Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   PSİKO YURDA DÖNÜYOR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2021-psiko-yurda-donuyor.html)

PSİKO 24-08-2007 01:54 PM

PSİKO YURDA DÖNÜYOR

Ah 2.5 sene önce iki kafadar berlini feth etmeye gelmiştik
ortadoğunun ve balkanların en iyi psikiyatrları olucaktık
ama tam almanya kork benden artık ben varım burda dediğimiz sırada hayat yine savaş açtı bize ayırdı bizi
almanya da yanlız kaldım kararlıydım elimde psikiyatri diplomasıyla çıkacaktım savaştan ama yine olmadı kalbimin derinlerindeki bastırdığım duygularım bana yanlış yerdesin sen dedi önceleri sandım yalnızlığın getir diği köşeye kıstırılmışlık hissi sandım ama değilmiş bu arkada kalan hayatım mış
onu bırakamadım karar verdim ona koşmaya ve bu akşam 22 itibariyle türkiyeye gelicem adanada sabahlar yarında hataya memlekete gidcem bakalım bu yorgun bedenle daha savaşabilecek miyim:..görücez
4897

cnb 24-08-2007 03:38 PM

Ynt: PSİKO YURDA DÖNÜYOR

şimdiden hoşgeldin Psiko, actionsmile
dilerim aradığın güzellikleri bi an önce bulursun.
Benden de memleketime, güzelim Amanos dağlarına selam söylemeyi unutmazsın di mi.
Nasıl olsa dağlarım selamımı, hasretimi aileme iletirler agl34
sevgiler

murat 24-08-2007 04:59 PM

hayırlısı olsun psiko ya.ne bileyim ağla Çok zeki bir insan olmalısınız bilgiye doyamamanızdan anladığım kadarıyla sapkal89

PSİKO 24-08-2007 07:55 PM

çıkıcam birazdan evden bakalım neolcak ağlamaaklar başlar şimdi tekrardsn görüşene kadar ...
ağla

25emel 24-08-2007 10:16 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
çıkıcam birazdan evden bakalım neolcak ağlamaaklar başlar şimdi tekrardsn görüşene kadar ...
ağla

e gel bakalım. happy6 psikooo!!! eve hoşgeldin.!!!!!!! ( geldin farzederek sevincli)

PSİKO 25-08-2007 04:00 PM

eve döndüm süper bi ülkemiz var mış anladım bugün gidip dersaneye yazılcam ya bi daha sölüyorum bizim vatanımız bitane kiss3

pakguc 25-08-2007 11:26 PM

hoşgeldin psiko 956k

BURCU GELEGEN 26-08-2007 01:26 PM

Türkiye'ye hoşgeldin herşey hayırlısıyla olur

25emel 26-08-2007 05:56 PM

bugün siteye şöyle bir göz attımda dönüşüm muhteşem oldu ya getirmişin olayı resmen sung66

elif2 25-09-2007 07:43 AM

psiko merhaba ..sana bir sey sormak istiyorum yanitlarsan sevinirim..

ben evdeki esyalarin yerlerini surekli degistiriyorum...en fazla 2 ay dayanabiliyorum ,2 ay sonra (bu zamanlama hep degisiyor) ev beni daraltiyor bunaltiyor esyalarin yerlerini degistirince huzurlu oluyorum..ama artik esimede fenalik geldi,,adam isten geldiginde evi farkli farkli gorunce bide beni belim agriyorken gorunce cok kiziyor..en son koltuklarida tepetaklak et degisiklik olsun diyor y789

artik acaba demeye basladim,boyle bir psikolojik hastalik var mi ,yani sence bu bir hastalik belirtisi olabilir mi dusun

yoksa normal mi,yani bazen insanin cani evde degisiklik ister ama bu sende biraz fazla var mi dersin ..

hayir hic usenmiyorum ve koca koca vitrinleri milim milim ittirerek illa yerlerini degistiriyorum,ornegin dun yine bu isi yaptim,vitrin bazen uce ayriliyor,bazen bir araya toplaniyor,koltuklarin evin her kosesinde bi durmuslugu var utananadam

boyle bir hastalik varmi beni aydinlatir misin...

PSİKO 25-09-2007 12:37 PM

böyel bi hastalık var galiba sende de var
obsesif komplisif bozukluk yani takıntı
takıntılar sende bi rahatsızlık derecesi almışsa kontrol edilmelidir

mustinet1900 25-09-2007 02:08 PM

art56art56
bay bay berlin diyelim ozaman
bende almanyanin dortmund sehrinde yasiyorum
dogma büyüme buraliyim bizim öyle dönecek sansimiz yok
buralara alismisiz artik
burasida bizim vatanimiz olmus
sana hayirli yolculuklar

üffff pardon ya tam okumamistim sen dönmüssün bile
ozaman hosgeldin hosbulduk

elif2 25-09-2007 03:48 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
böyel bi hastalık var galiba sende de var
obsesif komplisif bozukluk yani takıntı
takıntılar sende bi rahatsızlık derecesi almışsa kontrol edilmelidir

tesekkurler psiko..bencede rahtsizlik derecesinde degildi ama zamanla o dereceye geldi..telkinleri dinlerken bunuda goz önunde bulundurarak dinliyeyim..

bastan bu huyumdan rahatsiz olmuyordum ama artik rahatsiz edici durumda..
cevap verdigin icin sagol,

bu arada sitedeki yasama donus dernegindede ben mor kapiyi secmistim ,mor kapi takintilar ve supheler cikmisti...dogru ciktigina bir örnek olmus oldum.. b456

ozel 29-09-2007 06:39 PM

Sevgili Psiko Yurda donme kararin umarim senin icin hayirli olur, bizler icin boyle bir durum sozkonusu deyil artik bizler temelli gidenleriz, ne yapalim hayat iste. Benim yerimede kebap ye ve bir yudum raki ic , ozledim ulkemi bende simdi offf sad456 Yalniz ben tam anlayamadim sen simdi okulu bitirmeden mi dondun? sayet oyleyse Turkiyede devam edebilirsin belki, sana bol sanslar arkadasim, kendine iyi bak hismiley
Sevgi ve Isikla kal.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 AM.