor..neyi deneyimliyorum..bu beni nasıl bir mutluluğa götürecek?gibi sorulaı sorar oldum.. geçmişin acı izlerini sevgiyle sildim yeni yolumdan..karda yürümek iz bırakır..ama her doğan güneşle bu izler erir..karı izlerimi görmek için sevdiğimde,güneşide nasılsa eriteceğini bildiğim için sevmeyi öğrendim..biri sıcak,diğeri soğuk..soğuğun renginde saflık,sıcağın renginde sevgi var..ben sevgiyi seçtim...soğuklarda beni ısıtması,karanlıkta aydınlatması için..ama...ne kardan korkuyorum nede soğuktan..nasılsa içinde saflık var..saflık bana,temiz duyguları hatırlatır hep..öyleyse geçmişimde yaşadığım her kırgınlığım,artık anılarımda temiz duygularım olarak kalacak.. bunları yazarken,yüzümde tebessüm,gözlerimde yaşlar var..bu yaşlar huzurun ve mutluluğun yaşları..ilk defa bu kadar saf ve katıksız mutluluğu tadıyorum belkide..saf ve katıksız mutluluk..hiç yaşadınız mı bu tarz bir mutluluğu?bizler mutlu olmak için almaya programlandık..hep alınca yada verince mutlu olduk..ya da ben bu şekilde yaşadım..bu yüzden saflık yoktu gülüşlerimde..oysa şimdi?sevgi sözü bile beni mutlu etmeye yetiyor..içinde barındırdığı yüceliğin farkındayım artık..günlüğümle ve sizlerle içimden gelen kelimeleri paylaşmak bile beni mutlu ediyor.. bazen kendi kendime sizleri nasıl sevdiğimi bile soruyorum..tanımadığımız insanları neden sevelim ki sorusunu sormak bile öğretildi bizlere..sanki sevgi yanlızca tanıdıklarımıza has bir sözmüş gibi..oysa sevgi bizleri birbirine bağlayan tek etken..yaratıcının bizlere bahşettiği en güzel duygu..onsuz hayat renksiz,donuk,cansız..öyleyse hayatımda bir şeyler donuksa,renksizse,cansızsa bu sevgisizlikten kaynaklanıyor..sevilmemekten değil,yeterince sevememekten..işe ilk önce kendimi sevmekten başladım..oysa ben herşeyi herkezi sevdiğimi sanırdım..meğer hiç sevmemişim..anladıkça,kavradıkça gördüm ki yaşama ve hayata bağlı ne varsa anahtarı sadece sevgi.. artık bir anahtarın varlığından haberdarım,kapılardanda..şimdi yapmam gereken anahtarı elime alıp kapıları tek tek açmam..istedim ki bunu hep birlikte bulalım..anahtarımızı elimize alıp,kapıların yerlerini bulalım ve tek tek açalım artık..ve bir daha kimsenin anahtarımızı almasına izin vermeyelim..içimden geçenleri olduğu gibi aktardım..bilimsel bir yanlışım olmuşsa affola.. sevgi ve saygılarımla.. |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img212.imageshack.us/img212/3...ykf7uk9jn7.gif günlüğüme neşe kat küçük kız...dansların tüm negatif düşüncelerimi benden alıp götürsün.. |
|
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img.blogcu.com/uploads/hayate...958778bz8..jpg İnanmıyorum sevgili sana asla. Çünkü sen de bu hayat gibisin... Özletiyorsun, tahrik ediyorsun, öfkelendiriyorsun, aşağılıyorsun, bekletiyorsun, umutlandırıyorsun... Ama yoksun! Gerçek değilsin. Düşüyorum hızla. Tek istediğim elimi tutmandı! Elimi sana uzatırken sonuna dek güvenebilmekti son isteğim. İnsan başka ne ister ki? Seven insan başka ne umar? Boşluğa düşerken inançla sarılabilmek ister son insana. Yoldaş sevgiliye... Her şeyi yaşadım biliyor musun? Her şeyi.. Ama bir tek bu sarılışı yaşamadım. Düşerken son anda olanına. Sen hep sınadın beni, hep gücümü ölçtün. Sana ne verip ne veremeyeceğimi hesapladın. Oysa ben sana olduğum gibi gelmiştim. Neysem O... Dağınık, hesapsız, doyumsuz, heyecanlı ve yaralı. Çok yaralı... VE EN ÇOK KENDİNE TEHLİKELİ! Oynamaktan sıkılırım ben. Hem yeteneğim yoktur oynamaya.. Mesela sevmediğim, hoşlanmadığım bir insana selam bile veremem. Kaçarım. Çıkarlarımın canı cehenneme! Ben susuzluk telaşıyla sık sık kendimi deniz kenarlarına atarım. Orada derin derin nefesler alırım sen bunu gördün. Benim sık sık daralıp kendimi deniz kenarlarına, ağaç diplerine attığımı gördün! Ben bunu sana gösterdim. Bil istedim. Benim o kapalı kapıların ardındaki büyük ve kirli hesaplarla işim yok. Hiç olmadı da. Bil istedim. Ben gökyüzünü seviyorum... Ben mutlak olanı arıyorum. Son anda elimi tutan biriyle öyle havada asılı kalmak istiyorum. O anda büyülenip kalmak istiyorum. İşte bu sevgili, mesele bu... Ben senin gibi sonsuza dek yaşamak istemiyorum. Az buçuk yaşadım, böbürlenmiyorum ne haddime... Gördüm! Öyle algı özürlü falan da değilim. Sadece bana göre değil bu hayat ama geldik bir kere işte.. Gördük yaşadık, iyi hoş ama ben böyle bir şey istemiyorum... Benim için yaşam başka yerde falan da değil. Yok başka bir yer.. Nereye gitsek aynı insanlar, aynı hava.. Hiçbir yerde hiçbir şey yok. Her yerde sürüp gidecek bu susuzluğum biliyorum. Mücadele kaçkını falan değilim. Aksine mücadele için ortaya atılan ben ve benim gibilerden başka kim var ki ortada.. İşte ortadayım ve seyirciler yukardan bağırıyor "ha gayret biraz daha dayan" diyorlar... Ama ben sık sık kiminle mücadele edeceğimi bilemiyorum. Bana karşı olduğunu düşündüğüm insanlarla mı yoksa benimle aynı safta olduğunu söyleyen insanlarla mı? Hangisiyle? Hangisiyle mücadele etmek daha anlamlıdır.. Söylesene mücadele etmeye değecek insanlar var mı bu dünyada? Ben masallara çabuk inanırım sevgili.. Dedim ya "çok uzun yaşamak istemiyorum" diye .. Bu yüzden ben aşklara da çabucak inanırım, aslında inanmak isterim. Bu aldanış içimdeki sıkıntıyı, kasveti dağıtır. Bilirim yoktur ama yine de inanırım. En acısı da budur aslında. İnanmadığım halde o inanmadığım o şey için herkesten daha çok uğraşır, yıpranır, hayatimi seve seve ortaya koyarım. Nasılsa hiçbir iddiam yoktur. Böyle kurmuşumdur hayatımı. Aslında hayat budur benim için. İnanmak isteyip de inanmadığım şeyler için her şeyimi ortaya koymamdır.. Beni bensiz bırakanlara hayatımı vermemdir. Gülerken ağlamam budur.. Birikti her şey içimde.. Birikti.. Çok birikti.. Daha iyi oldu belki. Elini uzatmadın ya sen sevgili.. O çok güvendiğim elini.. Daha iyi oldu.. Deliliğime sarıldım ben de sımsıkı.. Ömrümün kısalığına sarıldım. Oysa sen hayatsın. O bir zamanlar çok güvendiğim hayat.. Ama yine de eski bir alışkanlık bendeki.. Düşerken boşluğa el uzatma alışkanlığı.. Belki tutarsın diye.. Hiç yaşamadım ki... Ama yine de bir gelenekti bu bizim gibiler için. Hiçbir şeye inanmazken inanmış görünüp, kendini arenanın ortasına atmak.. Ölmek istemek.. Aldanmak istemek.. Ama yine de anlamıyorum.. İşte kaybettim, işte ilan ettim kısa ömürlü olduğumu.. Bu dünya ile ilgili bir derdimin kalmadığını.. İsteyenin olsun.. Çünkü belki son anda elini uzatırsın demiştim. Meğer yanılmışım. Meğer sen de uzun yaşayacakmışsın. Tıpkı düşmanlarım gibi.. Tıpkı yanımda sandığım ama düşmanlarımla olanlar gibi. Yanılmamışım. Hem ne fark eder bundan sonra.. Sen ve senin gibiler şimdi itin beni arenaya.. Dövüştürün beni.. Dövüştürün yarattığınız hayaletlerle.. Siz yukardan düşmanlarımla dostlarım sandıklarım, beni seyredip alay edin halimle.. Alay edin inanmış aldanmış halimle.. Alay edin deliliğime, sımsıkı sarılmışlığımla.. Ne fark eder.. Ama son kez şu sözler dökülecek ağzımdan... Herkesin bir bildiği varmış bu hayatta benim ise bilmediğim... Hepsi bu... hepsi.. İnanmıyorum sevgili sana.. Hiç inanmıyorum.. Sen de bu hayat gibisin.. Ve bu yüzden sevinçle düşüyorum sunduğun boşluğa... Sevinçle.... Cezmi Ersöz |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Merhaba Hülya: Ben artık nekadar güzel gelsede bu tür yazılar okumuyorum.Kedimi karamsar ,yalnız,umutsuz,güvensizliği çağrıştıran şeylerden uzak tutuyorum.Hayatımızdaki bize verilen bütün olumsuz kelime ve klişelerden kurtulma dönemindeyim. Dualarımda önceden :Allahım beni veçocuklarımı bütün kötülüklerden koru.Kazadan beladan koru diye dua ederdim. Şimdi :Allahım benim ve çocuklarıma sağlık sıhat,huzur,bolluk,bereket ver.Çocuklarımın gelecekleri aydınlık olsun. Karşılarına hep iyi insanlar çıksın.Bütün istekleri gönüllerince olsun diyorum.Kendim içinde kocaman bir masada bütün sevdiklerimle ve seveceklrimle bir arada olmayı diliyorum.Sanada gönlünden ne geçiriyorsan onun olmasını diliyorum. |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. güzel dileklerin için teşekkür ediyorum mustang t678 bu yazıyı okuduğum gün geçmişimle ilgili bir çok şeyi içinde bulduğum için beğendim ve buraya taşıdım..aslında derinden incelendiğinde yazının içinde çok bir karamsarlık yok..yada ben öyle yorumlamadım..elbette şimdi öyle değilim..umutsuz yada karamsar..şükürler olsun ki farkındayım..eski benle şimdi ki ben arasında koca bir uçurum var diyebilirim..ancak yazıda çok güzeldi..bana göre umutsuzlukta,yada herşeyin bittiği bir anda bile olsa hayata sevinçle bağlanmanın ince detayından bahsediyor..bize kötü gelen,bizi üzen ayrıntılara sevinçle bakabilmeyi..her şeye rağmen tutunacağın veya seni tutmasını beklediğin ne varsa onlara bile sevinçle yaklaşmayı öneriyor..düşerken bile tebessüm etmeyi.. smiliyface günlüğüme şefer verdin yorumlarınla..teşekkür ederim..sadece benim açımdan yazının başka yüzünü anlatmaya çalıştım..en azından ben bu şekilde değerlendirdim..sevgi ve saygılarımla.. sapkal89 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. zaman nasılda akıp gidiyor..başarmam gereken bir çok işim var..bunlardan birini uygulamama çok az bir zaman kaldı..ama başarcağımı hissediyorum..içimde garip bir rahatlık var..telkinlere ara verdim..kendimi denemek istedim..acaba bıraktıktan sonra eskiye dönüyor muyum diye..2 hafta her şey normaldı..sanki telkinleri hala dinliyormuşum gibi..sonra birden aklımdan,telkinleri dinlemeyi bırakanların yeniden önceki hallerine döndükleriyle ilgili yazıları geldi.. sevincli ee tabi bende ki şu başkalarının inançlarına olan inancımı henüz yenemediğim için,birden bire kendimi kötü hissetmeye başladım..sanırım psikolojık olarak çok çabuk etkileniyorum..ama kendimi de anlamam için deneyimlemem şart..neyse şimdi yeniden başladım dinlemeye... girlhaha bu arada olmasını çok istediğim bir ev var..secret i uygulamaya başladım..inanıyorum ki yakında size bununla ilgili pozitif haberleri veririm..enerjinize ihtiyacım var..dua edin benim için.. kiss3 ha unutmadan...sosyallik arttırıcı telkini dinlemeye başladığımdan beri,evimin içi misafir dolup taşmaya başladı..öyleki beni hiç aramayanlar bile arıyorlar..eşim bile şaşırdı..bana,bu telkinler işe yarıyor galiba,biraz dinlemeye ara versen ..dedi..ayyyy öldüm gülmekten..ben halimden memnunum ama sevincli insanları seviyorum..hele birde onlara için bir şeyler yapmak beni çok mutlu ediyor..bir arkadaşım vardı..ben böyle söylediğimde bana,sen önce kendine yardım et..insanları boşver,derdi..olur mu hiç..ben onlara yardımcı olurken,slında kendime yardımcı olduğumu biliyorum..enerjimi katlıyorlar..seviyorum yaa..benim mutluluğum önemli..e buda beni mutlu ediyor.. wave değerli site sakinleri,sizleride çok seviyorum.. ttli3 inanın yazacak o kadar çok şey var ki..ama zamana ihtiyacım var..çünkü kendimi bazı şeylerle denemeye başladım..sonuçlarını aldıkça sizlerle paylaşıcam..inanın bende merak ediyorum..tek bir şeyden eminim artık..hayatımda herşey benim istediğim gibi gelişiyor..üzüldüğüm anlarımdaysa,o üzüntümün bile benim için aslında sevindirici bir haber olduğunu biliyorum..bunu bilmek çok güzel..bu siteyi kuran ve üye olan herkeze çok ama çok teşekkür ediyorum...benim hayatımı gerçekten değiştirdi..ağrılarım bile azaldı yahu.. blissy |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hulya nasilsin bacim gozukmuyorsun artik fazlaca? iyimisin |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. sezenncim çok iyiyim canım saol... kiss3 aslında geliyorum ama fazla kalamıyorum... şu sıralar bellekle uğraşıyorum da.. sevincli |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. ok canim ugras bos birakmasin allah kimseyi |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. KAYIP ARANIYOR!!!.... yahu şekerim nerelerdesin... b456 hiç bir yerde onlıne değilsin...iyimisin...bir ses ver....hüüüülllyaaaa!..... |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img208.imageshack.us/img208/374/97309045tf7.gifcanım kalplerimiz karşılıklıymış... ark5 http://i1.tinypic.com/3y2cy9s.gif kelebeğimiz hülyamızın hepinize çok selamı var.. bizleri çok özlemiş.. hepimize bol bol sevgilerini gönderdi.. http://img404.imageshack.us/img404/6...wer7ao8fq3.gif malesef bu ara kendi ve melekleri çok rahatsızlanmışlar.. http://img100.imageshack.us/img100/9233/angely20ym.gifhttp://img168.imageshack.us/img168/8193/angels9zw2.gif http://img246.imageshack.us/img246/1083/ping43sr1.gif salgın bir grip enfeksiyonuna kapılmışlar ama biraz ağır geçiriyorlarmış malesef.. güzel dualarımız ve enerjilerimizle biran evvel toparlanıp aramıza dönecekler inşallah.. sevgiler.. geçmiş olsun kelebeğim ve meleklerim.. kiss3 http://img322.imageshack.us/img322/4946/3579tc8.gif |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. meleklerime, kelebeğime geçmiş olsun..kıyamam ben onlara kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. bu ara salgınmı ne var...her kes hasta....http://www.frmcuk.com/images/smilies/kral/da.gif hülyacım...büyük geçmişler olsun sanada bebişlerinede...canım acil şifalar diliyorum...vede senin ve minişlerinin iyi haberlerini bekliyorum...http://www.frmcuk.com/images/smilies/kral/df.gif shamanım sağol sanada canım bu arada kayıp aranıyor demişken duruyu gören varmı....oda ne zamandır yok ortalarda... dusun |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Hülyacım sana ve meleklerine çok çok geçmiş olsun canım.Bol bol c vitamini alın.Öpüyorum sizleri kiss3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. suzzycim merhaba burdayımmm:)))tam lafımın üzerine geldim değil mi?(duru derken beni kastettin değil mi?pot kırmayım)arada sizlere bakıyorum ama bu aralar ders çalışıyorum.Sınavım var 5 ve 6 nisanda:( Alıntı:
|
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. tatlışım tabi seni kastettim...http://img409.imageshack.us/img409/5...09n1tr9sz7.gif blissy yavrum sen iyi olda arada bir uğra hiç önemli değil.... kiss3 kiss3 dersler her şeyden daha önemli... b456 ama arada birde kafanı dinle...sana başarılar tatlım... tender45 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. merak edilmek çok güzelmiş suzzycim k8908 k8908 şımardım utananadam utananadam Evet 2 dersim kaldı onlarıda versem kısmetse diplomamı alıyorum.Burdan açıköğretim sınavına giren herkese başarılar diliyorum.Sizleri sessiz sessiz takip ediyorum. kiss3 Alıntı:
|
şımar canım benim... eeee...bende sessizce kim var kim yok neler oluyor neler bitiyor herzaman yazamadığımdan ancak takip edebiliyorum... işte böyle bazen yuları boş bırakınca dalıyorum bilgisayara misilleme...o'da şaşırıyor garibim kim bu diye... girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |