![]() |
Ynt: VETYnin günlüğü Alıntı:
|
Ynt: VETYnin günlüğü sevgili vety paylaşımlarını merakla bekliyorum..başağrısı, mide bulantısıda neymiş,işte geldi ve gitti..pırıltın bizi bile sardı tebrikler ve saygılar.. |
Ynt: VETYnin günlüğü GÜNAYDINLAR TÜRKİYEEE ttli3 Hayal hanım & Atakan bey Teşekkür ederim iyi motivasyonunuz için...Yanımda olduğunuzu hissetmek inanın çok iyi geliyor.. Ben günlükleri tam olarak okumaya başlamadım.dedim ya piskolojik olarak etkilenirmiyim diye.Yani etkilenmiceğimi biliyorum ama yinede tedbirimi alıyorum kendi çapımda... Ama ben kıskanıyorum hih33 ve kıskandığımı da kabul ediyorum.İstanbul,İzmir ve Bursa daki buluşmalarınızı gördükçe içim gidiyor.keşke oralara yakın bir yerlerde olsaydım b456 ve bende katılabilseydim.Varmıdır benim gibi doğuda olan hayatım değişti sakinleri acep..? Neyse hayırlısı artıkın . Bi şey sormak istiyorum... benim günüm günüme uymuyor. dusun Bi gün bakmışsınız allaah allaah müthiş enerjik, mutlu, huzurlu,sevinçli gogogo. Bi gün bakmış sınız melankolik,hafif hafif huzursuz... ağla Dalgalanma hissi bumudur? Bu ise eğer nezaman 4897 "DALGALANDIM DA DURULDUM...KOŞTUM ARDINDAN YORULDUM" smiliyface moduna geçeceğim.Nezaman olceeek?Herdaim mutlu,huzurlu,enerjik hissedeceğim? Melankolik dönemlerde ne yapmamı önerirsiniz? Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum efendim.... kiss3 SAYGI & SEVGİLER... |
Ynt: VETYnin günlüğü vety sendeki gelişmeler müthüş... 956k ben de ilk başlarda zaman zaman durağanlaşıyordum ama sonra kendiliğinden olumlu yöne doğru kaydı gitti hepsi... şimdi duygularımı daha kolay kontrol edebiliyorum... biraz sabır.... ama çok güzel bir yerdesin uy897 |
Ynt: VETYnin günlüğü İzumi çok sağolasın vaaar olasın ttli3 Ayrıca garip bi durum daha var... Şİmdi ben eskiden TV seyretmesine bayılırdım depresyona girdikten sonra yaklaşık 4-5 aydır TV seyretmiyordum.şu '2 gündür seyretmeye başladım azar azar yaaa millet bunun tersi olması gerekmiyormuydu ?? bende ammma ters insanım haa dl67 |
Ynt: VETYnin günlüğü ters baytar khkh56 khkh56 khkh56 harikasın khkh56 khkh56 khkh56 doğru ben de daha az tv seyrediyorum ama bu kişiden kişiye değişir tabi |
Ynt: VETYnin günlüğü İzumi çok gülme kasılıp kalcen sonra pc başında yazık oldu dicekler... ttli3 Yani hayır kasılıcan sonra sana sanal müdahale etmek zorunda kalcam olmicek s45apk |
Ynt: VETYnin günlüğü Tünaydın Türkiyee!!!! Uzun zaman olmuş yazmayalı...1hafta kadar ttli3..... Çoook güzel bir haftaydı benim için...Yeni çevre yeni arkadaşlar...Hatta tekrar içim kıpır kıpır olabiliyormuş, tekrar birisinden hoşlana biliyormuşsun ttli3 Ne güzel bişeymiş...Ama yinede buruğum birazzz..Nedeni dün akşam olan oldu sad456...Ama ben bana benzeyen birisini yüreğimden geçirirken...Benim gibi olsun derken yanlış ifade ettim herhalde kendimi...Karakter olarak, dünyaya bakış açısı olarak bana benzeyen demiştim...Benim gibi yaralı olsun istememiştim..Yarası çook derin hemde onu anladım..İçim bir garip oldu ama anlayamadığım bu gariplik ona üzülmem mi yoksa kendime üzülüyor olmamdan mı onu kavrayamadım... Ama kesin bildiğim bir şey var oda ben saklısı,gizlisi,yalanı dolanı olmayan bir ilişki istiyorum..Ve biliyorum ki nasıl başlarsa öyle gider..Yorgunum tekrar kördüğümün içine giremem.. Hayırlısı artıkın... |
Ynt: VETYnin günlüğü slmlar vetycigim seni cok iyi anliyorum cünki bende yalansiz dolansiz dürüstce ve gercek sevgiyi ariyorum daha dogrusu ariyordum. ve onu bir zamanlar buldugumu sanmistim ama insan ne kadarda yaniliyormus sonradan anladim. maalesef hicbirsey göründügü gibi degilmis. benim salak kafam hemende hayallere kapiliyor ve nisanlaniyor . 5 ay sonrada dayanamayip ayriliyor. ama sunu iyi ögrendim: dünyada iki yüzlü degilde bin yüzlü insanlar varmis insan kötü bir iliskinin ardindan kolay kolay kimseyede güvenemiyor birdaha ben acikcasi birdaha asik olmaktan korkuyorum |
Ynt: VETYnin günlüğü eeeee nooolmuş..çekim yasasını yanlış yönlendirmişsiniz...şimdide öylemiydi böylemiydi dertleşiyorsunuz.....çabbbuk kalem kaaat alın bakiiiim.. şimdi ideal eş/arkadaş nasıl olmalı...ama allah aşkına yalansız dolansız demeyin...dürüst deyin ayol..gamsız kasavetsiz demeyin,neşeliiii/hayat doluuu...haha işte böyle...göz rengine kadar yazın anasını satiim..evren cömert herkesin isrediğini verdide sizemi pinti davranacak? hadi bakim yazın ve her akşam okuyun..banada özelden yazın eş miii arkadaşmı..sizi arkadaş veya evlilik listeme koyup reikiyle destekleyeyim..tabiiki karşılığını isterim...nişan veya nikah davetiyesi.. dans etcem, göbek atcam fena halde dansım geldi derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM. |