Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki kızın GİZLİ ilişkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14620-iki-kizin-gizli-iliskisi.html)

ÖZLEMBOZ 15-11-2008 02:26 PM

Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
actionsmile
günde 201 damacana satmanı diliyorum

her geçen gün seni üzmeden başarıyla çoğalmasını diliyorum cilgin897

vergi sorunun olmasın zabıta ile baş idea3ın derde girmesin diye diliyorum blissy

enerji elektirik zamları seni negatif etkilemesin buınuda diliyorum girlhaha

ee iktisadçının dileği bu olur dimi.

sen bakma o karamsar arkadaşa , girlhaha piyasa ile takıldığın bişi olursa ben sana olumlama yaparım ark5

canımın içi benim yaa. çok güldüm şimdi okuyunca 201 i hiç düşünmemiştim aa34 çook sevindim.. bi de danışman buldum kendime. oohhh valla.

ÖZLEMBOZ 15-11-2008 02:59 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Özlem'ciğim, günlüğün hayırlı olsun,
Çok farklı bir anlatımın var..Pozitif, insana ilham veren..Azmeden cümlelerin de pek çok kişiye rehber oluyor..
İş hayatında hedeflediğin bütün güzellikleri, başarıları yakalamanı diliyorum..
Boşver negatif düşünceli insanları.. Özel sektör gibisi yok.Rızkın 9/10 u ticaret denir.. Sen yoluna devam et.. super

Sevgiler.. kiss3

hoşgeldin thumbsanim . yeni bir konu açmayı düşünüyorum ilerde. çekim yasasının kanıtı diye 44 . ben inanıyorum,sizin gibi pozitif insanlar olduktan sonra çevremde 96

Mustang 16-11-2008 08:54 AM

Canım pisim iyi niyetle kötü çekimler yapıyorsun .
Canım hergünün seni üzmeden başlasın gibi .Bunun yerine sana sağlıklı mutlu başarılı iyi günler dilerim .
Kendinize ve çevrenize dilekte bulunurken dikkat edin .
Bende eskiden dua ederken kötülüklerden korunmak isterdim .Evren size kötülükten korunmak istediğiniz için önce kötülüğü verir sonrada sizi korur .Bu yüzden dualarınızda olumlu cümleler seçin Allahım bana ve sevdiklerime iyi gün göster.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşama şansı ver gibi .Ben artık böyle dua ediyorum ve Özlem'ciğim senin hep şikayet ettiğin insanlarla karşışma riskim azaldı neredeyse yok gibi .Çocuklarımda iyi ve güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.Olumlama yaparken veya konuşurken çok dikatli olun .Ben hayatımda ayıp günah yasak üçlemesine çok dikkat ediyorum ve bunlardaki kemikleşmiş kalıpları yıkmaya çalışıyorum .Bizler farkında olmadan ne çok olumsuzluk biriktirip kendimize çekmişiz.Hala kendimi olumsuz olumlama yaparken bulduğum zaman oluyor hemen iptal ediyorum sizlerede denemenizi tavsiye edrim .Benim hayatımda çok güzel değişimler yaşamama neden oldu umarım sizede faydası dokunur.

kiss3 kiss3

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 12:12 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım pisim iyi niyetle kötü çekimler yapıyorsun .
Canım hergünün seni üzmeden başlasın gibi .Bunun yerine sana sağlıklı mutlu başarılı iyi günler dilerim .
Kendinize ve çevrenize dilekte bulunurken dikkat edin .
Bende eskiden dua ederken kötülüklerden korunmak isterdim .Evren size kötülükten korunmak istediğiniz için önce kötülüğü verir sonrada sizi korur .Bu yüzden dualarınızda olumlu cümleler seçin Allahım bana ve sevdiklerime iyi gün göster.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşama şansı ver gibi .Ben artık böyle dua ediyorum ve Özlem'ciğim senin hep şikayet ettiğin insanlarla karşışma riskim azaldı neredeyse yok gibi .Çocuklarımda iyi ve güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.Olumlama yaparken veya konuşurken çok dikatli olun .Ben hayatımda ayıp günah yasak üçlemesine çok dikkat ediyorum ve bunlardaki kemikleşmiş kalıpları yıkmaya çalışıyorum .Bizler farkında olmadan ne çok olumsuzluk biriktirip kendimize çekmişiz.Hala kendimi olumsuz olumlama yaparken bulduğum zaman oluyor hemen iptal ediyorum sizlerede denemenizi tavsiye edrim .Benim hayatımda çok güzel değişimler yaşamama neden oldu umarım sizede faydası dokunur.

kiss3 kiss3

ablam benim, yüreğine sağlık. umarım şimdiki hayatının kat kat fazla güzelini yaşarsın. ne kadar güzel! bilinçli bir annenin yetiştirdiği çocuklar, hayata tertemiz bakacak, senin de belirttiği gibi toplumun olumsuz kalıplaşmış olumsuz düşüncelerinden bağımsız görecekler hayatı.ben 17 yaşımda evlenecem diye tutturduğumda utananadam lisedeki rehber öğretmenim bana, sen daha kendini tanıyıp, yetişkin bir birey olmadıktan sonra çocuklarına ne verebileceğini düşünüyorsun demişti. aradan 8 sene geçmiş ve benim beynime kazındı söyledikleri. hala yetişkin görünümdeki çocuk ebeveynler var etrafımızda. umarım ilerde ben de senin gibi bilinçli bir şekilde yetiştiririm çocuklarımı ablacım ttli3

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 12:39 PM

tertemiz bir pazar sabahına merhaba thumbsanim . sabah 10,05 de açtım dükkanı utananadam . hemen komşular birikmiş tabi saat kaç özlem kizgin1 . sabah anneciğimle birlikte kahvaltı yaptım. taa anne annemin annesine kadar anlattı bana.eskiden annem herzamanki gibi erkenden kalkar, mis gibi yumurta, çay kokusu 'hadi kalkın gün öğle oldu, Meral,Özgür,Özlem....' ya ne kadar güzel günlerdi, kahvaltıda hep beraber sohbet ederdik. şimdi hala hep beraberiz ama eskisi gibi birlikte yemek yiyemiyoruz, hatta kimse kimsenin yüzünü görmüyo. çalış çalış çalış sad456 . muhasebecim her akşam ne işi olursa olsun 8 de evime giderim ben diyordu. aile bağları için akşam yemeği çok önemli. çocuklarım ve eşime zaman ayırmalıyım diyordu.biz kopuyomuyuz yaa emb23

perilice58 16-11-2008 12:50 PM

Alıntı:

ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
tertemiz bir pazar sabahına merhaba thumbsanim . sabah 10,05 de açtım dükkanı utananadam . hemen komşular birikmiş tabi saat kaç özlem kizgin1 . sabah anneciğimle birlikte kahvaltı yaptım. taa anne annemin annesine kadar anlattı bana.eskiden annem herzamanki gibi erkenden kalkar, mis gibi yumurta, çay kokusu 'hadi kalkın gün öğle oldu, Meral,Özgür,Özlem....' ya ne kadar güzel günlerdi, kahvaltıda hep beraber sohbet ederdik. şimdi hala hep beraberiz ama eskisi gibi birlikte yemek yiyemiyoruz, hatta kimse kimsenin yüzünü görmüyo. çalış çalış çalış sad456 . muhasebecim her akşam ne işi olursa olsun 8 de evime giderim ben diyordu. aile bağları için akşam yemeği çok önemli. çocuklarım ve eşime zaman ayırmalıyım diyordu.biz kopuyomuyuz yaa emb23

Canım hayır kopmuyorsunuz tam tersine senin bizlerin yuma kurma zamanı geldi kendi çekirdek ailemizi oluşturmalıyız kardeşlerinde artık büyüdü bu açıdan bak oldumu olumsuzluklara serpil ablanın dediği gibi iptal de kiss3 bu arada parazarın güzel neşeli mutlu geçsin canım sevdiklerin yanında bol müşteriler sevgi saygı olsun hayatında

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 01:47 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Canım hayır kopmuyorsunuz tam tersine senin bizlerin yuma kurma zamanı geldi kendi çekirdek ailemizi oluşturmalıyız kardeşlerinde artık büyüdü bu açıdan bak oldumu olumsuzluklara serpil ablanın dediği gibi iptal de kiss3 bu arada parazarın güzel neşeli mutlu geçsin canım sevdiklerin yanında bol müşteriler sevgi saygı olsun hayatında

perilicem biz evde kaldık smil56 . sana da iyi pazarlar diliyorum. neşemiz bol bol olsun canımm smiliyface

perilice58 16-11-2008 02:05 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

perilicem biz evde kaldık smil56 . sana da iyi pazarlar diliyorum. neşemiz bol bol olsun canımm smiliyface

Kocamannn bir iptalllllllllllllll neden evde kalalım demekki biz çok mutlu olacağız kiss3

comte 16-11-2008 04:02 PM

Merhaba Özlem. actionsmile

Günlüğünü takip ediyorum.

Pozitif, içten, sıcak, azimli ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyorsun.

Bunun için seni kutluyorum. alk78

Ticaret hayatındaki dileklerinie bir an evvel kavuşmanı diliyorum.

Okuduğuma göre gayet başarılısın ve bu, devamının geleceğini gösteriyor.

Ayrıca, periliece, pisii ve soycorox ile güzel bir enerji oluşturdunuz. super

Bizler de bu enerjinizden üzerimize düşeni alıyoruz.

İnşallah daha da güzel günleri de burada beraber paylaşırız. sung66

Sağlıcakla... actionsmile

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 04:39 PM

bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun mlk34 ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal kiss3

comte 16-11-2008 05:27 PM

Alıntı:

bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun mlk34 ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal kiss3

Özlemcim, düşüncelerin için teşekkür ederim. ark5

Sitede bir çok konu paylaştığım için, tam olarak hangi konu olduğunu bilemedim. smiliyface

Ama güzel bir imgeleme yapmışsın, olur inş. super

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 05:30 PM

Özlemcim canım benim, değişimle birlikte artık seni üzen şeyleri farkediyorum ve en başta söz verdiğim gibi seni dinliyorum, her düşündüğünü önemsiyorum. seni rahatsız eden düşüncelerin farkına varıyorum.

aralık 1 de yüklü bir ödemem var ve bunun için bazı tedbirler almam gerekiyor. en başta veresiye müşterilerini kaldırma kararı aldım. bi kaç tane olsa da beni maddi yönden zor durumda bırakıyorlar. sen onlara artık veresiye yazamayacağını , özlemi(seni) zor durumda bıraktıklarını söyledin. 25889 offf bi ton yük kalkmış gibi üstümden. sana bu insanlarla aranda sorun olmadığı halde böyle bir şey söylediğin için kızmadım. sadece hatırlattım.( bu yalan oldu sanırım utananadam ) senin bu konuda rahatsızlık duyduğunun farkına vardım. biliyorsun senin düşündüklerin herkezden ve herşeyden üstün benim için.

evet ilk müşterine söyledin. tebrik ediyorum özlemi. önce seni biraz suçlu hissettirdim;' neden durduk yere söyledin bunu,ne zararı vardı ki sana. şimdi kırılacaklar belki de küsecekler, değer mi yani sen haksızsın 'dedim sana utananadam çok özür dilerim bunun için . benim düşündüğüm gibi bir tepki de vermediler. işte gereksiz bir senaryo yazmışım sana.haksızmışım yani. tamam dedi, senin zor durumda kalmanı ben de istemem dedi. biraz üzüldüğünü farkettim, müşterimin zor durumu beni üzdü. ama özlem daha önemli. bunu biliyorum.

özlem ; eski alışkanlıklarımdan kurtulmam için zaman tanı. ama bu söylediklerimin farkına varmam ve hata olduğunu anlamam da büyük gelişme. sonra sana önemli olduğunu söyledim, devam etmen gerektiğini, senin çıkarlarının daha önemli olduğunu söyledim.senin mutluluğun, huzurun daha önemli dedim. biraz toparladım olayı yani. ikinci müşterime sıra geldi.ona durumu açıklarken daha farkında olup yanında olcam senin özlemim.

pisiii 16-11-2008 08:15 PM

kiss3

sevili özlem ,
yarın sendrom yaşamadan 202 203 ve artarak giden bir bollukta satış yapmanı diliyorum ,

vergi , giderler , maliyecielr seni üzmesin diliyorum 8977

o "amanın kadın girişimci..." 8977 dyenler kendin utansın , seni alkışlasın istiyorum..

o piyasa kötü diyen arkadaşı boşver sen , enerjini alamsın hiç , iktisatçıyım ben sana dürüstçe diyorumki evet hoş olmayan bir dönemdeyiz ama

seninki gibi zorunlu ihtiyaçalrı arz edenler kötü etkilenemyecek , çok açılma , harcamalara çok dalma , umtlarını hiç yitirme ve böyle devam et oldumu şekercim f678h

pisiii 16-11-2008 08:20 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sitede bir çok konu paylaştığım için, tam olarak hangi konu olduğunu bilemedim. smiliyface

kiss3

sevigili mehmet , yazıalrını takip ediyorum elimden geldiğince , benimkileri okumak kolay olmuyordur ama takip ediyorsundur sende girlhaha

ben çok merak ediyorum seni , nasıl göründüğünü ahynı ..hanı burdan böyle hızlı hızlı geçen yazılar her gözümü aldığında yahu gerçekte nasılki acaba diyorum

sevgi ile kal oldumu s456

ÖZLEMBOZ 17-11-2008 01:19 PM

merhaba özlemim. bugün seninle 07/02/2002 yılında 18 yaşımda yazdığım günlüğümden gelişmeleri paylaşmak istiyorum. bugün neler gelişmiş, ne yol almışsın görmeni istiyorum.
98569 artık bir şeye kızdığım bozulduğum,sinirlendiğim zaman somurtmuyorum,neye kızdığımı açıkça söylüyorum.kızdığım şeyi açıkca anlatmakla sorun çözümleniyor.
98569bugünlerde alinin annesiyle (o zamanki erkek arkadaşımın annesiydi dlckrn ) telefonle konuştuğumda ben ona nasıl olduğunu sorduğum halde, o bana karşılık vermedi. bana böyle sevimsizce, soğuk ve umursamaz davranmasının onun sorunu olduğuna karar verdim. hiç suçluluk duymuyorum.
98569 artık kendime bakıyorum, aynaya bakıp gülümseyip, kendimi beğeniyorum.
98569artık alinin bana yaptığı sınırlamaların benzerlerini onda görüncehoş karşılıyorum.onun ayrı bir birey olduğunu hissettirmek için ona saygı duyuyorum.
98569kendi sınırlarımı koyuyorum. kendime verdiğim sözleri tutuyorum
98569birisi bir şey istediğinde , önce benim ihtiyacım olup olmadığına baktıktan sonra, vermek istiyorsam veriyorum. daha çok HAYIR diyebiliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor.
98569artık herkesin yardımına koşmuyorum. benim ihtiyacım olduğunda nasıl herkes koşmuyorsa, ben de durmam gereken yerde duruyorum
98569artık bir konu veya olay karşısında, hissettiklerimi bastırmaya,duymamazlıktan gelmeye veyabu duygudan dolayı kendimi suçlamaya gitmiyorum. bu sesi dinliyorum.
98569 istemediğim şeylere HAYIR demeyi öğreniyorum ve ısrar ediyorum. bu sınırlamaları kabullenmek karşımdaki için zor olsa da benden nefret etmiyeceğine inanıyorum.
98569önceden, bana yapılan eleştirilerde hemen savunmaya geçerken veya kendime, üzülüp'ne kötü ben böyleyim' derken şimdi önce hangi davranışıma dayanıp bu engellemeleri yaptığını öğrenip doğru bir karar veriyorum. ya bir yanlış anlaşılma oluyor ya da benim farketmediğim(veya farkedip de görmezden geldiğim) bir davranışım oluyor.

stubborn 17-11-2008 01:28 PM

Ozlemcım bu pozıtıf enerjın ıle tum borclarını altından kolayca kalkacagına dair hiçbir şüphem yok içimde..hersey senın umdugundan daha kolay olacak hatta sen bıle sasıracaksın..bu gunlerde ben oyle hısedıorum ..artık hayatın bıze verdıklerını off nasıl yapacam degılde bunuda basaracam dedgımızde bırde bakmısızkı..umdugumuzdan basıtmıs bız buyutmususz..

sen herseyı basarırsız bundan hiç suphem yok...

ÖZLEMBOZ 17-11-2008 01:44 PM

Alıntı:

stubborn Nickli Üyeden Alıntı
Ozlemcım bu pozıtıf enerjın ıle tum borclarını altından kolayca kalkacagına dair hiçbir şüphem yok içimde..hersey senın umdugundan daha kolay olacak hatta sen bıle sasıracaksın..bu gunlerde ben oyle hısedıorum ..artık hayatın bıze verdıklerını off nasıl yapacam degılde bunuda basaracam dedgımızde bırde bakmısızkı..umdugumuzdan basıtmıs bız buyutmususz..

sen herseyı basarırsız bundan hiç suphem yok...

canımsın yaa. ben nerelerde aramışım şimdiye kadar , gerçek dostları,samimi insanları. ooo67 burdaymışsınız meğer
ben de inanıyorum, herşeyin daha güzel olacağına , hatta bugün , şimdi,derhal çok güzel herşey. minnetar olduklarımın içinde sizler de varsınız. teşekkür ederim sevgiyle dolup taşan kocamaan yüreklerinize kiss3

perilice58 17-11-2008 01:49 PM

ark5 Canım özlemimim özel sektöründe diğer sektörlere göre evet zorlukları var ama çok esnek bir sektör olduğu için ilerlemek sandığındanda kolaydır ve ben 8 yıldır bu sektörün içindeyim benimde çok olumsuzluklarım oldu inanki güçlü olduğun sürece aşamayacağım hiç bir şey yok ve senin girdiğin branşın artıları daha fazla sadece piyasayı çok iyi bilmen ve bulunduğun çevrenin ihtiyaçlarına göre davran ve senin brançı en iyi bilende çocuklardır çocuklar ailelerini dahil yönlendiriyorlar 95 - 96 yıllarında izmir karşıyakada bizde marketçikil yapmıştık izmirden ayrılmak zorunda olduğumuz için o işi bıraktık değişik branşa geçtik yoksa gerçektende branşının önü açık sadece bilinç altına görev ver ne kadar çok para kazanırım bunu bana göster diye o sana gösterecektik ve günlüğünde olumsuz cümlelere fazla yer verme her olumsuz cümle senin lehine işler...

Bol kazançlar dilerim canım sen bunu başarısın herşey gönlünce olsun kiss3

ÖZLEMBOZ 17-11-2008 07:42 PM

teşekkür ederim perilicem. umuyorum her şey, daha da iyi olacak ttli3

comte 17-11-2008 08:57 PM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kiss3

sevigili mehmet , yazıalrını takip ediyorum elimden geldiğince , benimkileri okumak kolay olmuyordur ama takip ediyorsundur sende girlhaha

ben çok merak ediyorum seni , nasıl göründüğünü ahynı ..hanı burdan böyle hızlı hızlı geçen yazılar her gözümü aldığında yahu gerçekte nasılki acaba diyorum

sevgi ile kal oldumu s456

Pisicim Merhaba. actionsmile

Takip ediyorum elimden geldiğince tabi ki. sung66

Evet bazen okumakta zorlansam da doğal olman güzel. smiliyface

Yazılarından, ne kadar cıvıl cıvıl, enerjik ve içten-sevgi dolu biri olduğunu anlıyorum. 25889

Allah bu enerjini bozmasın.

Ben de normal, sıradan biriyim işte. smiliyface

Bir gün sitenin bir buluşmasında tanışırız inş. super

pisiii 17-11-2008 09:52 PM

selamlar canım sevincli
iş yerinde net giremiyorum ya bişi sorcaktım ya delirdim tüm gün meraktan idea3

şimdi özlem hani sen 200 damacana satmak sitiyorum diyodun ya ,
işte ben 30 kasıdma gene sınava gireceğim de sevincli orada 90 alan yapmak istiyorum

i,şte 30 aksıdmaki sınavada 90 alan yapmak istiyorum ayzayım dedim uzun geldi bisiklet yaz yaz ufff

kazanmak istiyorrumda çok özet olur yahu.

sınada 90 alan istiyorum yazsam mı kıs ..nasıl yapayım , reçeteyi bi deyiver ark5

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 08:44 AM

pisicim canım benim sabah sabah neşeme neşe kattın valla cilgin897

benim damacanalarım gelmedi henüz,Afyon'a gittim, fabrikayı gördüm ve tam 1 aydır hergün damacanaların gelmesini bekliyorum. b456 ruhsat işlemleri biter bitmez gelecek. gerçi ben bir ay öncesinden ortalığı ayağa kaldırdığım için, su gelecek, su gelecek diye, pek inanan kalmadı geleceğine (benden başka aa34) . artık bana müşteriler 'senin okuduğun ezanla namaz kılınmaz diyolar aa34 .

'günde 200 damacana su satıyorum' 916,917,918 kere yazdım ard arda. valla biri görse şimdi yazdıklarımı, bu kız sıyırmış der. dlckrn . benim işime çok yaradı, hala enerjim dipdiri, patlamak üzereyim. benim işime yarıyor bu yöntem. birincisi dediğim gibi heyecanımı, inancımı canlı tutuyorum. ikincisi ve benim için en önemlisi yazarken aklıma çok orjinal fikirler geliyor. şu kadar su satsam, işçi masrafı, genel giderler, sigorta felan şu kadar para kalır, şu kadar zamanda şu arabayı alırım felan filan uzayıp gidiyor gerçekleştireceğim hesaplar. brandanın üzerine yazacağım yazıdan, bastıracağım kartvizite kadar herşey hafızamda. tanıtım için çalışacak kızlara seminer bile verdim girlhaha

senin de yazmanı öneririm pisicim. verdiğin molalarda 90 puan alıyorum/aldım yazabilirsin. kelime seçiminde biraz dikkatli olman gerekiyor. senin inanabileceğin bir kelime üzerinde yoğunlaşmanı tavsiye ederim. bir çok yerde farklı fikirler sunulmuş. geçmiş zaman olması bilinç altının kabul etmesini zorlaştırır diyorlar. ya da şimdiki zaman. seçiyorum. istiyorum gibi kelimeler öneriliyor. ben inandığım kelimeyi seçtim ve yazarken de çok heyecanlanıyorum. daha motive olarak ders çalışmanı sağlayacak ve aklına gelen acaba olurmu olmazmı gibi olumsuz düşünceleri senden uzak tutacak.

pisicim bütün kalbimle , iyi niyetimle 30 kasım'da 90 alan puan almış olduğun için seni tebrik ediyorum. gönlünce olsun kiss3

Mustang 18-11-2008 08:55 AM

Ah canım Mehmet'ciğim pekte mütevazisindir.Kendileri çok beyefendi saygılı ve buradaki favorilerimdendir .Herkese yardım eden çok özel biridir.

Aysun'cuğum biraz yavaşlayıp sakin olursan herşeyi başarırsın .Olumlamaların yanlış olumsuz kelimelerle olumlama yapıyorsun .Ben kendi adıma senin yüz bile alabilecek bir yapıya sahip olduğunu gördüm sende bu enerji var sakin ol ve kendine güven.Elbeteki 90 üzeinde alacaksın bütün dualarım seninle.

Özlem'ciğim azmine ve kendine güvenine hayran oluyorum .Dünde Gamze ile senden bahsettik seni tanımak bize iyi geldi.Bizide gayretlendirdin.Yolunuz aydnlık ve açık olsun. kiss3

stubborn 18-11-2008 09:06 AM

Harıkasın ozlem..ınandıgın surece kazanacagına emın ol...bunu ben yasıyorum cunku aa34 aa34..ve en olmuycak seylerın nede guzel yoluna gırdıgını gordum..su neymıss pehhh damacana senın kopeeeegen olur puahahahahhahaahha(bıraz mahalle agzı oldu ama:) ahahahahah

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 10:51 AM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Ah canım Mehmet'ciğim pekte mütevazisindir.Kendileri çok beyefendi saygılı ve buradaki favorilerimdendir .Herkese yardım eden çok özel biridir.

Aysun'cuğum biraz yavaşlayıp sakin olursan herşeyi başarırsın .Olumlamaların yanlış olumsuz kelimelerle olumlama yapıyorsun .Ben kendi adıma senin yüz bile alabilecek bir yapıya sahip olduğunu gördüm sende bu enerji var sakin ol ve kendine güven.Elbeteki 90 üzeinde alacaksın bütün dualarım seninle.

Özlem'ciğim azmine ve kendine güvenine hayran oluyorum .Dünde Gamze ile senden bahsettik seni tanımak bize iyi geldi.Bizide gayretlendirdin.Yolunuz aydnlık ve açık olsun. kiss3

ablacım benim. hepinizi tanımak benim için çok büyük bir şans. bu atmosfer inanılmaz, bütün içtenliğiniz, samimiyetiniz bana can veriyor resmen. hepinizi çook seviyorum. ark5

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 11:54 AM

Alıntı:

Harıkasın ozlem..ınandıgın surece kazanacagına emın ol...bunu ben yasıyorum cunku aa34 aa34..ve en olmuycak seylerın nede guzel yoluna gırdıgını gordum..su neymıss pehhh damacana senın kopeeeegen olur puahahahahhahaahha(bıraz mahalle agzı oldu ama:) ahahahahah

canım benim mutluluğun sonsuz olsun. şimdi yakaladığın o çocuksu heyecanı masumluğu sakın bırakma olur mu. sen de o içindeki sonsuz heyecanınla bizi mutlu et ark5

çiçeğim 18-11-2008 11:58 AM

Selam canım uğramak istedim yanına;günlüğünü okudum başladığından bu yana çok iyi gidiyorsun genç iş kadını imajınıda çok beyeniyorum canım günün güzel ve bol kazançlı geçsin bol bol damacanaların gitsin gelsin sevgi ve ışıkla kal, kiss3

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 12:23 PM

bugün tertemiz bir gün, smiliyface her şey benim için sanki. çok mutluyum.Ekim 22, 2008, 09:22:23 üye olmuşum ve o günden beri aralıksız telkinleri dinliyorum.bu siteyi keşfetmem aslında çok ilginçdi.yeni başlayacağım iş için motivasyona ihtiyacım vardı ve olumlulama, olumlu cümle en sonunda olumlu telkin yazıp arama yaptım ve nasıl da ilaç gibi geldi bana. ardından telkinler, the secret kitabı ve videosu, meditasyon daha da keşfedeceğim yığınla şey var. ilginç olan bir şey daha var sanki burdaki insanların hepsini tanıyorum ve sevgileri, ilgileri taa yüreğime işliyor. ttli3

sabah 6 da kalktım, koşu yapmak istemiştim,aaa tuh788 yağmur yağıyor ama olsun akşam giderim. dlckrn artık böyle şeyler basit geliyor, izin vermiyorum moralimin bozulmasına. 4 sene voleybol oynadım ve nerdeyse 8 senedir spor yapmıyorum. sad456 artık farklı şeyler yapmak istiyorum, hayatımı gerçekten zevkli hala getirmek istiyorum.biliyorum ki ben, özlemi mutlu ettikçe, ona zaman ayırdıkca, o herşeyin üstesinden gelecek, bütün güç onda saklı.

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 12:35 PM

Alıntı:

çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Selam canım uğramak istedim yanına;günlüğünü okudum başladığından bu yana çok iyi gidiyorsun genç iş kadını imajınıda çok beyeniyorum canım günün güzel ve bol kazançlı geçsin bol bol damacanaların gitsin gelsin sevgi ve ışıkla kal, kiss3

canım çiçeğim hoşgeldin.ben kendimle birlikte sizi de inandırdım suların geldiğine ama daha gelmedi. sad456 bekliyorum. b456 iyi ve güzel dileklerini saklıyorum ama. su geldiğinde bana ilham olacak onayi yüreğine sağlık 96

çiçeğim 18-11-2008 12:44 PM

Hemen el ele tutuşuyoruz sular için sinerji yaratıyoruz çekim yasası işlemeye başla diye bağırıyoruz ve biz gözlerimizi açıyoruz özlem bize sular geldi müjdesi veriyor cilgin897 aa34

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 01:02 PM

Alıntı:

çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Hemen el ele tutuşuyoruz sular için sinerji yaratıyoruz çekim yasası işlemeye başla diye bağırıyoruz ve biz gözlerimizi açıyoruz özlem bize sular geldi müjdesi veriyor cilgin897 aa34

ooyyy canıım. bi ben inanıyorum bi de siz inanıyosunuz. enerjini aldım, hissettim. tender45 şimdi suların geleceği yere bi pas pas atalım demi. çekim yasası ne diyodu, djj koşulları hazır hale getir onayi .

ben kendime doğru çekiyorum en iyisini. dün arabanın lastiği patlamış ve ben sanayiye giderken yolda bi market gördüm, aynı zamanda damacana bayisi. yaa benim aklıma daha önceden gelmişti bu fikir 789569 . bugün dükkanı açmadan önce o gördüğüm markete gidip bi şeyler aldım. inceledim ama konuşmaya cesaret edemedim. malum rakip olcam . sanki doğru yolda ilerliyorum , ve bunlarda evrenin bana gönderdiği sinyalleri ttli3

perilice58 18-11-2008 01:07 PM

y789 buğün yolda gelirken damlacaları dagıtım yapan kapalı kasa kamyoneti gördüm bir anda duraksadım içimden aynen şu kelimeleri geçirdim evet özlemin damlacaları gidiyor ve kısa zamanda özleme ulaşacak didim içimde tarifi olmaz bir heyecan yaşadım heh yani özlemcim bak damlacaların geliyor kiss3 herşey gönlünce olsun kiss3

çiçeğim 18-11-2008 01:16 PM

Canım sen inan damacanalarının geleceğine ve kendine güven hadi bakim o markete git ve konuş neseli56,serbest bırak damacanalarını ki aksın gitsin dimi Rabbim bol kazanç versin hepimize 96

stubborn 18-11-2008 01:41 PM

Ozlem bende tam 4 sene voleybol oynadım lisanslı olarak..sonra bel fıtıgı bas gosterdı bırakmak zorunda kaldım...ama gecen gunde dedımya çekıyor bıser bızı valla:)) zevkler dertler mutluluklar okadar aynıkı..
dun gamze ıle konusuoruz onunlada acaip aynı yanlarımız var..hatta ona soel bir cumle kurdum:)))
hanı korku filmlerinde bı yerde toplanırya ınsanlar sonrada farkederler ortak yanlarını puahahhaahha aynen ona benzedı bızım durumda hee 44 44

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 02:00 PM

Alıntı:

y789 buğün yolda gelirken damlacaları dagıtım yapan kapalı kasa kamyoneti gördüm bir anda duraksadım içimden aynen şu kelimeleri geçirdim evet özlemin damlacaları gidiyor ve kısa zamanda özleme ulaşacak didim içimde tarifi olmaz bir heyecan yaşadım heh yani özlemcim bak damlacaların geliyor kiss3 herşey gönlünce olsun kiss3

perilicem, iyilik perim benim. ark5 .beni hayatına almışsın sen, ne kadar içten istiyorsun yaa, çoook sevindim, mutlu oldum dileklerinle, öpüyorum seni kocamaaannn kiss3

perilice58 18-11-2008 02:02 PM

Alıntı:

Alıntı:

perilicem, iyilik perim benim. ark5 .beni hayatına almışsın sen, ne kadar içten istiyorsun yaa, çoook sevindim, mutlu oldum dileklerinle, öpüyorum seni kocamaaannn kiss3

utananadam kiss3

ÖZLEMBOZ 18-11-2008 02:14 PM

Alıntı:

Ozlem bende tam 4 sene voleybol oynadım lisanslı olarak..sonra bel fıtıgı bas gosterdı bırakmak zorunda kaldım...ama gecen gunde dedımya çekıyor bıser bızı valla:)) zevkler dertler mutluluklar okadar aynıkı..
dun gamze ıle konusuoruz onunlada acaip aynı yanlarımız var..hatta ona soel bir cumle kurdum:)))
hanı korku filmlerinde bı yerde toplanırya ınsanlar sonrada farkederler ortak yanlarını puahahhaahha aynen ona benzedı bızım durumda hee 44 44

film gibi yani. kızııım biz birbirimizi çektik 44 . ben de lisanslı oynamıştım. 2 yıl iller bankası 2 yıl ssk. mersine geleyimde bi maç yapalım, ayni takım olsun mümkünse ark5 . çok mutluyum seni tanıdığım için. ee biz de film çekiyoruz demi. hepimiz başrol oyuncularıyız hayatımızın veee filmin adı da hayatım değişti s45apk

stubborn 18-11-2008 03:08 PM

Aynen ole.. valla... gelmiş geçmiş gelecek tum zamanların tek gişe rekorları kıran filmi bu ... yakında oskara aday gosterıecek.. hatta aday oldugunda yanına rakıp bıle koyamacaklar cunku tek rakıbımız turk hava yolları olcek ( olmadı ama ben genede oldurttum esprıyı puhahaha:)
yapan yoneten ve oynayanlar :hayatım degişti com uyelerı
ana tema: ozlemın damacanaları thumbsanim thumbsanim
stubbornun goko ya aşkı kiss3 kiss3
çiçegimin düğün telaşı uy897 uy897
sycoroxn çekım yasası hpm1 hpm1

vs
vs devam edıyor....

ay harıka bişi oldu hee bunu dahda genişletelim ahahahaha happy6

çiçeğim 18-11-2008 03:17 PM

Harikasınız siz ya khkh56 khkh56 khkh56

perilice58 18-11-2008 03:50 PM