![]() |
Ynt: ben eski ben değilim verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim gerçektende ayak deyip geçmemeliyiz bu çorapları türkiyede bulabilirmiyiz acaba geçen gazetede japonların bunun ayakkabısını imal etmeye başladığını okudum türkiyede varmı araştıracam art56art56 |
Ynt: ben eski ben değilim Ayakkabısı var mı bilmiyorum ama terlikleri var.Günde 15 dakika giyerek yürüyebildiğiniz kadar yürüyorsunuz.Bütün damarlar için uzunlu kısalı uçları var.Ankara'da görmüştüm.Bu sefer gittiğimde almayı düşünüyorum. |
Ynt: ben eski ben değilim hiç farketmez olsunda yeterki 8977 |
Ynt: ben eski ben değilim çevremizdeki manyetik kirlilik bizim kendi manyetik alanımızı zayıflatıyor ve uzaya gönderdiğimiz sinyallerin gücüde ,meditasyonumzun etkiside buna bağlı olarak azalıyor türkiyede çok duyulmamış bit telaffuz maalesef 'manyetik alan tedavisi' bazı kliniklerde var çünki son teknoloji .... insanlar henüz çok bilincinde diiler ya da insanoğlu bu teknolojiye daha yeni ulaştı mı desem ya biz ne zaman ulaşırız bakalım bir kaç cihaza rastladım ama ben kendi iç gücümüzle yapabileceğimiz bir tedavi arıyorum |
Ynt: ben eski ben değilim fiziksel görünümüm ile ilgili uyguladığım çekim yasası gerçekleşiyor alk78 |
Ynt: ben eski ben değilim dün mustafa belgeselini seyretmek için sinemaya gittik .Atatürk'ün hayatı gerçekten beni çok etkiledi oda kendine çekim yasasını uygulamış biri daha askeri okulda iken arkadaşlarına demişki ileride sizler şu rütbelerde olacaksınız onlar: ya sen nerede olacaksın: ben sizi o rütbelere atayacak kişi olacağım demiş |
Ynt: ben eski ben değilim Merhaba Dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz birde işin zevkli taraflarını görmek gerekir şu an keşke senin yerinde olsaydım derim üstelik mesleğinizin en güzel yıllardasınız bence tabiki zaman zaman insanlar değişiklikler arar masa başı ofis işi aslında hiç. fena değil şünkü çoğunluğun istediği rahat bir ortam kolay olanı seçmek gibi yinede keyif sizin öyle masa başı iş bulmaktan kolay ne var ama öğretmen olup ders anlatmak herkesin hakkıyla yapacağı iş değil tabiki İnşallah hayatta istediklerinize kavuşursunuz diyorum önemli olan istemek değilmi.... |
Ynt: ben eski ben değilim merhabalar asyamm mesleğim güzel ama hedeflerim büyük daha çok para kazanmak istiyoruz eşimle 96 eski bunalımlar artık geride kaldı ve önümüzde engel olarak görünen her şeyi kaldıracağız |
Ynt: ben eski ben değilim magnetik alan konusu çok ilgi çekici geldi bana smileydance |
Ynt: ben eski ben değilim selam bence idealler uğruna savaşılmalı hiç vazgeçmeden hemde...... 2600 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM. |