|  ||||||||||
|      |  
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ebruturuncu günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlüğün hayırlı olsun ebruturuncu inşallah güzel gelişmelerle süslersiniz bu günlüğü bir de günlük tutmanın şöyle de yararı var sanırım kendindeki gelişmeleri daha iyi anlayabilmek çünkü ben düşündüğüm zaman hep bundan 1 ay öncede böyleydim şimdide böyleyim diyorum yani gelişimi heralde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
 ebruturuncu günlüğü..      |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #6 (permalink) | 
|    Teğmen  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009  
				  Tesekkür: 576  

130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

![]() ![]()  |      günlüğün hayırlı olsun ebruturuncu inşallah güzel gelişmelerle süslersiniz bu günlüğü bir de günlük tutmanın şöyle de yararı var sanırım kendindeki gelişmeleri daha iyi anlayabilmek çünkü ben düşündüğüm zaman hep bundan 1 ay öncede böyleydim şimdide böyleyim diyorum yani gelişimi heralde farkedemiyorum ama diğer insanlar farkediyor işin kötü tarafı da değişimi farkedenler pek birşey söylemiyor yani önce bizim farketmemiz lazım o yüzden günlüğüne sadece içinden gelenleri yaz bence ben de öyle yapıcam iyi de olsa kötü de olsa yazıcam.ay aman bunu biri okur da kötü birşey yazar diye hep iyi şeyler yazmak pek iyi olmaz.zaten başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinledikten sonra da bu sorun biraz da olsa ortadan kalkar diye düşünüyorum inşallah her gün daha iyiye gidersin kendine ve günlüğüne iyi bak:D      
				__________________    <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>>   |  
|   |        |  
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| ebruturuncu, gunlugu.. | 

|    |  
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ebruturuncu günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlüğün hayırlı olsun ebruturuncu inşallah güzel gelişmelerle süslersiniz bu günlüğü bir de günlük tutmanın şöyle de yararı var sanırım kendindeki gelişmeleri daha iyi anlayabilmek çünkü ben düşündüğüm zaman hep bundan 1 ay öncede böyleydim şimdide böyleyim diyorum yani gelişimi heralde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi