![]() |
Ynt: phantommun günlüğü Sevgili çiçeğim, shamanic,stubborn,eingilizce (isimleri mesaj sırasına göre yazdım) ..Ah canlarım yaa hepiniz o kadar güzel şeyler yazmışsınız kii..Ne kadar mutlu oldum anlatamam.Evet artık ben başarıyorum.Artık hayatımı kızgınlıklarımla,sabırsızlıklarımla,pişmanlıklarım la,üzüntülerimle yaşamıyorum.Öğretmenimin dediği gibi dinginlik var hayatımda.Ve kontrolü ben ele aldım artık.Tüm olumsuzlukları yanı başıma yığıp sonra da 'Neden hiç bişey istediğim gibi gitmiyor??' diye yakınmalarım bitti.Arada bir dalgalanmalar yaşıyorum ama kendimi bi kaç dakikada yatıştırabilmeyi öğrendim.Sadece mutlu olmayı seçiyorum ve hayatım benim bu isteğime göre şekilleniyor.Tüm bunlar gerçekten harika. Tabiki tüm bunlarda değerli yorumlarınızın, kendi günlüklerinizin faydası çok fazla.Bu yüzden her bir kelimeniz birer hazine benim için ttli3 Hepinize kocaman sarılmak isterdim şimdii utananadam Bari kocaman öpücükler yollayayım herbirinize kiss3 Sevgiyle kalın.. |
Ynt: phantommun günlüğü Canım benim sen ne kadar zarif ve duyarlı bir kızsın öyle ttli3 Yüreğin böylesine sevgi dolu olduğu ve gelişime açık olduğun sürece hep mutlu olacağına ve bunu hakettiğine inanıyorum. Bu genç yaşında çoğu insanın sahip olamadığı değerlere sahipsin. Senin gibi pek çok insanın olduğu bu sitede olmak ve herkesin birbirinin yaşamlarına dokunduğunu görmek çok güzel. Sarılmış kadar oldun smiliyface Sevgiler... |
Ynt: phantommun günlüğü Kendi kendime kızarıp bozardım oturduğum yerde utananadam utananadam Sevgili günlük, burdaki insanların kocaman yürekleri var bilmem sen farkında mısın, hiç tanışmamış olsak bile sevgilerini hissedebiliyorum o yüzden.Bu bile başlı başına çok büyük bir mutluluk kaynağı benim için ttli3 |
Ynt: phantommun günlüğü Ha işte hep boyle pozıtıf cumleler kurkı ..o yolda gıdebılesın..herkezın eksık yanları var..ama burda kı paylasımlarla bırbırımızın eksıklerını kapatacagız oyle degılmı? |
Ynt: phantommun günlüğü Kesinlikle..Hadi bakalımm alk78 |
Ynt: phantommun günlüğü hanı eller nerdeee derty derty alkış alkışş alk78 alk78 alk78 alk78 sung66 sung66 |
Ynt: phantommun günlüğü alk78 alk78 alk78 alk78 |
Ynt: phantommun günlüğü Merhaba Phantom, bahsettiğin günlükleri bugün bulabildim, o kadar dolu bir siteki hergun yeni bir bölüm keşfediyorum. ttli3 Sendeki değişimleri çok güzel anlatmışsın. alk78 Ben yeni başladım telkinleri dinlemeye, henüz bir değişim hissedemedim, hissetikçe bende yazmaya çalışacam. Çalışacam diyorum çünkü malesef ben duygularını yazıya dökmeyi becerebilen biri değilim. Sevgiler... |
Ynt: phantommun günlüğü Hoşgeldin canım kiss3 Evet sitemiz öyle ben de hala keşfetmekle meşgulümm ttli3 Dolu dolu çok güzel.. Telkinleri düzenli şekilde dinlersen içindeki duygular tek ses haline dönüştüğünde, karmaşaların dindiğinde kelimeler,cümleler içinden süzülür dökülür canım merak etme.Ama şimdiden yazmaya başla bence çok faydası oluyor değişimleri görmek için.. |
Ynt: phantommun günlüğü Hoşbulduk canım kiss3 telkinleri düzenli dinliyorum, ilk bir hafta geçsin diye bekliyorum. Umarım dediğin gibi olur kelimeler,cümleler içimden süzülür,dökülür. ttli3 Bana uyan başlıklara elimden geldiğince birşeyler yazmaya çalışıyorum ki yazamama hissini kırıyım diye. utananadam |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 AM. |