Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ben eski ben değilim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14276-ben-eski-ben-degilim.html)

yeşillim2005 28-10-2008 10:00 AM

Ynt: ben eski ben değilim

verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim gerçektende ayak deyip geçmemeliyiz bu çorapları türkiyede bulabilirmiyiz acaba

geçen gazetede japonların bunun ayakkabısını imal etmeye başladığını okudum türkiyede varmı araştıracam art56art56

Belgin ∞ 28-10-2008 11:53 AM

Ayakkabısı var mı bilmiyorum ama terlikleri var.Günde 15 dakika giyerek yürüyebildiğiniz kadar yürüyorsunuz.Bütün damarlar için uzunlu kısalı uçları var.Ankara'da görmüştüm.Bu sefer gittiğimde almayı düşünüyorum.

yeşillim2005 28-10-2008 12:38 PM

hiç farketmez olsunda yeterki 8977

yeşillim2005 28-10-2008 01:05 PM

çevremizdeki manyetik kirlilik bizim kendi manyetik alanımızı zayıflatıyor ve uzaya gönderdiğimiz sinyallerin gücüde ,meditasyonumzun etkiside buna bağlı olarak azalıyor türkiyede çok duyulmamış bit telaffuz maalesef 'manyetik alan tedavisi' bazı kliniklerde var çünki son teknoloji .... insanlar henüz çok bilincinde diiler ya da insanoğlu bu teknolojiye daha yeni ulaştı mı desem
ya biz ne zaman ulaşırız bakalım bir kaç cihaza rastladım ama ben kendi iç gücümüzle yapabileceğimiz bir tedavi arıyorum

yeşillim2005 29-10-2008 09:15 AM

fiziksel görünümüm ile ilgili uyguladığım çekim yasası gerçekleşiyor alk78

yeşillim2005 30-10-2008 05:43 PM

dün mustafa belgeselini seyretmek için sinemaya gittik .Atatürk'ün hayatı gerçekten beni çok etkiledi oda kendine çekim yasasını uygulamış biri daha askeri okulda iken arkadaşlarına demişki ileride sizler şu rütbelerde olacaksınız
onlar: ya sen nerede olacaksın: ben sizi o rütbelere atayacak kişi olacağım demiş

Asyamm 04-11-2008 04:28 PM

Merhaba

Dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz birde işin zevkli taraflarını görmek gerekir şu an keşke senin yerinde olsaydım derim üstelik mesleğinizin en güzel yıllardasınız bence tabiki zaman zaman insanlar değişiklikler arar masa başı ofis işi aslında hiç. fena değil şünkü çoğunluğun istediği rahat bir ortam kolay olanı seçmek gibi yinede keyif sizin öyle masa başı iş bulmaktan kolay ne var ama öğretmen olup ders anlatmak herkesin hakkıyla yapacağı iş değil tabiki
İnşallah hayatta istediklerinize kavuşursunuz diyorum önemli olan istemek değilmi....

yeşillim2005 04-11-2008 04:57 PM

merhabalar asyamm
mesleğim güzel ama hedeflerim büyük daha çok para kazanmak istiyoruz eşimle 96
eski bunalımlar artık geride kaldı ve önümüzde engel olarak görünen her şeyi kaldıracağız

frontage 04-11-2008 05:15 PM

magnetik alan konusu çok ilgi çekici geldi bana smileydance

punisher 04-11-2008 05:32 PM

selam bence idealler uğruna savaşılmalı hiç vazgeçmeden hemde...... 2600

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM.