![]() |
Ynt: phantommun günlüğü Yaaa arkadaşlarr..Bi sorunum varr gerçi belki alakasız olcak ama belki içinizden birisi biliyordur.Benim bilgisayarımın ekranı gidiyor bikaçgündür.Müzik filan durmuyo,bilgisayar kapanmıyo,sadece ekran gidiyo.Geçenlerde bataryasını çıkardım,şuan bataryasız kullanıyorum sürekli fişte durduğu için batarya bitmesin diye çıkarmıştım yani bataryadan olamaz.Ekranın bişilerinde mi sorun var acaba?Şimdi burda servise de götüremem hem servise versem elim kalcak hergün biton işim oluyo pcmde.Canım sıkıldı şimdii..Parça değişimimi gerekiyor acaba yoksa yeni bir pcmi almam gerekcek?? sad456 |
Ynt: phantommun günlüğü Alıntı:
|
Ynt: phantommun günlüğü evett sürekli bigisayar güncellermeleri hazır diyo bende üşendiğimden öyle kapancak açılcak filan erteliyodum hep işallah o yüzdendir..bi yapiim bakalım gece yatarken smiliyface çok saol ilgin için..Yüreğime su serpildi biraz walla..ödevler bilmemnler herşey bilgisayara bakıo biliosun.bi de sitemizden sizlerden ayrı kalmak istemiyorum.Yaşam enerjimi burdan alıyorum resmen ayolll ttli3 bi de olumlama filan yapim bari sevgili bilgisayarım için dl67 |
|
Ynt: phantommun günlüğü Hadi yaa geçmiş olsun mu denir bu durumda ne denir bilmioum ttli3 Tez bilgisayar ilişkisi pek sağlıklı olmuyo heralde bende yaşamıştım hatta benim pc o zman direk kırılmıştı.Allah'tan yaptırdıkta sahalara geri döndü garibim benim emektar bilgisayarım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo kahvaltı yapıoum o da yiyo bişiler içiyorum o da içiyo aa34 bu kadar eziyete nasıl dayanıyo anlayabilmiş dilim aslında -kendi duymasın daa- ttli3 |
Ynt: phantommun günlüğü Ablamın doğumgünü geliyoo.Şimdiden karar verdim ona ne hediye vereceğime.. |
Ynt: phantommun günlüğü Yine duramadım.Sabredemedim.Senin ilgisiz tavırlarına 'tepkisizlik tepkisi' koyamadım.Nasıl bu kadar serin ve sakin olabiliyosun?Nasıl bu kadar çıkabiliyorum hayatından uzaklaşınca.Sevginin kapsama alanı bu kadar mı? Öyleyse sen bilirsin.Artık hayatımda beni üzen 'tek şey' olmana katlanamıyorum.Bu kadar üzülmeyi haketmiyorum.Ben seni bu kadar küçük sevmiyorum.Seni yok yere boğmakta istemiyorum.Mailimi okuduğunda karar vericeksin.Ya sürüp gidicez atımızı dörtnala,tutkuyla ya da ben başımı alıp gitmişken sen arkada çukurlarda oyalanıyor olacaksın.Çünkü yerinde saymayı çok seviyorsun bunu anladım.Yine de bir umut diyorum.Hala bir umut.Çünkü maviş gözlerinin derinliklerini gördüm ben her baktığımda..Bu kadar sığ olamaz içleri..Elimi tutmaya karar verirsen herşey çok farklı olacak çünkü bunu hissediyorum.Ve biz bunu hakediyoruz. Herşeyi açık açık yazdım sana.Zor gelecek o uzuuun maili okuması biiliyorum.Ama yine aklıma düşeni yaptım işte.Dayanamadım.Estim,coştum,gürledim,sevdim,kızd ım..İçimi yazdım.Bu şekilde gidersen önüme barajsın.Ama denersen yapabiliriz sonuna kadar seninleyim.Belki yanlış oldu bu maili patır kütür yazıp önüne postalamak.Ama sanki zamanı gelmişti sormanın.Tamam mı devam mı?Ama sevgiyle,tutkuyla,inançla.. Merak ediyorum..Devamsa biliyosun sevgimi,sana sözüm var. Tamamsa olay, gölge etme nolur başka ihsan istemez.. |
Ynt: phantommun günlüğü hoşbuldum canım teşekkürler zannedersem birilerinin değişmesini istiyorsun ama o bunu anlamıyor bile sen kovaladıkça kaçıyor mu eğer böyleyse sana deneyimli biri olarak birşeyler yazabilirim ama istersen çünkü ben biraz sitemli biraz da yakarış dolu bir ruh hali seziyorum |
Ynt: phantommun günlüğü Evet beklenen cevap geldi.Ama yine kişiliği olmayan,hiçbirşey söyleyemeyen bir cevap.Gidelim ya da kalalım diyemeyen bir cevap.Yüreğini açık edemeyen bir cevap.Sen bilirsin öyleyse.Hayatıma katılmaya,beni sımsıkı kucaklamaya cesaretin yoksa,yüreğimin derinliklerine inemeyecek kadar yorgunsan,yoğunsan..Ben seni başka biriyle karıştırmışım.Ve bunu çok geç anladım.'Hayatından çıkma kararı alıyorum...' Budur son sözüm.'Çıkarmıyorum' farkettiysen çünkü ben yanında mutlu olduğum zamanlarımı da çok iyi hatırlıyorum.Ve bu günlerimizi bize yakıştıramıyorum.Böyle olmaktansa hiç olmaman daha iyi inan bana.Hep ikilemde kalmaktan sıkıldım artık.Sen de haklı olabilirsin belki de beni sevmek için doğmadın.. Seni sensiz yaşamayı seçiyorum.Böyle daha mutluyum... İsminle müsemma olmak istiyordun belki de..Artık 'özgür'sün! |
Bu arada deneyimlerinden faydalanmak isterim tabiki .. onayi |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 AM. |