![]() |
Ynt: PSİKO YURDA DÖNÜYOR böyel bi hastalık var galiba sende de var obsesif komplisif bozukluk yani takıntı takıntılar sende bi rahatsızlık derecesi almışsa kontrol edilmelidir |
Ynt: PSİKO YURDA DÖNÜYOR art56art56 bay bay berlin diyelim ozaman bende almanyanin dortmund sehrinde yasiyorum dogma büyüme buraliyim bizim öyle dönecek sansimiz yok buralara alismisiz artik burasida bizim vatanimiz olmus sana hayirli yolculuklar üffff pardon ya tam okumamistim sen dönmüssün bile ozaman hosgeldin hosbulduk |
Ynt: PSİKO YURDA DÖNÜYOR Alıntı:
tesekkurler psiko..bencede rahtsizlik derecesinde degildi ama zamanla o dereceye geldi..telkinleri dinlerken bunuda goz önunde bulundurarak dinliyeyim.. bastan bu huyumdan rahatsiz olmuyordum ama artik rahatsiz edici durumda.. cevap verdigin icin sagol, bu arada sitedeki yasama donus dernegindede ben mor kapiyi secmistim ,mor kapi takintilar ve supheler cikmisti...dogru ciktigina bir örnek olmus oldum.. b456 |
Ynt: PSİKO YURDA DÖNÜYOR Sevgili Psiko Yurda donme kararin umarim senin icin hayirli olur, bizler icin boyle bir durum sozkonusu deyil artik bizler temelli gidenleriz, ne yapalim hayat iste. Benim yerimede kebap ye ve bir yudum raki ic , ozledim ulkemi bende simdi offf sad456 Yalniz ben tam anlayamadim sen simdi okulu bitirmeden mi dondun? sayet oyleyse Turkiyede devam edebilirsin belki, sana bol sanslar arkadasim, kendine iyi bak hismiley Sevgi ve Isikla kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |