![]() |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni bende merak ettim açıkcası ne oldu acaba umarım iyidir neutrali5 |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni Şimdi gördüm arkadaşlar... Babam rahatsızdı.... anjio oldu tekrar... o yüzden yoktum bir kaç gündür... Hepinizi öpüyorum... Sevgiyle kalın... |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni geçmiş olsun canım neutrali5 |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni Geçmiş olsun Venüs neutrali5 |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni venüsüm bebeğim baban sağlığına kavuşmuş,diyelim..seni msn me ekledim..herzaman yazabilirsin.. |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni Sağolun arkadaşlar.. Şu anda babam iyi görünüyor... Raporları heyete girecekti... Yarın sonuçları alacağız kısmet olursa...ve nasıl bir tedavi uygulanacağı belli olacak... Görelim mevlam neyler..neylerse güzel eyler... Allah razı olsun hepinizden... |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni Canım çok geçmiş olsun 96 |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni nurayım bütüne ve sana hayırlı olsun ve hayırlar getirsin...daha bitmedi...daha çok zaman birlikte olucaz..ve birlikte öğrenicez... |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni Herkese günaydıın kiss3 Aminnnnn Hayal Hocam.... canım ablacım.....Seni çok seviyorum.... kiss3 Bütün öğretiler zamanı geldiğinde akacak bana, bize, herkese bundan eminim.... Bu gün kendimi "garip bir huzur içinde" hissediyorum... Biraz önce uyandım...yüzüm gülüyor muydu bilmiyorum ama içimdeki ben gülümsüyordu.... Hazırım bu gün hayatın bana getireceklerine...götüreceklerine.... Rabbime şükrediyorum bana bahşettiği sağlık, bereket, huzur, ve güç için..... Sevgiyle Kalın... |
Ynt: Venüs'ün Gezegeni Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 PM. |