Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Venüs'ün Gezegeni (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1472-venusun-gezegeni.html)

venüs 21-06-2007 01:46 AM

Venüs'ün Gezegeni

Merhabalar... Ben de yaşadığım değişimleri, burada paylaşayım istedim sizlerle...

Tam 6 gün oldu telkinleri dinlemeye başlayalı.. 6 gün önce tam bu saatlerde başladı serüvenim... Bende yarattığı ilk etki, dik yürümek oldu.. (ilgili konu başlığında da paylaşmıştım) Bu dik yürüme öyle oldu ki.. bedenim eğik durmaya alışmış, anatomim eğik bir hal almış.. ve ben dik durmak için çabalıyordum... Bu arada sırt ağrısı çektiğimi de söylemeden geçemeyeceğim :) Bu gün sırt ağrım yoktu çok şükür...

Ayrıca, Rüyalarımı belli belirsiz hatırlıyorum...(uzunca bir süredir rüya görmüyordum, ya da gördüklerimi hatırlamıyordum) 2 gece hemen hemen birbirine benzer rüyalar gördüm.. ilkinde problemli olduğum, iletişimimizin uzun süredir kopuk olduğu bir arkadaşımı gördüm... Otogardan otobüse bindirdim onu, yolcu ettim... el salladık birbirimize... hismiley hatırladığım bu... ikinci gece de buna benzer bir rüya gördüm.. yine bir arabayla yolculuğa gitti biri..... ilk gece gördüğümde etkilenmemiştim..ama ikinci gece aynı rüyanın benzerini, farklı kişi ile görünce ... acaba telkinlerin etkisi mi diye düşündüm...

İlk bir kaç gün kendimi kötü hissetmedim.. İki gündür, ama özellikle bu gün, oldukça yoğun duygu iniş çıkışları yaşıyorum... Gerekli gereksiz ağladığım oluyor.. nedenini çözmeye çalışıyorum siteyi gözden geçiriyorum tekrar tekrar... bütün yazılanları, tecrübeleri okumaya gayret ediyorum, belki cevaplar sitede verilmiştir diye... genelliklede ulaşıyorum aradığım cevaplara...

İşlerimi evden yürütüyorum genellikle....biraz iş, telefon görüşmeleri, biraz www.hayatimdegisti.com... bir alışveriş bir fiş gibi yani :))))

Bu gün akşam üzeri arkadaşım telefon etti, hadi gel bir kahve içelim dedi... İstemeyerek de olsa kabul ettim.. ama iyi ki de etmişim diyorum... güzel bir kaç saat geçirmiş oldum... (laf aramızda kahve içmek için çıktık, ama yemeğin üzerine kahvemizi içmiş olduk utananadam bir süre sonra mutlaka kilo verme telkinini listeme eklemem gerekecek... 5-6 kilo vermem lazım ilk etapta... bakalım..gelişmelerden haberdar ederim :)

Şu anda ego güven ney versiyonunu dinliyorum... Tanrım! ne harika bir enstrümandır bu... ruhumun derinliklerine etki ediyor, hissediyorum... aydınlanıyor sanki heryer... hafifliyorum.... (Ama birazdan suçluluk başlayacak, açıkça söylemem gerekirse suçluluk telkinini dinlediğimde daralıyorum biraz 4897 ... olsun.. geçici bir süreliğine buna dayanabilirim...Nasıl olsa az kaldı :)

Biri beni durdursun...Nedir bu yazma isteği... Yazarken iki kelimeyi bir araya getiremeyen ben...(neden yazamıyordum bir sorun?...Sürekli düşünürdüm cümle devrik mi oldu? virgülüydü, noktasıydı, ünlemiydi, yazmaktan vazgeçerdim sonunda..kontrol üstüne kontrol...Takıntım varmış meğer :))) sevincli Şimdi hiç takılmadan yazıyorum neredeyse... blissy

