Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   keopsdan öğrendiklerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10286-keopsdan-ogrendiklerimiz.html)

pakguc 25-06-2008 08:43 AM

keopsdan öğrendiklerimiz

23-24 Haziran tarihlerinde Shamanic'in evinde,
Keopsu'un derin tecrübe ve bilgisinden yararlanma şansımız oldu...

şimdi burada bu eğitimden öğrendiklerimizi yazalım istedim... b456
Notlar ekleyelim, tecrübelerimizi arkadaşlarımızla paylaşalım... siirokul

corlumemet 25-06-2008 09:43 PM

Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz

Merhaba Mısır piramidinden başka bir keops daha mı var ? dl78 Keops kim ve neler öğrendiniz?

kısmi 25-06-2008 10:01 PM

izumi evet çok güzel olur cidden hem siz keopstan öğrendiklerinizi anlatsanız hem de keops o engin bilgisiyle sizle paylaştıklarını siirokul bize aktarsa çifte kavrulmuş olur valla thumbsanim .paylaşımlarınızı bekliyoruz gulensmiley

duru79 25-06-2008 10:18 PM

Sevgili İzumi bu başlığı açmakta çok iyi etmişsin sağol. gulensmiley
Burdan Keops'a tekrardan teşekkür etmek istiyorum.Keops öncelikle çok iyi öğretmen,çok sabırlı bir insan.Bizlerle çok güzel bilgilerini paylaştı.Ben imge yapamayan biriyim bu konuda çok beceriksizim.Benimle öyle bir çalışma yaptı ki ben dün imgeleme yaptım.Keops dünden beri yavaş yavaş çiğneyerek yiyorum ve ben bugün profiterole hayır dedim çünkü toktum ve canım hiç istemedi daha önemlisi yemediğim için tatlıda aklım kalmadı.
Ayrıca dün öğretmiş olduğu deep peat harika bişey..Annemin başı çok ağrıyordu ve deep peat uyguladık.5 dakika kadar yaptı ve ağrı olmadığını söyledi.Önce annem beni kandırıyor sandım çünkü çok kısa sürdü hatta anneme yemin ettirdim ağrı kesici alıcaktı ve gerek kalmadığını söyledi.Diğer gelişmeleri burdan sizlerle paylaşırım.

Bu başlık altında shamancığıma tekrar ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim.Seminerden sonra beni ve ailemi evinde misafir etti.Kendisi çok hamarat söylemeden edemiyecem. 956k

ametist 25-06-2008 10:56 PM

ne sihirdir ne keramet marifet sitenin ustalarında ne denir ki başka?değişimleri okudukça,yılların birikimiyle oluşturdukları engin bilgileri cömertçe paylaşabilen sevgi dolu insanların kemikleştirdiği ,böyle bi ortamda olmak müthiş bişey cidden .emeği geçen herkese teşekkürler smiliyface

keops 26-06-2008 10:48 AM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili İzumi bu başlığı açmakta çok iyi etmişsin sağol. gulensmiley
Burdan Keops'a tekrardan teşekkür etmek istiyorum.Keops öncelikle çok iyi öğretmen,çok sabırlı bir insan.Bizlerle çok güzel bilgilerini paylaştı.Ben imge yapamayan biriyim bu konuda çok beceriksizim.Benimle öyle bir çalışma yaptı ki ben dün imgeleme yaptım.Keops dünden beri yavaş yavaş çiğneyerek yiyorum ve ben bugün profiterole hayır dedim çünkü toktum ve canım hiç istemedi daha önemlisi yemediğim için tatlıda aklım kalmadı.
Ayrıca dün öğretmiş olduğu deep peat harika bişey..Annemin başı çok ağrıyordu ve deep peat uyguladık.5 dakika kadar yaptı ve ağrı olmadığını söyledi.Önce annem beni kandırıyor sandım çünkü çok kısa sürdü hatta anneme yemin ettirdim ağrı kesici alıcaktı ve gerek kalmadığını söyledi.Diğer gelişmeleri burdan sizlerle paylaşırım.

Bu başlık altında shamancığıma tekrar ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim.Seminerden sonra beni ve ailemi evinde misafir etti.Kendisi çok hamarat söylemeden edemiyecem. 956k

Sevgili duru79 azminden ve başarılarından dolayı bende seni tekrardan kutluyoum unutma bunlar daha başlangıçtı... bende diğer beraber paylaşım yaptığımız izumi ve eşi ömerbeye....onlar bence ruh eşi :)
ikiside çok zeki insanlar
sanemce ve kızı zeynebe sabırla dinlediler ve başarıyı hakediyorlar..
metin06 o bence doğalların kralı ve dikkati süperdi hiçbişeyi kaçırmadı
çiçek1973 moderatörlerimizden 2010da jipiyle hepimizi gezdirecek :)bize katıldığı için
sevgili pamuk ve zeynepayada seminerdeki kısa ziyaretleri için
ve sevgili redlowers doğru kullandığında şifaya kanallık edebilecek
ve oda seminere renk kattı özlellikle kafe muhabettinde metin06 ile çekişmeleri güzeldi
ve ev sahibi ve şifacı shamanic ablamıza bize kapısını açıp onca fedakarlık ettiği için sonsuz teşekkürler
shamanic ablanızı takip edin
güzel şeylere vesile oluyor...
ve en önemlisi bizim buluşmamıza vesile olan atakan beye..seminere gelemesede :)
sonsuz kere teşekkürler...

birmutluluk 26-06-2008 06:37 PM

tekrar ne zaman olacak bu seminerler çok yabancı olduğum konular ama merakta ediyorum uygulamak isterim

capella 26-06-2008 07:34 PM

yalnız bir şey söyleyebilir miyim affınıza sığınarak.. ttli3
merakla bekliyorum öğrendiklerinizi anlatmanız için ama herkes sadece teşekkür yazıyor birbirine y789
bilgilerinizi paylaşınız, çoğalalım kiss3

comte 26-06-2008 07:46 PM

Evet, bişeyler paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz. super

Eğitime de katılamıyoruz malum. blook

birmutluluk 26-06-2008 07:47 PM

evet canım bekliyoruz biz de b456 hismiley

capella 26-06-2008 09:28 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png

Evet, bişeyler paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz. super

Eğitime de katılamıyoruz malum. blook

oo mehmet "üstad" olmuşsun 25889

yakışır smil56

tebrikler alk78 blissy

cicek1973 26-06-2008 10:27 PM

herkese selam

Öncelikle keops hocamıza çok teşekkür ediyorum bizleri engin bilgilerinden yararlandırdığı için.Çok enerjik çok sabırlı bir o kadarda bilgili.İnşallah kendisiyle tekrar çalışma şansımız olur.Böyle bir olaya vesile oldugu için shamanice sonsuz teşekkürleri sunuyorum.Evini bize açtı çok saolsun.Seminere katılan diğer arkadaşlarla da yakından tanışma şansımız oldu.Böyle bir olaya vesile olan herkese tekrar teşekür ediyorum.Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. kiss3 Bu arada cip fikrini eşle bağdaşlaştırmaya karar verdim.Cip almakla uğraşmak yerine cipi olan birini imgeleyebilirim. Hem böylece 1 taşla 2 kuş vurmuş olurum. khkh56

shamanic 26-06-2008 10:45 PM

merhabalar ..

ark5 buluşma notlarıma yazmıştım ama keopsa bu başlık altında da sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum..
sabırla .. sevgiyle incelikle bizlere bilgilerini aktardığı için..
üstelik çalışma saatlerinin uzun olmasına rağmen (13:00-24:00 arası ) yüzündeki sevgi dolu gülümsemesi hiç eksik olmadığı için.. kiss3
kendi alanında mutlaka çok başarılı bir uzman olacağına inanıyorum..
ünlü olmadan kendisinden bu kadar keyifli bir eğitim alabildiğimiz için çok şanslıyız..

http://s8.rimg.info/d1a0206fee47a2e3...6987a9f8d7.gif

neler öğrendik sorusunu sormakta çok haklısınız.. ki bizde sizlere yazılı olarak anlatabileceklerimizi aktarabilelim..

ancak ben özellikle yazmıyorum.. istiyorum ki diğer katılımcı arkadaşlarımız kendi süzgecinden geçenleri kısa notlar halinde aktarabilsinler..
keops yine yanımızda bizi tamamlaması ya da düzeltmesi gerekirse mutlaka müdahale eder.. onayi

bilgimizi sınamanın en güzel yolu bir başka kişiye bunu anlatmaya çalışmaktır..
böylelikle eksiklerimizi de görebilir.. açıklarımızı da kapatabiliriz..

seminer notlarımızdan bir tanesini anlatarak başlangıcı yapmış olayım..

http://img530.imageshack.us/img530/844/cicek5eh2.gif

üzüntü içerisindeyken ya da kendimizi olumsuz duyguların kıskacında hissedersek ne yapmalıyız ?
http://img249.imageshack.us/img249/8051/cicek6tr4.gif
duruşumuzu
nefesimizi
bakışlarımızı
düşüncelerimizi değiştirerek bu durumun içerisinden kolaylıkla çıkabiliriz..

öncelikle dik durun.. sırt düz bir şekilde .. omuzlar geride..
ikinci olarak derin ve kaliteli nefesler alın..
üçüncü olarak gözlerinizle yukarıya bakın..
istemeseniz bile.. yalandan da olsa gülümseyin.. ufacık bir gülümseme .. ttli3 hatta kahkaha atın.. aa34
içinizden sizi mutlu edecek bir şey düşünün..

atatürk ün dediği gibi ; istikbal göklerdedir.. super

kendinizi kötü hissetmek için 12389
omuzlar çökük..
gözler yerde.. sad456
mümkün olduğunca az ve sığ nefesler..
üstüne de batsın bu dünya şarkısı sevincli

önemli kararlar alırken mutlaka vücut dilinizi kontrol edin..

hangi durumda olursak olalım..
yaşam bir yol ise; biz bu yolda hangi kavşakta olursak olalım..
daima iyiye güzele mutluluğa huzura doğru yol almak bizim elimizde..
yeter ki bunu isteyelim..
davranışlarımızı değiştirelim..
http://s7.rimg.info/556d1e933b36ded1...571b7be493.gif
düşüncelerimiz.. eylemlerimiz.. davranışlarımız.. yaşam tarlasına ektiğimiz tohumlar..
ve yarının çiçekleri bu günün tohumlarında gizli..

http://s7.rimg.info/483600512e109531...6188186968.gifsevgiler..

comte 26-06-2008 10:55 PM

Bravo Shamanic. alk78

Cümlelerindeki kelime uyumları ve anlatım biçiminle, bence sen de bir uzmansın. art56art56

Anlatımlarındaki genel ruh, satır aralarındaki ince detayların ve farklı çizgin ile, bir kitap bile yazacak kadar bilgili ve kültürlüsün. 25889

Bu sadece bu yazınla alakalı değil.

Bütün yazdıklarınla; insanları rahatlatan güzel nüanslarla dolu yazılarını ne kadar taktir etsek azdır.

Seni, kendimce, formun iyilik meleği ve sevgi kelebeği üstadı ilan ediyorum. alk78

Sağlıcakla. actionsmile

Akulina 27-06-2008 01:46 PM

Valla bu sitenin en sevdiğim yanı bu kadar cevheri barındırması...Bazen diyorum böyle insanlar yaşıyorlarmı?:)
Sevgili Shamanic,keops,hayal ablam,Atakan bey...O kadar çok şey öğreniyoruzki sizlerden,iyiki varsınız kiss3

Belgin ∞ 27-06-2008 08:46 PM

Ben geç kalmışım biraz galiba.Buldum yine bi pc yazıyım dedim.
Keops sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten.Konuları anlatış şeklin,bitmek bilmez sorularımıza gülümsemeyle tekrar tekrar cevap vermen ve doz ayarın gerçekten takdire şayan.Sen ister misin bizi tekrar bilemem ama(hiç sanmam khkh56 )bizler senin ders anlatışına doyamadık.En kısa zamanda tekrar bekliyoruz.Şaman'ım yüreği güzel,kendi güzel,dünyası güzel sayılı iyilik meleklerinin en harikası.Sana diyecek bir söz bulamıyorum kelimelerim kifâyetsiz kalıyor konu sen olunca.Kucak dolusu teşekkürler.

Seminerden de bir kaç laf etmeden geçemem.Çok faydalı taktikler öğrendik doğru ve rahat yaşamak adına.Gerçekten hayata uyarlayabileceğimiz,zorluk çekmeden uygulanabilecek çok kolay tekniklerdi.
Ben en çok an farkındalığını kullanıyorum.Nefes alışının,yürüyüşünün,konuşmanın,insanlara bakışının her şeyin farkına vararak.Önceden de farkında olduğumu sanıyordum bu tekniği dinlerken ama gerçekten farkında değilmişim.Duygularım değişti,artık kolay kolay sinir harpleri yaşamıyorum.Sabırsızlık hala bâki ama can sıkıcı değil artık.Aslında yazacak çok şey var.Ama sindirmeden yazmak istemedim.
Hepinize çok teşekkür ederim.Tüm seminer arkadaşlarıma ve sizlere kucak dolusu sevgiler,umutlarınız yolunuzda ışık olsun.

sanemce 27-06-2008 09:09 PM

ben en çok ters el transını sevdim y789
şamanım, keops ifadelerimde yanlış olursa lütfen düzeltin..

şimdi şöyle oluyor dusun

normalde hangi elinizi kullanıyorsanız, bu kez diğer elinizi kullanacaksınız..
bir kağıda ev, ağaç, araba, çiçek çizeceksiniz.. altına niyetinizi yazacaksınız..
transta kalacağınız süreyi yazacaksınız..
güzel bir medi müziği eşliğinde gözlerinizi kapatacaksınız ve kağıda çizdiklerinizi hayalinizde tekrar çizeceksiniz..
bilinciniz serbest kalana kadar çizimlere devam edeceksiniz.. bir süre sonra bilinciniz kontrolünüzden çıkacak ve artık sizi nereye götürürse oraya gideceksiniz smileydance
transta kalmak üzere belirlediğiniz süre bitiminde de transtan çıkmış olacaksınız..
biz 10 dakika demiştik, 10 dakika geçermi diye düşündüm içimden ama nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu 12389
aynı transı çizimlerle değil de; yine niyetinizi edip, süreyi belirleyip mutlu bir an'ınızı düşleyerek yapabilirsiniz..

ben birinde ağaç yaprakları arasından gökyüzünü izlerken buldum kendimi, diğer deneme de de orman içersinde gittikçe genişleyen bir yolda yürürken.. ormanlarla ne alıp veremediğim var anlayamadım gerçi de güzeldi y789
bir bilen varsa bunu da bana açıklarsa sevinirim sevincli

saygılı sevgiler hismiley

umelihad 28-06-2008 11:52 AM

**shamanic** Eline, koluna, yüreğine ve diline sağlık çok çok güzel. Süper olmuş.
Sizlerle tanışmak ümidiyle...

metin06 29-06-2008 02:07 AM

arkadaşlar başlığı biraz geç gördüm ama görmesem de böyle bir başlık açıcaktık zaten.. çünkü hakikaten kepostan o kadar konsantre bilgiler aldıkki harika bir seminer oldu..
Herşeyden önce keopsa bize bu kadar yoğun bilgiyi bu kadar sabırla ve bu kadar doğru biçimde üstelik te bu kadar uzun zaman aralığında(tam gün) aktardığı için çok teşekkür ediyorum 25889..hepimizle teker teker ilgilendi bizi sabırla çektiğin için hatta beni özellikle tsk. :)) aynı zamanda shaman da bize evini açtı ona da güzel misafirperverliği için tesekkür ediyorum..gerçi seminerin güzel olacağı bir gün önceki toplantıdan belliydi.
Arkadaşlar merak ediyorlar tabi..Şöle söyliyeyim eft deep peat sedona pressicion gibi teknikleri uygulayarak öğrenme şansımız oldu bi kısmını bilen arkadaşlar vardı belki aramızda ama genel olarak çoğu uygulamayı yapmamıştık sanırım.Mesela ben eft yi uygulamıştım da ama bir sedona tekniğiyle tek tek olaylara gitmek ya da deap peat ile kutupsallıkları yok etmek ve bunalrı uygulama olarak görmek çok yararlı oldu.Babacım inşallah orda işin bittiğinde devamını İstanbul da getirirsin diyorum (keopsa).He bu arada geçen ofise orta yaşın üzerinde bir kişisel gelişim hatta eft öğreticisi olarakta çalışan geldi onunla tanıştık o da Bülent Altınkaya ile tanışmak istiyor hatta onada sitemizden bahsettim mailimi felan verdim.Bir oturduk.. oldukça uzun bir sohbet yaptık belki üç dört saat ben anlattım o anlattı ben anlattım o anlattı ve sonuç olarak onunla da bayağı güzel paylaşımlarımız oldu..
En önemlisi de benim yaklaşık 15 sene önce okuduğum dianetics isimli kapsamlı bir kitap vardı ki ondan bahsedince birden acaip bir konu açıldı ve onun da şu anda en son ilgilendiği konu bu dianetics ten çıkma çok iyi bir teknik var hatta sitenin adresini de aldım ama ingilizce peakstates.com vakit olduğun da bakacağım çok iddialı şeyler varmış.Temiz insanı oluşturmak konu ama bu temiz insan harika bir şey yani bütün aşırılıklarından ya da travmalarından temizlenmiş istediğini istediği anda yapabilen v.s. bir insan.
Yani paylaşacağımız daha çok şey var galiba ..belki her son başlangıç aslında..bu bir anlamda bilginin sonsuzluğunu da ispatlıyor..Öğrendikçe daha ne kadar bilmediğim şey olduğunu öğreniyorum..
Heeeerkeze sevgiler..
he cafemizi imgeleme işini ihmal etmiyoz demi arkadaşlar sanemce duru...hade bakem smil56

MuminOKAN 03-07-2008 07:59 PM

SaBBıRSıZLıKLa PaYLaŞıM BeKLiYoRuZ

Belgin ∞ 03-07-2008 08:58 PM

Ben birşeyler yazıyım.Öncelikle kısa vadeli hedef belirleyerek başlıyoruz.Bu hedefin süresi 3 ay olsun.Bugün 3.7.2008 olduğuna göre hedefi 3.10.2008 olarak belirleyebiliriz.Lütfen yazarak çalışın ve yazmaktan bıkmayın.
3.7.2008:hedef belirleme
3.10.2008:hedefin ulaşıldığı tarih

Hedef belirledikten sonra,hedefin önündeki sizin için varsa engel oluşturacak şeyi belirliyoruz.Birçok engel olabilir bunları yazın öncelikle.Ve sonra içinden en büyük engelinizi seçin.Bu sizin için neden bir engel onu belirleyelim sorularla.
1.Sizi engelleyen olumsuz düşüncenin sebebi nedir?
2.Bu olumsuz düşünceyi ilk kez nerede yaşadınız?
3.Bu yaşadığınız olay kaç yıl önceydi?
4.Çevrenizdeki etken faktörler nelerdi?(somut veya soyut)
5.Bu olumsuz düşünce size ne yaşattı?
6.Bu olumsuz düşünce veya olay size ne hissettirdi?

Bunları sıralayabiliriz.Bu olumsuz düşünceyi alalım ve olumluya çevirelim.Ama önce 5 kategori var.Bu 5 kategoriyi her seferinde numaralandırmak gerekiyor 1'den 10'a kadar.1 en az 10 en çok puan.
*Azim:Bu hedefi gerçekleştirmek için ne kadar AZİM lisiniz.
*Doğal:Bu hedefi gerçekleştirmek sizin için ne kadar DOĞAL.
*Coşku ve Heves:bu hedefi gerçekleştirmek için ne kadar COŞKU VE HEVES lisiniz.
*Umut:Bu hedefi oluşturmak için ne kadar UMUT lusunuz.
*Eylem ve Davranış:Bu hedefe ulaşmak için ne kadar EYLEM VE DAVRANIŞ gösterebilirsiniz.

Bunlara her eylem planında ayrı ayrı puanlandırmak gerekiyor.Şimdi X olumsuz düşüncem var diyelim.Önce bunu numaralandırıyorum.
Azim:5
Doğal:6
Coşku ve Heves:6
Umut:7
Eylem ve Davranış:4
Bu verdiğim örnek olumsuz düşünce içindeyken numaralandırılmış bir örnektir.Ondan sonra beni olumsuz düşündüren engeli buluyorum ve yukarıdaki 6 soruyu cevaplandırıyorum.
Sıra olumsuz engelimizi olumluya çevirmeye geldi.Cümlelere dikkat.Hiçbir olumlamanın içinde olumsuz cümle olmamalı.
''Ben hiç hasta olmam'' yerine ''Ben çok sağlıklıyım'' gibi olumlu cümlelerle telkin verilmeli.Olumlamalarınızı çoğaltabildiğiniz kadar çoğaltın.Sadece engelleyen konu üzerinde yapmayın olumlamanızı.O anda konuyla hiç ilgisi olmasa bile aklınıza gelen her olumlamayı yazın.X konusunda olumlama yaparken Y konusunda aklınıza gelen olumlamayı mutlaka kaydedin ve olumlamalarınızı çoğaltabildiğiniz çoğaltın.Olumlamalarınızı şimdiki zamana dair yapın.
Örnek:hedefim yeni bir iş,beni etkileyen faktör kendime yeterince güvenmemek,yapacağım olumlamalar:
*Ben kendime çok güvenirim.
*Yabancı dili çok güzel konuşuyorum.
*Sevecen ve sabırlıyım vs. vs.
Şimdi yaptığımız olumlamalarla kalıp kısa bir imgeleme yapalım.Olumlamalarımız gerçekte olmuş gibi gözlerimizi kapatalım ve o anı yaşayalım.Şimdi başta yaptığımız puanlamaya dönme zamanı geldi.Yazarak çalıştığımız için olumlamaların hemen altına tekrar numaralandırıyoruz.(olumlamalardan sonra verilen puanlar)

Azim:9
Doğal:9
Coşku ve Heves:10
Umut:10
Eylem ve Davranış:9
Bu verdiğimiz puanların hepsi 10 olana kadar olumlamalarımıza devam ediyoruz.Gerçekten inanarak puan vermeye dikkat edin.Kendinizi kesinlikle kandırmayın.Unutmayın bilinç-altımız çok zeki.

Şimdilik bu kadar.Sevgiler.

pakguc 06-07-2008 09:37 AM

özellikle önemli kararlar verirken başın hep dik olsun...
dik olsun ki olumlu kararlar ver... özellikle sol alt tarafa baktığın zaman olumsuz şeyler düşünüyorsun...
dikkat et, bedenin ruhunun bir yansıması, rug-hun ise bedeninden çok etkileniyor... mlk34

ametist 07-07-2008 01:59 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar deep-peat,sedona,eft,precision notlarını isteyenler bana özelden ulaşabilirler.
Sevgiler.

süper bi paylaşım.hay yaşayın 128956 sana keopsa , tekniği öneren sevgili şamana ve bu paylaşıma katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.umarım tekniği uygulamakta başarılı olabilirim
sevgilerle smiliyface

pakguc 07-07-2008 08:11 AM

redflowers ın bahsettiği bir anı yaşamak tekniği var...
notların yanımda değil ama aklımda kaldığı kadarıoyla paylaşacağım.. (hatam olursa düzeltin arkadaşlar) sad456

şimdiki anı yaşamak, farkındalığımızı geliştirmek....
u ilk önce kendi bedenimizi hissetmemizle başlıyor...
nefesimize yoğunlaşıyoruz, ellerimize, kollarımıza, bedenimize yoğunlaşıyoruz...
bu gnlük hayatta yaptığımız bir şey oluyor kendi kendine...
işte redflowersın söylediği buydu... bunu yapmak kolay olmayabilir ilk başta.. ama bir tadınca hep yapmak istiyorsun... skan67

bunu yaparken zihninde hep var olan iç ses ve görüntüler yok olmaya başlıyor...
bu şekilde artık zihnine hükmedebiliyorsun....
sonra düşüncelerine...
sonra duygularına....
ve hatta tüm yaşamına.... (burayı ben uydurmuş olabilirim sevincli )

o gün çok şey mğrendim, ama keopsun bu yaklaşıma destek vermesi ve bunu bize öğretmesi hepsinden değerliydi benim için.... alk78

bu arada farkındalığı arttıran kitaplar okuyorum bu aralar, hangisi bilemiyorum ama. bir tanesinde.....

98569
şu anda bulunduğumuz yer geçmiş ve geleceği ayıran bir çizgi...
aslında geçek olan burası....
geçmiş uğurladığımız bir yolcu, gelecek ise hiç tanımadığımız bir yabancı...
neden onlarla ilgilenirken gerçekle ilgilenmiyoruz.....

diyordu.... Bu da biraz özetliyor sanırım....

kiss3

ametist 13-07-2008 11:17 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı

şimdi şöyle oluyor dusun

bir kağıda ev, ağaç, araba, çiçek çizeceksiniz.. altına niyetinizi yazacaksınız..
güzel bir medi müziği eşliğinde gözlerinizi kapatacaksınız ve kağıda çizdiklerinizi hayalinizde tekrar çizeceksiniz..
bilinciniz serbest kalana kadar çizimlere devam edeceksiniz.. bir süre sonra bilinciniz kontrolünüzden çıkacak ve artık sizi nereye götürürse oraya gideceksiniz smileydance
transta kalmak üzere belirlediğiniz süre bitiminde de transtan çıkmış olacaksınız..
biz 10 dakika demiştik, 10 dakika geçermi diye düşündüm içimden ama nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu 12389
aynı transı çizimlerle değil de; yine niyetinizi edip, süreyi belirleyip mutlu bir an'ınızı düşleyerek yapabilirsiniz..

ben birinde ağaç yaprakları arasından gökyüzünü izlerken buldum kendimi, diğer deneme de de orman içersinde gittikçe genişleyen bir yolda yürürken.. ormanlarla ne alıp veremediğim var anlayamadım gerçi de güzeldi y789

merak ettiğim bişey var.niyetimizi yazarken;mesela araba istiyorum diyelim.arabaya sahibim mi dicez yoksa,istiyorum v.b.yani şimdiki zamanlı mı olumlama yapıcaz yoksa gelecek zaman mı kullanmak gerek.bilinçaltının nasıl algılaması gerektiğini,nasıl mesajlar göndermek gerekiyor zamn kavramıyla ilgili.metodu denicem .süper bi paylaşım alk78

keops 13-07-2008 11:25 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

şimdi şöyle oluyor dusun

merak ettiğim bişey var.niyetimizi yazarken;mesela araba istiyorum diyelim.arabaya sahibim mi dicez yoksa,istiyorum v.b.yani şimdiki zamanlı mı olumlama yapıcaz yoksa gelecek zaman mı kullanmak gerek.bilinçaltının nasıl algılaması gerektiğini,nasıl mesajlar göndermek gerekiyor zamn kavramıyla ilgili.metodu denicem .süper bi paylaşım alk78

sevgili kısmen araba istiyorum dersen istemeye devam edersin :)
onun yerine verilen telkin şu tarz olmalı ve kağıda yazılmalı
şimdi hipnotikmeditasyon yapacağım..transta 15 dakika kalacağım
ve bu transın sonucunda idealimdeki arabaya sahip olmak için atmam gereken adımları ve seçeneklerimi göreceğim/bilinçaltım bana yol göster tarzında yazabilirsin.

ametist 13-07-2008 11:37 PM

çok teşekkürler keops.redflowerım eksik olmasın anlattı uyguladığnız ikinci trans tekniğini.bi kaç kez denedim yatmadan önce ,gerçekten hem kolay hem de çok işime yaradı.konsantrasyon sorunum vardı .baya değiştim.kararlılıkla ilgili de bilinçaltıma olumlama gönderdim.ve noktaya odaklanırken,konsantrasyonum yüksek ve çok kararlıyım,istediiklerimi koparıp alıyorum dedim.bi hata var mı?bi de kendi tarzınızla bu tekniği paylaşırsanız sitedeki arkadaşların da çok işine yarıcak eminim.çok teşekkürler .allah seni sitemizden eksik etmesin 96.
saygılar ,sevgiler smiliyface

keops 13-07-2008 11:56 PM

aslında benim bizzat deneyimlediğim 20den fazla transa girme ve derinleştirme tekniği var
fakat bu en kolaylarından....
burda tek fark fark transtayken telkin vermiyorsun transtan önce veriyorsun
ikiside yeri geldiğinde kullanılabilir...
transtan önce veriyorsan olumlama tarzında olmasına gerek yok..
trans içindeyken veriyorsan olumlama tarzını kullanabilirsin..
olumlamalarını iyi seç yalnız
o nokta önemli..
ama olumlamaları kullanmak ustalık istediğinden transtan önce gelecek zamanda ya da emir kipinde vermek en mantıklısı
konsantrasyonum yüksek ve çok kararlıyım,istediiklerimi koparıp alıyorum demişsin
bu olumlamalar iyi ama direnç oluşturabilir
daha iyisi şöyle olabilir
derse karşı olan konsantrasyonum hergeçen gün gittikçe dahada artıyor
amaçlarıma ulaşmak için kararlılığım gittikçe artıyor
........konudaki istediklerimi almayı ve onlara sahip olmayı seçiyorum...koparıp alma seç :)
istediğim sonuçlara ulaşmaya hakediyorum gibi daha yumuşak olumlamalar direnç yaratmaz
ve detaylı olumlalar yazarsan problem olmaz
istediklerimi koparıp alıyorum olumlaması hem çok genel hem gerçekleşmesi çok zor
hemde her istediğini koparıp alamazsın ve koparmak birazda bilinaçltına eksiklik mesajı verir bunlara dikkat ettikten sonra daha yararlı olumlamalar hazırlayabilirsiniz

ametist 14-07-2008 12:17 AM

çok teşekkürler verdiğin faydalı bilgiler için .dediklerini uygulıcam.
sevgiler,sayglılar smiliyface

Novos 14-07-2008 12:25 AM

merhaba keops ben şu an telkinleri bir aydır dinliyorum, kişisel gelişim amaçlı değil. acaba bunun yanında translara da geçiş yapsam mı? sizce yoksa ters etkisi olur mu? hismiley

ametist 14-07-2008 12:40 AM

transı uygula telkinlerle çifte kavrulmuş gibi olur k8908

Novos 14-07-2008 12:47 AM

hadiii çok güzel yarın başlıyım o zaman. super

monange 16-07-2008 01:17 AM

Arkadaslar ben yazilarinizi tek tek okudum .. Imendim hepinize keske bende olabilseydim bu seminerlerde :(

Simdi bende ne kadar yollari deniyorsam tam istedigim gibi trans haline gecme 1 kere oldu.. Bu deep trans i nasil yapmam lazim arkadaslar ? Redflowers in bana kesin söyleyecekleri vardir.. Keops seninkilerde önemli...

Birde Redflowers yukaridaki bir mesajinda bilgi isteyenler bana ulassin.. Ilk günden beri burada pozisyonu mu en iyi bilen sen varsin sanirim.. Buna göre bana hangi metodun bilgisini paylasmak istersin.. Özelden gönderebilirsin.. Bu arada benim telkinlerle ilgili bir sorunum yok.. Sadece daha da iyi hissetmek icin Ego Güclendirici telkinleri dinliyorum arada bir...

Tsk lerrrr.

Belgin ∞ 16-07-2008 01:35 AM

Canımcım ben o mesajı teknikler için yazdım bende tekniklerin notları var.Deep-peat,sedona,eft notları.Bir çok arkadaşa gönderdim çalışmaları öğrensinler diye.Onlar sadece duygu boşaltmak için olan teknikler.Trans tekniği tamamen farklı.Ama duyguyu boşaltamadan trans ne kadar etkili olur o konuda pirimiz sevgili Keops'tur.

Ben seni devamlı takip ediyorum.Bazen yazıyorum bazen yazmadan cevap verilmiş oluyor bırakıyorum kafa karışmasın diye.Ama sanırım sen medi,reiki ve transla ilgileniyorsun.Ben öncelikli sıralamanı yapman taraftarıyım.Kendine bir çalışma programı hazırlayarak nerden başlaman,hangi adımları atman gerektiği konusunda netleşmen gerek.Bunların hepsiyle bir anda uğraşmanı tavsiye etmiyorum.Benim başıma geldiği için rahatça yazabiliyorum.Kafan daha da çok karışır ve toplayamazsın.

Önce sen kendine 'şurdan başlıyorum'diyerek bir rota çiz.Ve adım adım yavaş yavaş ilerleyelim.Bu şekilde hem teknikleri kavramış olursun,hem de farkındalığın artar.Ben her daim yanındayım.O konuda bir şüphen olmasın.Öncelikleri sıralayalım ve çalışmaya öyle başlayalım derim naçizane fikrim.

Sevgiler.

monange 16-07-2008 01:55 AM

happy6

Canimmmm hemen geldin mi sen Redflowers im... Evet bebegim dedigim gibi telkinlerle ilgili bir sorunum yok cok sükür.. Ben isin acikcasi bir kitap okuyordum (Ra Bilgileri ) oradan tesaduf arastirma yaparken Secret a rastladim ve bu konulari arastirmaya basladim.. Bu arastirmalarim esnasinda da buradan önce baska bir form vardi oraya bakiyordum ama iceriyi biraz daha farkliydi dini yöne dogru idi.. Beni tatmin etmedi...

f678h Sonrayi oradaki bir üye saolsun Hayalablanin bir Medi tekniginin mp3 nü gönderdi , beni anladi ve buraya yönlendirdi... Evet benim aradigim yer burasiydi... Kisaca sana özetlemek istedim.. Aslinda tam olarak ilgilendigim konular.. Meditasyon , Trans , Kuantum Düsünce ve Enerji Calismalari .. Tabii bunlara bakarken de ister istemez diger konularda da bilgi sahibi olmaya calisiyorum ama acikcasi senin de dedigin gibi daha fazla kafa karisikligi olmasin diye yüzeysel bilgi ediniyorum.. terli345 Offfffffff yine yazmisim da yazmisim ...

Meditasyon ve enerji calismalarim iyi gidiyor.. Sadece daha derinlemesine konsatre ve transa gecmek istiyorum..Senin bu bilgilerimden sonra dusunduklerin neler ?

Belgin ∞ 16-07-2008 02:11 AM

Meditasyon bir nevi trans halidir.Hatta nevi si fazla derin transtır diyebilirim sanırım yanlışım varsa düzeltin lütfen.Meditasyon ! yapmayı başarabilen bir kişinin daha nasıl derin transa gireceği konusunda bir fikrim yok açıkçası.Çünkü ben hala trans aşamasındayım.Meditasyona geçebilecek kadar arınamadım henüz.
Sen sanırım meditasyon derken derin olmayan transı kastetmişsin.Bu meditasyonun henüz en başlangıç aşamasıdır.Ben şu an arınma aşamasındayım.
Duygularımı boşaltmakla uğraşıyorum.Yılların yarattığı birikimlerden deep-peat yöntemiyle arınmaya çalışıyorum.

Tam bir arınma olmadan meditasyonun tam olarak gerçekleşemez olduğuna inananlardanım ve bunu başarabilmek için çalışanlardan.
Ne kadar aydınlattım bilemiyoum ama sorunu tam olarak anlayabilirsem belki yardımcı olabilirim.
Sevgiler.

ametist 16-07-2008 08:00 AM

Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
happy6

Canimmmm hemen geldin mi sen Redflowers im... Evet bebegim dedigim gibi telkinlerle ilgili bir sorunum yok cok sükür.. Ben isin acikcasi bir kitap okuyordum (Ra Bilgileri ) oradan tesaduf arastirma yaparken Secret a rastladim ve bu konulari arastirmaya basladim.. Bu arastirmalarim esnasinda da buradan önce baska bir form vardi oraya bakiyordum ama iceriyi biraz daha farkliydi dini yöne dogru idi.. Beni tatmin etmedi...

f678h Sonrayi oradaki bir üye saolsun Hayalablanin bir Medi tekniginin mp3 nü gönderdi , beni anladi ve buraya yönlendirdi... Evet benim aradigim yer burasiydi... Kisaca sana özetlemek istedim.. Aslinda tam olarak ilgilendigim konular.. Meditasyon , Trans , Kuantum Düsünce ve Enerji Calismalari .. Tabii bunlara bakarken de ister istemez diger konularda da bilgi sahibi olmaya calisiyorum ama acikcasi senin de dedigin gibi daha fazla kafa karisikligi olmasin diye yüzeysel bilgi ediniyorum.. terli345 Offfffffff yine yazmisim da yazmisim ...

Meditasyon ve enerji calismalarim iyi gidiyor.. Sadece daha derinlemesine konsatre ve transa gecmek istiyorum..Senin bu bilgilerimden sonra dusunduklerin neler ?

merhaba monange,ben de seminere katılmadım sağolsun canım arkadaşım redflowers bana değerli keopsun seminerde öğrettiği trans tekniklerinden bahsetti, en kolay yapılanı uyguladım(teknik 2) .bu teknikten bahsedeyim,sanırım bu başlıkta basedilmedi daha .eğer anlatımda ya da yöntemde hatam olursa redflowerscım,ya da diğer bilen arkdaşlar düzeltin lütfen gulensmiley
teknik şu;
önce bi nokta belirle ve o noktaya odaklan yani gözünü ayırmadan bak o noktaya ve olumlamanı içinden geçir.olmak veya yapmak istediğini .gözlerin kendiliğinden kapanana kadar (zaten o anda gözün artık o odaklandığın noktayı görmüyo)ve transa geçmiş oluyosun.odaklanma sırasında gözlerim acıdı biraz ve yaşlandı baya ama farketmez.kasıldığım için öyle oluyo sanırım.gittikçe bu etki (gözlerde yanma ve yaşlanma durumu)azalıcak sanırım.ben şimdilik 2-3 dakika transta kalabiliyorum.ama tekniğe alıştıkça daha uzar sanırmı trans süren .benim işime şimdiden yaramaya başladı,umarım sende de etkisini gösterir

sanemce de çok sağolsun ilk tekniği yazmış (alıntı yaptım 44,ikisini de kıyasla diye) bu ama bana üstte bahsettiğim ikinci teknik daha kolay geldi bana

Alıntı:

şimdi şöyle oluyor dusun

keops 16-07-2008 12:33 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
happy6

merhaba monange,ben de seminere katılmadım sağolsun canım arkadaşım redflowers bana değerli keopsun seminerde öğrettiği trans tekniklerinden bahsetti, en kolay yapılanı uyguladım(teknik 2) .bu teknikten bahsedeyim,sanırım bu başlıkta basedilmedi daha .eğer anlatımda ya da yöntemde hatam olursa redflowerscım,ya da diğer bilen arkdaşlar düzeltin lütfen gulensmiley
teknik şu;
önce bi nokta belirle ve o noktaya odaklan yani gözünü ayırmadan bak o noktaya ve olumlamanı içinden geçir.olmak veya yapmak istediğini .gözlerin kendiliğinden kapanana kadar (zaten o anda gözün artık o odaklandığın noktayı görmüyo)ve transa geçmiş oluyosun.odaklanma sırasında gözlerim acıdı biraz ve yaşlandı baya ama farketmez.kasıldığım için öyle oluyo sanırım.gittikçe bu etki (gözlerde yanma ve yaşlanma durumu)azalıcak sanırım.ben şimdilik 2-3 dakika transta kalabiliyorum.ama tekniğe alıştıkça daha uzar sanırmı trans süren .benim işime şimdiden yaramaya başladı,umarım sende de etkisini gösterir

sanemce de çok sağolsun ilk tekniği yazmış (alıntı yaptım 44,ikisini de kıyasla diye) bu ama bana üstte bahsettiğim ikinci teknik daha kolay geldi bana

Alıntı:

şimdi şöyle oluyor dusun

Herkeze merhaba
Öncelikle yoğun kişisel gelişim uğraşılarınızdan dolayı tebrik ediyorum
kısmen monange ve redlowers konuya değinmişler
fakat ben gözü odaklayarak bir trans yönteminden verdiğimiz seminerde bahsetmedim
redlowersin dediği kanımca adil hocanın öğrettiği trans tekniğidir
nereden başlamak gerek ve yönümü nasıl çizmeliyim sorusuna verilecek ulaşmak istediğin sonuçla alakalı
ama tabiki derin transa boşu boşuna girmenin bir mantığı yok
kendinde bir değişim yaratacaksan derin transa illada girmek gerekmiyor
transın derinliği ustalaştıkça artan bir durum
otomobilin vitesini nasıl 1inci vitesten 5inci vitese birden geçiremiyorsak
derin transada bir anda geçmeyi istemek ve bunu hedef koymak sonuca ulaştırmayan bir stratejidir
duygu boşaltması,basit meditasyon egzersizlerinde bir yol katedilmeli ki
rahatça bilinçaltına telkin verebilelim
bütün gün boyunca çaresizce kendini kötü hissederek dolaşan bir insanın haliyle derin transa girmesi ve kendine telkin vermesinin çokta bir anlamının olmadığını düşünüyorum
kolayda zora doğru gidin ve zorlandığınızı hiseettiğiniz hiçbirşeyi yapmayın
kişisel gelişim çalışmalarını bir oyun gibi yaklaşın ve bundan keyif alın

monange 17-07-2008 01:57 AM

Hepinize cok tsk ler... Anladim biraz daha...

esmir 15-09-2008 10:36 AM

çok teşekkürler bu konu başlığının açılması iyi olmuş

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM.