![]() |
Ynt: başın sağolsun kurby canım.... (ne diyebilecegimi bilemiyorum...) |
Ynt: başın sağolsun kurby kurby cim.. ark5 üzüntülü günler geçirdiniz ve geçirmektesiniz.. hissettiklerimizin yanında kelimelerle duygularımızı ifade etmek öyle zor ki.. üzüntünü yüreğimizde hissettsekte ailecek huzur bulmanız için dua etmekten başka yapacak bir şey gelmedi elimizden.. babacığının gidişiyle daha güçlü olman gereken bundan sonraki dönemlerinde sana ve ailene bu gidişe dayanma gücü diliyorum.. gittiği yer onun için huzur ve güzellikler mekanı olsun.. sevgiler.. sad456 |
Ynt: başın sağolsun kurby Başın sağolsun Kurby , nur icinde yatsın . . . |
Ynt: başın sağolsun kurby arkadaşım sevgili "kurby" allah sana ve ailene sabır versin... baban nur gölünde yatsın... agl34 ahhh babalar ahh... kız çocuklarının sevdiği ilk adam... erkek çocuklarının ilk kahramanıdır babaları... söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama... onu artık kalbinin en güzel yerinde sen yaşatacaksın... sen güçlü ve mutlu olduğun süre oda huzurlu ve mutlu olacaktır... artık daha güçlü olma zamanı... sevgiyle... --------------------başın sağ olsun-------------------- http://farm2.static.flickr.com/1349/...bddd38.jpg?v=0 |
Ynt: Kurby'nin günlüğü başınız sağolsun çok üzüldüm allah sabırlar versin size ve ailenize |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM. |