Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   phantommun günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14358-phantommun-gunlugu.html)

phantomm 22-02-2010 09:58 PM

Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586110)
Oh bee içim açıldıı..Fakat benim daha çok arınmam gerekirry789

Evet o kadar çok şey biriktirmiş oluyoruz iyiden iyiye bir arınma gerekiyor.

phantomm 22-02-2010 10:04 PM

Alıntı:

pinnko Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586111)
Merhaba
buraya mesaj yazdım şimdi,bir anda imleç kaydı sayfalar bi ileri iki geri,
konu cevalama paneli kayboldu.

Şimdi mesajları okuyunca,
Ben şunu hissettim.
Son derece normal geldi.
Belki erken bahar arıması/temizliği duygusal boyutta.
Dip bucak ne varsa su yüzüne çıkıyor.
Saman misali.

Yukarıda alıntı yaptığım cümleyi okurken
anlattığın mizansen gözümün önünde canlandı.girlhahatender45

Komik geldi yaff.

by.by.t678

by.by.t678

Bana da tuhaf ve komik geliyor.Biraz içine kapanık bi çocuktum ben.Belki de kendimi kabul sürecinde güzel gelen şeyleri mi hatırlamaya başladım acaba diye düşündüm.İlerde bakıp hatırlayayım diye yazdım:)

yüsra 22-02-2010 10:06 PM

bende my deskop varya onun sesli versiyonundan rahatsız oluyorum bir uğultu gece gözlerimi kapatınca kulağıma geliyor.acaba işe yaradığı içinmi yoksa yan etkimi bilemedim..:)

phantomm 22-02-2010 10:10 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586114)
sad4562 GÜNDER BERİ TELKİNLERİ DİNLEYELİ SANKİ SALLANMA HİSSEDİYORUM BİRİ BENİ SALLIYORR BU NASIL ETKİLER YAFFF...NE YAPMALIYIM SUÇLULUĞA 2 GÜN ARAMI VERSEM ÇOK DİRENİYOR BİLİNÇALTIM YAFFsad456

Evet o ağır gelebiliyor.Ama bu geçici bir dönem.Bence ara vermesen iyi olur.Sonra yeniden listene aldığında sıfırdan başlayacaksın belki de diye düşündüm de.Listeden çıkarmak iki gün daha iyi olmak için kendinden daha büyük bir iyiliği esirgemek gibi geldi.Direndiğini düşünme.Değişime açığım diye tekrarla.Kendini onayladığını söyle.

phantomm 22-02-2010 10:13 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586118)
bende my deskop varya onun sesli versiyonundan rahatsız oluyorum bir uğultu gece gözlerimi kapatınca kulağıma geliyor.acaba işe yaradığı içinmi yoksa yan etkimi bilemedim..:)

Ben de son günlerde telkinleri dinleyemiyorum.Kulağımı ağrıtıyor gibi hissediyorum nedense ve gecenin bi yarısı uyanıp çıkarıyorum kulağımdan.Neden olduğu hakkında bilgim yok ama.Ben de sabah dinliyorum o yüzden.Çok mu sesli o?Yoksa kısık ama yine de rahatsız mı oluyorsun?

yüsra 22-02-2010 10:18 PM

yok az sesli uğultu şeklinde ..bizim telkinlerimiz güzel ..doğa sesi klasik müzik filan birsürü seçenek var.o sadece uğultu.kapatım kendi telkinlerimi açtım.

phantomm 22-02-2010 10:18 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586121)
Tamam çıkamayayımda 2 kez dinlesem yeter :D zaten çok dinledim uyku transına geçiş yaptım yine bırakmadım geçti uyku transında ...zelzele gibi bir o yana bir bu yana sallanıyorum neyse sallanmaya devam yok pes etmeky789Olumlama yapmalıyım hemn

Evet bu dönemi atlatınca kendine teşekkür edersin:)

pinnko 22-02-2010 10:20 PM

Sevgili phantomm
Biliyorsun My Desktop Therapist onaylama cümleleriini gösteren bir program.
Sesini tamamen kapatabilirisiniz.
Sonuçta görsel bir program.

phantomm 22-02-2010 10:22 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586123)
yok az sesli uğultu şeklinde ..bizim telkinlerimiz güzel ..doğa sesi klasik müzik filan birsürü seçenek var.o sadece uğultu.kapatım kendi telkinlerimi açtım.

Evet doğa sesi güzel.Yine de bu aralar (sanırım benim kulaklarımdaki problemi fark etmem için) rahatsız etti.Yoksa gayet güzel huzur veriyor.Önceden klasik müzik sevdiğim için o versiyonlarını dinliyordum ama orda ses geçişleri olduğunda sıçrayarak uyanıyordum.Kıssam bazı yerleri duyamıyordum normal seste dinlesem bazı kısımlar çok sesli geliyordu.En sonunda hepsini doğa-su versiyonuna çevirdim huzura erdim:)

phantomm 22-02-2010 10:26 PM

Alıntı:

pinnko Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586125)
Sevgili phantomm
Biliyorsun My Desktop Therapist onaylama cümleleriini gösteren bir program.
Sesini tamamen kapatabilirisiniz.
Sonuçta görsel bir program.

Hımm ben onu hiç kullanmadım ama hem görsel hem işitsel telkinler yapıyor diye kalmış aklımda.Teşekkür ederim efendim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 AM.