| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri cemboli ve sevgili günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük ruh hali:mutlu ama sinirli,bulanık bugün günüm hem sinirli hemde hareketli geçti mahallede birkaç arkadaşla muhabbet ettikten sonra eve geldim.sonra yasin geldi ben de tam bakkala sigara almaya gidiyodum gittik beraber bakkala sonra o da ordan teknede çalışmaya gitti. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhaba günlük ruh hali:mutlu ama sinirli,bulanık bugün günüm hem sinirli hemde hareketli geçti mahallede birkaç arkadaşla muhabbet ettikten sonra eve geldim.sonra yasin geldi ben de tam bakkala sigara almaya gidiyodum gittik beraber bakkala sonra o da ordan teknede çalışmaya gitti. sonra bilalla buluştuk(kuzenim) onunla hoşsohbeter ettik benim sevdiğime karşı nasıl davranmam gerektiğini falan acaba ne söylesem gibilerinden konuştuk. sonra kayalıkta biraz oturduk deniz kenarında konuştuk çekirdek yedik.oradan kafeye geçicektik ve kalktık.kafeye doru giderken 5 tane serseri çocuk benden sigara istedi ben de içiyodm çünkü ben burda herkesibn yapması gereken ama çoğu kişinin yapamadığını yaptım var ama vermiyorum ben cimriyim dedim gerçekten çok büyük bir cesaret telkinlerin kesinlikle etkisi var çünkü kendime güvenle alakalı birşey bu.öyle deyince tabi çocuklar morardı biraz ve ben bu sözü dayak yeme pahasına söyledim şahsen dayak yemekten hiç korkmam eğer 3 kişi filan olsalardı iyi güzel denize atardım da onları (gerçekten yaparım) neyse. sonra çocuklar tabi arkamdan küfür filan ettiler olsun önemli olan benim pasif kalmamamdı.ve şuan gurur duyuyorum kendimle benim gibi birkaç kişi daha böyle yapsa artık millete laf atmak için 3 kez düşünürler. sonra ordan arkadaşlarla buluştum kuzeni bırakıp.bir evde bulutuk arkadaş gitarını da getirmişti mübarek bütün arkadaşlarım gitar çalmayı biliyo bi ben bilmiyorum ama ben de çok iyi yabancı şarkı ve rap söylerim.neyse eğlendik güldük ama biraz sinirliydim.heralde suçluluk duygularından kurtulduğum içi suçu kendimde diil de başkalarında bulduğum için biraz sinirleniyorum.inşallah böyle devam eder sinir hariç.bu arada yarın mı diyim bugün mü diyim kurs var saat gece 2 ya o yüzden şaşırdım ve sevdiğim kıza açılıcam belki ama kesin diil çünkü cesaretimi belki toplayamam. bana dua edin arkadaşlar inşallah güzel geçer sizleri ve aşkımı seviyorum. bu arada atakan beyin bana ve bize verdiği katkılardan dolayı çalıştığım otelden aldığım paraların bir kısmını sitenin reklamına bir kısmını da ücretli cd lere vermeyi düşünüyorum gerçekten hayatım değişti atakan beye bir hayat borçluyum illa da ölümden kurtarılmam gerekmiyor. zaten telkinlerden önce ölüden beterdim iyi günler arkadaşlar:D....
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
cemboli, gunluk, sevgili |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri cemboli ve sevgili günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük ruh hali:mutlu ama sinirli,bulanık bugün günüm hem sinirli hemde hareketli geçti mahallede birkaç arkadaşla muhabbet ettikten sonra eve geldim.sonra yasin geldi ben de tam bakkala sigara almaya gidiyodum gittik beraber bakkala sonra o da ordan teknede çalışmaya gitti. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi