| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri mustinet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gün 7 selamlar akradaslar bir iki gün önce üniversteye kayit olmustum beni kabul etmislerdi ve kayit icin kagit yollamislardi. bu sabah gözlerimi actigimda annem odama girdi ve bana büyük bir zarf uzatti dediki ünversteden geliyor.daha acmadim ama tahminen bölümle ilgili ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #20 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() gün 7 selamlar akradaslar bir iki gün önce üniversteye kayit olmustum beni kabul etmislerdi ve kayit icin kagit yollamislardi. bu sabah gözlerimi actigimda annem odama girdi ve bana büyük bir zarf uzatti dediki ünversteden geliyor.daha acmadim ama tahminen bölümle ilgili ayrintilardir ve kabul edildigime dair notlar.bu zarfi görünce birden icim yandi sanki aninda midemde o sikinti hissi geldi vücudumu sicak basti sanki icime ates döküldü.bende anliyorum ne zaman biseyden korksam bu his geliyor ve midemde o sikinti oluyor. aslinda üniversteye gitmeyi cok istiyorum tabi ama korkuda var icimde ya basaramazsam falan diye.cünki hem daha icimde negatif düsünen bir insan var hemde bu depresif hislerden dolayi konsantrasyon bozuklugu var bu da beni korkutuyor ileriyi düsününce. sabah cok erken saatte uyanmistim wc ihtiyaci icin osaate sanki biraz rahatmisim gibi geldi ama bu zarf geldikten sonra huzurum kacti midem sikintili. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri mustinet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gün 7 selamlar akradaslar bir iki gün önce üniversteye kayit olmustum beni kabul etmislerdi ve kayit icin kagit yollamislardi. bu sabah gözlerimi actigimda annem odama girdi ve bana büyük bir zarf uzatti dediki ünversteden geliyor.daha acmadim ama tahminen bölümle ilgili ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi