Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   cemboli ve sevgili günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227436-cemboli-ve-sevgili-gunluk.html)

cemboli 18-03-2009 08:26 PM

cemboli ve sevgili günlük

bugün telkinleri dinlememin 5. günü biraz daha mutlu gibiyim özellikle ego ve suçluluğun yeni versiyonlarını indirdikten sonra daha mutluyum içinde mutluluk telkini de varmış heralde o yüzdendir:D.
cemboli

kayrasu 18-03-2009 08:50 PM

sevgili cemboli aramıza hoşgeldin ve günlüğün hayırlı olsun
vien1

cemboli 19-03-2009 12:26 PM

teşekkürler kayrasu değişimler oldukça inşallah yazıcam şimdilik sabreddiyorum:D

cemboli 19-03-2009 12:51 PM

şuan öğlen vakti ve mart ayı olmasına rağmen kar yağıyor inşallah tutar:D.bugün sabah güzel kalktım normalden biraz daha erken kalktım telkinlerin 6. günü .şimdi bundan bir ay sonra okuduğumda değişimi farketmem için duygularımı yazıcam.bugün biraz durgunum henüz bi insanla muhatap olmadım göz temasım falan nasıl bakıcam mide tarafımda bi heyecan gibi bişey var gitmesini istediğim bir heyecan yani kötü huylu heyecan.insanlarla konuşurken çok heyecanlanıyorum.ben depresyonu henüz atlamadım bu yüzden dalgalanmalar yaşıyorum birşeyler bikaç gün güzel gidiyor ve gene içimde korkular oluyor güzel gittiği için acaba gene mutsuz hallerime dönecek miyim gene durgunlaşıcak mıyım diye korkuyorum.bu neden oluyor bilmiyorum heralde kendimi hep mutsuz olucam diye inandırmışım diye oluyor.sanki mutsuz olmam normal de mutlu olmam anormal gibi bişey hissediyorum.
bir de ben mutlu olduğum zaman sanki bu sefer diğer insanlar mutsuz ve soğuk oluyor gibi düşünüyorum ve suçluluk duygularına kapılıyorum bugün sitede bikaç olumsuz yorumla karşılaştım bunlar beni üzdü telkinlerin etki etmediği insanların da varolması beni şüpheye düşürdü acaba ben de etki etmeyen insanlardan mı olucam diye.ama sonra şöyle düşündüm etki etmeyenler inanmamaktan ziyade süreklilikleri yok bi dinleyip bir bırakıyorlar heralde.çünkü bu telkinler adı üstünde telkin inanmasan da etkisini gösterir bilincaltı aptaldır herşeye inanır bunları yazınca içim boşaldı bir anda:D.kar da şiddetini artırdı.

Belgin ∞ 19-03-2009 12:59 PM

Merhaba Cemboli, günlüğün hayırlı olsun.

Bir sözüne takıldım da ondan yazmak istedim. Bilinçaltı aptaldır y789 Senin şimdiye kadar yaşadığın olumsuzlukların bilinçaltı kalıplarından kaynaklandığını biliyorsun değil mi? Ya da bundan sonra yaşayacağın güzelliklerin bilinçaltı kalıplarını değiştirdikten sonra yaşayacağını biliyorsundur. Bilinçaltımız bizim tarlamızdır, düşüncelerimizde ekinlerimiz.

Ve;

Bir düşünce ekersin, bir eylem biçersin.
Bir eylem ekersin alışkanlık biçersin.
Bir alışkanlık ekersin, karakter biçersin.
Bir karakter ekersin, kaderini biçersin.

Bilinçaltımız aptal demek yerine, bizim hayrımıza olacak şeyleri kolaylıkla kabul eder, benimle işbirliği içinde hareket eder desek sence de daha sevgi dolu olarak yaklaşmış olmaz mıyız bilinçatımıza? Sana sevgiyle yaklaşan sen nasıl somurtarak bakamazsan, ya da kendini ona kapatamazsan bilinçaltında sana kendini kapatmayacaktır.

Sevgiler.

yas_min 19-03-2009 04:01 PM

Sevgili arkadasim,

Güncen hayirli olsun, yeni SEN hayirli olsun.
Bende senin kadar yeniyim forumda olsun, kendimle olsun.Sonunda huzurlu ve mutlu insanlar olacagiz.

Sevgimle kal.

cemboli 19-03-2009 04:09 PM

teşekürler yazdıklarınız için .bilinçaltı aptaldır sözünü ben nil gün den duymuştum o yüzden söyledim öyleymiş yani siz de haklısınız tabi ki bilinçaltımıza hakaret etmememiz gerekir sonra onu da kafaya takar:D:D

ebru_li 19-03-2009 04:32 PM

Alıntı:

cemboli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312791)
teşekürler yazdıklarınız için .bilinçaltı aptaldır sözünü ben nil gün den duymuştum o yüzden söyledim öyleymiş yani siz de haklısınız tabi ki bilinçaltımıza hakaret etmememiz gerekir sonra onu da kafaya takar:D:D

hoşgeldin aramıza herşey çok güzel olacak12389

cemboli 19-03-2009 04:32 PM

bu arada kar tutmadı:D

cemboli 19-03-2009 05:25 PM

hoşbulduk ebruli çok teşekkürler geleceğe umutla bakmaya devam ediyorum.
arkadaşlar size kendinizi geliştirmeyle ilgili birşey önereceğim nlp.nlp ile ilgili de şu kişiyi önereceğim:mustafa kılınc.
nlpdap.com diye bir sitesi var orada nlp eğitimi tabiki yok ama bilgi falan edinirsiniz diye düşündüm.bir de nlpgrup.com var bu başka kişinin,bi araştırın isterseniz mustafa kılınc dediğim kişiyi belki tanıyosunuzdur trt1 de günbegüne çıkıyor perşembe günleri çok güzel konuşmaları var ama tedavisi(gerçi tedavi değil ama sölicek başka bişi bulamadım)biraz pahalı 2500 dolar kadarcık:D.başarı oranının %110 olduğunu söylüyor çok katkısı olucaktır size.ayrıca mustafa kılınç dediğim kişi nlp klübünün mü diyim artık derneğinin mi diyim başkanı yani çok yetkili bir kişi..

cemboli 20-03-2009 03:39 PM

dün galatasaray maçı vardı o yüzden yazamadım duydularımı şimdi yazıyorum canım günlüğüm.
ruh hali:baskın,biraz sinirli,hırslı,suskun.
evet dünkü ruh halim böyleydi hergün böyle yazıcam ve aradaki farkı inşallah görebileceğim malum yavaş yavaş gelişen şeyleri birden farkedemiyoruz.kaynatılan kurbağa örneğini herkes bilir aynı bunun gibi.
dün günüm aslında fena geçmedi ama hala istediğim konumda değildim biraz dalgındım.arkadaşlar geldi ps2 oynadık ve 5 maçın 4 ünde yenildim:(((.aslında beni hiç yenemezlerdi ama bunu şuna bağlıyorum ki:hiç yenilmeyi kafama takmadım önemsemedim yani.sonra yasin diye bir kardeşim var(bu arada onun annesinin de ruhsal sorunları var benim gibi bu siteyi ona da önerdim)yasine çok kızdım bir şeyden dolayı aslında ben insanlara pek kızamam çünkü duygularımı hiç ifade edemem ve hep içime atarım bunu da hiç sevmiyorum inşallah telkinler beni duygularını ifade edebilen ve mutlu bir insan yapar tabi bunları nlp ve diğer tekniklerle geliştirirsem.
telkinler dışında kendimi geliştirme şekillerim var.nil günün 2 adet cd sini internetten indirdim.burada çapa atma,hızlı fobi yenme tekniği,katılımcı egzersizi,izleyici egzersizi vardı.bunları uyguluyorum ha birde istenmeyen davranışlardan kurtulma egzersizi var bunları aynen uyguluyorum özellikle çapa atmanın çok işime yarayacağını biliyorum şuan dört tane çapam var.bunları yerlerini söyleyerek yazayım:
1.yer:işaret parmağı,çapa:ben güvendeyim.
2.yer:orta parmak,çapa:ben neşeli ve sevecenim.
3.yer:yüzük parmağı,çapa:ben sakinim.
4:yer:serçe parmak,çapa:ben sosyalim.
işte çapalar bunlar ihtiyacım olduğu zaman başmarmağımla bu sıraladığım parmakları birleştirmem yetiyor.şimdilik etkisini yavaş yavaş gösteriyor ama bunları birkaç olayla desteklersem daha iyi sonuç alabilirim inşallah.
galatasaray da yenildi malesef 2-0 dan 2-3 maçı verdi yazıklar olsun:(((.ben beşiktaşlıyım ama türk takımını herzaman desteklememiz lazım.
neyse yazacaklarım bu kadar hepinize iyi günler okuduğunuz için saolun.

cemboli

cemboli 20-03-2009 10:58 PM

bugün telkinleri dinlememin 7. günü
ruh hali:mutlu,endişeli,kaygılı
bugün arkadaşlarla buluştuk günüm çok güzel geçti adeta ortamın gözdesiydim kendiimi ifade ederken çok rahattım çok güzel espriler yaptım en önemlisi de bu esprilerime herkes güldü henüz bendeki değişimi farkeden olmadı ama ilerleyen zamanlarda inşallah güzel sözler duyarım ben de hala içimde kaygılar var acaba gene durgun ve mutsuz olacak mıyım?diye.benim tek istediğim hayatımın her evresinde aynı olmak aynı derken bi sürekliliğim olsun bir güün durgun bir günesprili olmak hoşuma gitmiyor.önemli olan zaten sürekllilik bence.bu aralar insanların düşündüklerini ve söylediklerini daha az kafama takıyorum veya acaba nasıl görünüyorum gülerken samimi mi güldüm insanlar benim hakkımda ne düşünüyor demiyorum.
yoğun bir depresyon geçirdiğim için hala kurtulamadım ve hep insanlara mutsuz olduğumu belli etmemeye çalışıyorum.mutsuz olmadığımı göstermeye çalışırken daha yapmacık oluyorum ve daha mutsuz oluyorum.
aslında sorunum ne olduğunu tam olarak bilsem doktoruma da söyleyeceğim ama ne olduğunu kendiim bile ifade edemiyorum,belki de uygun cümleleri kuramıyorum.
bir de kendimi ifade edemediğim için haklı olduğumu kesin bildiğim halde bile haklılığımı ispat edemiyorum edecek kelime ve cümleleri bulamıyorum.herkes çok zeki olduğumu söylüyor bunu testlerle de ispatlamış ve kendim de inanmış biri olarak şu şüpheye düşüyorum acaba benim matematik zekam mı var sadece sözel zekam hiç yok mu diye çünkü hiç kelime üretemiyorum ve insanlarla verimli sohbet edemiyorum.aslında çok güzel şeyler düşünüyorum düşündüğüm şeylerinde doğru olduğunu biliyorum ve başka insanlardan da tasdik alıyorum
kısacası sorun ne bilmiyorum ama ben ben değilim içimdeki ben haydi çık artık.
galiba bi bilinçaldı temizlemesine ihtiyacım var:D.tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen benim yaşam koçum olun.sevgilerimle....
cemboli

ismira 21-03-2009 11:44 AM

Sevgili cemboli,
Siteye hoşgeldin ve günlüğün hayırlı olsun.

Üç aşağı beş yukarı benzer sorunlar, süreçler yaşayan insanlar olarak arayışlarımız sonucu bu sitede buluşuyoruz anlaşılan.

Ne güzel bir şey ki çok güçlü varlıklarız ve yaşama daha sıkı bağlanma ve yaşam kalitemizi arttırma yolunda çabalarımız hep devam ediyor. Arada düştüğümüzü hissediyoruz belki, ama deneyimlerimizle daha çok güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.

Bu site de bizim yolumuzda yol arkadaşları bulabildiğimiz, adeta bir laboratuvar gibi deneyimlerimizi paylaştığımız ve aynı zamanda kütüphane gibi yararlanabildiğimiz bir site.Ne mutlu vesile olanlara...

Ben de yıllardır aralıklarla da olsa depresyonlar yaşamış bir insanım. (Hatta ağır bir tanesinden yeni dönüyorum). Yıllardır kişisel gelişim alanında bir sürü kitap okudum, nlp de dahil olmak üzere bazıları ileri düzey olmak üzere seminerlere katıldım, o yöntemden bu yönteme koşturup durdum. Her birinden çok değerli kazanımlarım oldu. Etkili araçlara sahip olarak kendimi güçlü hissettim.
Fakaaat...Bir kez daha kendimi derinde buldum...Neden? Etkili araçlara sahip olmak yetmiyor çünkü, o araçları kullanmak gerekiyor. Bir tamir aletine sahip olmak arızayı engellemiyor. Onu ancak kullanırsak verim alabiliriz.O halde rutin bakım yapmak ve sürekli aynı yerden arıza veriyorsa ayrıca bunun kaynağına el atmak gerek. Kişisel olarak ben, beni iki durup bir yere yıkan kendi sınırlayıcı kök inancımı buldum ve özgürleştim.Bu muhteşem bir şey inan, ama hikaye uzun...belki günlük açmalıyım..

Şimdi, buradaki telkin müzikleri de bize destek. Dinlemeye devam etmeni öneriyorum. Ben keskin virajı geçip çkışa yaklaştığım aşamada dinlemeye başladım ve iki aydır dinliyorum ve desteği hissediyorum. Biliyorsun ego güçlendiricinin yeni versiyonuyla ilgili çekincem var. Ben o yüzden bunun eskisini dinliyorum. Ama sen kendine göre seçimini yap ve önerilen sürelerle dinlemeye devam et. Bunu yaptığında, pozitifte kaldığın zamanlar gittikçe artacak emin ol. O zaman kendinle ilgili sorularının cevaplarını ve çözümleri daha kolay yakalayacaksın.

Bunun yanısıra, bilinçaltı temizliği için;
Yeni keşfettiğim çok kolay, bir o kadar da etkili ve nlp ye göre çok da ekonomik;) bir yöntemi paylaşmak istiyorum: Ho'oponopono yöntemi. Bunu bu sitedeki kitap tavsiyeleri arasında Zero Limit'te buldum. Onu okumanı şiddetle öneriyorum. Ama okurken durup düşünerek, anlamaya çalışarak değil hızlı bir şekilde oku. Tekniğe değil hikayeye kaptır kendini. O zaman bilinç devre dışı kalır, bilinçaltın alması gerekeni hızlı bir şekilde alır. Zaten kitabın yazarı, iyi bir hipnotik yazar. Bu şekilde etkisini çok çabuk hissedersin.Daha sonra istersen tekrar dönüp okursun. Terapinin özü sevgi ve kabul. Bu yöntem bunu en kestirme ve kolay yoldan sağlıyor bence.
Eğer ilgini çekerse ve uygularsan lütfen benimle ya da bizimle de paylaşır mısın?

Sevgiler.

cemboli 21-03-2009 12:12 PM

teşekkürler ismira yazdıkların için için önerilerini dikkate alacağım.değişimlerim oldukça zaten her zaman yazmaya hazırım.hepimize allah en güzel geleceği armağan etsin inşallah.
sevgiyle ve mutlulukla kalın.iyi günler.

cemboli 21-03-2009 12:13 PM

bir de kitabın adı ho'oponopono mu yoksa zero limit mi?

ismira 21-03-2009 12:21 PM

kitabın adı zero limit, yazarları Joe Vitale-Dr.Ihaleakala Hew Len
ho'oponopono orada anlatılan bir yöntem.

Sitenin kitaplar bölümünde zero limit başlığı altında fikir verebilecek yazılar var, oraya bak istersen.
Ama dediğim gibi hızlı okuduğnda kitabın etkisi bir ayrı, yöntemi uyguladığında bir ayrı...
Sevgiyle..

cemboli 21-03-2009 07:38 PM

çok teşekkürler ismiracım bu arada kaç doğumlusunuz size bundan sonra nasıl hitap edeceğime karar vermem için sordum:D.e malum artık uzun yıllar bu sitedeyim inşallah sizde öyle olursunuz

cemboli 21-03-2009 07:57 PM

artık telkinin kaçıncı olduğunu yazmıcam zaten mesaj tarihleri var:D.
ruh hali:sinirli ama mutlu,kafaya takmayan,kaygılı
bugün sabah 12 ye gelerek kalktım ve mutsuz kalktım ama gün içerisinde mutluluğum arttı zaten hep böyle oluyo mutsuz uyanıyorum mutluya dönüyorum.
her cumartesi gittiğim gibi bugün de turizm kursuna gittim.turizm kursumla ilgili biraz bilgi vereyim.bu kursu bitirdikten sonra 5 yıldızlı bi otelde komi veya herhangi bir ara eleman olarak çalışacağım.ingilizce dersleri alıyoruz.
bugünkü ingilizce dersimizde bir paragrafı ingilizceye çevirdik ve başarılı bir şekilde çevirdim.:D.ama sinirlendiğim bir şey oldu çevirdiğimiz paragrafın içeriği.paragra şöyle başlıyordu:"bizler hayvanlarız.ama diğer hayvanlardan farklıyız...."sonra bu paragraftan fikir yürütmeye başladım acaba hangi hayvanlar falan diye hocaya sordum hocam bu maymunmu falan diye.
hocanın cevabı beni şok etti.hayır insan dedi.sonra ben başladım bağırmaya hocam dedim ne kadar terbiyesizlik insanları bu kadar nasıl aşağılarsınız dedim tam o suırada ordan biri demez mi insan düşünen bir hayvandır diye.sonra ben anlatmaya başladım insanların hayvanlardan tek farkı dülşünmek değildir aynı zaman da insan utanır insan şereflidir tabi diğer hayvanlar da şereflidir ama insan onlardan kat kat daha şereflidir dedim.içimdeki kızgınlığı son derece güzel bir şekilde döktüm.biri der insanlar maymundan geliyor biri der insan düşünen bir hayvandır ben de dedim ki ya kendinize ne kadar az saygı duyuyorsunuz siz maymundan gelebilirsiniz ama ben gelmedim ben şerefli bir varlığım dedim ben düşünen bir hayvan da değilim dedim çünkü hayvanlar da düşünür tabi ki insandan çok daha az düşünen her hayvan insan olsaydı düm canlılar(bitkiler hariç)insan olurdu.
bu bakımdan onlara çok kızdım "insan düşünen bir hayvandır"düşüncesine kesinlikle katılmıyorum çünkü bu lafı söyleyen kişi kendi kaba bir hayvan olduğu için söylediğini düşünüyorum.şöyle bir baktığımızda insanın hayvandan çok fazla farkı var diye düşünüyorum.
düşünsenize insanların kendilerine olan öz saygıları o kadar azalmışki artık kendinin maymundan geldiğinden tutun düşünen bir hayvan olduğunu bile düşünebiliyorlar.bunları söyleyen insanlara acıyor ve gülüyorum ve çok aptal insanlar olduğunu düşünüyorum tabi ki herkesin düşüncesine saygıduymamız gerekir ama bu da benim düşüncem buna da saygı duymanızı öneriyorum farklı düşünenler varsa görüşlerini paylaşsınlar onlarla çok seviyeli bir şekilde tartışalım.
işte bugünün olayı buydu telkinlerin sekizinci günü olmasına rağmen pek bi değişiklik yok.acaba geç etkisini götrenler de oldu mu lütfen buraya yazsınlar ben de rahatlim.
bir de ben galiba aşık oldum kurstaki kıza gerçekten çok tatlı bi kız ondan çok hoşlandım bana dua edin arkadaşlar bir de dinleyeceğim telkinler hakkında da bilgilerinizi bekliyorum.
karşı cinsle ilişkilerle ilgili kendimi hangi telkinle geliştirebilirim.okuduğunuz için teşekkürler.hepinize iyi günler...:D:D:DD

cemboli 22-03-2009 11:09 AM

uzun zaman sonra ilk defa aşığııııım aşıııııkkk çok mutluyum telkinler heralde güven kazandırdı biraz bana ondan aşık oldum nrmalde bu kız zaten bana bakmaz deyip hiç ilgilenmezdim.
bir de arkadaşlar biri foruma şey yazmış 10 gündür kendine güven telkinini dinliyorum bi değişiklik olmadı diyor acaba ne kadar zamanda etkisini gösteriyor bu telkin bilen varsa söyleye bilir mi acep?ben de 3 gündür dinliyorum ama bende de fazla değişim yok
.bir de sevdiğim kıza kendimi nasıl anlatabilirim hangi telkini dinlemeliyim lütfen okuyan varsa bişiler yazsın çok heyecanlı ve mutluyum ve en önemlisi bu heyecanım iyi huylu heyecan:D:D.

cemboli 22-03-2009 08:18 PM

bugün aslında günüm çok normal geçti telkinlerin etkisi azalarak devam ediyor ama biliyorum ki 2 hafta sonra düzelecek tüm bunlar.
ruh hali:pasif,tutuk ama gene de umutlu.
bugün gene sabah mutsuz uyandım gün içerisinde mutrluluğum fazla artmadı şuan listemde ego suçluluk ve kendine güven var ilerleyen zamanlarda sosyallik artırıcı ve de başkalarının düşüncelkerini önemsememe koyucam tabi hafıza kartı alabilirsem hafıza kartım biraz yetersiz 32 mb inşallah elime para geçer de alırım arkadaşlar.bugün ps2 de arkadaşa sadece 2 maçta yenildim geri kalan 5 maç yendim:D.bence ps2 de yenip yenmeme bile ruh halini yansıtır eğer kafaya fazla takmıyosan hırs yapmıyosun o yüzden de yenmesem de olur diyosun falan filan.ama bugün mücadele ettim ve yendim:D:D.
aşk konusunda ise biraz şanssızım bunu foruma da yazmıştım yaşım 19 olmasına rağmen sadece bir tane kız arkadaşım oldu.o da benden bir yaş büyüktü ve sonra ayrıldık.o günden bugüne hiç kız arkadaşım olmadı yani 1 bucuk seneden beri.bir kere reddedildim belki o günden sonra kendime güvenim gitti ve kızlara hiç çıkma teklifi etmedim.zaten bundan önceki sevgilim etmişti bana tekllifi.şimdi başkasıyla çıkıyo:(.
ne bilim yani inşallah bundan sonra güzel aşklar yaşarım galiba biraz daha olgunlaşmam gerek.inşallah sosyallik artırıcı telkin de işime yarar bu aşk konusunda konuşmam akıcı olur sokak tabiriyle ağzım laf yapar:P.iyi günler günlük bu günlük bu kadar inşallah daha karakterli bi insan olurum ve herkes tarafından sevilirim.

yas_min 23-03-2009 12:38 AM

supersin, supersin hep super olacaksin...

sevgimle kal guzel kardesim

cemboli 23-03-2009 03:24 PM

çok teşekkürler yasemin ablacım sen de süpersin:D.

cemboli 23-03-2009 03:35 PM

günaydın sevgili günlük bugün biraz neşessizim.
ruh hali:korkak,huzursuz ve umutlu
tekrar günaydın sevgili günlük dün akşam listeme sosyallik artırıcı,topluluk karşısında konuşma,ve de başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla önemsememe ekledim.galiba telkinlerin gece yaptığı ilk etkiyle biraz korkuyorum bu korkunun sebebi de bilinçaltında bazı şeylerin değişmesi olabilir çünkü onca yıllık birikimi bir anda silip (kırk haramileri)yerine beyaz atlı pirensi sokmak biraz korkutuyor insanı prens de biraz korkuyo galiba 40 tane haramiyi dışarı cıkarmaktan.ama benim sadece 2 haftaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum iki hafta sonra bütün bu huzursuzluklar gidecek eminim.
kendime güvenim gerçekten biraz arttı artık insanlara göre diil kendim nasıl mutlu olucaksam ona göre yaşamaya çalışıyorum.tabi diğer insanların da mutluluğunu düşünüyorum.
bu arda bilginiz olsun bana mahallede bonus diyorlar saçlarım kıvırcık ve uzun tam bir bonusum yani.insanların böyle demeleri beni çok mutlu ediyor.senin saçlarına hayranım falan diyenler var hayranlarım artıyor yani:D.saçlarım biraz daha uzasın örücem:D.erkeğin saç örmesi biraz değişik ama ben ilklerden olucam mahallede.dedim ya kendime güvenim artıyor artık insanlar ne demiş(kötü olarak)hiç önemsemiyorum.saçlarımı örersem size de bir dotoğraf gönderirim inşallah;D.
mutlu ve güvenli bir gelecek beni ve benle birlikte bu sitede olan herkesi bekliyor sağlıcakla kalın iyi günler...he bu arada site de yenilenmiş çok beğendim tebrikler atakan bey..

cemboli 23-03-2009 10:25 PM

merhaba günlük ve bu mesajı okuyan herkes:D
şuan akşam oldu ve çok mutsuzum.kendimi çok yetersiz hissediyorum sosyal olarak sosyal fobim azaldı ama insanlarla gene de rahat muhabbet edemiyorum ve kendimi pasif hissediyorum.hem de çok pasif biri bana bişi diyor ben sadece biraz tebessüm ediyorum duruyorum.aslında telkinleri dinlemedn önce çok daha kötüydüm.heyecandan ölücektim.ama iyigeldi bu telkinler bilen arkadaşlara soruyorum acaba gerçekten güzel konuşan tatlı muhabbetli kendine güvenen bir insan olacak mıyım?.telkinlerin 9. günü yada ne kadar zaman sonra tam anlamıyla mutlu olucam ve kendimi pasif hissetmicem?:atakan abi,redflowers,shamanic lütfen bana yol gösterin bir bilgi verin.

keskin38 23-03-2009 11:32 PM

Cemboli gel önce işe şu cümlelerini değiştirmekle başlayalım. Göreceksin o zaman gerisi de değişecek...

Aksam oldu ve suan mutluyum.

Kendimi her alanda yeterli hissediyorum.

İnsanlarla gayet rahat muhabbet ediyorum.

Kendimi hep aktif hissediyorum.

Ve ben Kendine güvenen biriyim. Her geçen gün de kendime güvenim artıyor...

Ne dersin? Bence denemeye değer...

Sevgiler...

Alıntı:

cemboli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337017)
merhaba günlük ve bu mesajı okuyan herkes:D
şuan akşam oldu ve çok mutsuzum.kendimi çok yetersiz hissediyorum sosyal olarak sosyal fobim azaldı ama insanlarla gene de rahat muhabbet edemiyorum ve kendimi pasif hissediyorum.hem de çok pasif biri bana bişi diyor ben sadece biraz tebessüm ediyorum duruyorum.aslında telkinleri dinlemedn önce çok daha kötüydüm.heyecandan ölücektim.ama iyigeldi bu telkinler bilen arkadaşlara soruyorum acaba gerçekten güzel konuşan tatlı muhabbetli kendine güvenen bir insan olacak mıyım?.telkinlerin 9. günü yada ne kadar zaman sonra tam anlamıyla mutlu olucam ve kendimi pasif hissetmicem?:atakan abi,redflowers,shamanic lütfen bana yol gösterin bir bilgi verin.

keskin38 23-03-2009 11:35 PM

Ayrıca nacizane fikrim ruh halini yazarken de günlük değişimini takip etmek için yazıyorsun biliyorum ama altına da tam tersı olumlu seyler yazmanı tavsıye ederım y789 Mesela ben bilgisayarıma kucuk kagıtlar yapıstırdım ve hepsınde de olumlamalar var y789

yas_min 24-03-2009 01:50 AM

Sevgili Cemoliiiiii,

Shamanic arkadasimizin bir yazisi vardi, bilmem forumda denk geldinmi hic o yaziya... Hayati bir oda gibi dusun, birsuru kapili bir oda... Kapilarda tokmakli, fakat tokmaklarin hepsi disarida. Yani sen hiç bir kapiyi kontrol edemiyorsun.Odaya isteyen pat diye girebiliyor, isteyen derken ..insanlar, SIKINTILAR, üzüntuler, olumsuz duygular vb... Oda= hayatin.

Artik sende o tokmaklari iceri al canim. Alki disardan iceriye giren herseyi herkesi kontrol edebilesin.

Bunu becereceksin, cunku guclu ve guzel insansin.

Ayrica saclarimizda ayni desene, KIVIRCIK . Hahahaa, yanliz ben 1 senedir mecburen KISA kullanmak zorundayim..Sorun yok , kökü bende degilmi:D

Sevgimle kal kardesim

shamanic 24-03-2009 12:13 PM

merhabalar cemboli..

günlüğünün her sayfasının yaşamının güzellikleriyle dolmasını dilerim.. http://img337.imageshack.us/img337/8855/books44xf1.gif

ben günlüklerinizi günlük olarak okuyamadığımdan y789 an baştan
okudum canım..

dikkatimi çeken bir örneği paylaşmak istiyorum seninle..

ruh hali: biraz sinirli .. suskun..
o günkü yaşanan olay: yasin e kızdım.. duygularımı ifade edemedim..

canım benim... yaşamımızda olan her şeyden biz sorumluyuz.. bunu sık sık tekrar ediyorum..
nedeni bu gerçeği kabul ettiğimizde değişim gücümüzü çalıştıracak olabilmemiz..

yasin senin hayatında sen istediğin için var.. senin içinde sinirlilik olduğu için yasin sadece
sana seni yansıttı..

eğer senin içinde mutluluk olsaydı yasin sana o gün mutlu olacağınız durumlar için bahaneler
verecekti... sana bu duygunu yansıtacak kişi yasin değil ise o gün başka bir kişi ya da durum
ile karşılacaktın mutluluğu yaşamak için..

değişim içten dışa doğrudur.. içindekileri değiştirdiğinde dışında olanda değişecektir..

duygularımız bulutlu bir hava gibidir.. sürekli değişir ve dönüşürler.. bir duyguya sürekli sahip
olamayız.. sürekli sinirli sürekli kızgın sürekli mutlu olunmaz.. sinirli olduğunda bunu
değiştirecek güce sahipsin..

dans etmek .. neşeli şarkılar dinlemek .. bebek resimlerine bakmak.. yürüyüş yapmak gibi..

içinde olanı değiştir bunun içinde düşündüğün baktığın eleştirdiğin şeyleri değiştir.. tersine
hareket et.. sevincli otobüste giderken sıranın önüne geçen adama kızıyor musun.. bu sefer sen bir
kişiye ön tarafa geçmesi için izin ver ve mutlu ol bu yaptığından.. smileydance

değiştiğini etrafındakiler elbette farkedecekler lakin öncelikle senin kendin için ne düşündüğün önemli.. ark5

gün içinde kendini başarılı olarak mutlu olarak yakaladığında takdir et.. blissy

evet evet işte başarıyorum ben harikayım.. cilgin897istediğim her şeyi elde ediyorum.. gibi güzel
sözler ile kendini destekle canım..

hatta ayna karşısında olan çalışmalarımızdan yap mutalaka..

günlük açmış olmana çok sevindim.. etkili sohpet için bol bol okuman ve yazman gerekir.. kendi
düşüncelerini fikirlerini burada bizlerle paylaştıkça bir bakacaksın arkadaşlarının
yanında da gayet doğal ve rahat konuşuyorsun..

senin kurs maceranı okurken de çok güldüm.. ve aklıma bu karikatür geldi..

yüzünde ki gülümsemenin daim olması dileklerimle..
http://img441.imageshack.us/img441/268/darwin.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/1885/26tk4.gifsevgiler..

cemboli 24-03-2009 02:49 PM

ooo67.karikatürdeki maymun ben mi oluyorum .çok güldüm ben de buna.yazdıklarında haklısın shamanic ablacım ama insanın içinde bi mutsuzluk varsa nedeninin ne olduğunu bile bilmiyorum gitmiyor bir türlü içsel seslerimle güzel şeyler söylüyorum ama kendim inanmadıktan sonra olmuyorsigrt56.kendimi mutsuz ve pasif hissediyorum.ama işin güzel tarafı bundan bir iki ay önce daha pasif hissediyordum.
mutlu olmayı gerçekten istiyorum bu yüzden bu sitedeyim ve siz de öyle.
gerçekten hepimiz çok iyi ve özel insanlarız ve de olgun insanlarız.
ve burdaki insanların en büyük farkı da farkındalık olduğunu düşünüyorum.çünkü ben pasifim diyorsam bunun anormal bir durum olduğunu ve aslında böyle bir insan olmadığımı söylemek istiyorum.
çevremizde insanları rahatsız edici sözler söyleyen sevilmeyen ve en kötüsü sevilmediğini ve içindeki olumsuz hali bilmeyen o kadar çok insan var ki.ben onlardan olmadığım için şükrediyorum.guitar
ben aslında sevildiğimi biliyorum ama kendimi yetersiz hissettiğim için insanların beni sevmesi yetmiyor.
sevildiğimi nerden biliyorum?çünkü iki günde bir en az bir kişiden seni seviyorum mesajı alıyorum veya konuşurken de seni seviyorum diyorlar.bunun nedeninin benim de insanlara sevdiğimi ifade etmem olduğunu düşünüyorum.eğer bir insanı seviyorsam hemen söylerim bunu,böyle güzel bir huyum vardır.956k
yani demek istediğim içinde bulunduğum durumda hayatımın sonuna kadar olmayacağımı biliyorum ama bir an evvel istediğim hale dönmek istiyorum.
insanlar depresyonda olduğum dönemleri hastalık olarak görüyorlardı o yüzden şimdi diyorar ki sen bu kadar araştırmalar yapıyorsun ve kendini geliştiriyorsun sen bu hastalığı yersin(yenersin değil yersiny789) diyorlar.bu da beni çok mutlu ediyor tabi ki.partysmiley
bir de bir sorum olacak şuan bazı depresyon ilaçları alıyorum bunların telkinlere etkisi nasıl olur acaba telkinler etkisini geç mi gösterir.çünkü doktorumun söylediğine göre bu ilaçlar beyinde bazı hormonların salgılanmasını azaltıyormuş daha doğrusu dengeliyormuş.bununla ilgili ne dersiniz bana acaba?.hepinize iyi günler yazdıklarınız için de teşekkürler sevgili shamanic abla,yasemin abla,keskin38 hepinize mutlu bir gelecek diliyorum.ben kesinlikle bu depresyonu yeneceğim ve eski hallerime döneceğim hatta döndüm sayılır.sevgimle kalın iyi günler...kiss3

Vodoo 24-03-2009 02:56 PM

Sevgili cemboli

sen depresyonu yemis bitirmissin zaten tebrik ederimy789

cemboli 24-03-2009 03:08 PM

teşekkürler vodoo cum nerden anladın?

Vodoo 24-03-2009 03:14 PM

Yazdıkların o kadar hayat dolu oldugunu gosteriyorki cemboli.Depresyonu ezer gecersin anladıgım kadarıyla.Hep boyle neseli ol emi.O nesenden bizde sebeplenelim.

Sevgi ve selamlarımla

cemboli 24-03-2009 03:23 PM

çok teşekkürler vodoo cum gerçekten şuan çok mutlu oldum her geçen gün daha iyiye gideceğimi biliyorum zaten.

cemboli 24-03-2009 10:03 PM

ruh hali:yetersiz,pasif,vurdumduymaz
merhaba günlük bugün normal bir güün geçti aslında.
sabahleyin ne mutlu ne de mutsuz kalktım bi güzel kahvaltımı yaptım oturdum bilgisayarı başına sitede gezindim diğer arkadaşların günlüklerine baktım.
özgür kankam geldi onunla oturduk biraz.yasin de geldi yasine gene kızdım:D.hep kızdırıyo beni benden 4 yaş küçük olduğu için hep kızıyorum ona daha olgunlaşmadığı için yanlış şeyler yapıyor.
kendimi normalden kötü hissetmeme rağmen telkinleri hala dinliyorum.dinleyeceğim de inşallah daha mutlu bir insan olacağım.ama telkinler kesinlikle faydalı çünkü ben çok fazla aşık olmam 19 yaşındayım ve toplam 3 kere aşık oldum.
aşk konusundan biraz aptalım ben heralde birçok kişi bana aşık olduğunu söylemesine rağmen ben onlara hiç yaklaşmadım.çok dangalağım.kendimi hiç sevvmiyorum.ben ben değiliim kesinlikle.geçen gece telkinleri dinlerken ağladım.ve kendime şöyle dedim:"ulan neydim ne oldum beni bu hale getirmeyi nasıl başardılar" dedim.insanlardan nefret ediyorum hepsinden diil ama çoğundan zaten kendimi sevmiyorum ki insanları seveyim.
play station umu kuzenime verdim beni evine davet etti ben gitmedim.
gitmememin sebebi mutsuz olmamdı onu da mutsuzz etmek istemedim.
insanlar beni çok rahatsız ediyor.hepsi yapmacık gibi geliyor.
içimden geçenleri tamamen yazıyorum ki değişimi anlayayım arkadaşlar yoksa sevdiğim insanlar da var tabi ki zaten sevdiğim insan olmasaydı aşık olmazdım.
ya nebilim ben kendimi neden bu kadar yetersiz hissediyorum bilmiyorum.
geçen mesajımda bir soru sormuştum tekrar sorayım:
ben şuan depresyon ilaçları alıyorum acaba telkinler o yüzden biraz geç mi etki edecek lütfen bu konuda beni bilgilendirirseniz berhudar olurum
bu arada ailemden bahsedecek olursam babam biraz sinirkli ve sabırsız küçükken beni hep döverdi şuan annemi aldatıyor onu hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum.
anneme gelince o melek gibi bir insan ve onu hiç kırmak istemiyorum sırf onu üzmemek için babamla iyi geçiniyorum.babamın mesajını yakaladım sevgilisiyle ondan gerçekten çok nefret ediyorum ve diyorum ki ya adam gibi biri olsun ya da ölüp cehennemin dibine gitsin.hiç umrumda değil.
telkinlerden umutluyum bakalım nasıl olacak geleceğim.
bir gelişmemi yazzayım aslında suçluluk telkini bende etkili oldu insanlarla diyaloglarımda kendimi suçlamıyorum.bir de başkalarının düşüncelerini önemsememe de etkili oldu mesela bu mesajı yazarken kimin ne diyeceği umrrumda diiil .
yasemin ablacım shamanic ablacım atakan bey ve keskin 38 bir de vodoo sizler alınmayın lütfen siz umrumdasınız sizleri seviyorum.ama ne bilim insanlar bir gün öyle bir gün böyle oluyor ben de sevmiyorum bu hayatı telkinlerin 11. günü inşallah bana da etki eder çok korkuyorum hiç etki etmeyecek diye 11 gün oldu ve pek bi gelişme yok.neyse hepinize iyi günler.içimi döktüm işte.yarın daha mutlu olmak dileğiyle iyi günler....

keskin38 24-03-2009 10:59 PM

İnanır mısın cemboli. Forumu dolaşırken ismini gördüğümde yine yazdı mı acaba bu afacan aşkını diyorum ve bi bakıyorum yazmışsıny789
Aşık olmak güzeldir, bakış açına farklı bir pencere daha ekler. Bütün pencereler aynı yöne -hayata- bakmalarına rağmen, sen aşk penceresinden baktıgında hayatı daha bır hoş görürsün. AŞK pencerenin hep açık kalmasını dilerim...

Bu arada telkinleri 11 gündür dinliyorum demişsin ya. Günlük ortalama dinleme süren ne kadar bilemiyorum ama ego ve sucluluk telkinlerini 70-80 saat dinledikten sonra( saatlerden tam emin değilim umarım dogru yazmısımdır) diğerlerini eklememiz öneriliyor. Bir de "Acaba bende etki etmiyo mu?İnşallah eder. Etmez diye çok korkuyorum" diye dusunmekten vazgecmelisin.Bilmem farkında mısın ama böyle söyleyerek çekim yasasına tiyo veriyosun. Önceki mesajımda söylemiştim ya sana; düşüncelerin, konuşmaların olumlu olsun ki olumlu yaşantıları kendine çekebilesin. Çekim yasası biz istesek de istemesek de- farkında olsak da olmasak da çalışıyor. Yapabileceğimiz şeyse ona olumlu yönü, olması gereken yönü, gitmesini istediğimiz rotayı göstermek. Göster ve bekle. Mudahale etme-yani acaba deme- olacagına inan ve her zaman olmasını istediğin şeyleri senin ve bütünün hayrına olacak şekilde iste, mış gibi davran...

Sevgiler Aşık Afacan seni y789

yas_min 25-03-2009 12:22 AM

Cevap: cemboli ve sevgili günlük

Cemoliiiiiiiiiiiiii ... napirsin ? Hahahhaaaa

Canim kardesim, a$k adami, deli yurek vb....

Super super super Bende ayni seyi dicem, degisim bekleme, beklemekten uzaklas, iste ve unut. Hersey olacak, sen iyisin, sorun yok.
Her gun yeni bir gun, her gun yeni bir sayfa, o sayfayi doldurmak senin gorevin, o sayfada kim olacak, neler yasanacak sen karar vereceksin, vermelisin...

Sevgimle kal kardesim.

DipNot: Yasin'i opuyorumkhkh56khkh56

Vodoo 25-03-2009 09:53 AM

waveCanım küçüğüm cemboli

Bende SENI SEVİYORUM ve COK DEGERLISIN..

Hersey gececek her sey güzel olacak....

cemboli 25-03-2009 11:44 AM

çok teşekkürler ablalarım benim yazdfıklarınız için telkinleri günde ortalama 18 saat dinliyorum.gece gündüz hep dinliyorum aslında şarzım bitmezse.şarzım bittiği için 15 saat dinlyorumm bazen.70 80 saati geçmiştir galiba.şuan listemde ego suçluluk topluluk kar. konuşma sosyallik artırıcı,kendine güven ve başkalarının düş. önemsememe var.etkilerini yavaş yavaş gösteriyorlar.
keskincim tamam bundan sonra kesin etki edecek diye bakıcam.
yasemin ablacım yasine söylerim onu öptüğünü çok sevinecektir eminim daha yaşı 15 birinin onu sevdiğini duyması hoşuna gider.
inanır mısınız yaşı 15 ama benden çok sakalı var hahahaha.benim daha sakalım çıkmadı ama bıyıklarım var:D.yaşımdan küçük gösteriyorum 19 diil de 17 falan gösteriyorum.aslında bu avantaj benim için yaşlandığım zaman küçük göstericemhehe.
hepinize sevgiler sizi çook seviyorum ablalarım benim..

cemboli 25-03-2009 03:10 PM

ruh hali:hareketli,vurdumduymaz,çakingen
merhaba şuan öğlen ve mutluyum(hele şükür).bugün ösym kaydını yaptırma günümdü.
önce ziraat bankasına gittim orada çok kuyruk vardı sonra formun arkasına baktım halk bankasına da yatırılıyormuş gittim halk bankasına orda da kuyruk vardı çünkü öğle paydosuymuş .kuyrukta amcalarla sohbet ettim:D.bugün hiç heyecanlanmadım konuşurken falan.neyse 40 milyon kadar yatırdım parayı.sonra allahıma şükür elime para geçti hafıza kartı aldım artık telkinleri rahatlıkla dinleyeceğim geçenki 32mb dı şimdi 512 mb lık aldım.çok sevinçliyim.sonra okula gittim su ürünleri lisesine formu vermeye müdür yardımcısının odasına girdim beklemeye başladım.iki tane kız vardı sırada sonra sıra bana geldi ve form işlemllerini yaptım.sonra adam 3 milyon istemez mi:D.bende de hiç para yoktu neyse snra verirsin dedi.sıra geldi resim çektirmeye bilgisayarın webcamından çekti resmmi resme bi baktım resmen yıkıldım çok kötü çıkmışım :D.zaten bonusum saçlar bi alem biraz da şişmanladım zaten şişman çıkmışım.onu taktım kafaya.ama sonra içsel sesimle dedim ki sanki bütün resimlerde kötü çıkıyorsun olsun dedim hem webcam yani ne beklersin ki hehe.
sonra eve geldim keskin 38 ablamın profilindeki müziğii dinledim bilgisayarıma indirip.
işte bomba geliyooorrr.
açtım kolbastı müziğini başladım kolbastı oynamaya yeni yeni öğreniyorum oynamayı ama fena değildim yağlarım eridi cidden.çok seviyorum ben bu kolbastıyı yahu.
hepinize kucak dolusu sevgiler abilerim ablalarım kardeşlerim sevgiyle mutlulukla kalın.
bir de listeme kilo verme güveni de ekledim inşallah zayıflarım birazcık.kilom:79 boy:1.75
inşallah bi 70 kiloya düşerim iyi günler ...

Vodoo 25-03-2009 03:15 PM

Sen cok yasa emi bonusummmm yine güldürmeyi basardın beni khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 PM.