Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 21-05-2010 12:55 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

allahım sana şukurler olsun...sonsuz kere.. huzurluyum mutluyum zengınım..herşey cok guzel gıdıyor..herşey ıstedığım gıbı oluyor...bu kadar guzle olacagını tahmın bıle edemesdım..bana acı veren herşeyden kurtuldum...herşey butun sorunlar cozuluyor kendılığınden...senı cok sevıorum allahım sonsuz kere şukurler olsun..

the desert 21-05-2010 12:56 PM

allahım evrene bağışladığın bereket ve bolluktan huzurdan aşk tan sağlıktan başarıdan zengınlıkten bende kısmetımı alıyorum..bana bunu sağladığın için teşekkur ederıms ana..şukurler olsun allahım....956k

the desert 21-05-2010 12:58 PM

bu guzle hayatım gıttıkçe guzelleşiyor ...ve zengınleşiyorum...aşıkken daha bır aşık oluyorumm ve sevılırken bu sevgı katlanarak artıyor...teşşekkurler allahım....

the desert 24-05-2010 08:08 AM

allahım senden guzel bereketli uğurlu mutlu surprızler sağlıklı bı gun ve hafta dılıorum...herkese mutluluklar dılıorum..sana şukurler olsun allahım...

the desert 24-05-2010 12:34 PM

allahım lutfen uzerımdekı stresi al...sneden guzle bır gun stresiz kazasız belasız bır gun dıluıorum..en azındna egrı kalan kısım için

the desert 24-05-2010 10:15 PM

içhesaplaşmalarım susmuo..durmuo...beynıme kazınıo sankı..yanlış mı yapıyorum acaba..gunaha mı gırıorum bu şekıdle davranarak?ama mutsuzm eğer bu şekılde davranmassam.en azındna gozumden uzka olan kalbımden de uzak olurr.ama kolay mı bunar sılmek koskoca gecen kaç yıl..aıle bıde..ama ıcımden artık rol yapmak da gelmıo.allahım napıorum ben?yada ne yapmam gerekıyor?bılemıorum.ama en azından şu şekılde uzka durmak en ıyisi...cunku artık ıcımd ebuyuyen bır kın ve nefret var.ole durup bagıracagıma bole uzka durup kımsenın kalbını kırmamaış olurum...ne yapmam alzım hıcbışey bılmıorum..allahım senın buyukluğune sığınsam acaba bana yardım edemrısın?lutfen sen bana yardım et yoksa ne yapmam gerektığını bılmıorum..ılk defa rol yapmıorum ıcımden geldığı gıbı davranıyorum ve kaçıorum.ılk defa bışıelrı ustlenmıyorum..başkalarının sorumluluklarını.kendıelrı cekıo..çeksınler de..umrumda deıl....allahım ınşalahh doru olan budur..lutfen bana yardıme dermısın?

DeLiTaY21 25-05-2010 09:35 AM

ne oldu?sorun nedir paylaşsana.paylaş ki için rahatlasın biraz.

the desert 27-05-2010 07:49 AM

allahım senden sonsuz guzle gunlerden bırısını ıstıorum:))

the desert 07-06-2010 07:41 AM

allahım senden ıcımdekı bu burukluğu almanı ve enerjımı kat kat gerı vermenı ıstıyorumm.harıka kısmetler,harıka fırsatlar,bu fısatları değerlendırlebılecek gozuacıklık,:):):)soraaa hazırcevaplılık,uygun zamanlama:))) vs herşeyı ıstıorum..ve şimdiye kadar verdığın olağanustu herşey ıcın --en onemlisi benım ıcın--sana sonsuz şukredıorum yuce allahım...hadı bakalım...herkese kolay gelsın...:)

the desert 07-06-2010 07:42 AM

teşekur ederim allahım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:07 PM.