| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pisi pisi aysun un yeri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sohbetten alıntıdır.., kaçıyorum işe dönmeliyim... sizi çok seviyorum öncelikle günaydın herkese yazmak zorudna hiseettiğmi için şuan iş yerinde masamdankalktım iki kat aşağıda yanıt veriyor ve hemen çıkıyorum. ben okuyor ama yazamıyorm çoğunlukla. öncelikle atakan beyeilgisi için sonsuz teşekkürler aama anlayamadığım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() sohbetten alıntıdır.., kaçıyorum işe dönmeliyim... sizi çok seviyorum öncelikle günaydın herkese yazmak zorudna hiseettiğmi için şuan iş yerinde masamdankalktım iki kat aşağıda yanıt veriyor ve hemen çıkıyorum. ben okuyor ama yazamıyorm çoğunlukla. öncelikle atakan beyeilgisi için sonsuz teşekkürler aama anlayamadığım neden bir imla çemberine sıkışıldıoradan devam ediliyor..., bana zamanında böyle bi msj geldi dünde arkdaşalr söüznü ettide ben buna alınmadıkmkii..,tavıra alındım eğer buna alınmış olsam daha önce pisicim az dikkatli ayz diyen mod arkadaşa niye alınmadım? yada dünmsj yazan diyen mod arkdaşalra...demek üslüpta bir sorun var... ayrıca sevgili shamanic in tatlı diille uyardığından bahsediliyor ,işte kıstas bu . tatlı dil...yoksa neden anlayış göstertmeyelim. sanki bir bana geldi , ben alındım dieğrleri onun üğzerine yazdı. biz koskoca insanlar bu tip bir usluba alındık. dün özelden bunu konuşurken bir kişi hepinizi dağıttı dedi bir arkadaş..demek alınganlık sıradan bir imla meselsei değilmiş..yada ban imla msjı gelmişte olay orada büyümüş değil..o msjda birşey yazdım ben. dün bir sevdiğim öldü benim... bunu paylaşacakken ne gördüm.,şuan nasıl yzıyorum bir düşünün.. burada da aysun hep eleştiri , paylaşmaya gel ama duvar...buna alındım ben... çocuk gibi azara... dieğr arkdaşalrda yazımı kopyaladı ise bundandır imladan değildir... ben uzadığı için tekrar özrü diliyor ve sadece usluba alındığımızı belirtmekistiyorum. sevgili redflowers elbet görevini yapıyor onuda dedim , empatı yapayım diyorum ama burada hassas insnlar yokmu...bize bu gözle yaklaşsan daha güzel olmazmıydı canım.. sayfamda o ikinci msjı görünce çok üzüldüm ha orta sayfa bulunacak derken uzlaşmaktan uzaklaştık... sevgili uyeler çok üzgünüm yineden yanlız bırakmadığınız destek olduğunuz iiçn teşekkürler. diiğer arkaşlarada onalrı çok sevdiğimisöylemekistiyorum. bana çok şey kattınız ve katıyorsunuz.. sevmeyi hatırlattınız...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pisi pisi aysun un yeri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sohbetten alıntıdır.., kaçıyorum işe dönmeliyim... sizi çok seviyorum öncelikle günaydın herkese yazmak zorudna hiseettiğmi için şuan iş yerinde masamdankalktım iki kat aşağıda yanıt veriyor ve hemen çıkıyorum. ben okuyor ama yazamıyorm çoğunlukla. öncelikle atakan beyeilgisi için sonsuz teşekkürler aama anlayamadığım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi