| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem ...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) | |
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kendimi harika harika harikaaaa hatta harika ötesi hissediyorumm ![]() Az önce burda harika bir yağmur vardı.Açtım penceremi sevincimi haykırdım gökyüzüne.Teşekkür ederim dedim herşey içinn 96 Kendime sığamıyorum artık.Seviyorum ve seviliyorum.En yüce varlığın sevgisiyle değişiyorum.Güzellikleri,hayırlı şeyleri kendime çekiyorum.Kendimi seviyorum.Ben çok değerli bir varlığım.Herkesi yargılamadan,suçlamadan olduğu gibi kabul edebiliyorum ve seviyorum.Hayatımda olan herkese ve herşeye teşekkür ediyorum.Sizleri seviyorum.Ve artık büyüyorum ben.Hızla yol alıyorum.İçimdeki çocuğun saflığını güzelliğini koruyarak büyüyebiliyorum artık, korkmadan.Her geçen gün daha da güzel oluyor.Mucizelerle yaşıyorum benn.Hayatım çok kolay,çok keyifli, adeta yeryüzünün cennetindeyim.Heran muhteşem hissediyorum.Ve bendeki bu olumlu enerjiden çevremdeki insanlarda etkileniyorlar. Her sabaha mutlu uyanıyorum.Kızgınlıklarımdan,yanılgılarımdan,onayl ayamadığım hareketlerimden dolayı kendimi affediyorum.İnsanları anlayabiliyorum ve onlarda beni anlayabiliyorlar.Ben değerliyim.Kendim için de diğer insanlar için de.Bunu hissediyorum.Ve çok mutluyum.Şükürler olsun.
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selam canım deneyimlerimden faydalanmak istediğini yazmıssın,senin başına gelen şeylerin benzeri benimde başıma geldi sürekli elimde telefon beni aramasını beklerdim,ona hep sitem yapardım ,benimle dışarı çıkmak yerine arkadaşları ile çıkardı..........falan filan bu böyle devam etti ta ki bir yerde okuduğum ''bir şeyleri değiştirmek istiyor ve yapamıyorsanız değişmesi gereken sizsiniz'' bu yazı beni değiştirene kadar.... önce kendimi sevmeye ve değerli bulmaya başladım kendimi topladım onun eteklerinden güzel bir mesafeye yerleştirdim sonrada o gelmeye başladı peşimden birde kalıplara sokmaya çalışma tecrübelerime dayanarak söyliyeyim evlenince değiştiririm diye hiç bakma büyük ölçüde karakterleri aynı kalıyor sadece sana yakınlığını ve davranış biçimini değiştirebilirsin onun içinde senin değişmen gerekiyor canım ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() canım eskiden ben internete girdiğimde hep onunla ilgili bir şeyler araştırırdım onu merkezime koyup etrafında dönerdim uydu gibi ![]() ![]() sen hayatının baharındasın ![]()
__________________ bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) | |
![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) | |
Evet ben baharımı yaşıycam artık bakalım.Yeni yeni hissediyorum filizleri hem de çok yoğun olarak.Üstelik tek başıma hissediyorum.Yanımda kimsenin olmasına ihtiyaç duymadan..-Sitemiz sakinleri ayrı tabi benim için o başka ![]() Artık konuşmuyoruz işte.Ama içimdeki değişime onu da dahil ediyorum yine de, bu sefer kendimi kasmadan,onun peşinde koşarken kendimi ezip geçmeden..Sanki ben değişirsem olcak gibi..Ama olmazsa da napalım ben iyiyi ve hayırlıyı çekiyorum hayatıma hayırlı değilse zaten hayatımdan bi şekilde tamamen çıkacak ve bu ikimiz için de en hayırlı şey olacak.
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() | ![]() canım benim ben seni sana uzaktan anlatıyım izin verirsen farzet ayşe diye bir kız var bu ayşe kendini aliye şartlamış ali düznyada birtek ali ayşeyi mutlu edecek bir tek ali anlar onun halinden çünkü ayşe aliyi bir liman sığınılacak bir kapı şevkatli bir çift kol olarak görmüştür ayşe kendi içindeki güçten habersiz tüm benliği ile aliyi kapsama alnına almış kalbi bile tık tık yerine ali ali atmaktadır bu arada alinin bu hızlı gidişattan pekte haberi yoktur çünkü ali için aşk pekte aceleye gelmez ama ayşe geçmişte göremediği o sevgi ihtiyacını karşılayacak adamı bulduğunu sanmıştır halbuki ayşe çok güçlü ve güzel bir kızdır içindeki o güç keşfedilmeyi bekliyordur bu ali ayşe sana tanıdık geldimi belkide biraz ileri gittim ama aşk hikayeleri az çok birbirinin aynısı diye düşünüyorum ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok tanıdık geldi walla ![]() Kocaman teşekkürler.. Kararımdan dönmiycem ama arada dayanamayıp koparsammm dusun yine beni dürtün kendime getirin olar mı?? ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar bu arada sanırım küçükte olsa bi çekim gerçekleştirdiğimi farkettim bugün 44 Son bi iki gündür defter almak istiyodum ama hep üşeniyorum gitmeye.Dün filan da gideyim alayım diye bi kaç kere aklımdan geçti.Ama bi defter için tee nerelere gitmeye üşeniyodum.Yakın bi yerde bulup alcam diye düşündüm bi ara bu sabah.Ama bizim yakın çevrede öyle bi yer yok.Sonra öğleye doğru yine aklıma geldi artık muhakkak almalıyım diye düşünüyorum çünkü yazmak istediğim çok önemli şeyler var ve bi an önce yeni bi defter açıp yazmalıydım ama deftere değil de yapacağım şeye odaklanmıştım tabiki.Neler yazacağımı kuruyodum kafamda.(Yani defteri almışım zaten yazıyorum gibi)Defter hakkındaki tek sorun onu almak için uzağa gitmem gerekiyor olması ve benim bunu yapmaya üşenmem.Neyse..Öğleden sonra dibimizdeki markete gidecektim ekmek ve süt almaya.Giderken keşke orda olsa da alsam ama orda da öyle şeyler satmazlarki die düşünmüştüm.Çünkü gerçekten buraya geleli oldu baya orda hiç kırtasiye cinsi bişi görmemiştim.Ama markete bi girdim ilk reyonda defterler!! ![]() Büyük şeyleri de aynı kolaylıkta çekebilmeyi diliyorum kendime ve herkese ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi