Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sestod'un günlüğü!...... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/11125-sestodun-gunlugu.html)

emotional_ss 08-07-2008 02:59 PM

Sestod'un günlüğü!......

Sevgili günlük;
aylardır haberdar olduğum ve bir türlü dinlemeye başlayamadığım telkinleri dinlemeye başlıyorum. kendimi hazır hissedememiştim bir türlü. dünden beri dinliyorum ama sanırım yeterli değil. günde 13 saatten bahsediyorlar oysa ki ben 4 5 saat civarında dinliyorum. gece yatarken kulaklık rahatsız ediyor takamıyorum bellki bu gece kısık ses ile dışarı veririm sesi. etkilerin 10 gün içinde çıkacağını okudum ama ben şimdiden hissetmeye başladım sanki dinlerken bile içime bir dinginlik hissi yayılıyor. gerçekten değişmek istiyorum ve başaracağım. kendime ve çevremdekilere gereksiz kuruntularımla işkence hayatı yaşatmaktan bıktım. önce kendim sonra sevdiklerim için DEĞİŞİM BAŞLIYOR!

shamanic 08-07-2008 03:17 PM

Ynt: Sestod'un günlüğü!......

merhabalar emotional_ss.. actionsmile
http://img510.imageshack.us/img510/9132/18863041fs3.gif
günlüğün güzel habarerinle dolsun.. http://img80.yukle.tc/images/49117824gb-11.gif

dilerim hedeflerin kısa sürede mutlulukla gerçekleşir.. super

telkinlerin tekrarlaması önemli olduğu için ez an sekiz saat kadar dinlenilmesini öneriyoruz.. music45

gece uyurken sesi duyabileceğin şekilde dışarı verirsen bu bölümün büyük bir çoğunluğunu başarılı bir şekilde dinleyerek geçirmiş olacaksın.. b456

etkileri yaşamaya başlamış olamana çok sevindim.. s456
gelişim aşamalarını bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkürler.. super

sevgiler..

imported_Angel 09-07-2008 12:52 PM

Günlüğün hayırlı olsun smiliyface
mutlu satırlarını heyecanla bekliyoruz..aramıza tekrar hoşgeldin vien1

emotional_ss 16-07-2008 04:56 PM

teşekkür ederim... yazda internete çok sık giremiyorum ama yazmaya çalışacağım...

birkaç gün önce gündüz sürekli dinledim ve akşam başımda ağırlık hissi ve ağrı oldu. ama burada okuduklarımdan etkilenip psikolojik bir şey mi yoksa telkinin etkileri mi ayırt edemedim. ama bu şekilde yoğun dinlemeye maalesef diğer günler devam edemedim. günde 2 3 saat civarında dinleyebiliyorum. en kısa zamanda bir karar ile düzenli olarak dinlemeye başlamam gerekiyor.

merak ettiğim bir şey var. mesela başka müzik dinlerken bir taraftan da su sesi dinlesem olur mu?..

düzenli dinleyemesem de etkileri hissediyorum. mesela önceden çok sert tepki vereceğim ve yanlış şeyler söyleyerek haklıyken haksız duruma düşeceğim bir olay karşısında dün sadece iki cümle söyledim hissettiklerimi çok iyi anlatan ve geri çekildiğimde kendimi ifade etmiş, rahat bir halim vardı. hissettiklerimi karşımdakine anlatmıştım onu kırmamıştım ama beni üzdüğü için üzülmüştü. ve sonrasında karşımda laflarım karşısına savunmaya geçip üste çıkmaya çalışan bir insan yerine hatasını anlayan ve af dileyen birini gördüm... kırgınlığım geçiverdi... herkes mutlu şimdi.. küçücük bir tavır değişiklığiyle, sakinlikle...

shamanic 16-07-2008 05:25 PM

Alıntı:

emotional_ss Nickli Üyeden Alıntı

merak ettiğim bir şey var. mesela başka müzik dinlerken bir taraftan da su sesi dinlesem olur mu?..

müsait olduğunda inceleyebilirmen için linkleri ekliyorum..
sevgiler.. hismiley
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...68890#msg68890

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...68971#msg68971

mavidag 16-07-2008 05:49 PM

günlüğün hayırlı olsun.. alk78

güzel değişimler de sizinle olsun....

hoş geldiniz.. cat3500

emotional_ss 19-07-2008 01:49 PM

bunu yazarken çok utanıyorum ama çok istememe rağmen bir türlü vakit ayırıp dinleyemiyorum..

:(:(:(

emotional_ss 19-07-2008 02:11 PM

tamam kendime söz veriyorum bugün mp3 playerıma telkinleri yükleyip gece yatarken dinleyeceğim.....!....

melodiss 19-07-2008 02:25 PM

Günlüğün hayırlı olsun emotional_ss actionsmile

http://img187.imageshack.us/img187/2...s029yl5ov8.gif
http://img187.imageshack.us/img187/2...6b922b2e19.jpg

umarım mutluluk dolu cümlelerle dolar her sayfan... blissy

bende gece dinlemeni tavsiye ederim özellikle doğa sesleri çok uygun bence kısık seste rahatsız etmiyor ttli3

sevgiyle kal... super

emotional_ss 20-07-2008 08:39 PM

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

dün gece doğa sesleri eşliğinde güzel bir uyku çektim.. uyandığımda ilk dinlediğimde hissettiğim ağırlık hissi ve baş ağrısından eser yoktu... o kadar güzeldi ki sabah uyandığımda ne bir daha uyuyasım geldi ne de yataktan kalkasım... öylece bir süre daha dinledim gözlerim açık...

yalnız aklıma takılan bir şey var. hep bir inanış vardır su sesinin insanın tuvaletini getireceğine dair. hatta uykuda bunun daha etkili olacağına dair.. hababam sınıfı şakaları vs....

yatmadan önce korktum açıkçası:)...

bir de kulaklık ile dinlerken müzigin içinde bir insan sesi duydum gibi oldu birkaç kere. telkinleri duymuş olma olasılığım var mı acaba? yoksa beynim bana bir oyun mu oynuyor?...

bugün sakin bir ruh hali içindeyim içimde sürekli kavga eden parmak insanlar* sütliman, hallerinden memnun... mlk34
mutlu huzurlu sakinim.

* Elif Şafak'tan alıntıdır... :)

dinlemeye devam edeceğim... sevgiyle kalın... actionsmile

Novos 20-07-2008 09:43 PM

emotional hoşgeldin ailemize vien1 günlüğün hayırlı olsun, mutlu anlarını paylaşman dileklerimle smiliyface

mücevher 21-07-2008 10:11 AM

sevgili emotional, günlüğün hayırlı olsun......

http://img354.imageshack.us/img354/5...lett1qf0jb.gif

NoT: o duydukların telkinler. arada bir duyabiliyoruz. merak etme beynimizin bir oyunu değil onlar. gerçi beynimiz bize başka oyunlar oynayabiliyor, dalgalanma hissi vs... gibi... dinlemeye devam ettikçe kendindeki değişimlere sen de şaşıracaksın....
sevgiyle kal......

ziyaretcixy 21-07-2008 11:00 AM

hoşgeldin sevgili dostum... hayatını deiştirmek için sınırsız kaynağa sahipsdin artık... thumbsanim

emotional_ss 21-07-2008 10:33 PM

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. sitede ilk güünden itibaren yabancılık hissettirmediniz. sanki aylardır yazıyormuşum gibi...

emotional_ss 22-07-2008 02:35 AM

bugün yürüdüm mendirekte bir uçtan diğer uca...

bir tarafta hırçın dalgalar, diğer taraf sakin sütliman...

tıpkı yüreğim gibi...

yürüdüm tam ortasından... yüzüm sakin tarafa dönük...
ama hırçın dalgalarımı da unutmamak lazım.. onlar benim çocuk yanım hiç değişmeyen... asi, ama bir o kadar da savunmasız...

içimdeki asi çocuğu da seviyoorum ama şu an dinginliği seçiyorum... telkinlerimi dinleyerek uykuya dalmaya gidiyorum...

emotional_ss 22-07-2008 02:03 PM

gece mp3 çalarımın pili bitmiş... kaç saat dinleyebildim bilmiyorum... bugün gün içinde de dinlemeye çalışacağım...

gece rüyamda birkaç yıl önce kaybettiğim bir yakınımı gördüm... sarıldım boynuna ağladım uzun bir süre.... onunla ilgili pişmanlığım yok aslında ama bu da telkinlerin bir etkisi olabilir mi?...

emotional_ss 22-07-2008 07:48 PM

hayat beni çığırdan çıkartmak için elbirliği yapmış sanki!...

hak etmediğim davranışlar görüyorum... kırılıyorum, inciniyorum tepkimi biraz fazla gösterdiğimde suçlu ben oluyorum. hep aynı şey hep aynı şey çok sıkıldım kendimden, bu durumdan üzülmekten... haklı olduğumu bile bile özür dilemekten...

MuminOKAN 22-07-2008 08:02 PM

öncelikle merhabalar.
günlüğünüz hayırlı olsun.
ve güzel haberlerle dolsun sevincli

pek iyi bir gün değil sanırım.
kendinden sakın sıkılma. n9598 çünkü iyi bişey değil. kendini sev ki güzel güzel günleri daha erken göresin smiliyface

emotional_ss 22-07-2008 08:10 PM

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. iyi bir güne uyandım birkaç saat öncesine kadar da hala iyiydi. ama bir msn konuşması ile günümü kararttım... sanırım bazı insanlara çok bağlıyorum kendimi. ruh halim kendime değil başkasına bağlı oluyor... belki de suçu başkasına atarak bahane buluyorum!... bilmiyorum, karışığım işte!...

umarım kısa zamanda aşarım...

suzzy 22-07-2008 08:47 PM

http://img89.imageshack.us/img89/483/44ud2.gif merhabalar emotional_ss...günlüğün hayırlı olsun...http://img86.imageshack.us/img86/6871/111ge3.gif

bundan sonra günlüğünde güzel haberler okumak dileğiyle...http://img223.imageshack.us/img223/7...dstar06gk9.gifsevgiler...ve güzel paylaşımlar...http://img151.imageshack.us/img151/6702/0006zs9.gif

http://img216.imageshack.us/img216/3...2edflowgi0.gifhttp://img216.imageshack.us/img216/8...dflow05jn8.gifhttp://img216.imageshack.us/img216/2...dflow04ih5.gifhttp://img233.imageshack.us/img233/1...dflow01qu2.gif

Belgin ∞ 22-07-2008 09:24 PM

Merhaba sestod.Öncelikle yanımıza hoşgeldin.
Günlüğün hayırlı olsun.Birbirinden güzel haberlerle süslersin dilerim.
Ne olursa olsun kendinen uzaklaşma sakın.En yakın dostların terk ettiğinde bile yine sen ol senin yanında.
Bir şeye çok kızdığında bir dakikalığına şunu sor kendine 'bir sene sonra bu olayı hatırlayacak mıyım?'
Bunun çok etkisi oluyor.Cevabın hayırsa o andaki öfken hemen hemen %50 azalıyor.Tecrübeyle sabittir.
Sevgiler.

emotional_ss 22-07-2008 09:26 PM

teşekkür ederim suzzy... umarım bundan sonra daha güzel haberler paylaşırım sizlerle... blissy

deminki umutsuz halim kalmadı!... hala kızgınım hala kırgınım ama konuşmaktan konuşup anlatamamaktan bıktım. kerşımdaki insanlar ezberledi cümlelerimi sırasını bile biliyorlar artık. tekrarlıyorum kendimi bir yere gidemiyorum ne ileri ne de geri... anladım ki biraz sessiz kalmak en iyisi... içimde kalmasın diye konuşmanın iyi olduğunu savunurdum hep ama anlatmaktan anlaşılamamaktan söylediklerimin duygu sömürüsü bazen de gereksiz kapris olarak görülmesinden bıktım... blook blook blook

istediğim, beni yatıştırmak için ihtiyacım olan birkaç tatlı söz sadece. ama anladım ki işi çığırından çıkartacak kadar sinirlendirdiysen birisini o anda güzel bir şeyler duymak hayal sanki... emb23 emb23 emb23 emb23 emb23 emb23 emb23 emb23

aslında sessiz kalmak en büyük ceza!... bunu başaramıyorum çoğu zaman... 4897 4897 4897 4897 4897 4897

kendi kendimi yatıştırmayı beceremiyorum sinirimi kusmadan.. eksikliğim, acizliğim bu benim... tel45x tel45x tel45x

kendi duygularımı kendim yönetmek İSTİYORUM artık!... mutluluğum da kendimden gelsin istiyorum hüznüm de.... istemek her şeyin başlangıcı biliyorum. şimdiden kendimi daha güçlü hissediyorum... art56art56 krz67 alk78 sung66 thumbsanim clapping cat3500 cat3500 gogogo f678h smileydance s456 derty blissy

suçluluk ve egoyu bir hafta dinleyeyim, sonra eklemem gerekene karar verdim bile başkalarının düşüncelerini önemsememe sanırım...

yazmak iyi geliyor yazdıkça ihtiyacım olanı daha net fark ediyorum.... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

sevgiyle kalın hismiley hismiley hismiley

emotional_ss 22-07-2008 09:32 PM

redflowers tavsiyelerin için sana da çok teşekkür ederim. işime yarayacağına inanıyorum çünkü kızdığım şeyleri 1 gün sonra bile hatırladığımda pişman oluyorum boşuna saatlerim gitmiş diyorum 4897 4897 4897 4897

yapmam gereken o anda bunun FARKINDA olmak... problem yaptığım şeyleri değil 1 yıl 1 hafta sonra bile hstırlamıyorum ki... sadece o an hissettiklerim kalıyor geriye...

sevgiyle kalın... hismiley hismiley hismiley hismiley

emotional_ss 24-07-2008 12:58 PM

hava sıkıntılı... kapalı ama nemli ve basık bir hava var insanın nefes almasını güçleştiren...

iç dünyamda ise güneş parlıyor alabildiğine aydınlatıyor ruhumu...

söz veriyorum bugün ne olursa olsun mutlu olacağım. ferah tutacağım hep içimi...

bundan sonra yapacağım deyince olmuyor... uzun vadede sözler unutuluyor.. ama her şey bugünden başlıyor.. her gün yeniden söz verirsem kendime yeniden bu işi hallederim gibi geliyor...

ama şimdi düşündüğüm tek şey... MUTLULUK HUZUR İÇTEN GELİR... ve kimsenin iç dünyamı alt üst etmesine izin vermeyeceğim BUGÜN...

Belgin ∞ 24-07-2008 01:35 PM

Harika. alk78
Hayatını hep BUGÜN tadında yaşa.

nevra1607 24-07-2008 05:56 PM

yeni günlüğün hayırlı olsun sestod....

emotional_ss 25-07-2008 04:13 PM

tembellik çöktü yine üzerime... bir rehavet, bir isteksizlik... sıcaklardan sanırım... tv izlemek istemiyorum beynimi uyuşturuyor... ne yapsam ki?....

emotional_ss 04-08-2008 02:10 AM

kötü bir gündü benim için.. berbat desem daha doğru olur... bad45 bad45 bad45 bad45 yine hayatımı bir kişiye endeksleyip yaşadım.. yaşamadım desem daha yerinde olur sanırım... dün geceden beri gözyaşı döktüğüm zamanların haddi hesabı yok... şımarık bir çocuk gibi ya da huysuz dırdırcı biri gibi görünmekten öteye gidemedim... beni çıdırtan hareketler karşısında sakin kalamadım... delirdim, saydım epey... suçsuzken suçlu duruma düştüm... ama yok!... bu sefer o kadar haklıyım ki bu bile beni haksız duruma düşürmeye yetmedi!... ağla ağla ağla ağla actionsmile actionsmile

içim rahat (olması gerekiyor) peki o zaman neden bu ruh halim? neden bu huysuzluğum, muhtaçlığım?... 88a 88a 88a 88a 88a ağla

Belgin ∞ 04-08-2008 12:16 PM

Huysuzluğun,verdiğin değerin sana dönmemesinden kaynaklanıyor.Hani herşeyde bir bumerang etkisi var deriz ya.Kötü düşünme başkası hakkında bumerang etkisi olur,şöyle yapma bumerang olur deriz.Ama iş nedense sevgiye ve değere gelince bumerang etkisini değil yaşamak hissetmek bile imkansız hale geliyor.

Haklıysan haksız duruma düşmen gibi birşey olamaz.Sadece karşındaki kişi seni delirttiği ve seni o hale (büyük bir zevkle belki)getirdiği için,bağırıp saymalarını görür ve öyle bir tavır takınır ki sen kendini suçlu hissedersin.Bu karşındaki kişinin cin fikirliliğinden kaynaklanmaktadır,prim vermemek gerekir.İçinde bir vahşilik taşıyıp dışında süt dökmüş masum kedi rolünü başarıyla oynayan o kadar çok insan var ki.Uğraşmaya değmez.

Muhtaçlığın belkide o andan sonraki yalnızlığından kaynaklanıyordur.O masum kedi!! tartışmadan sonra arkasını döner içinde zafer kazanmanın mutluluğuyla seni yalnız bırakır.Belkide cevapsız sorularla.

Muhtaçlığını kendine çevir derim.Senin muhtaçlığın sevgiyse eğer farkına varmamış olsanda içinde derin bir sevgi denizi var.Kendinle beslen.Duygu ihtiyaçlarını,kendi duygularınla yoğur.Çoğu zaman başkalarına verdiğimiz değeri kendimize vermeyiz ve hançeri sırtımıza yediğimizde neye uğradığımızı şaşırırız.
Bu yüzden her şeyden önce sen gelirsin unutma.Sen olmakdıktan sonra olanların ne kıymeti var ki.Bak etrafına herşey seninle anlamlı.Sen olduğun için var bu duygular.İyide olsa kötü de olsa duygularını hissedebildiğin için,yaşayabildiğin için şükür et.

Bu yaşadıklarımızdan da alınacak dersler vardır elbet.Dün bir arkadaşımla bir konuda konuşurken bu cümlesi çok hoşuma gitti.hatırladığım kadarıyla şöyleydi.''Seni en yükseklere çıkaranlarla,en aşağı çekenler aynıdır.''Ne yazık ki doğru bir söz.Onun için bu dünyada üzülmeden,kırılmadan yaşayabilmek için biraz daha gözlerimizi açmamız gerek.

Sevgiler. kiss3

emotional_ss 05-08-2008 02:28 PM

çok teşekkür ederim sevgili redflowers inanın ki bir umut oldu bu yazdıklarınız. evet. ben olmasam bu duygular da olmazdı.. bu dünya benim dünyam ve ilk sırada ben olmalıyım... öyle olacak zaten bundan sonra mecbur!...

facebook yüzünden 3 yıllık ilişkim bitti. facebook bahane tabi.. sadece karşımdakini daha iyi tanıma fırsatı verdi bana... ben varım bundan sonra... sadece ben...

ama kendimi öylesine zayıf hissediyorum ki... o kadar alışmıştım ki kavga etsek de sıcaklığını hissetmeye şimdi buz gibi oldu içim...

emotional_ss 06-08-2008 02:56 PM

daha iyiyim bugün
dün gece ağlamadım (gündüz o hakkımı kullanmıştım:))
unutmak zortabi onca yaşanmışlıklar var. kolay değil 3 yıl geçti.. ama bu şekilde daha iyi sanki... insan verdiği değeri karşısından göremeyince kendisinin ne kadar değerli bir insan olduğnu unutuyor. karşısındakinin verdiği kadar önemli görüyor kendini, at gözlükleriyle bakıyor hayata...

anladım ben değerliyim. onun verdiğinden çok daha değerliyim... buna yakışan bir şekilde yaşamalıyım. hayallerimi kısıtlamamalıyım... en büyük hayalim yurtdışı için çalışmalara başlamalıyım...

telkinleri de bırakmıştım bir süredir. tekrar başlamam lazım iç dünyamın da bakıma ihtiyacı var değil mi...

kendimi seviyorum...
başkasının sevgisine ihtiyacım yok...
sevgi içten gelir... sadece içten...

Belgin ∞ 06-08-2008 03:32 PM

alk78 alk78 Harika.İnsan kendisini beslemeye başlayınca görüyor kendini ne kadar yalnız bıraktığını.Aşk hummasına kapılıp kendinden vazgeçtiğini anlıyor.Herkesi sevmek için geç kalmış olabilir insan.Birine değer verirsin ama sevmen zaman,emek ister.Ama kendin için bu böyle değildir.Kendine zaman tanımazsın.'şu kadar zaman geçsin de ondan sonra karar veriririm kendimi sevip sevmeyeceğime'demezsin.Ve en güzel yanı kendini sevmeye başlayınca içindeki çocuk uyanır.Yüzü uyku mahmurluğuyla hafif yoğrulmuş,şaşkın bakar senin yüzüne.Sen ona gülümsendin mi o sana kahkahalar atar.Kollarının arasına atlar.Onu tek besleyip büyüten sevgidir,senin sevgin!

Yüreğinin sesini dinle derler ya hep,o ise bağırır durur ''sev,sev,sev''bizler onu daha farklı algılarız.Hayatımızda biri olsun onu sevelim,sevilelim.Oysa yüreğin belkide senin sevgine muhtaç.Bunun için daha can kulağıyla dinlemeli insan yüreğinin sesini.

Hayat senin için çok güzel olsun.İçindeki çocuk ve yüreğinin sesi seni hiç yalnız bırakmasın. kiss3

emotional_ss 06-08-2008 04:12 PM

yine içimi umutla dolduran, karanlık günümü aydınlatan cevabın ile kendime geldim biraz daha sevgili redflowers...

TEŞEKKÜR EDERİM...

emotional_ss 07-08-2008 12:13 PM

'artık beni asla yaralayamaz hayat eğer istemezsem, yıllar beni kolay yakalayamaz ben durup beklemezsem....

emotional_ss 08-08-2008 04:05 PM

Tohumunda ayrılık varsa aşkın
Mahsulün gözyaşıdır
Benim gibi ağır ağır
Öder yürek cezasını
Susar yalan

Tohumunda ayrılık varsa aşkın
Mahsülün gözyaşıdır
Benim gibi ağır ağır
Ödersin zamanla geçer yaran

Yalan yalan yalan değil benim sevdam
Seni sonsuza kadar seveceğim
Yalan yalan yalan yalandı herşeyin
Seni sonsuza kadar affetmeyeceğim

Mevsimlerden sonbahardayım
Artık çok geç yağmurlardayım
Ben vazgeçtim yalnızlardayım
Seni affedemem

emotional_ss 08-08-2008 07:17 PM

böyle olmak bana yakışmıyor.. herşeyden öte O böylesine sevilmeyi hak etmiyor... bugün biraz daha rahatsız bir ruh hali içindeyim. ordan oraya ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. zamanımı doldurmaya çalışıyorum ama hiçbirinden tam anlamıyla zevk alamıyorum.. izlediğim filmi bile yarıda bıraktım...

böyle bir kötüleşme dönemim olacağını biliyordum... öylesine seviyorum ki... keşke sevmesem böylesine yürekten.. öyle sevmişim ki onun bana nasıl davrandığıyla ne yaptığıyla bağımsız.. keşke sevmesem, bir anda silip atabilsem yüreğimden, hayatımdan attığım gibi... öyle büyük ki çektiğim acı, içimdeki ateşin alevleri görünmüyor ama içten içe beni bitiriyor kor gibi...

Su_Duru 08-08-2008 07:35 PM

Sevgili Sestod zaman zaman bende kendimi kotu hissettigimde ekledigim telkini cok okurum ve faydasini goruyorum cok sukur..lutfen sende önce kendini sev ve oku..oku..tekrarla

son derece huzurluyum,hayatımdaki iyiliğin gücüne inanıyorum,koşullarda ve kişilerde hiçbir güç yok,yalnızca iyilikte güç var,yani içimdeki güce engel olabilecek hiçbir insan ,yer,nesne ve durum yok , hiç birşey bana karşı değil,üzüntülerimin beni incitecek gücü yok,şuanki iyi düşüncelerle geleceğimi hazırlıyorum;bugünü yaşıyorum,geleceğe güveniyorum,geçmişten hiç bir pişmanlık duymuyorum,tüm hayatın benim için elele verdiğine inanıyorum,rahatım,huzurluyum

Sevgiyle kal

emotional_ss 10-08-2008 03:27 PM

teşekkür ederim su_duru :)

iyi olmaya, kendimi toparlamaya hazırım!...

değişim başlasın!...... art56art56 art56art56 art56art56
smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

Su_Duru 10-08-2008 03:34 PM

Alıntı:

emotional_ss Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim su_duru :)

iyi olmaya, kendimi toparlamaya hazırım!...

değişim başlasın!...... art56art56 art56art56 art56art56
smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

Supersiiiiin cok sevindim valla, degisimin baslamis bile alk78

Sevgiyle mutlu kal

emotional_ss 11-08-2008 10:22 PM

sevgili günlük;
bugün sabah kalktım sporuma gittim güne zinde başladım...
uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla görüştüm ve güzel bir gün geçirdim...
birisi yüzünden verdiğim ödünlerin bir kısmını geri aldım ;)
bir arkadaşıma siteyi ve telkinleri önerdim... umarım işe yarar!...

kendim için bir şeyler yapıyorum... daha yeni başlıyorum!...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM.