Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2202-bu-alevin-gunlugu-bundan-sonra.html)

alalev61 24-12-2007 10:34 PM

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

benim güzel sitemin güzel insanları nasıllar acaba smiliyface hepinizin geçmiş bayramını kutlarım..bende bi iyi bi kötü yaşayıp gidiyorum sakinim, kendime güvenim artmış bi halim var ..benden bu kadar hepinize sevgiler hismiley

Akulina 24-12-2007 11:53 PM

seninde bayramın kutlu olsun cnm...

alalev61 01-01-2008 08:22 PM

2008 yılı herkes için hayırlı olur inşallah..telkinleri dinleyeli 4 ay oldu kendimi bazen yine eskisi gibi hissediyorum ama bu çok nadir oluyo..zaten atakan bey açıklamış dalgalanma hissi olması çok normalmiş ve asla eskiye dönüş anlamına gelmek demek diilmiş k8908 bunları bilmek güzel tabi.artık olumsuz durumların beni etkilemesine izin vermiyorum,kendime güvenim arttı ve tüm iplerin elimde olduğunu hissediyorum ..yani telkinleri dinlemeye devam hismiley

alalev61 02-01-2008 11:13 PM

siteyi dolaşırken birkaç arkadaşım telkinlerden sonra hiçbir değişime uğramadıklarını yazmışlar..hal böyle oluncada herzamanki kuruntumla bende kuşkuya düştüm acaba telkinler bende de etki etmedi de psikolojik olarak etkilendiğimi mi düşünüyorum..madem o kadar etkili niye o arkadaşları etkilemedi diye tuhaf tuhaf şeyler kurup kaldırıyorum kafamdan..birisi bana bunu anlatsa ne iyi olur yaa ne yapiim etkileniyorum böyle şeylerden elimde değil tuh788

hülyaa 02-01-2008 11:25 PM

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
siteyi dolaşırken birkaç arkadaşım telkinlerden sonra hiçbir değişime uğramadıklarını yazmışlar..hal böyle oluncada herzamanki kuruntumla bende kuşkuya düştüm acaba telkinler bende de etki etmedi de psikolojik olarak etkilendiğimi mi düşünüyorum..madem o kadar etkili niye o arkadaşları etkilemedi diye tuhaf tuhaf şeyler kurup kaldırıyorum kafamdan..birisi bana bunu anlatsa ne iyi olur yaa ne yapiim etkileniyorum böyle şeylerden elimde değil tuh788

alalevcim,madem bu kadar çok etkileniyorsun o halde bende şöyle diyorum...telkinler etki ediyor hemde çok güzel..onları dinlemeye başladığımdan beri o kadar gelişmeler kaydettim ki anlatamam..kendimi buldum..hayata bakışım değişti..güven kazandım..korkularım azaldı..v.b..canım benim telkinler içimizde zaten var olan gücümüzü ya da bizi biz yapan enerjimizi açığa çıkarmak için..inanmakla yada inanmamakla alakalı değil..ister inan ister tereddüte düş,yine de işe yarıyor..sonuçlarını yaşadıkça görüyorsun..mesela antisosyal biriysen..telkinleri dinledikten sonra ki günlerde konuşmaya çekindiğin ortamlara gir ve konuş..değişimi göreceksin..benim başta da hiç şüphem yoktu,şimdi de yok..çünkü olmayan bir şeyi yapmıyorum..sadece gücümü telkinler aracılığıyla ortaya çıkartıyorum..tabi bu benim düşüncem..ben etkisini görüyorum..bunu da buraya yazıyorum..umarım bu seni etkiler ve şüphelerin yok olur..sevgi ve saygılar...

shamanic 03-01-2008 01:29 PM

canım benim geriye dönüp değişimini sekteye uğratacak düşünce tohumları ekme...

elbette yararını görmedim diyenlerde olcak...
bir çok mesajımda bahsettiğim gibi telkin içerikleri doğru davranışlar elde etmemiz temelini esas alıyor...

fakat bir çok arkadaşımız hayatında ki değişimleri telkin etkileri ile olduğunun farkında değil..
dolayısı ile etkiyi telkinlere bağlamıyor...

birde en önemli konulardan biri düşünce olarak değişimi kabul ederek yola çıkmak ile ilgili..
başkalrına gerek yok kendimden örnek vereyim.. sigaradan kurtul telkinini dinliyorum günde 3 yada 4 kez ...
birincisi bu yeterli bir süre değil..
ikincisi ben henüz sigarayı bırakma kararını bilinç düzeyinde alıp bu değişime kendimi açmadım ...
fosur fosur içip bide üstüne oh bundan keyif alıyorum dersem elbette telkin etki etmez..
ama çok kısa sürelerde bile dinliyor olsam farkettiğim bazen sigaraya uzanıp elimi geri çekiyorum ..
biraz sonra içerim diye farkettiğim o ki elimi çektiğim zamanlar sigara telkini dinliyor olduğum zamanlar..

öncelikle değişimi kendimizi açıp önyargılarımızdan kurtulup doğru davranışlarımız alışkanlıklarımıza
alışkanlıktan sonrada rutinimiz haline gelene kadar telkinleri dinlememiz gerektiği...

sen bu konuda çok büyük ve önemli yollara kattettin alalevcim.. lütfen şimdi olumsuz düşüncelere yer verme..
çünki daha sonra bu olumsuz düşüncelerinin ürünlerini temizleyecek olana gene sensin..

sevgiler.... kiss3

hayalayaz 03-01-2008 01:54 PM

alevim...
diyelimki, senin kendini iyi hissetmen telkinlerin etkisi değilde, psikolojik olarak etkilenip kendini iyi hissettin...şu an kendini iyi hissetmen kendi içsel gücünün açığa çıkmasındandır...e, telkinlerin amacıda zaten içsel gücümüzü açığa çıkarmak..ve düğümlerimizin kendiliğinden çözülmesi..burada neden korktuğunu anlayamadım ablam..öyle veya böyle senin içsel gücün açığa çıktı ve iyisin..

telkinlerin etkisi her keşte aynı anda ve oranda açığa çıkacak diye bir kural yok...çünkü hepimizin bilinçaltı yükleri farklı...sende üç günde görülen etki bende üç ayda görüldüyse veya hiç görülmediyse bunda korkulacak bir şey yok... yaş ve yaşanmışlıkların farklı olması..aile yapımızın farklı olması, hayata bakış açılarımızın farklı olması etkileri farklı olarak ortaya çıkarıyor..bak sana daha somut olabilecek bir örnek vereyim..
ben suçluluk telkiniyle, fazla bir bunalım yaşamadım..ama ablam muazzam bir üzüntü hissi yaşadığını söyledi...ben baştaki ağırlık hissini çok önemsemedim...ablam, aa, çekemem bu başımdaki ağırlık hissini dedi ve bıraktı..ikimizin yaşanmışlıkları beş aşağı beş yukarı aynı olmasına rağmen iki farklı etki..gördük..bundan normal bir şey yok..etki görmeyenler mutlaka yanlış bir şey yapıyorlardır..veya senden daha ağır bilinçaltı kalıpları vardır..lütfen korkup korkularını yaratma..sen çok iyi gidiyorsun..hadiii bakiiim..biz burdayız..yanındayız...al sana kocamaaaaaaaaaaaan kiss3

alalev61 03-01-2008 09:47 PM

ay arkadaşlar ya ne iyisiniz hülyacım,sshamanic ve hayal abla üşenmemiş açıklama yapmışsınız çok teşekkür ederim ,şimdi bunları okuyunca nasıl mutlu oldum bilemezsinizi ..çok teşekkürler bende çok öpüyorum sizi çok kiss3

alalev61 06-01-2008 05:22 PM

bugün yine kendi kendimle kavga edeerek geçirdiğim günlerden biri oldu ..bu siteye girince okuduğum bikaç cümle aklımın başına gelmesini sağlıyo ..kendime getiriyo beni adeta..hepinizi seviyorum pc05

alalev61 14-01-2008 08:18 PM

bu aralar hasta oldum biraz tuh788 onun dışında herşey güzel.. smiliyfaceçok iyiym bazen diyorum ya nasıl olurda bu kadar iyi olabilirm bu işte bi anormaliik var şaşırıyorum bu halime dusun ama böyleyim zorla kendimi üzmeye yer arıyorum yaa..hepiniz iyisinizdir umarım bu siteyi keşfedip kötü olmak mümkün mü.bir süre sonra mutluluğun pençesinde oluyosunuz farkında olmadan hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 AM.