Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Novosibir'ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba caribbean aslında dediklerimi baz alarak hareket etme derim .çünkü ben bu işin erbabı değilim,sadece kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.bilinçaltı tekniklerinden kastım;telkin hipnoz ve dalga yöntemleri (bu sadece benim bildiklerim daha da vardır araştırmak gerek ).lisans dönemimde bi süre ,çeşitli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Novosibir'ın günlüğü

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-07-2008, 06:15 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 446
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

merhaba caribbean aslında dediklerimi baz alarak hareket etme derim .çünkü ben bu işin erbabı değilim,sadece kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.bilinçaltı tekniklerinden kastım;telkin hipnoz ve dalga yöntemleri (bu sadece benim bildiklerim daha da vardır araştırmak gerek ).lisans dönemimde bi süre ,çeşitli kişisel gelişim kitabları okudum ,yazarlarının verdiği yöntemleri denemeye çalıştım ama pek etkili olmadı ve bi süre sonra yıldım ,bıraktım.ve okuduklarım sadece genel kültürümü arttırdı yani benim amacıma hizmet etmedi.secret güzel bi kitap onu kapsayan bakış açısına da söyleyecek çok bi sözüm yok(zaten o derece bilgiye de sahip değilim ).sadece biraz kaba olucak ama beni gaza getirdi baştan ,kendimi çok kısa bi zmn iyi hissettim.ama o istek söndü kısa zamanda ,herhangi olumsuz bi şey de inancım gitti.secrettan anladığım;bi şeyi sadece çok istersin (tüm varlığınla) bunu gerçekleştirmek için evren sana sonsuz kapılar açıcak mantığı sanırım.yani bunun özü de ,o amaç için beynin sadece o noktaya odaklanır ve dileğini gerçekleştirmek için hiç aklına gelmedik yollar yöntemler geliştirmeye başlarsın ve o enerjinle evren sana dileğin için hizmet eder durur.süper pozitif bi bakış açısı tamam.ama bu yöntem biraz rahat bi bakış açısı geliştirmeyi becermiş ,az sorunlu insanlarda büyük etki yaratabilir.secret'ın çok abartılı ,bana inandırıcı gelmeyen tarafları da var.mesela ;hadi ben normale yakın biriyim diyelim ,bu yönteme teslim oldum ve dünyanın en iyi mankeni olucam diye sonsuz bi istekle evrene enerji gönderdim.bir atmışlık boyumla dünyanın en iyi mankeni olmaya kitlendim diyelim.bu olabilecek bi şey mi? .

ben bi kaç sene boyunca beynimde olumlayamadığım bi çok şeyi 1 ayda telkinler sayesinde,kendi başıma ,çaba sarfetmeden zaman kaybetmeden olumladım.bu vasitayla tekrar başta atakan bey olmak üzere siteye emeği geçen herkese minnettarım,bunu da belirtmeden geçmiyim.
yani bunu bilinçe dayalı yöntemlerle bilmem kaç sene mi de versem bu sonucu elde etmem çok zor.bu yüzden bilinçaltı yöntemlerinin üstünlüğüne ,avantajlarına inanıyorum.ayrıca tabii ,ilgi alanları da herkesin farklıdır bi konuda en iyi olmaya çalışmak güzel ve her türlü yayını takip edebilir ilgilenen kişiler ama ben sorunumun üstesinden gelmek,düzelmek için kişisel gelişim kitaplarıyla ilgilendim.bu zamana kadar aldığım kitapların(ders kitapları hariç)üçte biri kişisel gelişimle alakalı.oysa okunması gereken öyle çok yazar ,şair,bilim adamı vs var ki.yazık günah bunları ikinci plana atıp sadece buna harcanan zaman masraf.ve ben uzun lazın kısasıyla bu yöntemlerden bi arpa boyu yol alamadım.mutlaka bende de hatalar eksiklikler vardır,o da ayrı.ama kaç kişi sırf kendi çabasıyla büyük ilerlemeler kaydetmiştir,bu da bi soru.ama çaba harcadığım yadsınamaz.herneyse en basitinden , aynı çabayı mesleğim için falan harcasaydım 35 yaşına gelmeden prof olurdum valla.

ne diyim bu sadece benim gözlemim,aklında bulunsun sadece .bu konuda derin bilgiye sahip olan kişilerde var.bu sitede de var şanslıyız (benim bildiğim hayal abla,samanic ve keops)onlarla konuşman daha olumlu olur senin için.


sağlıcakla ,sevgiyle

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM
ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks

« Silvia nın günlük defteri :) | * ezgi'nin günlüğü * capella »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Novosibir'ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba caribbean aslında dediklerimi baz alarak hareket etme derim .çünkü ben bu işin erbabı değilim,sadece kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.bilinçaltı tekniklerinden kastım;telkin hipnoz ve dalga yöntemleri (bu sadece benim bildiklerim daha da vardır araştırmak gerek ).lisans dönemimde bi süre ,çeşitli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.