![]() |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Selam Neredeyse bir ay ara vermişim aa ne ayıp bana ama nedense telkinleri dinledikçe hayata daha çok zaman ayırıyorum. Bilgisayar başından kalkıp dolu dolu yaşamaya başlıyorum. Böyle giderse yılda bir günlük yazacağım. Uzun süre oldu yazmayalı , ben bu arada bol bol araştırma yaptım Ankara'da bir kaç kurs var ve gitmek istediğim hangisi karar veremedim. Önce cam boncuk sanatını istedim ama atölyenin Ümitköyde olduğunu duyunca vazgeçtim. Şimdi ebru sanatını araştırıyorum yeni aldığım habere göre burada evime yakın bir yerde varmış. Büyük ihtimalle hemen bugün yazılacağım sanırım kurs başlamış e ben de daha fazla geç kalmak istemiyorum. Bu arada kaçırdığım toplantıya öyle üzüldüm ki tam evden çıkacakken misafirin gelmesi kötü oldu. Aslında misafiri severim ama emrivaki yapılan ziyaretleri sevmiyorum. Ben nereye gidersem gideyim mutlaka bir gün önceden haber veririm. Herkesin de bu konuda bana karşı hassas olmasını istiyorum. Neyse bir sonraki toplantıya artık. Umarım çok uzun sürmeden bir toplantımız daha olur benim gibi kaçıranlar da gelebilir. |
Ynt: bu da benim günlüğüm olsun selam kaafinur çeşitli kurslara katılmanı tavsiye ederim kardeşimde takı tasarımı ve folklör kurslarına katıldı çok memnun kaldı cam boncuk kursu kulağa çok hoş geliyor sakın erteleme cat3500 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM. |