![]() |
bu da benim günlüğüm olsun vien1 günlüğüme hoş geldiniz söze nasıl başlasam bilemiyorum. birkaç gündür suçluluk ve ego güçlendirici telkin içeren müzikleri dönüşümlü dinliyorum ilk gün dinlediğimde boğazımda bir acı tat hissettim bunu çok küçükken birşeylerden özellikle annemden korktuğumda hissederdim. garip bir deneyim oldu benim için sanki eski bir dostu yıllar sonra görmüşsünüz birbirinizi tanımışsınız gibi. ve mide bulantıları başağrıları bende de devam ediyor ama onun dışında herhangi bir rahatlama pozitif hislere kapılma gibi bir durum görmedim demek benim için daha çoook yol var. yılmak yok. ben bir de size garip bir özelliğimden bahsetmek istiyorum ben ağlayamıyorum. gerçekten hani biri evlenir aileden ayrılırken ağlar ya da bir ölüm haberi alırsınız ağlarsınız ama ben ağlayamıyorum çok üzülsem bile ağlayamıyorum tek ağladığım konu var şehitlerimiz gülmemeniz şartıyla birşey itiraf ediyorum ben filmdeki şehit haberlerinde bile ağlıyorum yalan olduğunu bile bile bu durumun ne ile bir ilgisi var anlamadım çünkü çok şükür ailemizde şehit olmuş biri yok . düşünün bir film izliyorsunuz herşeyiyle saçma bulduğunuz bir film bile olsa şehit mezarı görünce veya haberini almış biri görseniz başlıyorsunuz ağlamaya çevremde herkes çok gülüyor buna neyse ben gideyim yine gelirim:) ttli3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Günlüğün hayırlı olsun kaafinur.Sitede mesajlarına rastlıyordum sabit bir nokta açman iyi oldu y789 E geliriz arada bir çay kahve içmeye.Sen güzel haberlerinle doldur günlüğü biz çay kahve içerken kritikleri yaparız olur mu? Hadi kal sağlıcakla. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Alıntı:
|
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun kabuslar görmeye başladım sabaha kadar neredeyse hiç düzenli uyuyamadım ve uyumak da istemiyorum tekrar kabus görürsem diye uykulusmile .korktuğum çekindiğim ne varsa hepsiyle ilgili kabuslar gördüm. sizce doğru yolda mıyım şaşkın |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun doğru yoldasın kaafinur ttli3 kabuslar görmeni sağlayan, dinlediğin suçluluk telkini. bir zaman sonra geçiyor. ben sorun yaşadığım kişilerle uykularımda hesaplaşmıştım.. bilinçaltının çöplükleri bunlar.. geçecek canım dinlemeye devam kiss3 |
|
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Günlüğün hayırlı olsun kardeşim art56art56 kiss3 |
|
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun eveeeet bakalım bugün neler yaşadıkçok yoğun bir gündü açıkçası benim için. ama hiç aksatmadan dinledim müziklerimi ama birkaç gün zorunlu ara veriyorum agl34 pcye ram takılcak artık ne zaman gelirse yeniden başlamış gibi olacağım ama kendi kendime telkine devam edersem çok açılmaz umarım ara:) |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Açılmaz kaafinur'cum sıkma sen canını olumlamalarını yap bu arada. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun selam günlük ne diyebilirim şu halimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama tam bir ruhsal çöküntü içinde olduğum kesin. çok canım yanıyor neden kimse çevresindeklere önyargısız yaklaşamıyor neden sorup soruşturmadan hemen karara varıyorlar. bu kadar kolay mı insanı tanıyabilmek. çok mutsuzum düşüncelerimi az önce sular gibi aklımdan geçirirken yazıya dökmesi çok zorluyor sanki klavyede harfleri göremiyorum. hiçbirşey güllük gülistanlık değil vehiç de öyle olmayacak çevremde olan birçok insana kırgınım bir psikoloğa gitme vaktim çoktan geçmiş bunu daha iyii anlıyorum birkaç gündür üst üste ne kadar strese neden olabilecek olay varsa yaşadı m sanırım. çok çok mutsuzum ve bunun farkında olmak daha zor. kendimi değersiz hissediyorum ve bana yapılan suçlamalara haksız olduğu halde cevap veremeyecek kadar acizim şu an. neden böyleyiz hep önyargılı bir dedikodu duysak aa kesin olmuştur diyoruz ya da hep eleştiriyoruz kimseyi olduğu gibi kabul edemez miyiz şişmanı şişman diye çiçeği üzerindeki böcekle birlikte ya da bir çocuğu üstünün kiriyle olduğu gibi neden sevemiyoruz hep armutun sapı üzümün çöpü var bize göre. herkes kötü bir şey yapmıştır aman ne büyük bir suçtur bu, sanki dünyayı batırmışız gibi niye herkes daha ılımlı değil nasıl düzeliriz ve ben neden kendimi savunamıyorum itham edildiğim suçlar akrşısında gerçek suçlular gibi susuyorum hatalarım var mutlak ama abartmaya değer mi beni üzmelerine değer mi bilemiyorum üzerimde ağır bir yük uyusam birkaç hafta uyanmasam ne hoş olur kimse rahatsız etmese ve yorgunluğum sihirli bir değnek ya da bir iksirle geçiverse üzerimde ağır bir yük gibi taşıdığım mahcubiyeti atsam gitsem hatta kaybolsam ağla |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun telkinlerimi düzenli dinliyorum ama hiç olumlama yaptığım söylenemez içimden hiç gelmiyor ama şunu farkettim birkaç gün önce yaşadığım felaket bir olayı daha önce yaşasam başağrısından 4 gün yatardım ne eve ne çocuğuma bakabilirdim ama şimdi hiç kendimden ödün vermediğimi görüyorum o kadar da sarsılmadım ve ayakta kalmak için elimden geleni yapıyorum bana destek olan eşime sonsuz teşekkür ediyorum o olmasaydı daha neler yaşar nasıl yıkılırdım bilemiyorum iyi ki var kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun GÜNAYDIIN bu sabah uyandığımda çok yol katettiğimi gördüm nasıl anladım bilmiyorum ama eskiden daha huysuz hırçın bir insandım ama şimdi daha ılımlı ve herkese hakettiği değeri veren birisiyim bunu iyi anladım sürekli kendime telkinler veriyorum bunun faydası oldu kesinlikle mutluyum ve hayatım düzene giriyor hemen herkesle aramı düzeltiyorum biri dışında ki o kişi ile düzelmeyince daha bir mutluyum sanki ben böyle huzurluyum eşim çocuğum sevdiklerimle herkese de böyle mutlu bir hayat diliyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Canım benim senin adına çok sevindim ne güzel gelişmeler böyle .Bizler kendimizi fark edince bak neler değişiyor .Hayatımızda deştire bildiklerimizi değiştireceğiz değiştiremeyeceklerimizide öyle kabul edeceğiz .Dilerim eşin ve çocuğunla huzurlu ve mutlu olursun. kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Merhaba günlük merhaba arkadaşlar Bugün kilo verme telkinine başlamış bulunuyorum, akşam kilo mu da ölçeceğim ama şimdi hızla işlerimi bitirmem gerek. Zaten siteye girince işler tamamen erteleniyor. Mutlu ve huzurluyum bu çok güzel sanki her şey gittikçe düzeliyor bir gizli el benim mutlu olmam için çalışıyor. Eşime de yansıdı bu mutluluk daha sakin, olduğumuzdan daha anlayışlıyız.Eskiden arkadaşlarıyla çıkmasını kıskanırdım ne yalan söyleyim ama şimdi ben söyledim ''hadi bu akşam git onlarla gez biz uyuruz biraz rahatla'' dedim. İlginç ben kendimi tanıyamaz oldum, meğer yıllarca yanlış kişilere yanlış tepki veriyormuşum. Şimdi tepkilerim hem daha doğru hem de kendimi daha doğru yollardan savunuyorum. Biri beni üzecek bir davranışta bulunsa eskiden oturur ağlardım ama şimdi neden böyle yaptın diyebiliyorum. Bu çok güzel farkında olmadan değişiyorum, bunu bazen yaptığım davranışlardan hissediyorum özellikle bakarsanız hiç bir şey değişmemiş gibi ama bana özgüven geldi bunu damarlarımda iliklerimde kalbimin en derin yerlerinde hisediyorum. Eğer hızla da kilo verebilirsem Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh tutmayın beni.O zaman belki yeniden çalışmayı bile denerim ben kilolu olduğum için çalışmaktan korkuyordum neden bilmem ama bu kilolar benim içime kapanmamı sağladı oof çok oyalandım hemen işe başlayım SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM YENİ BİR BEN GELİYOR DÜNYA'YA ! |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Ne güzel gelişmeler hergün yeni bir sen oluyorsun ve buda seni mutlu ediyor .Bizler yaşamımızda olan kişleri sahibi gibi olursak bizden sıkıla bilirler helede evlilikte çok sıkıcı oluyor.Ama herkes kendince özgür olursa birlikte iken çok daha keyifli oluyor.Sana ve eşine kuzunla mutlu günler diliyorum. kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun teşekkür ederim serpil abla ben de sana güzel huzurlu mutlu bir hayat diliyorum sevdiklerinle |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Tebrik ediyorum kaafinur,görünüşe göre yol katetmeye başlamışsın ne güzel onayi inaşşah daha da fazla iyi olursun sapkal89 |
|
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun alk78 alk78 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun selam yine ben geldim kilo verme telkinine başlayalı 2 gün oldu ama bende pek değişiklik yok homini gırtlak yiyip duruyorum aslında bunun can sıkıntısından olduğunu da biliyorum dedim ya 1 hafta önce biri ile iyi tartıştım ve etkisi hala sürüyor amaaan ne uğraşıyorum sanki eğriyi doğruyu benim söylememle görecek değil ya bu yüzden bazen umursamıyorum ama kızıyorum da içten içe. boşvermek en iyisi ama değil mi ? ben devam edeyim telkinlerime. bu aralar herşeey şükreder oldum normalde hayatta aklıma gelmeyecek olaylara güneşin doğuşundan yağmurun yağışına kadar her olay mutluluk veriyor aslında dünyayı kötü hale getiren biz insanların içindeki bencillik duygusu biraz mutlu olmayı ve mutlu etmeyi bilirsek her gün güzel geçiyor ve bence en büyük sır bu şükretmek ve mutlu olmak |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun . Bende zaman zaman kiloma takarım , diyetisyenlerin verdiği diyetlerle ayda 6 kilo verdiğim bile oldu , ama her seferinde geri aldım. Biryerde okumuştum , Beslenme alışkanlıklarını değiştirerek vede spor yaparak verilen 1 kilo geri alınmıyor , düşünün yılda 12 kilo yapar aç kalmaya gerek varmı ? Ben günde 6 porsiyon sebze yemeği meyve ve salata yiyorum , eti ve hamurişini de haftada 1 öğüne indirdim , Haftada 3 gün 6 km. yürüyor ve kültürfizik hareketleri yapıyorum. aç kalmıyorum , bazen tatlı kaçamaklar yapıyor sonra telafi ediyorum. ve benim fazla kilo sorunum kalmadı. İleride nasıl sorunlar yaratacağı bilinmeyen zayıflama ürünlerinden ve sahte leiht ürünlerden uzak durun , doğal besinlerle harcadığınız kadar beslenin. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Canım Kaafinur içimizdeki boşluktan kurtulmadığımız sürece doldurmaya devam edceğiz. Bu yüzden sana EFT ve sedonayı tavsiye edeceğim ben yapıyorun bir çok şeyi hallettim ve daha bir sürü yerine oturması gereken var. Boşluklar dolduktan sonra yaptığın herşey kalıcı olacak ben nekadar yersem yiyeyim kilo alışım durdu içimde bir huzur var ve kendimi böylede rahat hissediyorum . Benim için sorun olan kişi hala sorun ama artık eskisi gibi acıtmıyor.Onu bırakıyorum ve kendimi özgürleştiriyorum . Şükretmek ve değer bilmek bizlere verilenlerin kıymetini bilmek .En önemli şeyler bunu keşfettiğin anda her şey daha kolay oluyor. Senin ve ailenin yolunuz açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Serpil ablacım sen bu yöntemleri bir yerden profesyonel destek alarak mı öğrendin kendi kendine mi ? yani evde öğrenebilir miyim yoksa başka birinden yardım mı almam gerekli 4897 dusun 4897 oğlum okula başlamadan bu tür bir eğitimi alacak zamanım yok maalesef sadanim evde messenger üzerinden ya da video kayıtları ile öğrenmem mümkün mü? |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Canım benim ben evde kitaplardan öğrendim .Birde videoları seyrettim . Ben bazı şeyleri kendim deneyimlemeyi seviyorum . Ben listeleme yaptıktan sonra bir ara her gün kendime bir konu seçipo konuya EFT yaptım . Konu 0 lanıncaya kadar sonra serbest bıraktım. Bir süre sonra etkilerini görmeye başladım ve sizlerle paylaşıyorum. Benim payalşımlarım umarım size faydalı olur. Sizler kendi sorunlarınızı bilirsiniz ve ona göre EFT yaparsınız. Sormak istediğin bir şey olursa her zaman sora bilirsin. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun selam günlük nasılsın bakalım ? ben iyiyim şükür. serpil ablacım tavsiyene uyup kızılay'a ilk çıktığımda ilk işim eft kitabını almak olacak. zaten okumayı seven biriyim.bakalım gün geçtikçe sorunlarımdan kurtulabilecek miyim dusun |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun bu aralar duygu karmaşası yaşıyorum telkinlerin etkisi mi yoksa ben kendime gelmeye başladım da hayatımdaki boşluğu mu anladım bilemiyorum.hayatım hem çok yoğun hem de bomboş gibi geçiyor ebru sanatı ya da saz öğrenme kursuna gitmek istiyorum. sanki bir hobim olsa fena olmayacak ee ne dersiniz ikisinden birini seçmeliyim bir de kilo telkininden önce daha iyiydim sanki kilo telkinine başlayalı mutsuz gibiyim bana yol gösterin lütfenn |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Dün balkonda otururken ay tutulmasını izlemişim de haberim yok. Eşim sordu ay neden böyle diye sondördünde ondandır dedim smil56 hiç aklıma gelmedi ki ay tutulması bugün cafede yazılanları okurken gördüm meğer gördüüğümüz ay tutulması imiş tüh uzun uzun seyredemedim aklıma da gelmedi ki neyse bir sonraki ay tutulmasına artık Bu arada tatil planlarımız suya düştü ve ben çok üzüldüm nasip değilmiş napalım bir sonraki seneye ama bu sene gitmeyi çok istiyordum heyy millet bana da enerjilerinizi dualarınızı yollayın hiç umulmadık biçimde tatile gideyim olur mu? Sizlerin desteğine çok ihtiyacım var inanın. SAĞLICAKLA KALIN |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Bazen hayat fazla üstüne geliyor insanın. Çok açık seçik sıkıntılarını ardı ardına yolluyor. Uzaklaşmak iletişimsiz kalmak hatta yokolmak isteği sardı beni. Neden neden herşey bu kadar zor oluyor? Birilerinin desteğine çok ihtiyacım var belki oturup iyi bir ağlamaya ama ağlayamıyorum ki. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun genelde sorunlar üst üste gelir ve yeter artık diyene kadar da gitmez.. bir sorunu yaşarken olumlu düşünemeyiz.. istemeden de olsa negatif hisler içinde oluruz ve biz negatif oldukça arkası kesilmez sorunların.. bu gibi durumlarda güzel şeyler düşünmeliyiz ki bir an içinde olsa sorunlu ortamdan uzaklaşabilelim. akabinde ferahlık kendiliğinden gelir zaten. "neden" dememeliyiz kaafinur'cuğum.. neden dedikçe debeleniyoruz.. "nasıl" demeliyiz aslında.. nasıl'lar bizi çözüme götürür.. yapabileceğimiz birşey varsa da, herzaman her konuda yanındayız kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun [color=darkblue] Alıntı:
Bu senin dediğin ağlama ya da ağlayamamama olayı bende de var. Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Ne olduğu değil, onları nasıl karşıladığımız önemli. Üstüste gelince bazı şeyler, enerjimiz kalmıyor ve isyan noktasına gelebiliyoruz. Yalnız kalmak, bir müddet beynimizi dinlemek kısa bir süre de olsa, çözüm olabilir. Ama, hayattan uzaklaşmamak kaydıyla. super Bizler, burada sana elimizden geldiğince, yazılarımızla destek olabilmek için talibiz. Her üyemiz bir şey söyler, birisi seni teselli eder mutlaka. Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Canım Kaafinur sen bu gün yaşadıklarını geçmişte kendine çektin ve yaşıyorsun .Şimdi kendine yeni çekimler yap . Ben çekim yasasını okuyana kadarhep hayat çok zor para kazanmak çok zor benim sevebileceğim insanların nesli tükeniyor kendimi dinazor gibi hissediyorum diye bir sürü yanlış çekimlerde bunmuş ve sonuçlarınıda yaşamıştım. Şimdi çekimlerimi doğru yapıyorum para bana kendiliğinden gelir ben hiç parasız kalmam hayat çok güzel ve yaşamaya değer ben seveceğim ve sevileceğim insanları kendime çekerimdiyorum ve şimdide bu çekimlerin sonuçlarını yaşıyorum. Bizler toplumsal kalıplarımızı kırdık ve kendi şeklimizi bulmaya çalışıyoruz ve deneye yanıla öğreniyoruz. Ben geçen seneye kadar artık çevremde sadece ben vermeden benimde öğrenebileceğim karşılıklı paylaşımda buluna bileceğim insanların olabileceğinden umudumu yitirmek üzere iken bu siteyle tanıştım .Şimdi hepinizden okadar çok şey öğrendimki hepiniz için Allaha şükrediyorum. Hayatındaki olumlamalara dikkat et ve yanında olduğumuzu bil .Ben kendimi bir ayarlayım görüşürüz.Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Amaney ayın onyedisinden beri yazmamışım. Bir kaç gün öncesine kadar daha sakin daha vasatım. Dün bir hata yaptım oğluma fazla tepki gösterdim aslında şaka yapmıştı ama öyle kızdım ki onu korkuttuğumu sonradan farkettim. Bu yüzden gece oturup konuştuk onu ne kadar sevdiğimi yaramazlık yapsa da hatalı olsa da ben ona çok kızsam da onu her zaman seveceğimi söyledim. Çünkü biz küçükken böyle bir ilgiyi görmedik bizim ebeveynlerimizin bizden daha önemli işleri vardı. Ben oğlumu elimden geldiğince iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Ana sınıfına kaydını yaptırdım ve bunu ona söylediğimde ''ya başarısız olursam'' dedi. Ondaki bu olumsuzluğu yenebilmek için ''bak kreşte de başarılı olmuştun yine başarırsın'' dedim ama şaşırdım da. Çünkü ben onu hep yüreklendiriyorum sen yapabilirsin sen başarabilirsin diye, neden bu yetersizlik duygusuna kapıldığını anlamadım. Sanırım daha fazla ilgi göstermem gerekiyor ama bu seferde onu anneye bağlı bir çocuk olarak yetiştirmekten korkuyorum. Offf anne olmak çocukla aradaki dengeyi kurmak ne zormuş. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Bugün ufak tefek aksilikler dışında güzeldi. Oğlumu iyiden iyiye özledim. Daha iki gün oldu ama sanki daha uzun süredir yok gibi evde yokluğu çok belli oluyor. Dün akşam otururken eşimle birden aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda aynı soruyu sorduk birbirimize ''o olmadan 5 seneyi nasıl geçirdik biz '' diye. Garip geldi birden düşündüm soruya cevap bulamadım sanki o zamanlar biz birbirimize daha bağlıydık.Şimdi paylaşacak daha az olayımız var ama içten içe birbirimize daha fazla güveniyor daha fazla anlıyoruz birbirimizi. Evlilik yıllanmış şarap gibi bazen eskidikçe değeri artıyor ama fermentasyon arttıkça içerik de değişiyor sanki. Günler nasıl hızlı geçiyor bazen hayatımın ellerimden kayıp gittiğini düşünüyorum. Sanki bir rüzgarın içindeyiz. Savruluyoruz. Bizimle birlikte savrulan çiçek de var böcek de ve arasından seçip kullanmak bize kalmış. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Selaam ! Uzun süredir bilgisayara oturamıyordum. Her ramazan gibi bu ramazan da işim hiç bitmiyor. Ramazan bana hep yorucu gelmiştir. Şimdi oğlum da okula başladı başımı kaşımaya vaktim yok maalesef. Bu yüzden yazamadım, eh telkinlere de istemeden de olsa sekte vuruldu. Ama ramazan bir bitsin hemen bir kulübe başlıyorum. Düşündüm de zayıf olmak ya da olmamak benim elimde biraz çaba ile herşey yoluna girecek biliyorum. Oğlumun okula başlaması hayatımıza ister istemez bir düzen belli bir akış getirdi güzel de oldu. Siteyi de ne çok özlemişim yazıları oku oku bitiremedim. Ramazan ayının hepimize sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Şimdilik haberlerim bu kadar. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Bir doğumgününü daha geçirdim. Ne güzeldi öyle tüm site sakinleri kutlamışlar. Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bir de eşim kutlasa daha bi güzel olacaktı ağla . Ben onun doğumgününe özenirken o çoğunda umursamaz davranır huyundan mıdır nedir ? Bundan sonra ben de onun doğumgününü kutlamıyorum oh olsun wave . |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Canım benim sen çekimlerini iyi yap eşim seneye benim doğum günümü çok güzel kutlayacak diye kendine çek .Biz kadınlar böyle şeylere önem veririz sen yinede onun kini kutla iyi düşün iyi olsun .Kutlarkanda dokundurursun biraz.O yapmıyor diye sende yapmazsan ozaman bir takım şeyler yok olur .Sen kutlamanın dozunu kaçır birazki unutamasın. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Ah sorma ablacım bu sene onun doğumgününü öyle kutladım ki dedim aklından çıkmaz bana böyle bir sürpriz yapar ama nerdeeeeeee :) Seneye Allah kerim ben yine kutlar değişik sürprizler hazırlarım biliyorum kendimi duramam. Şimdi oğlumun doğumgünü var sırada hadi hayırlısı neler yaşayacağız bakalım |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun merhabalar kaafinur.. günlüğünün güzelliklerinle dolması dileklerimle.. http://img529.imageshack.us/img529/6269/26656375wt9.gif yazarak çalışmanın iyileştirici etkisi yüksektir.. anladığım kadarıyla içindeki birikimlerin yansıtmaya çalıştığından çok daha fazlası.. her ne kadar açık ol desemde en derinlerinde olanları bir anda sayfalarımıza taşıyamayabilirsin.. bunun için bir defter edin.. bu gerçek anlamda içsel dünyanın günlüğü olsun.. kızgınlıklarını sevinçlerini elştirilerini aklına gelen her şeyi yaz.. en çok nefret ettiklerini.. en çok derine ittiklerini asla dile getiremediklerini.. bir bir dökülsün kelimelerine... böylelikle başta kendin olmak üzere affetmen gereken olayları kişileri hatırlar bu konuları sana hatırlatacak bir kod listesi yaparsın.. (daha sonra meditasyon bölümüden bu konu ile ilgili çalışmalrı uygulamak için bu liste yararlı olacktır ) işin zor kısmı yazmak gibi gözüksede bundan sonra yapacağın çalışmalar daha önemlidir.. evet evlisin ; düzenli bir evin bakman gereken bir yavrun ve ilgilenmen gereken eşin var.. ama merkeze kendini koyarak iyi bir zaman yönetimi yapmalısın.. daha sistemli daha proramlı olduğunda kendine ait özel zaman dilimlerini açığa çıkartabileceksin.. telkinleri mümkünse gece yatarken dinlemeye çalış.. ilk başta eşin bu konuya sıcak bakmasada sen sevgiyle senin için önemli olduğunun altını vurgulayıp mümkün olduğunda kısık sesle dinleyeceğini söyleyerek ikna edebilirsin.. en nihayetinde orası ikinziin yatak odası.. adalet için bir gece dinleyip bir gece dinlemeyebilirsin de.. ama dinlemek zamanla onunda kazancı haline gelecektir.. *bunları bir mp3 çaların olduğunu düşünerek yazıyorum yok ise ilk alıncaklar arasına ekleyebilirsin.. geleceğinize yatırım olarak .. forum içindeki bilinçaltı ..meditasyon ve beyin ile ilgili araştırmaların olduğu bölümünü incelemediysen eğer incele.. hatalı alanlarımız ve olumsuz düşünceyi dışarda tutmalıyız bölümlerindeki eklediğimiz bilgileri müsait oldukça oku.. kitaplar bölümünden ilgini çekenleri listele.. incelemelerinle ilgili notlarını al.. en çok seni çeken çalışmaları belirle ve disiplin içerisinde uygulamak üzere programını oluştur.. şimdi sistemli bir şekilde çalışmaya başlak için ön hazırlıklarını tamamladın.. telkinleri düzenli dinlemen burada çok önemli.. suçluluk + ego + kendine güven + ertelemeyi bırak telkininin ne kadar önemli olduğunu sık sık belirten yazılar ekledik.. onları okuduğunda bu dört telkinin yaşantımızın temel taşlarını oluşturduğunu iyicine özümseyeceksin.. kendin ve ailen için en iyisini yapabilmek adına önce kendine yatırım yapmalısın.. sen güçlü olmanın nasıl olduğunu bilirsen bunu oğluna aktarabilirsin.. başarırsan oğlunu da başarılı yaparsın.. v.b.. bunları aile fertlerimize özellikle çocuklarımıza aktarabilmek için konuşmamıza fazla gerek yoktur.. çocuklar davranışları ve hisleri çok rahat kopyalarlar.. yaşam deneyimlerini aileden aldıkları ile oluştururlar.. oğlun olduğu için babasını modellemesi daha baskın olacaktır.. (öylede olmasında yarar var zaten) olayları insanları değiştiremeyiz.. ama oluş hallerini değiştirebilecek gücümüz vardır.. bunun olabilmesi içinde kendimizden yola çıkmalıyız.. kendimizi incelemeli eksiklerimizi tamamlamalı.. ruhsal fiziksel ve bedensel dengemizi kurmalıyız.. bu üçü birbirinin aynasıdır.. eğer bedeninde olmasını istemediğin bir yansıma varsa (kilo gibi.. hastalık gibi) bunun zihinsel ve ruhsal etkenlerini ortadan kaldırmalıyız.. niçin bedenimizin mükemmel olma dengesini bozduk? hangi noktada yaralandık ta içimize atmaya başlayıp dinlemediğimiz dillendirmediğimiz duygularımıza karşılık çok yiyip vücut formumuzu bozduk.. belki pandoranın kutusunu açmak gibi gelecek bastırdığın duygularınla yüzleşmek ama bir kez arınmanın huzurunu yaşadığında tüm bunlara değeceğini göreceksin.. her şeyin kolaylıkla ve hızla hallolması dileklerimle.. http://img82.imageshack.us/img82/1076/1rose31433df8.gifsevgiler.. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Sevgili shamanic ablacım Önerilerin için teşekkürler evet dediğin gibi içim sanıldığından daha dolu. Ben hayatı öylesine geçiştirilecek sorunları amaan sendecilik yaparak atlatabilecek biri değilim. Keşke olabilseydim , o zaman sanki daha az yıpranır daha sağlam durabilirdim hayat karşısında. Neler yaşadığımı bir bilsen aklın şaşar bazen haaytıma bakıp olanları gözden geçirdiğimde vay be diyorum ben neymişim ayakta kalabilmişim. Ama aslında kendimi kandırıyorum bunun farkındayım böyle sağlam durmaya çalışmasam içime attığım üzüntüler daha az olur daha az yaralanırdım belki. En yakın zamanda hemen yazmaya başlıyorum , daha doğrusu yazmayı deniyorum çünkü bu hiç kolay değil insan eski günlerle kolay kolay yüzleşmek istemiyor. Hatalarımla yüzleşmekten de korkuyorum. eskiden geriye hayatımda beni üzen ne varsa barışıp artık mutlu olmak istiyorum. Bazen insanlar arasında kendimi denizanası sürüsü arasında gibi hissediyorum uzantılarına dokunmadan yaşamak dolaşmak çok zor. gelişime açığım umarım bana da oğluma da faydalı gelişimler gösteririm. mp3üm var eşim anlayışla karşılar zaten dinliyorum ama her gece olamayabiliyor. daha dikkatli dinlemeye başlıyorum artık tekrar teşekkürler shamanic abla sana ve seninle birlikte tüm hayatım değişti yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum. siteye üye olduğumdan beri hiç yalnız bırakmadınız desteğinizi hep hissettim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |