|  ||||||||||
|      |  
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız angel merhaba ...senin yasadigin doneme benzer bi donemde ben yasadim...busene basindaydi gecis donemi..oglum 4 yasinda ve ben dogumdan birgun sonrasi ve tam 3 sene kendimi oyle bir havaya soktumki sanki birden yaslandim,birden her yerim agirmaya basladi (onceden spor yapan ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
 ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)      |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #4 (permalink) | 
|    Üsteğmen  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  
				  Tesekkür: 0  

32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

![]()  |      angel merhaba ...senin yasadigin doneme benzer bi donemde ben yasadim...busene basindaydi gecis donemi..oglum 4 yasinda ve ben dogumdan birgun sonrasi ve tam 3 sene kendimi oyle bir havaya soktumki sanki birden yaslandim,birden her yerim agirmaya basladi (onceden spor yapan ben kipirdamaya bile useniyordum) neydi beni buhale getiren cevap BEN kendim     bu sene yilbasina yakindi ögut veren hikayeler diye bir kitap okudum kitapta cok yasli bir adamin o yasta bircok spor dalinda madalyalar aldigini bir kuru temizleme firmasinda son gaz calistigi anlatiliyordu ona bu yasta bu dincligin dinamikligin nerden geliyor diye soruyorlar adam benim hic vaktim olmadi yaslandimmi diye dusunmeye kendini yaslandiran insandir ...diye devam eden bir hikaye dogruydu ben boyle degildim,3 sene yasadigim cekilmez hayattan cok cabuk kurtuldum insallah telkinlerlede daha iyi yere gelicez esimin kiskandigim donemde o 3 sene icindeydi,su an senin gibi epey ilerleme kaydettim ve amaaaan o beni kiskansin diyebiliyorum     
				__________________   Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall  |  
|   |        |  
| Bookmarks | 

|    |  
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız angel merhaba ...senin yasadigin doneme benzer bi donemde ben yasadim...busene basindaydi gecis donemi..oglum 4 yasinda ve ben dogumdan birgun sonrasi ve tam 3 sene kendimi oyle bir havaya soktumki sanki birden yaslandim,birden her yerim agirmaya basladi (onceden spor yapan ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi