![]() |
Ynt: _link_'in Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun.Aramıza hoş geldin. kiss3 |
Ynt: _link_'in Günlüğü Günlüğün hayırlı uğurlu ve bol bol güzel haberle dolu olsun link yanımıza hoşgeldin smiliyface |
Ynt: _link_'in Günlüğü sevgili link...aramıza hoşgeldin... vien1 blissy günlüğün hayırlı uğurlu olsun...güzel haberlerle dolsun... kiss3 sevgiler.. hismiley http://img45.imageshack.us/img45/3746/97365400vy1.gif |
Ynt: _link_'in Günlüğü bymehmet, Kesinlikle evet. Ayrıca yinelemeden duramayacağım, bay ya da bayan olmanın farkı heralde. Biz birbirimize daha tanımadan iltifatlar yağdırabiliriz. Bunu mesajları okurken çoktan anlamış olman lazım. Tamam bymehmet sen bay mehmet olduğun için tatlı filan değilsin! art56art56 phantomm, Teşekkürler canım. yeni bir hayat , Sağolasın, inan gelişmeleri ben de senin kadar merakla bekliyorum. Mustang , Hepimizin günlüğü ve günleri hayırla dolsun. çiçeğim , Hoşbulduk tatlım sağol. suzzy , Ooo pankartlar, öpücükler, çiçekler. Bayıldım bu mesaja. Sağol canım. Hoşbulduk. |
Ynt: _link_'in Günlüğü wave Bu smiley'ye bayılıyorum. Sanki "haydin hanımlar oturmaya mı geldik" der gibi. uy897 Bu günün önceki günlere benzer olduğunu görmek beni sevindirdi. Hala bariz bir iştah taşması yaşamadım. Herşeyden gıdım gıdım yemekle doyuveriyorum. Allah'ım inşallah bu konuları konuşmaktan yakında kurtulacağım. Bilen bilir, eğer kiloluysanız bu "kilo verme" meselesi kaçınılmazdır. Hatta benim incecik arkadaşlar bile sık sık döndürüyorlar bu mevzuu. Mesela M beden bi arkadaşım var. Eğer yakında S olamazsa çıldıracak. E ben ne yapayım değil mi? Artık bitiyor neyseki... Planlarımı yaptım, söyle bir 50li bir şey göreyim, soluğu Roman'da, Mudo'da, İpekyol'da vs. vs. alacağım. Ayda bir iki parça bile alsam yavaş yavaş toplanan parçalar ile çok kaliteli bir gardroba sahip olabilirim. Moda kurbanı olmadan yıllarca giyilebilecek, iyi dikilmiş parçalar... Evet, bunun hayalini kuruyorum ben! Bu tutkumdan başka zaman daha uzun bahsederim. Görüşmek üzere sevgili günlük... |
Ynt: _link_'in Günlüğü hoşgeldin aramıza link 956k |
Ynt: _link_'in Günlüğü Supersın gerçekten herşey beyinde bitiyor cunku..boyle gıdersen belkı sen arkadasından once s olursun degilmi:))) herşeyi inanma ve iradeyle basarabıllırsın.. |
Ynt: _link_'in Günlüğü Merhaba _link_ .Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Güzel haberlerini okuruz dilerim. Sana naçizane bir şey önerebilirim kendi denediğim.Hem de hiç zahmeti yok.Sitede gezip gördün mü bilmiyorum bu konuda geniş paylaşımlarda bulunuldu sevgi ve şükran duygularının yaydığı güzel enerji. Eğer düşünce bir enerjiden ibaretse bunu her şeyde uygulayarak hayatımızı istediğimiz yöne çevirebiliriz.kumanda bizim elimizde ne de olsa öyle değil mi? Benim uygulamaktan çok büyük keyif aldığım ve meyvalarını kısa zamanda topladığım yöntem şu:öncelikle su kabına (damacana,5 lt su hangisi ise artık) Teşekkür Ediyorum Ve Şükran Duyuyorum yazılı bir kağıt yapıştırdım,ve içeceğim suyu önce elime alıp; ''beni vücudumdaki toksinlerden arındırdığın için,sağlıklı bir yaşamı bana kattığın için sana teşekkür ediyorum ve şükran duyuyorum' diyorum.2 dakika o şekilde duyguyu suya katıyorum ve yavaş yavaş tadına vararak içiyorum. Ben çok yürüyüş yapan birisi değilimdir,yiyeceklerimden de pek kıstığım söylenemez,aksine çok güzel yerim.Ama son zamanlarda arkadaşlarım incelmeye başladığımı söylüyorlar,bende buna bağlıyorum. Çok meşakatli bir şey olmadığı için sana ve bunu okuyacak arkadaşlarıma iletmek istedim. Tekrar hoşgeldin aramıza. Mutlu paylaşımlar. Sevgiler. |
Ynt: _link_'in Günlüğü nemesis, Hoş bulduk canım, çok sağol. stubborn, Süperim çünkü siz süpersiniz. İçimi enerjiyle dolduruyorsunuz. Ah canım ağzından bal akıyor. Sağol moral desteğin için. Ben hele bi XL olayım önce. utananadam redflowers, Bunu mutlaka yapacağım. Zaten hergün işe 1,5 L su alıp gidiyorum. Onun üzerinde yaparım bu uygulamayı. Teşekkür ederim. İnşallah sen de olabilecek en kısa zamanda ve sağlıklı bir biçimde verirsin kilolarını. super |
Ynt: _link_'in Günlüğü Bu gün de kolaylıkla geçti. Gerçekten acıkmadan yemiyorum. Üzerime sıkı gelen günlük jean pantolonum artık rahatça oluyor. Fakat insanların gözüne batmaya başlayacak kadar bir değişim yaşamadım henüz. Yalnız eşim "bu kadar da az yemek olmaz" diye diretmeye başladı. Aslında o da benim incelmemi çok istiyor, onu mutlu etmek istiyorum. Şimdi masayı hazırlamam lazım, yemek vakti. Görüşmek üzere günlük.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM. |