Şimdilik bu kadar yeter..Hepinizi çok seviyorum...Hoşçakalın.. s456

BURCU GELEGEN 21-06-2007 10:25 AM

Ynt: Venüs'ün Gezegeni

Venüs yazmayı bırakma gerçekten yazmak insanın kendisini en iyi ifade ettiği tarzdır ya da benim için öyle. Eskiden ben insanlarl pek konuşamazdım hep yanlış anlaşılmaktan çekinirdim. Bu yüzden içimdekileri yazarak ifade edebiliyordum. Şimdi tam tersi konuşmak tercihim ve kendimi çok iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. ikna kabiliyetimi keşfettim daha iyi yazmayı öğrendim. Küçük birşeyde olsa yaz. Bizler her zaman senin yazdıklarını okuruz keyifle. Yaşadıklarınd a çok normal ben ilk zamanlar günlerce başağrısı bile çektim yıkıldım endişelerim arttı gereksiz yere kuruntular yaptım ümidimi kaybettiğim anlar oldu ama Allaha şükürler olsun ki şimdi isteklerim gerçekleşiyor Emelinde örneğinde olduğu gibi ben hediye paketimi açmaya başladım sende bunu zamanı gelince yapacaksın sakın düşürme enerjini çok zor biliyorum ama çaba göster. Sevgiyle kal

hayalayaz 24-06-2007 10:32 PM

sakın durma yaz bizde keyifle okuyalım..laf aramızda bizim kız çocukları kendilerini çok güzel ifade ediyorlar..bundan biz annelere kocaman bir pay çıkarsamda ego şişirsemmi acaba diyorum..ay durun dayanamayıp dedikodu yapcem..pisimbat diye bi kız çocuuu var muhteşem yazıyor..biraz önce bu kız çocuu beni aldıı..beraber sekerekten...merdivenlerden indik mahallenin dedikoducularını ve çocuklarını atlattık çayve kahveyle sigara tüttürdük..çamların altında..mahallenin dedikoducularını atlattı ama benden kurtulamadı..

venüs 26-06-2007 12:08 PM

Sevgili burcu ve hayalayaz..çok teşekkür ederim sizlere desteğiniz, verdiğiniz coşku ve yüreklendirdiğiniz için...

Bir kaç gündür ufak şeylere canım sıkkın.. Kaçıncı günde olduğumu bilmiyorum şu anda, ancak dinlemeye devam ediyorum aksatmadan..

İçimden pek fazla birşey yazmak gelmiyor açıkçası ...

Sevgiyle kalın.. demeden önce, çok sevdiğim bir hikayeyi paylaşmak istiyorum...

Hindistan'lı Ressamdan güzel bir ders...

Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış.

Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş.
Ve onu "Renklerin Ustası" anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş.

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş.

Ranga Guru ise; “Sen artık ressam sayılırsın Racaçi.

Artık senin resmini halk değerlendirecek” diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş.

Yanına da kırmızı bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış.

Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor.

Çok üzülmüş tabiî. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.

Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün olduğunu belirtmiş.

Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.

Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş.

Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru.
Ama bu defa yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde yağlı boya, birkaç fırça ile birlikte.
Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış. Birkaç gün sonra gittiği meydanda görmüş ki resmine hiç dokunulmamış, fırçalar da, boyalar da kullanılmamış.

Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış.

Ranga Guru ise;

“Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün.

Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin.

Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiçkimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi.

Sevgili Raciçi, mesleğinde usta olman yetmez, bilge de olmalısın.

Emeğinin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın.

Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur.

Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartışma” demiş.

BURCU GELEGEN 26-06-2007 06:15 PM

Ara ara olur yazmama isteği olsun biz buradayız hikaye için çok sağol

hayalayaz 26-06-2007 09:37 PM

VENÜSÜM içinden ne yapmak geliyorsa onu yap ve öyle davran,başka türlü nasıl kendimiz olabiliriz ki..

BURCU GELEGEN 30-06-2007 10:48 PM

yazmak gerçekten çok rahatlatıcı

venüs 01-07-2007 01:54 AM

GİTMEK.....

Bugünlerde herkes gitmek istiyor.
Küçük bir sahil kasabasına,
Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara...

Hayatından memnun olan yok.
Kiminle konuşsam aynı şey...
Her şeyi, herkesi bırakıp gitme isteği.

Öyle "yanına almak istediği üç şey" falan yok.
Bir kendisi.
Bu yeter zaten.
Her şeyi, herkesi götürdün demektir.
Keşke kendini bırakıp gidebilse insan.
Ama olmuyor.

Hadi kendimize razıyız diyelim, öteki de olmuyor.
Yani herşeyi yüzüstü bırakmak göze alınmıyor.

Böyle gidiyoruz işte.
Bir yanımız "kalk gidelim",
öbür yanımız "otur" diyor.

"Otur" diyen kazanıyor.
O yan kalabalık zira...
İş, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile,
Güvende olma duygusu...
En kötüsü alışkanlık.
Alışkanlığın verdiği rahatlık,
Monotonluğun doğurduğu bıkkınlığı yeniyor.
Kalıyoruz...
Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz.

Evlenmeler...
Bir çocuk daha doğurmalar...
Borçlara girmeler...
İşi büyütmeler...
Bir köpek bile bizi uçmaktan alıkoyabiliyor.

Misal ben...
Kapıdaki Rex'i bırakıp gidemiyorum.
Değil bu şehirden gitmek,
İki sokak öteye taşınamıyorum.
Alıp götürsem gelmez ki...
Bütün sokağın köpeği olduğunun farkında,
Herkes onu, o herkesi seviyor.
Hangi birimizle gitsin?

"Sırtında yumurta küfesi olmak" diye bir deyim vardır;
Evet, sırtımızda yumurta küfesi var hepimizin,
Kendi imalatımız küfeler.

Ama eğreti de yaşanmaz ki bu dünyada.
Ölüm var zira.
Ölüme inat tutunmak lazım,
İnadına kök salmak lazım.

Bari ufak kaçışlar yapabilsek.
Var tabii yapanlar, ama az.
Sadece kaymak tabakası.
Hepimiz kaçabilsek...
Bütçe, zaman, keyif... Denk olsa.
Gün içinde mesela...
Küçücük gitmeler yapabilsek.

Ne mümkün.
Sabah 9, akşam 18
Sonra başka mecburiyetler
Sıkışıp kaldık.
Sırf yeme, içme, barınmanın bedeli
Bu kadar ağır olmamalı.

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

Ben her bahar aşık olmam ama
Her bahar gitmek isterim.
Gittiğim olmadı hiç,
Ama olsun... İstemek de güzel.

>> Can Yücel

BURCU GELEGEN 01-07-2007 10:28 PM

teşekkürler 44

zeynoo 01-07-2007 11:03 PM

çok güzel ve keyifliydi sanki herkes kendinden bir parça bulabiliyor gibi değilmi?

venüs 06-07-2007 11:06 AM

Dün hayatımın en büyük şokunu yaşadım... Evet evet HAYATIMIN ŞOKU!! kendimi kaybettim...Ruhum bedenimden çıktı gitti sanki...Çılgınlar gibi ağladım... Kanımdan canımdan olan insandan haysiyetimi, onurumu şerefimi zedeleyici bir iftiraya uğradım...Bu nasıl olur hala inanamıyorum...nasıl olur..nasıl...nasıl nasıl nasıl.... Elim ayağım hala titriyor... Baş ağrısı ne demekmiş dün gece anladım...kafamı duvarlara demirlere vursam hiç acımayacakmış gibiydi... bir kaç saat uyudum...ama sanki dünkü nuray'la bu günkü nuray arasında uçurumlar oluşmuş... Hayatımda hiç kimse hakkında zerre kadar kötülük düşünmeyen...hep sorunları halletmeye çalışan...birisinin sıkıntısı olduğunda "karşımdaki hatanın en büyüğünü yapmış" dahi olsa hep yardım etmeye çalışan ben..... Dün gidip ağabeyimin (artık değil) alnının ortasına bir silah dayayıp vurmak istedim.....

Bu nasıl bir dünya...nasıl bir hayat ki menfaatler üzerine kurulu.... insanlar kendi hatalarını örtbas etmek uğruna kardeşine bile çamur atacak, iftira atacak hale gelmişler.... insan denen mahlukat bu kadar aciz olabilirmi...bu kadar yerle bir edebilirmi haysiyetini.....İnanamıyorum hala...beynim uyuşuk.... nasıl bunu sileceğim kafamdan.. insanların gerçek yüzlerini görmek çok acı veriyor artık.....

BURCU GELEGEN 06-07-2007 03:24 PM

Venüs ne olur sakin ol bunları yaşayacaksın sitem etme inan kafandan da atacaksın değişiyorsun ve şimdi birçok farkındalığı görmek için bunlar karşına çıkıyor negatifi anlayabilmen bunlar ben 1 haftadır neler yaşıyorum sakin olmaya çalışıyorum bilinçaltımda hallettiğimi sandığım birçok konu su yüzüne çıkmaya başladı. Ama düzelecek inan bak kardeşinin gerçek kimliğini görmüş oldun bu da iyi birşey ne olur bu kadar olumsuz sözler kullanma yanındayız inan seni çok iyi anlıyorum benim öz babam benim için demediğini bırakmamıştı hayatımda hep yapmadığım şeyleri yapıyormuşum gibi düşündüler sanki ben çok özür dilerim ama fahişeymişim gibi davrandılar ama hep kendimi bilmeye çalıştım. Yapsam bu kadar kırılmazdım eminim ama önemli olan sensin.

venüs 06-07-2007 03:49 PM

Sakinleşmeye çalışıyorum burcu ama olmuyor...dün geceden beri ne yapacağımı bilemez haldeyim...uyuşukluk bütün bedenimi sardı...arada soğuk suyun altına giriyorum...sakinleşip öyle gidip hesap soracağım...haketmediğim bir şeydi...bana direkt söylenmedi..başkasından duydum hakkımda konuştuğunu....ne yaptımda bunlar başıma geliyor..neyin cezasını çekiyorum ben aklım almıyor....biliyorum başkalarının düşüncelerinden sorumlu değilim...ama bu "ağabeyi" olursa iş değişiyor....hazmedemiyorum ...hazmedecek birşey değil...susup oturacak birşey asla değil....kabullenemem böyle sözleri...iftiraları...araba kullanacak durumda değilim biraz uzaktalar (1 saat kadar) kontrolümü hala kaybetmemişim ne garip bunu düşünebiliyorum... gidip annemi babamı bir araya toplayıp onun bu sözlerini herkesin içinde tekrarlamasını isticem... bundan böyle bir kızları olduğunu unutsunlar... zaten unutmuşlardı onlar için zor olacağını sanmıyorum.... sadece para ihtiyacı olunca sevgili abimin borçları gırtlağa dayanınca ben hatırlanırım...o zaman kardeş olduğu hatırlanır... birde hastalık olunca hastabakıcı vazifesi yapmam için aranıyorum....çok acı değilmi bu şekilde düşünmem... maalesef kendim bile utanıyorum böyle konuşurken.... ne yazıkki düşündürüyorlar....
ben hastayım bir süredir...ve yalnızım...biliyorlar... pazar günü misafir gibi geçmiş olsun demeye geldiler ailecek...bir iki saat kalıp gittiler...öyle kabullenmişim ben onları...fazla birşey beklemiyorum... ama son olay beni çığırımdan çıkardı...
tam umutlanırken, tutunacakken yaşama hep böyle oluyor....

BURCU GELEGEN 06-07-2007 04:01 PM

tam umutlanırken, tutunacakken yaşama hep böyle oluyor....

Seni anlıyorum susamazsın tabi ki ama kendin için sakin ol yıllar önce yaşadığım bir olay aklıma geldi ilk aşkımdı 7 yıl birlikte yaşadık düşün bu süreç içinde ben korunduğumuz halde hamile kalmıştım hiç hesapta yoktu şoktaydık hepimiz o dönem üvey babam 3. evliliğini yapmak üzereydi ya da yapmıştı hatırlamıyorum sevdiğim adam yaşadıklarımı çok iyi bildiği halde ve üvey babayla görüşmediğimiz halde sadece 1 kez tanıştırmak için görüştürmüştük sırf baba tarafı benim mutluluğumun hasetliğinden bir dedikodu çıkarmışlar ve ben bunu sevdiğim adamdan öğrendim 3 aylıktı bebek doğurmaya karar vermiştim mutluyduk ama bir tartışma esnasında bbana o çocuk benden değil üvey babandanmış diye ağzından laf çıktı şok olmuştum olmayacak birşeye nasıl olurda bu kadar benimser diye onun için ölümleri göze aldığım adam bile bana iftira atmıştı o üzüntüden ben bebeği kaybettim ve tekrar çocuk yapma riskim oluştu. Bunun için yorum yapamayacağım ama hamile kaldığım zamanlarda hiç görmediğim bir adam nasıl olurda bana bu iftirayı atar bu yetmezmiş gibi sevdiğim insan nasıl olurda buna inanır ve benim yüzüme vurur.

venüs 06-07-2007 04:16 PM

Sanırım çok iyi niyetli oluşumuzdan böyle şeyler yaşıyoruz...ya da çok hassas oluşumuzdan etkileniyoruz... dün bir arkadaşımı aradım iyi değildim gelirmisin dedim... hemen geldi... gece konuştuk...

İki şık var dedi... ya duygusal olursun...ya da duyarlı....? bu seçim senin geleceğini belirler dedi...O nu rahatsız olarak kabul et...elbette git hesabını sor..böyle bırakma ama ona faydan olsun belki tedavi olmasına vesile olursun dedi... duygusal olursan kendini yiyip bitirirsin...duyarlı olursan güçlü olursun ve yardım edersin .... sanırım doğru bir söz.. ama şu şoku atlatmam gerekir.... duygularımla hareket etmek istemiyorum çünkü duygularım git onu vur diyor.... !!!!!

duyarlılığın için çook teşekkürler burcum.....herşeyin en güzeli seninle olsun...iyi ki varsın....

BURCU GELEGEN 08-07-2007 04:37 PM

Venus nasıl oldun. Arkadaşın çok güzel demiş çok haklı gerçekten ben bu şekilde bakamazdım olaya çok teşekkrü ederim benim içinde bunu bilmek iyi oldu.

ozel 10-07-2007 07:20 AM

Sevgili Venus, yasadigin olumsuzluk icin cok uzuldum, insallah birseyler olumlu yonde hallolmustur. Atilan bir iftiranin acisi hayat boyu yurekten cikmaz ama bununla yasamak zorunda deyilsin ve en gercek cozum sakin ve mantikli davranisla gelir. Kimseyle kavga etme arkadasim, kavga ettinmi hakliligin yariya iner, (soylemesi kolay ama) sakin olmaya calis ve sana bu iftirayi kim attiysa demekki bazi nedenlerle seninle bir iletisim kurmaya calisiyor, bazen insanlari tamda kavga bekledikleri yerde guzel bir konusmayla sok edip tum sorunu bir anda cozebilirsin ama once sakin ol ve kendini harab etme, en azindan buna deyersin. actionsmile
Sevgi Ve Isikla kal.

BURCU GELEGEN 10-07-2007 11:07 PM

evet etki tepki olayı

ozel 29-07-2007 05:38 AM

Venuscum nerelerdesin, merak ettim seni, umarim onemli yeni bir sorun yoktur hayatinda blook
Sevgi ve Isikla kal

BURCU GELEGEN 30-07-2007 10:39 PM

bende bugün andım kendisini merak ettim

25emel 30-07-2007 11:12 PM

bende merak ettim açıkcası ne oldu acaba umarım iyidir neutrali5

venüs 31-07-2007 01:44 AM

Şimdi gördüm arkadaşlar... Babam rahatsızdı.... anjio oldu tekrar... o yüzden yoktum bir kaç gündür... Hepinizi öpüyorum... Sevgiyle kalın...

25emel 31-07-2007 10:37 AM

geçmiş olsun canım neutrali5

YAZGÜLÜ_81 31-07-2007 06:59 PM

Geçmiş olsun Venüs neutrali5

hayalayaz 31-07-2007 09:02 PM

venüsüm bebeğim baban sağlığına kavuşmuş,diyelim..seni msn me ekledim..herzaman yazabilirsin..

venüs 01-08-2007 01:11 AM

Sağolun arkadaşlar.. Şu anda babam iyi görünüyor... Raporları heyete girecekti... Yarın sonuçları alacağız kısmet olursa...ve nasıl bir tedavi uygulanacağı belli olacak... Görelim mevlam neyler..neylerse güzel eyler...

Allah razı olsun hepinizden...

BURCU GELEGEN 01-08-2007 01:25 AM

Canım çok geçmiş olsun 96

hayalayaz 01-08-2007 11:51 PM

nurayım bütüne ve sana hayırlı olsun ve hayırlar getirsin...daha bitmedi...daha çok zaman birlikte olucaz..ve birlikte öğrenicez...

venüs 02-08-2007 10:09 AM

Herkese günaydıın kiss3

Aminnnnn Hayal Hocam.... canım ablacım.....Seni çok seviyorum.... kiss3 Bütün öğretiler zamanı geldiğinde akacak bana, bize, herkese bundan eminim....

Bu gün kendimi "garip bir huzur içinde" hissediyorum... Biraz önce uyandım...yüzüm gülüyor muydu bilmiyorum ama içimdeki ben gülümsüyordu....

Hazırım bu gün hayatın bana getireceklerine...götüreceklerine....

Rabbime şükrediyorum bana bahşettiği sağlık, bereket, huzur, ve güç için.....

Sevgiyle Kalın...

25emel 02-08-2007 10:16 AM

Alıntı:

venüs Nickli Üyeden Alıntı
Herkese günaydıın kiss3

Aminnnnn Hayal Hocam.... canım ablacım.....Seni çok seviyorum.... kiss3 Bütün öğretiler zamanı geldiğinde akacak bana, bize, herkese bundan eminim....

Bu gün kendimi "garip bir huzur içinde" hissediyorum... Biraz önce uyandım...yüzüm gülüyor muydu bilmiyorum ama içimdeki ben gülümsüyordu....

Hazırım bu gün hayatın bana getireceklerine...götüreceklerine....

Rabbime şükrediyorum bana bahşettiği sağlık, bereket, huzur, ve güç için.....

Sevgiyle Kalın...

harikasınnn.. hep böyle kal gulensmiley gulensmiley

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:29 PM

Evet hep böyle kal 25889

hayalayaz 05-09-2007 09:13 AM

venüs nerdesin ablam, umarım iyisindir..

venüs 05-09-2007 05:07 PM

Merhaba hayal abla.. siteyi bir süredir uzaktan takip ediyorum.. (kişisel tercih sadece...) reiki konusunda kendimi geliştiriyorum, çalışıyorum, işlerim eylül ayı itibariyle hareketleniyor (şükürler olsun)

Bu arada telkinleri dinlemeye bir süre ara vermiştim... Bir kaç gündür tekrar dinlemeye başladım... Kitaplar okuyorum... kendimi tanıma ve arınma sürecindeyim... Önemli bir dönem benim için...

Sakinim... Bu sakinlik neden kaynaklanıyor bilmiyorum...ama kendimden beklenmeyecek derecede sakinlik var... Bekliyorum endişesiz.. çünkü biliyorum ki Ne olursa olsun Hayrımıza olacak...

Buralardayım, :) takip ediyorum sizleri... t678

hayalayaz 05-09-2007 08:37 PM

oldu bebeğim, iyi olduğuna sevindim..bazen sessiz kalmak uzaktan izlemek iyi geliyor..istediğin anda ben yanındayım biliyorsun..sevgiler

venüs 16-09-2007 02:43 AM

Tüm dostlara selammm olsun....!!!!!

Gün geldi burada dertlerimi, sıkıntılarımı, hüzünlerimi paylaştım durdum... Sağolun, beni yalnız bırakmadınız...ortak oldunuz sıkıntılarıma, çareler aradınız...yanımda oldunuz..... Hepinize sonsuzzz teşekkürler.....

Çok sevinçliyim çooooooooook....Herşey "garip" bir hızla yoluna girmeye başladı....

Evliliğimle ilgili sıkıntılarım vardı...nasıl üstesinden gleceğim...ne yapacağım, ailem benimle ilgilenmiyor...hep uzaklar...sormuyorlar nasılsın diye diyordum ya?....

O gözümde büyüttüğüm """"babama nasıl söyleyeceğim"""" """aman benimle ilgilenmiyorlarr hiç sormuyorlarrr"""" diye yakınmalarım...hep kendi yarattığım korkularımmış.... ağlamayan çocuğa meme vermiyorlarmış meğerse.... tamam tamam meraklanmayın anlatacağım kısaca.... sevincli

Uzun süredir yalnız yaşıyorum... Eşim arada sırada geliyor eşyalarını yıkatıp ütületmek için!!!!!!! Ve bundan benim ailemin haberi yoktu... Ben de rahatsızım..Ailem bu gün ziyarete geldi... Ve dananın kuyruğu koptuuuuuuuuuuuuuuuu

Babama herşeyi anlattım...anlatmayı düşünmüyordum...çok kızgındım beni yalnız bıraktıkları için..ve söylemeyi düşünmüyordum.....korkuyordum da ayrıca... kendin ettin kendin buldun çekceksin diyecekler diye çok korkuyordum....Kendimi yalnız hissediyordum..... Sonunda söyledim.... o yıllarca kendi kendime gözümde büyüttüğüm korkularım bir anda yok oldu anlatınca....... İnanamıyorum.... benim için mucize bu gece....

Ne dedi babam biliyor musunuz????......

Ne karar verirsen ver..senin arkandayız biz...
istersen hemen bizimle gelebilirsin...
Bizimle yaşamak istemezsen, başka evde oturabilirsin....
Her zaman yanındayız....
bu hayatı yaşamak zorunda değilsin...
Aldığın her kararı saygıyla karşılarız...
Senin sağlığın herşeyden daha önemli...
Sen önemlisin...

dedi......

İnanamıyorum... biraz önce gittiler... hemen açtım siteyi ve sizlerle paylaşmak istedim....

Çok mutluyum... ÇOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK happy6

Kendimi çoook güçlü hissediyorum.....

Şükürler olsun rabbime...

Allaha emanet olun...

happy6

hayatimdegisti 16-09-2007 02:50 AM

Çok sevindim sizin adınıza... blissy

Demek ki durumu o kadar net bir şekilde anlattınız ki böyle bir tepki aldiniz.. blissy 956k

venüs 16-09-2007 03:20 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevindim sizin adınıza... blissy

Demek ki durumu o kadar net bir şekilde anlattınız ki böyle bir tepki aldiniz.. blissy 956k

Teşekkür ederimmm.. s456 blissy

Cesurdum anlatırken... Ağlamadan, sızlamadan anlattım... Nettim evet...Karar aldığımı söyledim...ve bu kararın önüne hiç kimsenin geçemeyeceğini belirttim... Bir ara babam geçmişe dönüp, biz sana demiş....... tik diyecekti, diyemedi sevincli

Aman haaa sakın bana geçmişle ilgili hatalarımdan bahsetmeyin... en azından şu anda bunu yapmayın...Ben hatalarımın farkındayım...dersimi aldım... Ve bunları dinleyecek durumda değilim dedim... utananadam ondan sonra sözünü etmediler onayi... ve babam yukarıda yazdığım konuşmayı yaptı 44

hayalayaz 16-09-2007 01:38 PM

içindeki gerçek gücünü orataya çıkarabildiğin için çok sevindim..kararının sonuçları ne olursa olsun...mutlaka şu an yaşadığın günlerden daha mutlu olacağın kesin...bazen hayatın daha zor akacak..ama o zaman yaşayacağın her şey sadece sana ait olduğu için taşınılması daha kolay olacak..sen sadece senden sorumlusun başkaları kendi hayatlarını nasıl yaşamak isterlerse yaşasınlar...ama seninkini zorlaştırmalarına izin verme..kim ne derse desin..sen eşinle olan hayatı istemişsin ve yaşamışsın..bu bir hatamıydı? olabilir...onunla evli kaldığın yıllar içinde en azından 3 gün mutlu olmuşsundur..şimdi çok zor biliyorum..öfkelisindir..kırgınsındır...ama ne olursa olsun..o, 3 günün hatırına ne sen onun için kötü bir şey söyle nede başkasının bunu yapmasına izin ver..sakin olmaya ve düşüncelerini yatıştırmaya çalış..bunu ne kadar yapabilirsen okdar yap..şimdi sukunet içinde adım atma zamanıdır..amacım sana öğüt vermek..veya seni yönlendirmek değil..sadece yaşanmışlıkların getirdiği farkındalık..biraz zaman geçince bu gün ağlayarak anlattığımız veya hatırladığımız her şeyin,bizi en azından gülümsetebildiğinide görüyoruzda onun için..yalnız kalıp kendini tanıdıkça aslında gücümüzü sadece bizim yani kendimizin göremediğimizi anlıyoruz...düşün bir kere baban güçsüz bir evladına ister bizimle yaşa istersen yalnız yaşayabilirsin..deyip kararı ona bırakabilirmiydi? aldığın her kararın sana mutluluk getirmesini diliyorum..

ozel 29-09-2007 06:49 PM

Kutlarim Venuscum, aldigin kararlarda ailenin seni desteklemesi cok guzel , en onemlisi senin kendi kendine olan inancin ve destegin, kendini hep yalniz farzet ailende olsa once kendine guven pisman olmazsin neseli56 Basari ve Huzur diliyorum arkadasim,
Sevgi ve Isikla kal hismiley

pakguc 01-10-2007 12:32 PM

venüs çok tebrik ederim, blissy
mutlulukn seninle olsun, bu eylemin neticesinde öyle olacağa benziyor...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM.