Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Öğrendiklerim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2223-ogrendiklerim.html)

suzzy 30-11-2007 10:41 AM

Ynt: Öğrendiklerim

ya hakkatten asisler ne oldu....bir aşkın vardı ayrıldınızmı yaniii....

pardon ben yazdıklarından bişeyler çıkarmaya çalıştım bu konuyla ilgili ama çok uzun toparlayamadım dusun

asisler 30-11-2007 10:49 AM

Evet ayrıldık....

Daha doğrusu o ayrılmak istedi bende onayladım istifasını....

Ekmek yapmasını öğrenmesi gerekiyo insanların aksi halde aç kalacaklar... :)

Çok şükür ben :)

Ama neyse khkh56

Akulina 30-11-2007 11:01 AM

O kolyenin minik bir ele ait oldugu belliydi:)
Bazen hiç anlasamam diye düsündügün yerlerde öyle güzel günler yasiyorsunki,onları büyük kentlerde bulamıyorsun...Ama kardeşim askere gidince ben nasıl dayanırım yaaaa ağla heralde salya sümük yollarız çocuğu...

Berbat ekmekler yapıp sonrasında ekmek yapmaktan vazgeçmek,öğrenilmiş çağresizliğe örnektir bence...Sabırla denemeliyiz...
düştükmü tekrar kalkabilmeli ve kaldığımız yer nereyse oradan devam etmeliyiz...Ben kendi hayatımda o kadar öğrenilmiş çağresizlik yaptım,o kadar çok şeyden vazgeçip sınırladımki,neredeyse ölümün kıyısından tutundum hayata...Yürüyen cesetligin en güzel örneğiydim...
Şimdi sizin tabirinizle ekmek yapmayı öğreniyorum...Bazen berbat olabiliyo,dalga geçip,tekrar geçiyorum başına...Artıkbu işi kavramaya başladım gibi:)
Amma felsefe yaptim:)bu sene giricem ben bu felsefe bölümüne kafama koydum:)
bu arada bu msji yollarken herkes bi msj yazıyo gönderemiyorum,ama azmettim yollayacagım:)))

asisler 30-11-2007 11:05 AM

ne diyorum biliyomusun :)

erkeklerin filozof olmasını sağlayan tek etken bayanlardır diye düşünüyordum..

Şu ana kadar !!!

Yoksa bayanlarında erkeklermi : khkh56

Akulina 30-11-2007 11:18 AM

Bir arkadaşımın bi sözü vardı,"sevdiğin iyi olursa aşık,olmazsa filozof olursun"derdi...
Ama hayat insanı filozoflaştırıyo,bence...Bunun içinde aşkta var tabi...Ama karşımıza çıkan her yeni kişi biraz daha büyütüyo bizi...
Birde bir iki gündür aklıma aşkla ilgili garip düşünceler geliyor...İlk ve tek aşkımı gördümde geçenlerde...Karmakarıştım bu konuda...Çünkü onu nasıl sevdiğime inanamadım,hiçbir şekilde eskisi gibi görünmedi gözüme...Ama o zaman o duyguyu bütün benliğimle hissettiğimi biliyorum...Onu her haliyle ne kadar çok sevdiğimi...Çok fazla değişmemiş...Belkide ben çok değiştim...Ama eski aşklara fln baktığımızda yıllar sonrada aynı şekilde sevebiliyorlar...Çok karışık bir konu...Ama tek hatırladığım çok acı çektiğimdi... dusun

asisler 30-11-2007 11:26 AM

Bu olmamalı ama yaaa :(

Aksi halde nasıl yeni birilerini hayatına alabilir ki insan ?

Alsa bile bu o kişiye haksızlık olmazmı...

Ayrıca bütün duygular gibi aşkında inanç olduğuna inanıyorum ben....

İnandığın sürece vardır inanmadığında biter yada bitmeye başlar....

diğer türlü çok zorlanırızz.....

shamanic 01-12-2007 02:08 AM

sevgili asisler özlemişiz tüm forum olarak sohpetlerini ve ekmeklere dair tariflerini...

seni yine böyle enerji dolu görmek bizleri çok sevindirdi...

bi daha bu kadar uzun aralar vermemen dileğiyle... fırın açtın.. formülüde bize söylemeden gittin sandık yahu... girlhaha

anlattığın hikaye tadında güzel tarifler için teşekkürler 25889

asisler 01-12-2007 10:02 AM

Sevgili Shamanic sizlerle tekrar iletişim kurabilmenin tadı hiç bi ekmektekte yoktur ki zaten :)

Küçük tefek aşk meşk olayları vardıda üzerinize afiyet :)

Ama bi karar aldım bundan sonra hangi konuda olursa olsun bu sitenin dışına çıkmayacağım y789

suzzy 01-12-2007 10:06 AM

burası çok fena bağlıyor insanı...

başka sitelerdede var üyeliğim ama hiç verimli bir aktifliğim olamadı....

burdaki samimiyeti ve dostluğu hiç bir yerde bulamadım açıkçası..... smileydance

asisler 01-12-2007 10:11 AM

Kesinlikle katılıyorum efem..

Yani en azından chat sohbet gibi değişik sitelerde hayata hiç bişey katmadan zaman harcamış olmuyoruz dimi..

Sevgiler saygılar efem...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM.