![]() |
Ynt: VETYnin günlüğü art56art56 hayalayaz alemsin vallahi tam filimsin yaaaa simdi cöpcatanligami basliyorsun ya aslinda yalan dolan falan filan laflara gerek yok benim istedigim sadece nasil olsun biliyormusun benim sevecegim insanda beni gercekten tüm kalbiyle sevsin ve dürüst olsun bu bana yeter |
Ynt: VETYnin günlüğü GÜNAYDINLAARRR TÜRKİYEEE ttli3 Hayall ben çooook teşekkür ediyoruuum....Seni çooook seviyorum kiss3 Tamam özelden gönderirim ehii ehiiii..... Evet artık benim de"Hüzünlü bir şarkıyla paylaşılan gecelerde başımı dayayacak bir omuzum olduuu" ark5 Kalbimin tüm derinlikleriyle inanıyorum kiii benim gibi insanlar var...inanıyorum ki ben türü tükenmekte olan bir cins değilim... ttli3 Belki içten içe benim gibi yaralıda istedim..Beni daha iyi anlayabileceğini düşünerek... aa34 İçimde bir hisss bu defa ruh eşimi bulduğuma dair cat3500 Bu gün güneş daha bi güzeellll.... Hayalll özelden konuşalımmmm ttli3 Kucak dolusu sevgilerrr TÜRKİYEEE kiss3 |
Ynt: VETYnin günlüğü ahh!! ahhh!!! aşkk deyince akan sular durur yahu sevincli hayalll smil56 benim ne istediğim bellii 88a seviyorum ulan seniiiiii..... aynı ben gibi..... azıcık aklım vardı oda hepden gitti...... f678h ablaaaaaaaa anladın sen onu terli345 |
Ynt: VETYnin günlüğü arkadaşlarrr!!! clapping tüm sevenlerin rabbim yar ve yardımcısı olsun ttli3 sevdiğine hayırlısı ile kavuştursun gogogo lakin hepinizden önce bana bu dua banane ben coktandır bekliyom gulensmiley gulensmiley sıraya geçinn bakayım 2600 2600 içsel konuşmalar ve enerji yollanması inanılmaz etkili arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim bu arada hayal hele evleneyimm düğün dernek kolay art56art56 |
Ynt: VETYnin günlüğü sevgili mustinet..çöpçatanlık değil.sadece yaşam yolunu kolaylaştırma..buna rağmen bazı arkadaşlar..fırsatları kaçırıyorlar,ya ben ne diyeyim..reiki durumlarada şifa veriyor..ama şifayı aman şu şununla evlensin diye göndermiyoruz..reiki kişilerin özgür iradesine müdahale etmez..kişilerin ilişkisine gönderiyoruz..ve o ilişkideki olumsuzlukların,korkuların..ortadan kalkmasını umut ediyoruz..mesela dün bana yazan bir arkadaşın korkularına, suçluluk duygularına şifa göndermeye başladım...bu sayede kişi önce kendi durumu hakkında yeni bir bakış açısı kazanarak,olaylara/durumlara değişik ve kendine güvenli bir tutum sergiler..ayrıca ben hepinizin anneleriyle yaşıtımdır..çöpçatanlık yapsam bile bana yakışır...bu görevi bizler üstlenmezsek kim yapacak..keşke hepinize yuva kurduracak kadar genç insanla tanışsamda mutlu sağlıklı yuvalar kurmanıza vesile olabilsem..ben sadece becerebildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum..genç insanların mutlu olmasını istiyorum..ve bu konuda turgay 0101 i kutluyorum..çünkü bu zamana kadar başarı için eline geçen küçük büyük tüm fırsatları tereddütsüz kullanan tek arkadaşımız o oldu..hadi darısı sizlerin başına..hepinizi seviyorum.. |
Ynt: VETYnin günlüğü hayal ablaaaaaaa 88aelin ayağın öpem 88abanada banadaaaaa 88a reiki illede reiki 88abanada destekkkkkk 88a çok kötüyüm yawwsssss 88a |
Ynt: VETYnin günlüğü hayal abla bi e postan bile yok annıyomusun hadi gülümsee agl34 |
Ynt: VETYnin günlüğü olurmu? e postam tabiiki var..ve bana rahatça yazabilmeniz için özellikle gizlemedim.. hayal@ulltreya.com |
Ynt: VETYnin günlüğü Ben geldim....Çoooook uzun olmuş ....Yoktum aranızda... Herşey çok güzel giderken bir anda ben yapacağımı yaptım...korkularımı yaratıp başıma gelmesini sağladım dunk56 Böyle nassıll oluyor anlatayım 180 km hızla giderken bir anda baaammmm duvara çarpmak gibi birşey işte.... Ama Hayal ablam var yaa...canım obenim canıııımmmm.... Abla sen anladın az çok ne olduğnu demiii ...Ayrıldımmmm OHHH BEEEE...!!!!! Wallaaa yinede çok iyi hissediyorum kendimi...Üzüldüm üzülmesine ama beklediğim kadar kötü olmadı... abla ne yapıp edip izmire gelicem...seni dünya gözüyle görmem lazım smil56 Millet görüşürüz tekrar ..... |
Ynt: VETYnin günlüğü başımın üzerinde yerin var , bu vesile ile izmire gelmek isteyen herkese duyurulur...burada size sevgiyle açılmış bir kapı ve eviniz var sakın nereye gidicem demeyin..izmir dediğinizde orada benim evim var deyin...hepinize şimdiden hoşgelişler olsun.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM. |