![]() |
Ynt: yeni bir hayat Herkese Günaaaydııınnnn; kiss3 Pırıl pırıl doğan bir günün sabahında,tüm güzelliklerin sizlerle olmasını diliyorum ... smiliyface smiliyface smiliyface http://www.hizliresim.com/2008/8/22/496.gif |
Ynt: yeni bir hayat Merhabalar; smiliyface Dün gece, tam da yeni moderatörlerin kutlama partisinden sonra, bilgisayarımın azizliğine uğradım.Neye uğradığımı şaşırdım. sanırım virüs girdi. Aman ya Rabbi!.. Foruma nasıl girecektim bir daha.Laf aramızda bu forum bayağı bir alışkanlık yaptı bende.Yoksa telkinlerin içinde foruma bağlılık yemini falan mı var. khkh56 Amaa , nasıl format atılacağını öğrendim. Benim gibi bir pc acemisi için büyük gelişme. Bu konuda kendimi aştım yani..İnsan isteyince neler yapabiliyor.Hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlıyor. Tabii yapacak, öğrenecek birşeyleri olduğunda,bunun farkına vardığında.Yoksa, hayat zaten akıp geçiyor. Neyse, ben pc' me kavuştum . Doğal olarak sizlere de.hayal abla ve shamanic'in kutlama partilerine de yetiştim. Çok mutluyum. blissy |
Ynt: yeni bir hayat merhaba yeni bir hayat kusura bakma geç yazıyorum, günlüğün hayırlı olsun, değişimin daim olsun smiliyface |
Ynt: yeni bir hayat Teşekkür ederim novosibir; Hep birlikte nice güzel, olumlu değişimlere.. art56art56 |
Ynt: yeni bir hayat İki gündür forumda çok mutlu anlar yaşıyoruz. happy6 Terfi edenlerin başarıları bizleri de çok motive ediyor, örnek oluyor. Önce yeni moderatörler- spygame, bymehmet, redflowers, sanemce, mustang, lier22- Sonra yeni Co Adminler - hayal abla ve shamanic- bize birlik olmanın , sevincin, başarılı olmanın güzelliklerini yaşattılar.Hepsine başta Atakan Sönmez olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.Bilgileriniz ve tecrübelerinizle dünyamıza ışık oldunuz... http://www.hizliresim.com/2008/9/5/5468.jpg shamanic 'in dönüşüne de çok sevindim. Yeniden "Hoşgeldin" shamanic.Forum zaten güzel,seninle daha da güzelleşiyor. http://www.hizliresim.com/2008/9/5/5389.gif Veee, Co pisimbatımızı da unutmadım. cat56 Bu arada az önce farkettim, ben de kıdemli olmuşum girlhaha art56art56 Yaşasın, değişimler artarak devam ediyor.Umarım bundan sonrası da tüm site üyeleri için harika olur. |
Ynt: yeni bir hayat E bizde senin kıdemini kutlarız.Hayırlı uğurlu olsun sana şans getirsin kıdemin kiss3 Geçen Ağustos ayı tam bir kutlama ayı olmuştu ve anlamadan farketmeden 1 ay çok çabuk geçti.Bu ay a da kutlamalarla başladık,daha nice güzel haberler alalımda kutlamalarımız artsın. wave |
Ynt: yeni bir hayat Teşekkürler redflowers; kiss3 Geçen ayki kutlamalara katılamamıştım. Malum tatil, 15 gün hiç evimde olamadım zaten. bu aykileri kaçırmadığıma seviniyorum.Bir de foruma iyice alıştım artık.ben forum katılımlarında pek aktif olamazdım, çabuk sıkılırdım.msn gibi anında yanıt alamadığımızdan mıdır nedir,sıkıcı gelirdi. Ama burası bir başka.Gelişmeleri büyük bir merakla takip ediyorum.Bu da benim için bir ilk oldu. Daha nice kutlamalara... k8908 k8908 k8908 |
Ynt: yeni bir hayat yeni bir hayat gerek foruma katkın, gerekse de içindeki pozitifliğin son günlerde çok dikkat çekiyor, ben de seni tebrik etmek istiyorum, yeni kıdemin hayırlı olsun. http://www.resimleresim.com/data/med...esimleri_4.jpg |
Ynt: yeni bir hayat Teşekkür ederim novosibir; actionsmile Pozitifliğim,sitedeki pozitif kişiler ve yine pozitif paylaşımlarından kaynaklanıyor.Hep birlikte daha güzel günlere inşaallah.. smiliyface smiliyface |
Ynt: yeni bir hayat Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Duygularını anlat Saklanan veya baskılanan heyecan ve duygular; gastrit, ülser,belfıtığı, bel ağrıları gibi hastalıklara yol açar.Zamanla duyguların bastırılması kansere dönüşür.Öyleyse; sırlarımızı, hatalarımızı birileriyle paylaşmalıyız.Diyalog,kelime çok güçlü birer ilaç ve mükemmel bir terapidir !.. Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Karar vermelisin Kararsız kişi; güvensiz,endişe ve ızdırap içinde olur.Kararsızlık; sorunları,endişeleri ve çatışmaları çoğaltır.İnsanlık tarihi kararlardan oluşur.Karar vermek; diğerlerinin kazanması için vazgeçmeyi ve avantajları kaybetmeyi kesinlikle bilmektir.Kararsız kişiler; mide rahatsızlığı,sinir hastalıkları ve cilt sorunlarının kurbanıdırlar... Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Olduğundan farklı yaşama Gerçeği saklayan,rol yapan, her zaman mutlu olduğu görüntüsü veren, mükemmel görünmek isteyen kişi, tonlarca ağırlığı biriktirmektedir.Ayağı kilden olan bronz bir heykeldir.Aldatıcı görünerek yaşamak kadar sağlık için kötü birşey yoktur.Kaderleri, hastane, ilaç ve acıdır... Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Kabullen Reddecilik ve kendine saygı eksikliği, kendimizi kendimize yabancılaştırır. Kendimizle barışık olmak sağlıklı yaşamın anahtarıdır. Bunu kabul etmeyenler kıskanç, taklitçi, aşırı rekabetçi ve yıkıcı olurlar.Eleştirileri kabullen. Bu bilgelik, akıllılık ve terapidir... Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Çözümler Bul Olumsuz kişiler çözüm bulamazlar ve sorunları büyütürler. Üzülmeyi, dedikoduyu ve kötümserliği tercih ederler. Karanlığı kovmak için kibrit yakmalı. Arı ufacıktır fakat varolan en tatlı şeylerden birisini üretir. Biz ne düşünüyorsak oyuz. Olumsuz düşünce, hastalığa dönüşen negatif enerji üretir... Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Güven Güvenmeyen kişi iletişim kuramaz, açık değildir, derin ve sağlam ilişkiler geliştiremez, gerçek arkadaşlıkları nasıl kurabileceğini bilemez. Güven olmadan, bir ilişki de olamaz. Güvensizlik sendeki inancın azlığıdır... Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan ...Hayatı Üzgün Yaşama Mizah. Kahkaha. Huzur. Mutluluk. Bunlar sağlığı güç verir ve daha uzun bir yaşam getirir. Mutlu kişi yaşadığı çevresini geliştirir.“İyi mizah bizi doktorun elinden korur”. Mutluluk sağlık ve terapidir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 PM. |