![]() |
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 çok hoşsunuz yaaaa.... |
|
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ ya hayat ben seni çzödüğümü snırdım meğersem yanılmışım yaa daha bi haftacık önce neuromuscular sistemler üstünde çalışna bi asistandım ama şimdi evde annem annemin teyzesi ve halamla gün boyu evdeyim şu katater ve sondam bi çıksın ben sana göstercem yaa günde 3 sefer kurşun dökülarr anlamıom bad45 |
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ Gerçekten psikolog musunuz? Ben de meslek değiştirip klinik psikoloji doktorası yapmaya hazırlanıyorum İngiltere'de. Şu an conversion diploma kursu yapıyorum. Ben sizin yazdıklarınızı yakından takip edeyim bari :) |
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ pisiko... kızma hayata.. son zamanlarda çok yoruyodun kendini.. belki seni dinlendirebilmek için şaka yapmıştır hayat sana.. iyice dinlen ve toparlan.. ne mutlu ki seninle ilgilenecek sevgi yumakları çevirmiş etrafını.. kurşun senin negatifini alır.. iyi yapıyorlar.. yarasın sana ... bilim adamısın ya gülersin sen şimdi ama gülme valla iyi gelir.. döktüleri zaman patlayıp etrafa sıçramıyomu.. ben çocukken çok hoşuma giderdi.. bana kurşun dökmeleri.. bi teyze ile annanem konuşuken duymuşdum.. üzerimde ağırlık var kurşun döktüreceğim dediğini.. aklımda kalmış demekki.. her canım istediğinde üstümde ağırlık var derdim.. yaş 6 - 7- 8 ne ağırlığı olcaksa sen fazla bahsetmedin bizde çok soramadık bundan sebep.. umarım iyileşme sürecin kısa olur.. bir an evvel toparlanıp kaldığın yerden beyinleri iyileştirmeye devam edersin.. sevgiler.. |
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ çok saolun ya yalnız bırakmıosunıuz sitenin sevgi polisleri ya şuanda soluk alıp vermelerim kriz anına göre gayet normal seyrdeio sadece gastriksondam var onuda anca göğüs ve soluk borusu dikişlerim düzelince alıcaklar başka da mutluyum ben gayette şu evdeki üç silahşör olmasa gayet mutlu olcam sevincli |
hertürlü sorununuzu özelden atabilirsiniz anladığım kadarıyla sizde piskoloji yada pdr bölümündensiinz |
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ http://www.resim-yukle.com/img01/14/124777help.gif üç silahşör... sevgi polisleri... harikasın sen pisiko... khkh56 evet iyileşmeye başlamışsın.. ttli3 ben cevabımı aldımm... ark5 keyfin yerine geliyoo artık çok şükür kiss3 |
|
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ yaa kanka dalga geçme yaa sinirediolar evdekiler beni babam memelekete gitti zaten evde bu 3 çatlka hanımla kaldım yaa sohbetlerinden bişey de anlamıom dantel modelleri,yemek tarifleri,dedikodu yandım ben en vahimi her sabah seda sayan izlemekten gına geldii ks3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 PM. |