![]() |
Ynt: başın sağolsun kurby Sevgili kurby başın sağolsun. Rabbim sizlere sabır versin. Babanın da yerini cennet etsin inşaallah... sad456 |
Ynt: başın sağolsun kurby Sevgili kurby basin saolsun Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabir versin |
Ynt: başın sağolsun kurby kurby başın sağolsun babana rahmet sizlere sabır diliyorum. |
Ynt: başın sağolsun kurby Sevgili kurby başınız sağolsun. Babacığın nur içinde yatsın, yolu ışık olsun . Allah geride kalanlara sabır versin. |
Ynt: başın sağolsun kurby başın sağ olsun kuby. sabırlar diliyorum. |
Ynt: başın sağolsun kurby zor günler....Allah sizlere güç versin, sevgili kurby... babacığınızın mekanı cennet olsun.... |
Ynt: Ynt: başın sağolsun kurby başın sağolsun kurby allah sizlere güç versin.. babacığın nur içinde yatsın.dualarımız sizin için. |
Ynt: başın sağolsun kurby ateş düştüğü yeri yakar blirim başınsağolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun babanın ve tüm ölenlerimizin |
Ynt: başın sağolsun kurby teşekkür ederim arkadaşlarım, yaradan sizleri sevdiklerinize bağışlasın, sevdiklerinizi de size.Özellikle Hayal ablama binlerce kez teşekkür ediyorum.Babamın hastalığında ve onu uğurlamamız sırasında beni ve ailemi hiç yalnız bırakmadı.Sağol benim canım ablam. |
Ynt: başın sağolsun kurby Merhaba Kurby Öncelikle başın saolsun. Seninle tanışmıyoruz galiba ama, Hayal Abla bahsetmişti. Çok Üzüldüm. Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin. Babacığının Mekanı Cennet olsun İnş. Sağlıcakla... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |