Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 08-06-2009 12:01 AM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

evet amin....yawww benım uykum geldi.........ii geceelr........optum sızlerı site sakınleri.huzurlu uykular...........

ismira 08-06-2009 12:08 AM

Sevgili desert merhaba,

Günlüğünü okudum. İçinde ısrarla kök salmaya çalışan eski düşünce ve duygu biçimlerine direnerek bugünlere gelişin takdire şayan doğrusu.

Sanırım artık miadı dolmuş bir şeylerin de, sen farketmemiştin. Ama anladığım kadarıyla son günlerde virajı çıkmaya başlamışsın. super Bundan sonra da virajların olsa bile, şimdiki deneyimlerinden kazanımların rehberin olacaktır, inanıyorum.neseli56

Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.blissyblissy

the desert 09-06-2009 12:16 AM

teşekkur ederım ismiram..bende o virajları frenlıye frenlıye tehlıkesız şekıdle gecıcem.:D

the desert 10-06-2009 09:45 PM

doktora gıttım bugun ılaçlarımı aldım kullanmaya başladım hayırlısı bakalım.

the desert 10-06-2009 10:48 PM

aslında hayat cok garip..tam sıradan dedıgımızde dalgalı bır denıze donuşebılıo..yada tam tersi hahh ne kadar harıka dedıgınızde anıden dıbı yaşıyabılıosunuz..ama en guzeli hıc bı şey aynen olduğu yerde kalmıo..geçio..aslında dezavantajmıdır bu bılınmez cunku herşey gecçio...tıpkı ıyı şeylerınde kotu şeylerınde gecıp gıttiği gıbı..aslıdna en cok severek yaptığım şey yaşlılarla konuşmak...onlara sormakk benım yaşımd aolsaydınız ne yapardınız yada ne yapmazdınız dedıgımde aldığım cevap hepaynı...genclığımı doya doya yaşardım..nasıl yaşanır doya doya genclık?helede sorunalrınız varsa sızlerı rahatsız eden?komplekslerınız sıkıntılarınız varsa anıden boğulduğunuz...hep yaşlılar bunu soyelrken suratlarında acaıp bı pişmanlık hemde ozlem oluo bakın sızde deneyın ebnce bır kere....anlayabıleceksınzı o zaman...

the desert 10-06-2009 10:49 PM

belkıde işte o ozlemle aranılan yaşlarda olmama ragmen ben neden onların belırttığı gıbı genclığımı yaşayamıorum?aslıdn abenımde ıcımde bı pişmanlık var.....nıye bole oluo die ama o yuzumdekı asık ifadeyı atamıorum.....

Siyahça 10-06-2009 10:49 PM

hadi Allah şifa versin bacım...sen bize lazımsın, hemen iyileş...gerçi iyisin sen be! kandırık yapma, hem gayet iyisin hem iyi bir dostsun hem iyi bir dinleyicisin hem de muhteşemsin! sefüoz seni! sevincli

the desert 10-06-2009 10:51 PM

saol cnaım benım................ama ben sevebılsem bıde......

Siyahça 10-06-2009 10:57 PM

sen yorulma, ben senin yerine de severim...kahvesmiley

the desert 10-06-2009 10:58 PM

sen accuk delimtraksın bılıonmu sıyakça........:Dama ben sneı bole coooook kocaman sevıommm.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM.