Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mustinet (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1418-mustinet.html)

turgay0101 25-09-2007 08:26 PM

Ynt: Emir

dostum Emir selamlar öncelikle ya yapma ya msn deki resim seninse aslan gibi yakışıklı bir delikanlı kardeşimizsin maaşallah
onlardan ne eksiğin var güven mi diyorsun onlar annelerin karınlardan öz güven le doğmadılar ki sen de kazanıyorsun hız la güvenini bir de kendini başkalarıyla kıyaslamaya kalkma bence senden üstün görünenlerle asla kıyaslama kendini kötü hissettirir bence kendini geçmişteki durumlarınla kıyasla ve nekadar geliştiğini gözlemle en ufak başarını bile kutla ve hafızana kazı hayatta daima daha iyi olman temennisiyle super

mustinet1900 25-09-2007 09:04 PM

art56art56
cok sagol dostum
sözlerin beni motive ediyor
haklisin tabiki ama insan ister istemez baskalarini görünce kendisiyle kiyasliyor ve sonra da üzülüyor.
bilmiyorum onlar öylemi doguyorla yoksa sonradanmi öyle oluyorlar ama nasil öyle oluyorlar acaba neden baksalari kendine bu kadar cok güveniyorda bazilari hic güvenemiyor
ben su karamsarliktan bi kurtulabilsem
ama insallah düzelicek

mustinet1900 28-09-2007 02:15 PM

selammmmmmmmm
bugün dalgalanma biraz daha azaldi ama hala maalesef icimde sikintili bir durum var
ama inaniyorum
sonuclar müthis olacak muhtesem bir hayat beni bekliyor
INSALLAH
cok güclü olucagim kendimi taniyacagim hersey istedigim gibi olucak
kimseden cekinmeden korkmadan
kimseden bakislarimi kacirmadan
saglam adimlarla yürüyecegim
vücudum dimdik asla yikilmaz bir sekilde
gözüme her bakan benim icimdeki sonsuz güven atesinin esiri olacak ve anliyacak karsisinda kimin oldugunu

hayatimdegisti 01-10-2007 04:34 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
selammmmmmmmm
bugün dalgalanma biraz daha azaldi ama hala maalesef icimde sikintili bir durum var
ama inaniyorum
sonuclar müthis olacak muhtesem bir hayat beni bekliyor
INSALLAH
cok güclü olucagim kendimi taniyacagim hersey istedigim gibi olucak
kimseden cekinmeden korkmadan
kimseden bakislarimi kacirmadan
saglam adimlarla yürüyecegim
vücudum dimdik asla yikilmaz bir sekilde
gözüme her bakan benim icimdeki sonsuz güven atesinin esiri olacak ve anliyacak karsisinda kimin oldugunu

Bence birakin kimse icinizde ki sonsuz güven atesinin esiri olmasın.Kendi icinizde mutlu ,güvenli ve huzurlu olun yeter.
Eğer mutlul olmak güvenli olmayı başkalarının onayı için istiyorsanız ufacık bir onaylanmama durumunda yıkılırsınız.Yok kendinizi için isterseniz o sağlam bir güvendir ve asla yiklimaz super

mustinet1900 01-10-2007 04:51 PM

evet atakan bey size katiliyorum
bazen sanki biraz etki gelip gidiyor gibi oluyor
mesela bugün carsida konsuruken cok sesli konusuyorum
arkadaslarim diyorki ya neden öyle bagriyorsun
ama kendiliginden oluyor ve hic umrumda olmuyor
ama icimde hala bi gerginlik var ve sikinti oluyor

ben ney seslerini dinliyorum ama gece uyutmadigi icin basina su seslerini koymustum fakat su sesleri calarken ben uyuyorum ama sira ney sesine gecince geri uykumdan uyaniyorum ve kapatiyorum teybi
bana ne yapacagim hakkinda bir fikir verebilirmisiniz acaba

hayatimdegisti 01-10-2007 05:01 PM

Alıntı:

evet atakan bey size katiliyorum
bazen sanki biraz etki gelip gidiyor gibi oluyor
mesela bugün carsida konsuruken cok sesli konusuyorum
arkadaslarim diyorki ya neden öyle bagriyorsun
ama kendiliginden oluyor ve hic umrumda olmuyor
ama icimde hala bi gerginlik var ve sikinti oluyor

ben ney seslerini dinliyorum ama gece uyutmadigi icin basina su seslerini koymustum fakat su sesleri calarken ben uyuyorum ama sira ney sesine gecince geri uykumdan uyaniyorum ve kapatiyorum teybi
bana ne yapacagim hakkinda bir fikir verebilirmisiniz acaba

Normalde uyanmamanız gerekir demek ki çok açıyorsunuz sesi yada ilk başa yeterince su sesi koymuyorsunuz...

Benim onerim sadece telkin dinlemek değil bunun yanisira çeşitli kişisel gelişim kitapları okuyup alt yapinizi güçlendirmenizdir..
Böylece bazi temel şeyleri öğrenirsiniz.
Gördüğüm kadarı ile sizde ki en onemli sorun onaylanma.Yaptiklarinizin dogru olup olmadiğinin onayini istiyorsunuz.Bu duygudan kurtulmak için Dr Wayne W. Dyer Hatalı Alanlarımız kitabini onerebilirim...

http://www.kitapturk.com/img/Metas/h/9789759960308.jpg
http://www.kitapturk.com/V2/Pg/MetaD...mber/27698.htm

mustinet1900 01-10-2007 06:05 PM

tskler cevabiniz icin
evet normalde uyanmamam gerekir ney sesinden önce yaklasik 70 dakika falan su sesi caliyor yani ozamana kadar uykuya daliyorum saniyordum ama belkide daha derin dalmam lazimki ney sesi beni uyandurmasin
sesi en duyulabilecek en düsük seviyede yani kisma dügmesinde bidefa daha basarsam sesi tüm kisiyor ve hic bisey duyulmuyor
bu sekilde dinledigim ilk gece hic uyanmadan dinlemistim ve ertesi gün basimda bayagi bi agirlik hissi vardi
ama sonralari iste nedendir bilmem geceleri hep uyanmaya basladim uyaninca baktimki ney caliyordu sonra cd yi geri basa aldim su sesine ve tekrar uykuya daldim sonra sira ney parcalarina geldiginde yine uykudan uyandim garip

turgay0101 02-10-2007 02:10 PM

Atakan abinin cevabına katılıyorum bence kişisel gelişim alanındada çalışmalarına devam et kitap okumak ve uygulamalar baabında ney sesi çok ta rahatsız ediyorsa diğer çeşitleride deneyebilirsin bence gece uykusunun bölünmesi kötü gerçekten dinlen meni olumsuz etkiler bu da sağlığını o da psikolojini bence gündüz dinlemeyede ağırlık verirsen faydalı olur senin için arkadaşların ne bu kardeşim kulağındaki dierseler pekte umursama bence bende öyle yaptım çünkü hismiley

mustinet1900 02-10-2007 03:12 PM

sagol turgay kardesimm
bende öyle yapiyorum
sallaaaa gitsin
kafaya hicbisey takmak yok
son birkac gündür daha iyiyim cok sükür
kendimdeki degisikleri yavs yavs fark ediyorum
insallah dahada iyi olucak

mustinet1900 08-10-2007 04:18 PM

bugün yine günlügüme biseyler yazmak istiyorum
söyle bi baktigim zaman görüyorumki benim günlügüm cok karamsar yazdigim seylerin cogu insanin icini karartiyor belkide o yüzden benim günlügüme fazla yazan yoktur :-(
ama maalesef bu insanin elinde olmuyor yani kendiliginden böyle oluyor gelip gidiyor
son birkac gündür iyi sayilirdim ama bugün yine geldi o üzüntüler
kendimi cok halsiz ve bos hissediyorum
bu durum gecici biliyorum ama gecene kadarda beni mahvediyor
böyle sabah kalkiyorsun ve bakiyorsunki hersey bos hicbirseyin degeri yok
sonra bazi günler oluyorki bi kalkiyorsun ve kendini cok dinamik hissediyorsun
bence bu daha dalgalanmadir heralde
bi bitsede kurtulsam insallah
normalde ney dinliyorum ama böyle dalgalanma oldumu klasik dinlemeyi tercih ediyorum
hayirlisi olsun insallah
slmlar

turgay0101 08-10-2007 05:18 PM

Alıntı:

bugün yine günlügüme biseyler yazmak istiyorum
söyle bi baktigim zaman görüyorumki benim günlügüm cok karamsar yazdigim seylerin cogu insanin icini karartiyor belkide o yüzden benim günlügüme fazla yazan yoktur :-(
ama maalesef bu insanin elinde olmuyor yani kendiliginden böyle oluyor gelip gidiyor
son birkac gündür iyi sayilirdim ama bugün yine geldi o üzüntüler
kendimi cok halsiz ve bos hissediyorum
bu durum gecici biliyorum ama gecene kadarda beni mahvediyor
böyle sabah kalkiyorsun ve bakiyorsunki hersey bos hicbirseyin degeri yok
sonra bazi günler oluyorki bi kalkiyorsun ve kendini cok dinamik hissediyorsun
bence bu daha dalgalanmadir heralde
bi bitsede kurtulsam insallah
normalde ney dinliyorum ama böyle dalgalanma oldumu klasik dinlemeyi tercih ediyorum
hayirlisi olsun insallah
slmlar

dostum bence yaşadığın normal bir durum belki çok klişe bir tespit ama yaşamımız biliyorsun ki hep toz pembe geçmeyecekzorluklarda olacak çok sıkıntılı zamanlarda olacak bu hayat böyle iniş çıkışlarla dolu biz neye odaklanıyoruz o önemli işte o dinamik yanlarımıza odaklanmayı becerirsek o zaman sırrı çözmüş olruz iş sadece telkinlerle bitmiyor yani biraz da müspet yönde ilerlemek için gayret gerekiyor sanırım saygılar hismiley

mustinet1900 08-10-2007 06:55 PM

evet dostum haklisin
hayatta inis cikislar hep vardi ve hepde olacak önemli olan bunu bir dengeyle yasayabilmek yani ortayi bulmak
her insan zaman zaman kötü biseyler yasayabilir bu normaldir ama durup dururkende karamsarliga kapilmak hayati anlamsiz hissetmek normal degildir
bazen kendimi iyi hissettigim zaman kendi kendime olumlu ve pozitif telkinerde bulunabiliyorum ama dalgalanma olunca bunu yapamiyorum
ne kadar istesemde
anlamadigim noktada kendimi iyi hissedince telkinlerin etkisine inaniyorum
ama dalgalanma olunca yada kendimi herhangi bir sekilde kötü hissedince hemen icimi ümitsizlik kaplioyor ve etkisinden süphe ediyorum

mustinet1900 16-09-2008 04:01 PM

Ynt: MUSTINET

merhaba arkadaslar
ben eskiden telkinleri bi ara dinlemistim ve taa ozmandan acitigm günlügüm hala kalmis ve beni bekliyormus.
telkinleri dinlemeye baslayali yaklasik 4-5 gün falan oldu.
rehberde tarif edildigi gibi ego ve sucluluk ile basladim.ilk bir iki gün gece dinleyemedim cünki zaten uyku sorunu var ama simdi oluyor.gündüz new age ve gecede uyurken su seslerini aciyorum.
ilk bir iki gün birden bire bi rahatlama geldi sesim gürlesti cesaret geldi ama sonra geri gitti.
gece dinleyip sabah uyaninca kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bugün düne bakarak biraz daha iyiyim diyebilirim.kendimi iyi hissetmeyince o süre icinde suclulugu cikartiyorum sonra tekrar ekliyorum.

ben kendimdende farkediyorum benim en büyük sorunlardan birisi baskalarinin düsüncelerini cok kafama takarim.
bisey yapmadan önce hep düsünürüm acaba su ne der,, bu ne der , o ne der diye.sonrada yapmaktan vazgecerim.cok kötü bir duygu.
bu baskalarinin düsüncelerine cok önem verme sonunda galiba bi cesti korkuya dönüstü bende yani acaba baskasi bisey der diye korku bile olusuyor.mesela eskiden hatirliyorum bana aile olsun arkadaslar olsun saka falan yaparlardi ama ben bunlari hep cok ciddiye alirdim ve gece uyuymazdim cok kafama takardim

bu neden kaynaklaniyor yani neden baskalairnin düsüncelerine bu kadar cok önem veriyorum ve bu durum düzelirmi ve nasil düzelir.
bu olusan korku zamanla mideme vurdu ve artik ne zaman kendimi huzursuz hissetsem ve korksam yani midemin icind ebi rahatsiz edici bir his olusuyor bu agri degil ama rahatsiz edici ve vücudumu ates basiyor.

mustinet1900 16-09-2008 07:35 PM

ya acaba merak ediyorum bu icimdeki baskalarinin düsüncelerine önem verme duygusu gidecekmi gercekten ve bu duygu gidince yerine ne gececek.bakalim henüz bisey söylemek icin cok erken ama insallah olumlu gelismeler yazacagim size.

mustinet1900 17-09-2008 09:36 PM

slmlar arkadaslar bugün galiba 6 gün falan oldu.
hala ego ve sucluluk dinliyorum.gündüz new age gecede su sesi.ama gündüz dinlemeye pek vaktim olmuyor ama gece nerdeyse 7 saat falan dinliyorum.
bugün sabah uyandigimda öteki günler kadar kötü hissetmedim tabi yine bir sikintili ruh hali vardi ama okadarda degil.eskiden bütün gün cok halsiz ve yorgun olurdum artik okadarda yorgun hissetmiyorum kendimi.tabiki cok fazla degil ama birazcik.bugün alisverise ciktim .bitane bel cantasi ariyordum kendimi ve inanirmisiniz en az 5 sehir gezdim burda bunu bulmak icin sonunda buldum ve aldim ama.
bakin bu canta iste bende vardi bitane ama cok eskiydi ve yipranmisti.ben artik hep böyle cantayla geziyorum cok rahat oluyor ve insan bir an bile yanindan ayirma istemiyor.

http://www.postimage.org/Pq1Kg0F9.jpg

evet degisimlere bakarsak pek fazla bisey yok gibi ama belkide ben okadar farkina varmiyorum.gündüzleri gene o midemdeki sikintili hal oluyor ama sanki eskiden daha siddetliydimi gibi geliyor bana tam anlayamadim yani

shamanic 18-09-2008 12:37 AM

merhabalar mustinetcim

çantanı iyi günlerde kullan..

bedenimiz bizim aynamızdır..
tüm rahatsızlıklarımız bedenimize yansımadan önce başlar aslında..
ve hayatın içindekilere veremediğimiz tepkilerdir çoğu zaman hastalıklarımız..

mide rahatsızlıkları kabullenemediğimiz olayları gösterir..

bunun için telkinleri dinlerken olumlamalar yapmanı tavsiye ederim..

içinde kendime her geçen gün daha çok güveniyorum..
hayatın bana her gün getirdiği güzellikleri huzurla yaşamayı seçiyorum gibi..

bilinçaltı bölümün incelersen daha ayrıntılı bilgiler de bulabilirsin..

özellikle yapacağın affetme çalışmaları bu noktada sana çok yardımcı olacaktır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._kesif-b424.0/

sevgiler..

mustinet1900 18-09-2008 01:26 PM

gün 7

selamlar akradaslar
bir iki gün önce üniversteye kayit olmustum beni kabul etmislerdi ve kayit icin kagit yollamislardi.
bu sabah gözlerimi actigimda annem odama girdi ve bana büyük bir zarf uzatti dediki ünversteden geliyor.daha acmadim ama tahminen bölümle ilgili ayrintilardir ve kabul edildigime dair notlar.bu zarfi görünce birden icim yandi sanki aninda midemde o sikinti hissi geldi vücudumu sicak basti sanki icime ates döküldü.bende anliyorum ne zaman biseyden korksam bu his geliyor ve midemde o sikinti oluyor.
aslinda üniversteye gitmeyi cok istiyorum tabi ama korkuda var icimde ya basaramazsam falan diye.cünki hem daha icimde negatif düsünen bir insan var hemde bu depresif hislerden dolayi konsantrasyon bozuklugu var bu da beni korkutuyor ileriyi düsününce.

sabah cok erken saatte uyanmistim wc ihtiyaci icin osaate sanki biraz rahatmisim gibi geldi ama bu zarf geldikten sonra huzurum kacti midem sikintili.

mustinet1900 18-09-2008 03:58 PM

icim bugün sikintili
kendimi pek iyi hissetmiyorum ve bu galiba bütün gün böyle gececege benziyor.acaba dalgalanmamidir bilemiyorum ama zaten diger günlerde okadar cok iyi sayilmam idare ediyor.

yaklasik 1 hafta önce telkinleri dinlemeye ilk basladigim gün ego sucluluk ve depresyonu koymustum ve hemen bi cesaretlenme geldi.o gün babamla cok asiri kavga ettim icimden ne geliyorsa bagiirdim cagirdm elimi masaya vurdum sinirden bacaklarim titredi.o an nasil oldu bende anlamadim hep icimde bisey birikiyordu ama bidahaki sefer bidaha bisey söylerse bende söylerim diyordum ama bu sefer konu ben bile degildim annemdi ama nasil olduysa acayip patladim.
ama daha sonra böyle bir durum yasamadim.zaten normalde ben hayatta böyle bisey diyemezdim .demekki cok birikmis.

insan bir gün kendini kötü hissedince neden hemen telkinlerin fayda etmiyecegini düsünüyor ve ümitsizlige kapiliyor acaba.

sonra shamin ablamin yorumlarini falan okuyorum ve hep diyor fayda eder sabirli olun diye cok emin ve süphesiz konusuyor bu da insani biraz olsun rahatlatiyor

mustinet1900 19-09-2008 01:05 PM

gün 9
mrb herkese
dün yazmistim gündüz pek iyi degilim diye ama nasil oluyorsa bende genelde aksam üzeri bi rahatlama geliyor ve kendimi daha iyi hissediyorum.
bugün sabah uyandigimda midemde yine o gicik his vardi ama su an cok haffiledi.

ama beni asil sasirtan yolda giderken radara ykalandik yanimda annemde vardi.o da hemen dediki tüh falan simdi kafama takildi kac para gelir acaba falan diye.
bende dedimki nolacak olan olmus simid onun arkasindan oturup aglayalimmi neyi degistirirki falan dedim.
oda demezmi sen son zamanlarda degistin diye.daha rahat olmusum ve da bosverici bi tavir falan yani herseyi takmiyormusum.bende sasirdim cünki kendim farketmedim böyle bisey
ama bakalim insallah devam edicek hersey güzel olmaya

mustinet1900 20-09-2008 11:41 AM

gün 10
günaydinlar
bu gece listeme birkac telkin daha ekledim shamanic ablanin tavsiyesi üzerine.
su an listem su sekil :

ego
sucluluk
kendine güven
erteleme
depresyon

gece böyle dinledm.ve geceden geceye depresyon telkinini degistirecegim topluluga karsi ve sosyallestirici.bi gece onu bir gece depresyonu ekliyecegim.

dün bende sanki bi degisiklik var gibi geldi.sanki konusmam biraz daha netlesti gibi geliyor ve tepkilerim sanki biraz daha net ama kendim tam anlayamiyorum annem sana noluyor böyle diyor.
ama his yönünden bakarsak kendimi pek degisik hissetmiyorum.
shamanin abla depresyonu hergün dinlememize gerek yok dedi.acaba cok dinleyince agir mi geliyordur.
slmlar

mustinet1900 21-09-2008 12:51 PM

gün 11
bu gece ego ,sucluluk,kendine güven,erteleme,sosyallik,topluluk dinledim.
bütün gece boyunca en az 5 kere tuvalete kalkmak zorunda kaldim .böyle bisey ilk defa oluyor.
normaldede gece bir defa uyanirim wc ye gitmek icin ama bu gece ilk defa bu kadar asiri oldu.ve su an hala sik sik wc ihtiyaci oluyor.dün birkactanede rüyalar gördüm hem iyi hem kötü.
sabah uyandigimda yine vücudumda o sicak his vardi ates basmis gibi ama su an biraz hafifledi gibi.
yani kesinlikle yavas yavas biseyler oluyor gibi ama ben daha tam anlaymadim.

tabi insan biraz aceleci ve sabah uyandiginda kendisini hemen süper hissetmeyi bekliyor ama degisim her yönüyle her sekilde yavas yavas oluyor galiba
slmlar

mustinet1900 21-09-2008 04:33 PM

arkadaslar geceki rüyami biraz hatirladim ve yazmak istedim.
ben eskiden 3 ay boyunca falan bir bilgisayar dükkaninda calismistim ve ordaki insanlar bana ve diger iscilere cok kötü davranmislardi.benim komsum hala orda calisiyor.ve onun kardeside bi ara orda calsti.kardesi bir kac hafta sonra evlenecek ve dügünede o kisileri cagircakmis.bende düsündüm onlar gelirse ben fazla durmam dügünde erken giderim diye.
neyse bu gece rüyamda bi sirada bekliyorum ve sag tarafimda bu bilgisayar dükkanindaki gicik adam duruyor onun önündekide galiba bizim komsuydu.
ama adami görünce öyle okadar cok korkup cekinmedim yani.evet sonucta bi rüyaydi ama olsun yinede fazla etkilenmedi gibi geliyor ordan arkamai döndüm ve gittim

Belgin ∞ 21-09-2008 05:03 PM

Merhaba mustinet.

Rüyalar konusunda tamamen kulaktan dolma bildiklerim vardı.Aman rüya mı rüya işte diyordum.Çocukluğumdan ergenlik dönemime kadar her gece bitmek bilmez kabuslarla uğraştım.Bunun için uzman yardımına bile başvurduk annemle beraber.Her gece çığlıklarla uyanıyordum ve bir de hafif uyurgezerlik durumum vardı sürekli olmasa da.Doktor o zamanlar bilinçaltından bahsetmişti ama o yaşta ne anlarsın bilinçaltından. aa34

Bu seneye kadar zaman zaman da olsa kabuslarım hiç peşimi bırakmadı.Arkası yarın dizilere dönüştü ve her gece devamını görmeye başladım.Bu forumla tanıştığımda bu konuda derin bilgileri olan sevgili Shamanic bana çok yardımcı oldu.Sır perdesinin ardındaki gerçekleri görmemi sağladı.Evet her rüya bir mesajdı ve mesajlar önce bizi rahatsız etmeyecek biçimde daha sonra bu mesajları almamaya devam edersek fiziksel olarak veriliyordu.

Telkinleri dinlediğini okuyorum devamlı çok güzel etkilerini görmeye başlamışsın.Arınmaların başlamış,blokajların kırılıyor.Öncelikle bunun için tebrik ediyorum seni.Rüyaların dilini sadece kendi rüyalarımdan biliyorum.Ama mesaj verdikleri açık.Demek ki rahatsız olacağın bir durum söz konusu değil.Sadece içsel çekinmeler,anlam veremediğimiz korkular bizi bir şeylerden uzak tutuyor.Ama bunları anlamaya çalışınca,biraz kafa yorunca altta yatan sebepleri çok kolay görebiliyoruz ve çözüm üretmeye başlıyoruz.Rüyalarına dikkat et.Altta verilen mutlaka bir mesaj vardır.Burada bir çok kişi rüya günlüğü tutuyor.Bende henüz yeni başladım.Sabah saatlerinde uykudan ilk kalktığın zaman rüyan taze olduğu için hatırlaman kolaydır.Bir kaç kelime de olsa bir defter tut ve mutlaka yaz.Hem rüyaların daha belirgin hale gelir,hem de zamanla daha kolay çeker çıkarırsın içindeki mesajları.

Sevgiler.

mustinet1900 21-09-2008 05:14 PM

cok tesekür ederim redflowers
ben hemen kendimi iyi hissetmeyi bekliiyordum degisim olarark ama bu okadarda cabuk olmuyor.
ben su an tam farkina varamasam bile evet degisen biseyler var.ama burda herkesin dedigi gibi en önemlisi sabir

mustinet1900 22-09-2008 12:10 AM

arkadaslar demin oturma odasinda otururken tv seyrediyordum ve düsünürken biseyin farkina vardim.
hani ben normalde aksam üstüne dogru rahatliyorum demistim ve rahat olmami düsünürken birden kafamda dank etti.su benim hergün yasadigim karindaki huzursuzluk veren his bugün nerdeyse belli bile degildi.sabah karnim biraz agrimisti ama oda ac karnina cikulata yedigimdendi. ama su bahsettim midedek his ve ona bagli olan sicaklik hissi bugün cok az oldu yada hic olmadi.yani ben hatirlayamaiyorum.galiba yavas yavas oluyor.allahima sükürler olsun

mustinet1900 23-09-2008 03:16 PM

selam selam selam

arkadaslar bugün cok acayip tuhaf ve güzel bisey yasadim.

dün serenity kardesin günlügünü okurken biyerde telkinlerin etkisini arttiran bir mp3 den söz etti ve link vermisti.bun uyatmadan önce birkere listenin önüne ekleyerek kulaklikla dinlemek gerekiyor dedi.bende öyle yaptim.bu mp3 binaural ses deniyor ve buna benzerini ben bikere daha dinlemistim.
neyse iste bunu dinledim yaklasik 15 dakika sürüyor bu süre icinde icime bi sikinti korku ve sicaklik geldi.ve bu tür müziklerden eskidende ysadigim ve okdugum gibi bazi dalga sekilleri mesela uykuyu kaciriyor.bende bunu dün yasadim.sabaha kadar uyku tutmadi sicak basti ve icimde korku oldu.
benim listemde normal caliyordu .
ego
kendine güven
erteleme
sosyallik
topluluk
hepsini ikiser defa ekledim

neyse gelelim asil konuya.
sabah üniversteye gittim birkac kagit isi icin sekreterlik bölümüne.
orda sirada yaklsaik 6-7 kisi bekliyordu.hic cekinmeden sordun hepiniz burayimi bekliyorsunuz diye, en sonuncusu kim, benim problemim hakkinda bilgisi olan varmi diye.yanimda oturan adama sen hangi bölümdensin diye sordum,sonra o okudugun elindkei kitap nedir dedim.dersler nasil gidiyor falan diye konsutuk.
sonra iki cocuk girdi bekleme yerine bunlarada sordum yenimi basladiniz falan nerdensiniz isimleriniz ne diye.
böyle yani hic cekinemden konustum.bu benim basima ilk defa geldi.
ve bence bu topluluk telkinin etkisilye oluyordur.
demekki yavas yavas etkiler gelmeye basladi.

bu etkiler acaba artik yavas yavas cogalmaya baslarmi yoksa sadece bugünlükmüydü?

shamanic 23-09-2008 03:33 PM

elbette çoğalmaya başlayacak mustinetcim.. blissy

sen yeterki kendine güvenerek telkinleri düzenli dinlemeye ..
olumlu düşünerek bu konuda kendine yardımcı olmaya devam et.. ark5

sevgiler.. hismiley

mustinet1900 26-09-2008 12:13 PM

merhabalar herkese

bugün iki hafta oldu nerdeyse ve ilk defa bas agrisiyla uyandim ve bu normal basi agrisina pek benzemiyordu.sabah kalkinca telkinleri kapattim ama hala hafif sizlama var.
bu sizce normalmi yani ben saniyordumki bas agrisi sadece baslangicta olur.
galiba bazi blokajlar cözülüyordur heralde.

birde telkinlerin yaninda reiki merak ediyorum onunda cok faydalari oluyormus ve uygulamasi ve ögrenmesi cok kolaymis.

burda reiki uygulayip ve fayda gören varmi.bilgilerini benimle paylasirlarsa cok sevinirim.

benim merak ettigim daha cok reiki ile ruhsal sorunlari cözmek

sevgiler

MuminOKAN 26-09-2008 12:20 PM

mustinet selamlar.
bahsi geçen durumlar dalgalanma durumlarıdır ve gelir geçer.
dediğin gibi bazı çözülmeler oluyor.

sitemizde reiki ile ilgili kişiler ve reiki-master' lar var.
"reiki ile, her ikinizinde uygun olduğunda bir şekilde buluşursunuz, aradaki engel/ler kalkar." super

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

mustinet1900 27-09-2008 01:37 AM

bu sabah bas agrisiyla uyandim diye yazmistim bu agri sonra öglene dogru gitti.ama aksam nerdeyse basim catliyacakti agridan camidede duramadim namazi yarida biraktim ciktim.
eve gelip hap yuttum agri kesici su an iyi oldu.
insallah telkinlerden dir bu agrilar

mustinet1900 30-09-2008 04:39 PM

mrb arkadaslar
öncelikle herkesin bayramini kutlar ve hayirlara vesile olmasini dilerim.

bana dün hayal abla reiki uyumlamasi yapti.ve onu ögrenmeye calsiyorum.

bu arada iki gündür telkin dinlemedim ve bugün cok kötü oldum ve ozaman anladimki telkinleri dinledigimden beri cok asiri iyi olmasamda benim cok kötü olmami engelliyordu.

reiki ile ilgili bilgisini benimle burda paylasmak isteyen olursa cok sevinirim bilhassa uyumlamadan sonraki ilk günler
slmlar

mustinet1900 07-11-2008 03:16 PM

Ynt: mustinet

slmlar telkinleri dinlemeye tekrar basladim.
telkinlere fayda etmiyor diye ara verince birden kendimi acayip bir boslukta hissettim.bosluga düstüm.
hatta r düsünceleri bile geldi.
telkinleri dinlemeye basladim geri iki üc gün önce ve su an biraz daha iyiyim.telkinler beni düsümrmüyor.sanki bir hastaligin ciddi ilaciymis gibi.
bende fayda etmiyor falan saniyordum.
demekki bendeki blokajlar okadar cok büyük ve derinki düzelmeside sürüyor ve sürecek.

cem arkadasimizin yazisini ve günlügünü okumak acikcasi beni biraz demotive etti hep dinledim ama bir türlü etki göremedim diye yazmis ve insan hemen bi endiseye kapiliyor acaba bendedemi öyle olucak diye.
ama ayni zamanda demistiki bende okadar sucluluk düsüncesi yok ve egomda cok güclü demisti.

benim merak ettigim bu telkinler herkeste etki gösterirmi?
atakan bey yazmisti galiba biyere herkeste etkisini gösteriri ama herkesde degisik sürecte ortaya cikar demis.
ama acaba bazi insanlarin telkinleri almada yani bilinc alit yapisi kabul algilamiyor olabilirmi?

hayatimdegisti 07-11-2008 03:35 PM

Bazı kişiler daha kolay kendilerini bırakırlar kolayca kendilerini kötü depresif hissederler.
Siz de daha önce ki yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile yaşamınızın büyük bir bölümünü depresif olarak geçirmişsiniz.
Telkinlerden ego güçlendirici telkin kolayca depresif hissetmeyi engeller.
Sanki sırtınızda sizi tutan bir destek vardır ve ne kadar kendinizi bırakırsanız bırakın o destek sizin depresif hissetmenize engel olur.

Telkinlerin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte yavaş yavaş etki gören kişiler bu etkileri farketmeyebilirler.Telkinler bırakıldığında ise aslında eski halinize göre ne kadar farklı olduğunuzu anlarsınız.

mustinet1900 07-11-2008 08:06 PM

evet atakan abi
ego telkinler beni sanki tutuyor.
telkini birakinca anladim bende zaten hemen düstüm geri.yani icimdeki blokajlar daha okadar cokmus gibi beni tutan bisey olmayinca hemen yikliyormusum.o yüzden sabirla ve direncle devam edecegim insallah
saygilar

mustinet1900 13-11-2008 12:12 PM

arkadaslar ben demin kendime mutfakta kahvalti hazirliyordum ve istahimin acildigini farkettim
daha birkac hafta önce canim hic bisey yemek istemiyordu
aclik nedir hissetmiyordum bile dogru dürüst ama simdi
cok fazla yiyebildigimi farkettim ve dahada doymuyorum sanki
bu neden böyle

Belgin ∞ 13-11-2008 01:29 PM

Merhaba Mustınet.

Telkinleri dinleyerek bir çok blokajımızdan kurtuluyoruz ve arınmaya başlıyoruz.Blokajlardan arınırken içimizde boşluklar oluşuyor diye nitelendiriyorum ben durumu.Ve evren boşlukları sevmediği için bu boşlukları doldurmanın en kolay yolunu yani yemeyi seçiyor.

Telkinlerle beraber kendine yapacağın olumlamalar ve yeni halini destekleyici iç konuşmaların bu boşlukların faydalı şeylerle dolmasını sağlayacaktır.Telkinleri dinlerken olumlama yaz kendine,günde bir kaç dakikanı olumlamaya mutlaka ayır.Ve bol su tüketmeye gayret et.

Sevgiler.

mustinet1900 21-11-2008 06:47 PM

selamlar arkadaslar
ben olumalma calismalarina baslamak istiyorum.
eskiden piskolognanda biraz yapmistik yani o bana kendimle pozitif konusmama yardimci olmustu ve bu bende cok ise yaramisti yani hemen etkisini ve bi rahatlama hissetmistim tabiki negatiflere alisik oldugundan kisa süre sonra da eski halime dönmüstüm
simdi bu calismalar hakkinda siteyi biraz karistirdim bayagi bilgi var ama okudukca kafasi karisiyor insanin o yüzden burdan sormak istedim.
olumlama calismalari yapan vamri aranizda ve etkisini gören?

ben yavas yavas baslamak istiyorum bu calismaya.bi kere yazarak denemistim ama insan bikiyor.
benim icin su anki en önemli konu kendine güven.
bunu hakkinda bana yardimci olabilen varmi
nasil bir calisma yürütmeliyim?

slmlar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 AM.