![]() |
Ynt: Huzura Yolculuk Son halim oldukça mükemmelmiş fakat o günden sonra unutkanlık yüzünden sıkıntılarım başladı. Yinede hayat iyi gidiyor ara sıra dalgalanmalar olsa da kendimi çabuk toparlıyorum. Monoton yaşantımdan nezaman kurtulurum bilmiyorum ama şu günüme şükürler olsun yüce mevlam bu durumu değiştirmek için bütün olanakları sağlamış. Tembellik yapmasam çok şeyi değiştirebilirim bunu biliyorum. Herşey kendimden kaynaklanıyor düşüncelerimi kararlarımı değiştirsem hayatımdaki birçok şeyin kendi isteğim doğrultusunda gerçekleşeceğini biliyorum şu anda bazı şeylere kalkışamasam da sonunda olacak biraz zamana ihtiyacım var ve o süre dolduğunda dünya tersine dönse benim önüme kimse geçemez. Heeyytt beee dl67 sevincli cilgin897 |
Ynt: Huzura Yolculuk Sonunda işten çıkarıldım fabrikanın durumu kötüye gitti ve benim gibi bir çok kişiyi çıkarttılar allah hepimizin yardımcısı olsun bunu da atlatırız... sad456 |
Ynt: Huzura Yolculuk Alıntı:
lütfen sıkma canını...bu kriz maalesef türkiyenin genelinde var...bunlarda atlatılcaktır mutlaka.... sad456 ama sen sürekli olumlu yönde onaylamalar yapmaya çalış canım... ttli3 bilinç altı çalışmalarını ihmal etme.... onayi daha iyinin seni bulabilmesi için bunun olması gerektiğini ve daha iyinin senin karşına en yakın zamanda hayrına olacak şekilde çıkacağını düşün... super her şeyin hayırlı olmasını diliyorum... hismiley |
Ynt: Huzura Yolculuk Yaşadığımız herşeyde bizler için bir hayır var huzurr; Demek ki önünde daha iyi bir iş fırsatı var ve böyle olması gerekiyordu..O yüzden hiç üzülüp kendini yorma.. Yaratan, yeni bir kapı açacaktır.. Sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Huzura Yolculuk Herşeyde bir hayır vardır diye düşün huzur,,,böylesi senin için daha iyi olacaktır karşına daha iyi bir iş çıkacaktır, unutma bir kapı kapanır bir kapı açılır sen yeterki umudunu kaybetme ve ayakta kal olumlu düşün herşey istediğin gibi ve gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Bir an bile yitirmedim zaten umudumu biliyorum ki herşeyi hayatıma kendim çekiyorum bugün yeni bir iş görüşmesine gittim olumlu karşılandım. Pazartesi gününe kadar işe alınıp alınmadığımı bildirecekler büyük ihtimalle pazartesi günü başlayacağım buna inanıyorum kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Biraz önce haberini aldım sevgilimin usta birliği şırnak akçaya çıkmış neutrali5 Allah hayırlısını versin tüm askerlerimiz için |
Ynt: Huzura Yolculuk Allah tüm askerlerimize yardımcı olsun. Sevgiline de hayırlı teskereler huzur neutrali5 Eşim de asker 3 ay kaldı teskeresine smiliyface |
Ynt: Huzura Yolculuk Alıntı:
|
Ynt: Huzura Yolculuk Sevdiğin için hayırlı tezkereler diliyorum huzurr, Sağlık ve huzur içinde görevini tamamlasın..http://www.hizliresim.com/2008/10/25/619.gif Bütün askerlerimiz de sağlıklı bir şekilde sevdiklerine kavuşsunlar inşaallah.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 PM. |