Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ben eski ben değilim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14276-ben-eski-ben-degilim.html)

yeşillim2005 26-10-2008 07:47 AM

Ynt: ben eski ben değilim

gelelim okulla ilgili problemlere,
yeni yapılan binamıza taşınmamıza bir iki hafta kaldı eminim mekan değiştiğinde kendimize ait mekana geçtiğimizde herşey çok güzel olacak kendimi daha güçlü ve iletişime açık hissediyorum
bu biliçaltı yöntemleri ile ilgili bir sürü programın sertifikası veriliyor aslında katılmayı çok isterdim ama şehir olarak Kastamonudayım bura ile ilgili böyle bir bilginiz varsa haberdar olmak isterim sapkal89 u859 t678

yeşillim2005 26-10-2008 07:53 AM

site yönetimine sesleniyorum

music45 bu telkinleri bir çok site ücret karşılığı satarken sizin bu hizmeti bize insanlık namına sunduğunuz için tüm iyi enerjimi sizlere gönderiyorum 3 gün önce gerçekten çok kötü bir psikolojideydim Çocukluğumdan gelen ve kendimde aşamadığım engelleri aşmada bana yardımcı olan bu telkinler birer hazine bence mlk34 956k

yeşillim2005 27-10-2008 05:39 PM

Ynt: magnetik alan kirliliği

arkadaşlar kullandığımız tüm elektronik aletler (cep tel ,bilgisayar,tv) vucudumuzun magnetik alan dengesini bozup manyetik kirliliğe neden oluyorlar buda bizde stresten tutunda böbrek, kalp tansiyon ,kronik baş ağrısı ,unutkanlık,uyuşukluk dahada burda sayamadığım rahatsızlıklara sebeb oluyor
ilgili arkadaşlara sesleniyorum bildiğiniz yada önereceğiniz bir telkin yada yöntem varmı?
coffe2

MuminOKAN 27-10-2008 05:44 PM

Alıntı:

yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kullandığımız tüm elektronik aletler (cep tel ,bilgisayar,tv) vucudumuzun magnetik alan dengesini bozup manyetik kirliliğe neden oluyorlar buda bizde stresten tutunda böbrek, kalp tansiyon ,kronik baş ağrısı ,unutkanlık,uyuşukluk dahada burda sayamadığım rahatsızlıklara sebeb oluyor
ilgili arkadaşlara sesleniyorum bildiğiniz yada önereceğiniz bir telkin yada yöntem varmı?
coffe2

telkin konusuna atakan bey'in cevap vermesi daha uygun olur, fakat yöntem olarak, o cihazları kullanmamanı yada yeteri kadar kullanmanı önerebilirim. yorulduğunda bilg başından kalkıp bi gezinebilirsin, telefonunu kendinden an az 1m uzağa koyabilirsin. sapkal89

yeşillim2005 27-10-2008 05:55 PM

bu aletlerin hepsinden uzak dursak bile en basitinden baz istasyonlarından yayılan manyetik alana engel olamayacağız buda bizim bünyemizde gene negatif enerji depolayacak dünyanın manyetik dengesi dahi bozuldu

MuminOKAN 27-10-2008 06:05 PM

Alıntı:

bu aletlerin hepsinden uzak dursak bile en basitinden baz istasyonlarından yayılan manyetik alana engel olamayacağız buda bizim bünyemizde gene negatif enerji depolayacak dünyanın manyetik dengesi dahi bozuldu

evet dediğiniz doğru katılmamak elde değil. sapkal89

hayatimdegisti 27-10-2008 06:32 PM

Alıntı:

coffe2

Böyle bir telkin dikkatimi çekmedi daha önce ancak dinlemiş olduğumuz telkinler mutluluk seviysini yükseltip stresi azalttığı için doğal olarak bir koruma sağlıyordur diye düşünüyorum.

yeşillim2005 27-10-2008 07:17 PM

Ynt:manyetik alan

vucudun manyetik alan dağılımınında kritik merkez ayaklar diye biliyorum belki bilinçaltı tarafından bu bölgeye doğru sinyaller gönderilip denge sağlanabilir ama nasıl dusun bir bilinçaltı uzmanından yardım alabiliriz

yeşillim2005 27-10-2008 07:31 PM

hayat gayet güzel her şey yolunda çevrenizdekiler sizin beklediğiniz tepkileri veriyor yapılmasını umduğunuz şeyler yapılıyor her şeyin çok iyi gittiğini düşündüğünüz bir anda hiçde ummadığınız bir yerden bir anda yapılmış olduğunu düşündüğünüz bir işin yapılmadığını görüyorsunuz hatta bunu zorla öğreniyorsunuz kan basıncınız yükseliyor nabzınız artıyor beyin damarlarınız sıkışıyor ve tabi siz sinirleniyorsunuz... n9598 bu durumu hangi telkinleri dinleyerek aşabiliriz tender45 ve bu telkinleri dinlediğimizde hayata karşı hazırlıklımı oluruz gssmile

MuminOKAN 28-10-2008 09:48 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t4209.0.html

yukarıdaki linkten bazı bilgileri alabilirsiniz... sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM.