Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   İsobel'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14006-isobelin-gunlugu.html)

isobel 28-10-2008 01:08 PM

Ynt: İsobel'in günlüğü

Canıım çok teşekkür ederim,evimin huzuru bambaşka valla:)
Ne demiş eskiler evcağızım,sen bilirsin halcağızım:)

yeni bir hayat 28-10-2008 11:54 PM

Evine hoşgeldin isobel;
Gerçektende eskiler doğru demiş, insanın evi gibisi yok...
Kedilerin özler tabii, öyle ayrılığa, ilgisizliğe gelemez onlar..Basarlar protestoyu..
Geçen sitene bakmıştım,kediciklerinin resimleri vardı..Hepsi de çok şekerler.. tender45 cat22
Yalnız bir yorumuna katılmıyorum.."dedikoducu" diyorsun ya,benden nasıl da haberdar oluyorlar diye..
Kediler aslında "paylaşımcı"lar, evet..Yedikleri lokmayı arkadaşlarına haber veriyorlar ki, onlar da nasiplensinler.. girlhaha
Köpekler öyle değiller mesela..Zaten onlar yerken sahibi bile yaklaşamaz..
Ben köpeğim şanslı'yı gezdirirken bir sokak köpeği ile arkadaş oldular..Birkaç gündür çıkmıyoruz diye, kapıya kadar geliyor..
Kahvaltısını yemeden de gitmiyor..Fakat hep tek geliyor.."hep bana " diyor yani..

Neyse,lafı uzattım, senin işlerin yoğun yine..Şimdiden kolay gelsin..
Sevgiler.. kiss3

Mustang 29-10-2008 07:46 AM

İsobel'ciğm evine hoş geldin .
bizde senin orada yaşadığın yüksek ses sorununu yaşayalardanız.
Bizim yumoş (yani kayın validem)her gün televizyonu son ses seyrediyor.
Bizde o bir yere gidince sessizliğin dayanılmaz hafifliğini yaşıyoruz.
İnsanların bencillikleri nekadar çok yorar üstünden atmak zaman alır .
Bak sen Bodrumdasın denize gir tuzlu suda yıkan bütün negatifliklrini at üstünden.
Sana sakin ve huzurlu günler diliyorum . kiss3

isobel 29-10-2008 12:38 PM

Yeni bir hayat,ne güzel demişsin,ama kedilerde birbirinin yemeğini yemeğe kalkınca kavga ediyorlar. Köpekten bir farkları yok yani,ben dedikoducu olduklarında ısrarlıyım:)
Zaten 10 gün gittim,bir sürü yeni kedi gelmiş. Şu an bahçede yemeğe gelen 20 den fazla kedi var. Mamaları epey tutuyor.Günde 6 milyon,nasıl başedeceğim bilemiyorum. Ama param olmasa da aç yatarım,onları doyururum. Bir mucize olsa da birileri bana mama gönderse,hadi çekim yasası,kedilerime mama istiyorum ben:)
Mustang'cım evet canım,yaşlandıkça bencillik artıyor sanırım,aslında onlarada kıyamam,kulakları duymuyor,ondan açıyorlar sesi sonuna kadar. Evimde olmak bana yetiyor,huzurum geri geldi,meditasyon,tai chi çalışmalarıma başladım gene. Ama haftasonuda kayınvalidem geliyor,nasıl olacak bilmem,evim küçücük çünkü...

demetcool 29-10-2008 01:04 PM

Sevgili İsobel şimdi nasılsın merak ettim.sevgiler

isobel 29-10-2008 02:23 PM

Harikayım canım.çook teşekkürler,sizlerde harika olun:)

isobel 30-10-2008 01:11 PM

Bugün doğumgünüm,ama enteresan başladım,detayları yazmayacağım ama pekte hoş şeyler olmadı. Sizlerin olumlu enerjilerinize çok ihtiyacım var bu aralar. Bunlarda geçecek ve her şey çok güzel olacak biliyorum, şu andan itibaren kendimi evrenin bolluğuna ve bereketine tamamen açıyorum... smiliyface

disik82 30-10-2008 04:40 PM

dogum günün kutlu olsun isobelcim.nice mutlu yıllara.gönlünde özlem duyduğun ne varsa gerçekleşsin diliyorum. sevgiler... kiss3

isobel 30-10-2008 05:05 PM

Çok teşekkürler canım,sevgiler

Mustang 31-10-2008 07:15 AM

Doğum günün kutlu olsun İsobel .Bütün dileklerin gerçek olsun alk78

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM.