![]() |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ kesinlikleee, çok güzeeelll, bravo... 25889 sofinin dünyasını yılllaaaar önce okumuştum... hatırladğım kadarıyla... "çocuklar her zaman merak ederler" çocukluğunuzdaki merak duygunu yitirme diyordu.. tavşanın tüyleri.... thumbsanim |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ nickim DOST...iddialı bir söz,bazen soruyorum kendime,ne kadar dostum? Kendimle ne kadar dostum,çevremle ne kadar dostum? Dostum demek kolay... |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ Bugünde sade birgündü,bu aralar fazla kitap okuyamıyorum,bir an önce eski kitap okuma alışkanlığıma dönmem lazım |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ Dost abi senden korkuyorum kahvesmiley sen bir tanesin.sesini duyamadım ama olsun |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ tek kelımeyle harıka dost78 dıyecek laf bulamıyorum partysmiley |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ Şu an sitedeki arkadaşlar; radyonuzu açarsanız,sizlere biraz müzik çalmak ve seslenmek istiyorum |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ Arkadaşlar şu an radyoda bir meditasyon kasetinden yayınlıyorum |
Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ Teşekkür ederim bu bant kaydını kim yaptı yani ses kime ait öğrenebilir miyim. Birde yayın zamanınızı radyo sohbet köşesine yaparsanız çok sevinirim çok dağılmasın konular. Yayın içinse çok teşekkür ederim |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 PM. |